GOTT NYTT ÅR!

Äntligen! Har nästan gjort mig klar nu, har inte tagit på mig klänningen,men jag har duschat och sminkat mig, fixat håret osv. Blir hämtade kring 5 och då drar vi till Sandra och äter. Sen blir det bastu, dricka osv, blir riktigt roligt tror jag! Hoppas att Anton och Robin tar sig dit också, efter allt besvär igår, haha, det var riktigt roligt, men lite irriterad blev jag där ett tag. Men hade en riktigt rolig kväll igår ändå.

Nu ska jag vänta på att Marcus har duschat klart, sen blir det att fixa fram några kläder åt älsklingen, jag ska tvinga han att ha sin nya skjorta, det måste han ju nästan.

Ha så trevligt ikväll! Pusss!



SVART

Det här är blev mitt klädval till nyårsafton! Ovanligt att jag har klänning.






GRATTIS!



Vaknade nyligen av ett sms, ett positivt ett, Emelie klarade teorin! Grattis gumman! Hur bra som helst, nu är det jobbiga över som sagt.
Försökte somna om men det går inte, jag är jätte trött men har så ont i nacken och ryggen. Sen är sängen inge skön idag heller, hah. Men lika bra att gå upp lite tidigare än vad man brukar göra.

Idag blir det inte att göra mycket, eller jag ska nog försöka städa mitt rum lite, sen träna, dusch, packa, bara nödvändiga saker ska jag göra idag. Kanske far och ser lite av hockeyn ikväll om jag hinner, ska ta kvart över 8 bussen till stan, sen drar jag till Marcus.

Och imorrn är det nyårs! Kommer bli grymt kul! Synd att inte Emelie ville följa med bara. Men är det nån som inte har nått att göra så följ med mig, för jag fick ta med folk om jag ville, men jag tror att dom flesta redan har nånstans att vara så, Men annars så hör ni av er!


Och om ca 1 vecka så fyller jag 19, blir nog fest, så boka inte in nått helgen efter, blir troligen då ;)
Pusss!


FOTBOLL

Har nyss varit på träning, och nu sitter jag och fikar. Jag var ovanligt slut på träningen idag, kanske det är all julmat som spökar? Eller bara det att man har sovit lite kanske, vem vet. Jag tog mig då igenom den iallafall.
Har även lämnat pengarna för plastpåsarna, mamma blev tvungen att köpa dom sista för det fanns verkligen inte som jag visste som ville köpa. Men nu är det äntligen över! Jag hoppas verkligen jag slipper sälja dom igen. Fick även veta att jag skulle spela på Sunnanåcupen den 5-6 jan. Så det var ju lite roligt iallafall.

Imorrn blir det att packa en massa. Ska till Marcus på kvällen så jag måste ha med mig kläder till nyårs, sen så har jag inventering på torsdag på Maxi med fotbollslaget. Usch! Men det ska nog gå fort tror jag, vi var ganska många som skulle dit.

Nu ska jag ta och duscha! Sen blir det lite GH, sen måste jag fixa lite med mobilen också :)




NY MOBIL

Nu mobil ju! Har varit i stan idag och köpt en Sony Ericsson W380, en samma som Emelie, fast en grå, hoppas du inte bli arg gumman!
Jag hade tänkt köpa en annan, men den var slut överallt nästan, sen fick jag ett sånt bra pris på den här eftersom att Marcus pappa jobbar där jag köpte den, hur snällt som helst! Så jag blev tvungen att slå till.
Jag är då nöjd, fanns inga andra som jag ville ha, hittade verkligen inga snygga och bra som inte var så dyra. Men jag gillar den här.

Jag har tyvärr inga nummer eftersom att alla for bort! Så snälla, skriv era nummer, vill nu ha mitt kan ni fråga :)

Tack!


ROCK`N ROLL

Klockan är bara ca 9 och det känns som om att den är 6. Jag vill hitta på nått roligt, nu sitter vi ju bara och spelar hela tiden. Jag, Jocke och Marcus, eftersom att Emelie var tvungen att stanna hemma och plugga. Men jag ska fråga om vi inte kan ta bilen och dra till henne så hon får lite sällskap, men det får bli lite senare, hon måste ju få lite tid på sig att plugga först.
Kanske ta med nån bra film, jag tror hon behöver lite uppmuntran. Stackarn, jag tycker synd om henne. Men snart är det över, om hon bara klarar det.

Faan alltså, jag blir så rastlös, sen så har jag kvar två plastpåsar som måste säljas till imorrn, det kommer att sluta med att mamma och pappa måste köpa varsin, för jag kommer inte på nån som jag skulle kunna sälja dom till. Jag hatar verkligen plastpåsar just nu.

Nu är det då bestämt vars det blir att vara på nyårs. Jag och Marcus och förhoppningsvis Emelie och Jocke ska vara hos Sandra i skeå, blir nog riktigt kul tror jag, eller jag hoppas då det iallafall. Känns lite synd att skippa att vara och äta med dom vi brukar äta med, men jag tror nog att Lisa ska göra nått annat hon också, så det spelar säkert ingen roll. Problemet är ju hur man ska ta sig hem på nyårs, det måste ju bli taxi, men det är ju så satans dyrt, om man inte är flera så att man kan dela på det så de blir lite billigare. Får se.


Nu ska jag spela lite till!





Bara för att dom var så snygga!



SÖNDAG

Gash, har nött Guitar Hero idag, direkt när jag vaknade, sen tills vi skulle fara och se hockeyn. Jag börjar faktist bli bättre och bättre. har fått in lillfingret i spelet nu också!
Vaknade vid halv 2 imorse, det blev ganska sent igår, somnade vid 4 tror jag. Men det går inte att somna tidigare, helt omöjligt! Har hunnit sett hockey på Ostens hus också, jag är inte glad, dom förlorade ju igen! Jag trodde verkligen att dom skulle kunna vinna den här matchen, det började bra, men sen gick det bara utför. Vi får hoppas på nästan match istället då.

Snart mat, sen mer Guitar Hero, sen kanske det blir att vara med Jocke och Emelie. Om Emelie har pluggat klart vill säga, terorin börjar ju närma sig, men jag tror hon klarar det! Jag håller då tummarna iallafall!

Nu ska jag spela mer! Pusss



EASY

Jag måste sätta mig och nöta Guitar Hero, jag kör på easy nu, och min syrra kom in och rockade på hard! Satan så arg jag blev, haha, jag vill också va så bra, men jag är ju nybörjare och hon har ju spelat några gånger så. Ska nöta hela morgondagen har jag bestämt :)
Jag som hade tänkt försöka somna lite tidigare ikv, men jag tror inte det kommer att gå för jag är inte ens lite trött, jag vill ut och åka bil eller nått, typ fara in till stan och köpa mat, kvällen har ju bara börjat känns det som.
Vi får se vad som händer, ha en trevlig kväll!

Nu måste jag in på EM för Marcus ska kolla om en tv bänk, hah :)



GUITAR HERO

Igår så blev det Olles, riktigt trevligt faktiskt :)
Kom hem vid halv 5 så vi sov rätt så länge imorse, vaknade halv 3 faktist. Känns som om att hela dagen är borta. Men vi for till Burträsk iallfall vid 8 och nu så är Jocke och Emelie här och vi nöter Guitar Hero, jävlar så roligt det är! Även fast man inte är sådär superbra direkt. Men man får väl träna så att man blir lite bättre.
Klockan är halv 11 men det känns som om att den är 8, jag har verkligen vänt på dygnet, måste försöka somna lite tidigare ikväll så att jag kan vaknade lite tidigare imorrn, men det blir säkert inte så ändå, men va fan, det är ju lov!

Nu ska jag vara lite social, hooj!

Såhär bra ska jag bli!





STAAAN OCH HOCKEY

Idag har vi varit ute på rean och tittat lite, men jag tål verkligen inte att vara bland så mycket folk! Inte Marcus heller för den delen. Vissa ställen går bra som är lite större så att man kan röra sig lite iallafall, men andra ställen, som Gina Tricot tex, där är det ju ett helvete, man kan knappt gå in i affären! Så vi blev inte långvariga, jag lämnade tillbaka en ring eftersom att jag hade fått två likadana, sen så gick vi och fikade på Waynes. Jag hade tänkt köpa en macka men det fanns inga som såg goda ut så det blev en chokladboll och en chai lattè, Marcus köpte en kladdkaka och en coca cola. Han fick smaka min chai eftersom att jag inte trodde att han skulle gilla den, men han tyckte den var hur god som helst. Men lite för dyr tyckte han. Vi hann förbi jysk också för att kolla om en tv bänk åt min älskling, vi hittade en jätte snygg svart som inte var dyr alls, så det kanske blir den, vi får se.
Kom nyss hem från hockeyn, grymt tråkig match, dom spelade dåligt nästan hela matchen, sen förlorade dom också, så grymt onödigt! Aja, snart mat, sen ikväll vet jag inte alls vad som händer, blev erbjuden att köpa en biljett till station, men jag kände att det blir för bökigt, jag har inte min sprit här och inga snygga kläder med mig, sen ingen förfest heller, så det blev inge av, kanske blir ännu en filmkväll, men jag skulle vilja ha lite mer folk här, men Emelie och Jocke skulle bort, Robin var hos sin mamma, Anton vet ja faktiskt inte, men vi ska kolla om det nån som är sugen på att komma.

Nu ska jag längta efter maten! cyaaa



SHOPPING

Vaknade vid halv 9 idag för att fara med bussen klockan 10 till Marcus. Han kom och hämtade mig, sen när vi kom hem till honom så fick vi fika av hans mamma, mackor osv, hur gott som helst! Jag var hungrig eftersom att jag inte hade hunnit äta nått innan jag for. Efter vi hade fikat och vilat maten ett tag körde vi till Solbacken, Marcus skulle in på Expert för att kolla om en ny tv, och jag hade tänkt kolla om jag hittade nån bra och billigt mobil. Men jag har nästan redan bestämt mig för vilken jag ville ha, så Marcus pappa skulle kolla på sitt jobb om dom hade den, så skulle jag få den lite billigare. Inte dåligt!

Nu har vi då fixat upp tv:n, blev en Philips, 37 tum, den ser riktigt stor ut i hans rum, den såg mycket mindre ut i butiken, men nu jävlar! Han slipper äntligen sin lilla fula tv, äntligen! Så nu ska vi fixa nån bra film och inviga den nya.

Imorrn blir det att fara och kolla lite på rean, ska byta några saker också, blir perfekt!


Vad har alla fått i julklapp förresten?







JULAFTONSKVÄLL



 God Jul :)



Nu har jag öppnat alla mina paket och sitter och ser Svensson, Svensson. Tack för alla fina julklappar! Jag är hur nöjd som helst! Ni ska få några bilder från min julafton :)








Jag fick en halsduk och vantar av min älskling, precis som jag ville ha, sen fick jag även två par örhängen, ringar och ett par lite mindre. Plus att jag fick en parfym och en hudkram. Tack älskling du är bäst!








Sen fick jag en parfym av min syster. Schampo, balsam och hårinpackning i den rosa lådan. Hudkräm, handkräm och duschkräm i den vita lådan. Tack!

 

Fick massor med örhängen! Av Matilda fick jag två par, jätte snygga! Av Emelie fick jag också ett par, tack gumman! Sen fick jag en Västerbottensring av Marcus mamma och pappa, tack!

 

Fick även en boxarsäck och handskar och en träningsmatta, Tack mamma och pappa!



Sen fick jag också lite fickpengar, pengar till en ny mobil och lite godis osv, hur bra som helst! Nu ska jag se "Grabben i graven brevid" som går på 1:an, den är ganska bra faktiskt :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

I VÄNTAN PÅ TOMTEN

Nu har man hunnit se Kalle Anka, och ätit både julbord och efterrätt, och även druckit glögg :) Nu har man inget att göra, sitter bara och väntar på att få öppna julklapparna, det är ju nästan de bästa :) Fast jag vill inte göra det för tidigt för då har man inget att göra sen heller, knivigt länge det där :)

Emelie ringde och ville att ja skulle med till Malin imorrn på fest, det lät ju roligt, men jag var inte så sugen på att dricka imorrn, sen hade ja ju saft att ja skulle komma till Marcus också, ännu ett knivigt läge, vi får se hur ja gör :)

Men nu ska jag fortsätta att vänta på tomten och ta lite kort på alla som är här :)

Ha en trevlig kväll ♥

GOD JUL

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sen, har suttit med mitt projektarbete, och nu är det äntligen skickat och klart! Känns så skönt att ha en sak mindre att tänka på, nu kan ja fokusera på maten och julklapparna ikväll istället!
Jag ska snart gå och upp äta, och måste börja fixa mig lite, folk kommer ju snart! Men sängen var så varm! Har sovit halvdåligt inatt, sängen har inte varit lika skön som den brukar, och kuddarna har dödat min nacke, så när jag vaknade hade jag världens huvudvärk, och nackvärk, hah, men det börjar försvinna nu. 

Jag längtar efter julmaten, det är så grymt gott! Och sen är ju inte julklapparna helt fel heller. Jag tror nog att det blir en trevlig jul, och imorrn blir det nog att fara och titta lite på mellandagsrean, om man hittar nått kul. Ska kolla om en ny mobil, jag vet att ja skulle få pengar att köpa en för, så jag ska försöka hitta en billig och bra.


Men nu ska jag dra mig upp ur sängen! GOD JUL ALLA HÄRLIGA MÄNNISKOR!


SNART JULAFTON

Nu har min älskling farit hem :( Och jag har hunnit träna lite, kändes skönt, eftersom att ja missade träningen igår så var ja tvungen att ta igen det, men lite lättare träning, för jag är lite förkyld än. Nu sitter jag i soffan med hela familjen och ser en film "Elf" den går på 5:an. Jag kände att ja kanske skulle spendera lite tid med dom nu innan julafton, och man får ju lite julstämning av en julfilm också.
Sen så fick jag öppna ett paket av min babe igår, jag vet att man inte ska öppna i förväg men jag ville han skulle va med när jag öppnade ett iallafall. Jag fick min favoritparfym! I en presentlåda, så det var med en hudkräm också! Tack älskling!





Lite bilder från igår :)




 

Ska försöka somna lite tidigare ikväll, så jag inte sover bort hela dagen imorrn, för det är ju ändå julafton! Jag måste nog göra klart lite läxor ikväll, usch! Men det måste göras. God Jul på er!



Jag förstår inte hur jag lyckas ibland, förlåt, jag visste inte att det var så känsligt, men jag tänker mig inte för, jag har jätte dåligt samvete för det, förlåt, du är så värdefull för mej, om jag kunde göra det ogjort så skulle jag det, de vet du! Förlåt igen, och tack för att du är som du är ! Jag vill inte förlora dej!


NYVAKEN

Godmorgon!
Dåligt skrivet igår, men jag hade verkligen inte tid alls. Vi vaknade rätt sent sen skulle vi in till stan och Marcus skulle köpa sina sista julklappar, sen drog vi till Burträsk :)
Ringde till Emelie när ja kom hem och de blev bestämt att vi skulle basta och dricka öl, så vi drog in till stan igen för att fixa lite att dricka :) Bastade rätt länge, ja kom hem vid halv 3, men det var trevligt, lite synd att det blev lite tjaffs i slutet, men så kan det gå.
Nu har jag nyss vaknat, ska kolla om det finns nått att äta, sen hoppas ja på att Marcus drar sig upp ur sängen snart :)
Imorrn är det äntligen julafton! Men det känns inte som om att det är så nära, kanske måste sätta på en julskiva så man får lite julstämning ;)


Nu måste ja få i mej nå maat, pusss!
Ni ska få några bilder från gårdagen när Emelie har skickat dom :)

 :)


FOTBOLL OCH BASTU

Grymt lång dag! Jag trodde att det var ett skämt imorse när klockan ringde, klockan 6 gick jag upp, hade sovit 3 timmar, eftersom att jag inte ens var lite trött igår när jag skulle sova! Fotbollen gick ju bra ändå, vi vann alla 3 matcher och kom till final, där gick det åt helvete, jag tycker faktiskt att vi hade matchen men vi satt ju aldrig våra chanser! Så det var riktigt synd. Men en bra sak var ju att vi vann mot Ljusvattnet med 5-1, det var inte daaaligt, det räddade nog dagen :)
Jag kom hem vid 5, höll på att frysa ihjäl hela dagen, eftersom att jag inte är smart nog att packa tillräckligt med kläder, men när jag kom till macke så stog maten framme på bordet, tacos!
Efter maten så somnade jag och sov ca en timme, jag var verkligen helt slut! När ja vaknade så sa marcus att vi skulle basta, när jag kom ner så hade han tänt ljus och plockat fram alla mina saker, shampo osv :) Jätte sööttt, tack bejbi, det var precis det jag behövde :)

Sen så har vi sett Madagaskar 2 också, hah, den var bra faktiskt :)
Men nu ska jag vara social med Marcus och Robin, så Godnatt!

 


FILMTIPS

Haha, vi sitter och ser en förbannat rolig film nu, eller vi har pausat för marcus fick besök, men iallafall, har inte skrattat såhär mycket till en film på länge!
"Zak and Miri make a porno" heter den iaf, så ni som vill ha en film att se denna lördagkväll, se den!




Trailern :)
Men se hela,jag lovar att ni kommer att skratta!

EN LÅNG LÖRDAG

Sitter i soffan hos Marcus och hör på när Robin och Marcus klagar på alla som bloggar, hah, lite kul, dom gör narr av blondinbella och alla andra större bloggare, roligt att lyssna på faktiskt, men dom gör narr av mej också, inte lika kul!

Vi har ju som sagt varit och bowlat, ja kom sist, men i andra omgången så kom jag faktist tvåa, nöjd över det iaf :) Sen så for vi till Ulla och Åke och åt mat, det blev en kebabtallrik för mej :) Nu vet vi inte vad vi ska göra, försöker få robin och macke att baka nått med mej, men det var dom inte så sugna på, dom slog just på Harry Potter som är på tv, så nu kommer dom att fastna i den!
Jag är rastlös, vill göra nått, typ bara fara på Olles och bara sitta och dricka lite och prata med folk, men för det första så är ju robin 91:a så han tar sig inte in, för det andra har jag inte pengar till det och för det tredje så har jag cup imorrn så jag ska nog inte dricka nått :) Eller så vill jag på bio eller nått, men det kostar ju också pengar!

Va faaan, jag vill ha Emelie här nu, hon är alltid rolig, hah, komsi Umla :)

Jag får nog hitta på nått själv, men iof, jag har ju lite godis som min älskling köpte till mej, det är ju nått iaf (A)



Jag är så glad att min darling har gjort en blogg hon också, gå in och läs vettja :)

Heavencanwait.blogg.se


SUNES JUL

Godmorgon :)
Har inte sovit bra inatt alls! Har drömt hela jävla natten, och sen har jag legat och halvsovit men samtidigt legat och lyssnat för att höra om Marcus kom hem, sen försökte jag stå ut men den här jävla bärbara datorn,eftersom att Marcus inte vill att man ska he av den för han håller på att ladda hem nått, men jag var tvungen at stänga av den tillslut eftersom att den både levde om och hade en irriterande skrämsläckare :)
Där vi 3 kom Marcus hem, jag hade ju fan börjat bli orolig om han hade kört av vägen eller nått! Nu tror han att jag är arg på han eftersom att han lämnade mej själv, men det är ja inte :)

Idag blir det bowling! Vi ska fara med hela Mackes familj och massa annat folk, så det ska ändå bli kul, sen blir det pizza! Efter det så blir det nog bara att mysa med nån film eller nått för jag har ju cup imorrn, tidigt på morgonen! Så jag ska försöka somna tidigt ikväll :) Anledningen till att jag följer med fast jag är lite sjuk än är att jag inte tror att ja kommer att få spela så mycket, men det är ju ändå kul att se på :)

Nu ska ja sätta mej framför tv ett tag, cya





Haha, eftersom att det är jul snart så slänger jag in ett avsnitt av "Sunes jul" , det här är ju helt klart det bästa avsnittet, "Pulka Pappa"


JAG SÄGER GODNATT

Gash, jag har lite att göra,
taget från m13.blogg.se, Mys blogg alltså ;)


1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Haha, det handlar om en författare som super och röker och knullar med milfs ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?.

Jag slutar typ 3 :)

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Vet ej :P vi äter nu men ni kan dra till farsan och hämta spriten..vi väntar tills ni kom :P


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vi kan va hos Malin :) Jo men de kan man ju annars göra vi kan ju höras ikväll :)


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vars är vi?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha, men varför är du inte med nån och gör nått då? :)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha satt i bussen sen titta jag in lite smått på Max och då såg jag du och murran :) Jag hatar 25 över 3an :(

8. Vad vill du höra mest av allt?
Men du man tackar :) är så jävla nervös, har skrivning nu!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Sov du :D

10. Din romantiska replik?

Haha får göra det imorgon, är hos Jocke :) gott :)


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Jag, Östlund, Tobias, Mäm, Bonden


Nu ska jag se Scrubs! Godnatt allehopa!


CHERRY PIE

Hur underbart som helst! Har bastat och duschat i säkert 2 timmar, det behövde jag verkligen! :) Hade en ansiktsmask som jag hade fått av Marcus, så det använde jag medans jag satt i bastun, så nu känns min hy riktigt fräsch! :)
Det är skönt att bara ta hand om sig själv ibland och bara få komma bort från allt en stund, även om det bara handlar om att basta själv, och lyssna på lite musik, jag tycker det är riktigt skönt, man får tid att tänka, eller så kan man skippa det, inte tänka, utan bara vara :) Så ett tips, ta en stund för er själva lite då och då, jag blir då på bättre humör av det :)

När ja kom upp så hade Eva, Matilda och Samme klätt julgranen, den blev riktigt fin, jag undrar när vi ska klä våran gran.. lär väl bli dagen innan julafton säkert :) Tror det blir en bra jul, men ja skulle vilja vara med Marcus på julafton också, jag vill ju va med när han öppnar presenterna, annars måste han ju göra det dagen efter, men det är som inte samma känsla :(
Nu ska jag gå ner med en julklapp att lägga under granen, till Marcus pappa, det är den enda jag har tagit hit än, så den får väl ligga där själv ett tag innan ja kommer med Marcus gigantiska paket som han ska få :]

Bjuder på ännu en låt, såg en bit av en film på tv nyss, hörde den här låten och kom på att den är riktigt grym!





Warrant - Cherry Pie




IM SO LONELY

Jaha.. nu sitter man här..ensam och övergiven :(
Marcus valde att lämna mej ikväll.. han skulle tjäna pengar istället, så jag sitter ensam i hans rum med datorn framför mej :( Han ska vara fyllechaffis åt en massa, och jag rymdes inte i bilen! Jag hade ju gärna velat hitta på nått med nån, men eftersom att nästan alla jag känner bor utanför stan så går det inte så bra, sen får jag mej ingenstans för Marcus for just..
Aja, jag klarar mej alltid, jag har satt på bastun nu så ja ska sätta mej där ett tag och sen kanske det blir ett bad också, kändes som om det inte finns så mycket annat att göra, annars blir det bara att jag sitter framför datorn hela kvällen och det är väl inte så lockande, men jag får hoppas på att han inte blir borta allt för länge :)
Jag var så grymt sugen på fest ikväll! Faan att det inte blev så :( Men kanske bäst att inte göra det så jag blir ännu mera sjuk :)

Nu ska jag börja dra mej ner mot bastun, ni kan ju ringa om ni har lite att göra, jag pratar gärna med nån, lite roligare än att sitta ensam iaf :)

Bjuder på lite fredagsmusik :) Puss!





FIKA OCH FOTBOLL

Lugn dag idag, hade NK lektion där vi såg film, men under hela filmen satt jag bara och tänkte på tårtan som väntade efteråt (A) Vi skulle ju nämligen få fika vi målare inne på måleriet :) En tant som vi hade målat åt bjöd oss på tårtor, sen fick vi bullar och skumtomtar också :) Gott var det :)
Sen åkte jag med Josse till Atorp för att äta med Macke, vi såg innebandy finalerna också, inte ens lite spännande må jag då säga!
Efter lunchen så åkte vi tillbaka till Kaplan för att hämta upp en kille Macke skulle skjutsa in till stan, sen efter det for vi tillbaka till Kaplan igen för att se lite på fotbollscupen, såg två matcher sen blev vi less, eller rättare sagt, Marcus  blev less :) Innan vi for hem så blev det en sväng på coop, där folk började kolla konstigt på mej eftersom att jag började stå och hoppa och skrika lite under ett telefonsamtal, haha, men det var roligt, jag gillar att va på coop, hih :)
Sen fick jag bestämma middagen också, det blev barbeque pommes och lövbit, mums! Sen Mackes pappas hemmagjorda brunsås hoppas jag på (A)

Nu ska jag lägga mej och vila lite, är helt slut! Inte mycket sömn inatt inte, och jag måste sova bra nu inatt och imorrn, för jag har ju cup på söndag i tältet, det som suger är att första matchen är klockan 8 på morgonen! Så det är bara att vara pigg och glad när man vaknar, hah :)

Skriver mer sen, får se vad som händer ikväll :)


GODSAKER

Efter mötet som tog mycket kortare tid än vad jag hade trott så for jag och Emelie hem till mej för hon skulle ha pengar att lämna till Veronica för filmen som vi köpte i Måndags :)
Min mamma hade bakat knäck! Så jag och Emelie slukade några och även ett par muffins och chokladbollar, grymt gott! Jag som inte skulle träna sen kunde ju äta mycket eftersom ja skulle slippa springa och få ont i magen, men inte Emelie, hihi, men hon åt ändå :)

Sen så har ja legat i sängen och gjort klart det mesta av mitt projektarbete, jag tror det blev bra, har bara några saker jag måste fråga Mona om imorrn, sen så är det klart, äntligen!
Jag känner mej så duktig som gör klart allt jag måste, jag brukar inte alltid vara såhär, men jag har mina perioder, så det är bara att passa på :)

Nu väntar jag på att Scrubs ska börja, sen ska jag nog försöka sova, nog för att det är en ganska lugn dag imorrn, men ja vill vila upp mej så att jag blir frisk, men jag känner mej inte så trött eftersom jag sov lite idag, så vi får se hur det blir med den saken :)
Sen har jag en syster som har fått jullov och har massa folk i sitt rum brevid mitt, dom lever om nå så förbannat, så jag kommer nog inte somna föränn seeeent ikväll :)

Godnatt alla, får se om jag skriver nått mer ikväll, kaaanske ;)

 
Okej, jag vet att Jocke kommer att döda mej för den här bilden, men jag var tvungen, jag och Emelie höll på att skratta ihjäl oss när vi såg den, och jag skrattar fortfarande!
Hahahaha

HEY YOU

Blir inte att träna idag, mår för dåligt :(
Måste vila upp mej, jag vill ju inte vara sjuk på jullovet, verkligen inte :) Så det blir möte, sen hem och sova, eller måste göra klart lite läxor igen, ska försöka iaf :)

Imorgon är det ju äntligen jullov som sagt! Har NK lektion på morgonen, skulle se film där tror jag, sen blir det TÅRTA och fika inne på måleriet, så ja får inte vara sjuk för ja vill inte missa det :] Efter det tror ja att vil slutar, men jag är inte säker, jag får väl hoppas på det :) En annan sak ja hoppas på är att Marcus ska ha bil imorrn så ja kan åka med han hem ist för buss, det skulle va skönt, så Marcus, kör bil imorrn :)

Nu ska ja ta mej en lite tupplur innan jag far :) Försökte sova för ett tag sen men just när jag hade börjat halvsova och drömma så där lagomt mycket så blev jag väkt :(

Marcus, this one`s for you :)




FOTBOLLSCUP

Min rygg dödar mej bokstavligen! Har suttit på golvet och slagit in julklappar, sen skulle ja plocka bort allt skräp, var tvungen att böja mej upp och ner hur många gånger som helst, så nu gör ryggen ont :(
Aja, skönt iaf, alla julklappar är klara! :)

Jag är fortfarande förkyld, imorse var ja ännu mera tät i näsan och ont i halsen :( Men det är som en konstig förkylning, hela förra veckan var jag helt slut, trött och bara förstörd, orkade ingenting, nu i veckan har tröttheten försvunnit och istället har ja fått ont i halsen, ont i huvet, lock för öronen, och är snorig och jävlig :(
Som sagt så skulle ja ju spela cupen hur sjuk ja än var, och det gjorde ja också! Första matchen gick ju bra, vi vann med 2-0 mot Bygg tvåorna tror jag det var, men sen, matchen mot Linneas lag gick väl inte sådär super, vi förlorade med 2-0 tror ja det var, riktigt bra var dom, så det var lite otur :(
Men enligt Linnea ska vi spela imorrn också, för att vi vann en match och förlorade en, men jag vet inte, är det inte bara den som vinner gruppen som går vidare? Eller?
Aja, får höra med hon ikväll :)

Ikväll är det fotbollsmöte som står på shemat, sen har vi träning efteråt, men jag vet inte, jag känner mej inte frisk alls, och träningen är ju betydligt jobbigare än cupen på skolan, där går man typ :P
Så vi får se, men min syrra ville tydligen låna mitt rum, hon skulle ha nån kille här, hah :) Får se hur det blir :)

 Bubben :)

KLADDMUFFINS

Nu har vi just ätit middag, det blev massa godsaker, korv, köttbullar, ägg, osv :) Sen har vi hunnit baka kladdmuffins också, blir gott till efterrätt :)
Jag blev så sugen på att bada och basta ikväll, men Marcus orkar aldrig de :( Kanske gör det själv, det skulle va hur skönt som helst! Kanske fråga Matilda om hon vill basta, roligare än att basta själv :) Eller så kanske Marcus chockar mej och går med på det, vem vet ;)

Gaash, jag är så taggad för imorrn, jag vill verkligen vinna första matchen mot Linneas lag, annars blir jag ju förbannad! :) Det som suger är att vi inte har en riktig målvakt så alla kommer typ att bli tvugna att stå lite då och då, men det fixar sig säkert, nån kanske ställer upp om vi har tur :)
Jag lovar dej Emma, jag ska spela hur sjuk jag än är, hah ;)


Kom och hejja när vi spelar imorrn, första matchen är kvart i 12 :)
Nu ska ja stöka bort allt från bordet  och tvinga Marcus att basta.. hih :)


 

MIN NYA DROG

Jag vaknade imorse av halsont och hosta :( Huvudetvärkte och ja hade lock för öronen, jag kände av det rean igår kväll så ja förstod att ja skulle bli sjuk :( Jag som har fotbollscup imorrn på skolan, hur ska de gå? Jag ska spela hur sjuk jag än är! För jag har ju längtat :)

Nu sitter ja hos Marcus, jag tog mej till stan iaf, var tvungen att köpa alla sista julklapparna så nu är allt klart! Ikväll ska ja bara mysa och ta det lungt, försöka göra allt för att vara så frisk som möjligt imorrn, hah :)
Jag åt väärldens godaste macka till lunch btw, en med kyckling och philadelpiaost, rödlök och sen mörk bröd, riktigt god, en av Icas mackor :) Sen har ja en ny drog också, jag älskar ju choklad, men ja har aldrig tänk på hur gott det är med mörk choklad! Huuur kan jag ha missat, eller så tyckte ja kanske bara inte om det förut, men nu kan ja inte sluta äta :]

Nu ska jag se lite tv och vänta på att min älskling ska komma in, han är i garaget som vanligt :P
Pusss

DUKTIG FLICKA

Tråkigaste kvällen på länge säger jag bara!
Har legat i sängen sen 9 nu och gjort en massa läxor som jag har skjutit upp, jag vet att ja får skylla mej själv, hah :)
Men det känns bra att ha några bortgjorda så ja slipper sitta hela lovet men en massa uppgifter, nu har ja bara kvar att skriva lite till på projektarbetet, sen samhällsuppgiften, men det fick vi hur lång tid på oss som helst, och det behövs, för den var inte liten!
Har också kvar lite på religionen men den ska ja göra klart imorrn eller nått, för ja orkar verkligen inte nu :)

Jag har haft en riktig hjälpar dag idag, först följ Emelie och hjälp henne att hitta julklappar, sen for jag ju till farmor och hjälpte henne att städa. Hon kan verkligen aldrig uppskatta nått, eller hon tycker det är pinsamt för henne att vi hjälper henne, hon vill som klara sej själv, hon är så gullig, hah :)
Det första hon sa när vi kom dit var " Men jag trodde ni skulle komma imorrn, hade jag vetat att ni skulle komma idag hade jag ju dammsugat före", jag började då skratta, det var ju det vi va där för, att städa åt henne, aja hon är som hon är :) Sen ska hon alltid tvinga på mej fika även om jag nyss har ätit middag och är så mätt så ja håller på att spricka :P

När ja sen kom hem, så sa pappa att den som dammsugade hela övervåningen skulle få 50 kr :) Självklart nappade ja på de ;) men ja var så duktig och dammsugade nere i källaren och i trappen, och plockade bort massa saker som låg överallt :)


Gjort massa läxa också, så idag har ja varit duktig! Bra Victoria! :)
Nu ska ja belöna mej själv mer att se lite Scrubs :)


 En glad Victoria :)

GYMMA ELLER INTE?

Nu har ja ätit, det blev plättar.. Jag är inte sådär super för plättar, man måste äta så många för att bli mätt, och när man äter en så går den så fort att äta upp, men sen är det inte så gott heller, bara om man har en massa socker! Och hur nyttigt är det egentligen? hah :)

Nu ska vi nog fara snart, jag blev som sugen att fara och gymma ikväll ändå, men ja vet inte hur länge vi blir hos farmor och jag vet inte när Jocke kommer hem från stan heller, det kan ju bli sent, och gymmet har väl bara öppet till 8 eller?
Vi får se hur det där bli, han får väl höra av sig, om han kommer ihåg de, jag är för lat för att ringa :) Äsch, det blir säkert inget, jag kommer att vara för trött efter städandet :)

 
Nu drar ja, eller snart, morsan ska bara äta klart :)
Rimmade det där? 


EN DAG PÅ STAN

Äntligen hemma! En lång dag på stan med en massa julklappshandlande! Eller jag ska inte klaga, Emelie hade mycket mer att köpa, hon hade inte köpt en enda så hon skulle verkligen köpa till alla!
Vi somnade ganska sent igår, vi lång ju och såg fotbollsfilmen som vi köpte, massa matcher så den var rätt så lång, men det var roligt att se sig själv spela, inte ofta man får göra det! Och Emma, den var bra :) Så jag tycker du ska köpa den, det är ju kul att ha som ett minne också :)

Vi for in till stan med 10 över 10 bussen iaf, gick ett tag, sen kom hennes föräldrar och Jocke in, så då drog vi på Max och åt en buurgare, det var gott :) Jag tog halv 3:an hem, jag orkade inte gå längre, dom skulle fara runt på alla ställen utanför stan, solbacken osv, och ja orkade inte följa med, jag var för trött :)

Nu sitter jag hemma och har duschat, sen ska ja visst fara till farmor och julstäda åt henne, eftersom att hon har så ont i en arm så hon kan inte göra så mycket, men det blir nog bra, hade tänkt hinna gymma idag också, men det får vi se om :) Jag vill bara att de ska bli Onsdag så ja får träffa min babe, saknar han massor, även fast det inte var längesen ja träffa han, men ändå :]




Kom till mej älskling :]



FOTBOLLSFILM

Då har man tränat, duschat och hunnit fika, just nu är Emelie i duschen så ja har inget att göra så ja skriver ett litet snabbt inlägg :)

Vi ska se en film som vi köpte idag av fotbollen, det är flera av våra matcher som är filmade, och sen har han satt ihop både inomhusmatcher och utomhusmatcher till en film, så det ska bli spännande att se sina misstag och sina lyckade dragningar ;)
Sen kanske vi ser Supersugen eller På smällen som ja fick hem, får se om vi orkar, vi ska ju som sagt upp imorrn och köpa julklappar, eller ja som är nästan klar har inte brottom, så ja får hjälpa Emelie istället :)

Imorrn hade vi tänkt försöka fixa en riktig hotellfrukost med massa gotta, får se hur trötta vi är ;)

Men nu ska vi mysa i sängen (A) Ska bli skönt att sova, I neeed it!


FÄRGADE LINSER

Nu kan du som bloggare få Gratis färgade linser! Det du ska göra är att skriva ett inlägg om deras hemsida och länka dom :) Men du måste ha varit aktiv i mer än två månader, jag tror inte jag har varit det, men ja skriver ändå om nån annan blir sugen :)


http://www.fargadelinser.se/

LAST CHRISTMAS

Började fundera på hur lätt det är att glömma bort vad för julklappar man gav bort för ett år sedan, jag fick tänka till riktigt rejält för att minnas, och det ända ja minns är en tavla som ja målade till Marcus, men det var för att den verkligen betydde nått, alla småsaker man ger bort minns man ju aldrig, som ett halsband eller ett par örhängen, eller kanske om det verklgen är nått jätte dyrt halsband, då kanske, men inte annars ju, inte jag iaf :)
Nått som jag nog ger bort varje år är nån slags choklad, ask och liknade, även iår, sen ska jag nog köpa en sån till min farmor också, hon gillar ju godis
:)

Men jag minns lätt det jag har fått, det är som en annan femma, minns att ja fick ett jättefint halsband av min älskling förra året :)

 Det föreställer Bob Marley om ni inte ser det :) Min julklapp till Marcus förra året :)

MYSPYS

Wie! Alla mina julklappar är snart klara! Sitter och slår in dom till Marcus nu, ska köpa en sak till imorrn som ja kom på nu :) Sen ska ja köpa till farmor också, blir att skippa min Apu imorrn, jag orkar verkligen inte, kan ju inte göra nått om ja skolkar en gång iaf :]
Blir så att ja och Emelie ska fara och köpa klart allt imorrn, det blir najs :) Min sockertopp ska sova hos mej ikväll också, blir mysigt, försöker fixa nån bra film att se till ikväll, nått förslag? :)

Skolan idag var rätt lugn, hade ju bara en lektion så, men den söög, för vi fick en uppgift som var helt omöjlig, men ja måste sätta mej och försöka igen, kanske efter maten, blir nog bra :)

Men nu ska ja fortsätta slå in mina paket :)
Skriver sen sötnosar :)

 Snart Jul ju!


PEPPARKAKSHUS

Nu har vi satt ihop pepparkakshuset! Det vart hur fint som helst, och en vägg blev en AIK vägg :) Vi hade tänkt ta en bild och lägga in men digitalkameran hade slut batteri :( Så det får bli senare, jag hoppas att ingen går och smygäter ur den bara :)

Annars så sitter vi och ser Parlamentet nu, sen blir det duschen, äntligen! Har längtat efter en dusch hela dagen, har bara inte hunnit, hah :) Sen ska vi lägga oss och se nån film, måste försöka somna tidigt ikväll, så ja orkar med morgondagen, nog för att vi bara har en lektion, så det är ju inte så farligt, men den lektionen är på två och en halv timme! + att det är religion, och det är inte ens lite roligt :(
Men det är ju sista religionslektionen för iår, så det är bara att stå ut :)

Nu säger jag godnatt, blir nog inget mer skrivet ikväll :)
Pusss!

 Nattinatt :)

SÖNDAG (JULKLAPPAR OCH GOO MAT)

Idag har det varit en seeeg söndag, hah, nämen den har väl varit bra, jag och Marcus har varit i stan och handlat julklappar! Jag trodde aldrig ja skulle få med mej stackarn som hatar att gå på stan :) Men han köpte faktiskt alla utom en, så han var duktig :)
Sen när vi kom hem så satte vi oss och slog in alla julklappar, så nu är som allt klart, eller ja har kvar lite, måste köpa nått mer till Marcus, och nått till farmor :) Men det blir nog bra :)


Nu ska vi äta en goo middag, kyckling, och gratäng eller ris eller ja vet inte vad det blir till, och sen grekisk sallad också! Så grymt gott! Jag är jätte hungrig, har bara ätit massa godis idag, och lite av en macka vi köpte i stan, så det här ska nog sitta fint!

Imorrn är det skola igen, och en ny vecka börjar, men den går nog snabbt, som vanligt :)
På torsdag har vi ju fotbollscup på skolan! Tror ni ja längtar? Kan ja lova ;)


Ha en mysig söndag! :)
Grattis SAIK, ni ligger etta hela juluppehållet! :) Inte dåligt!

GODISGRIS

Efter middagen som bestod av kebab med bröd, så somnade jag i soffan, jag trodde att ja skulle bli lite piggare efter maten, men icke, det var ett hopplöst fall, jag somnade framför Harry Potter som gick på tv :)
Vaknade där vid kl 8, Marcus hade pausat i filmen, så jag hade inte missat så mycket, nu sitter vi och ser som sagt, hah jag tycker Harry Potter filmerna är bra, sen var det så längesen ja såg en så ja tänkte, varför inte? :)
Har dukat upp med godis, chips och dipp, blev tvungna att åka iväg och köpa fil till dippen eftersom Marcus inte visste om dom hade de eller inte, men nu så har vi allt :)

Egentligen skulle vi ju baka ett pepparkakshus, men ja kände att ja inte har orken att jävlas med nått sånt ikväll, så det får bli en av morgondagens aktiviteter :)
Snart är Lördagen slut också, helgerna går så förbannat snabbt! Jag undrar hur fort jullovet kommer att gå, man kommer inte att hänga med, tråkigt nog :) Men det ska bli skönt med ett litet avbrott från skolan :)

Nu ska jag fortsätta se filmen med min älskling :)







Jag har fastnat för den här låten, riktigt bra!

SATURDAY NIGHT

Nu har vi just varit på Coop och köpt lite gott för ikväll :)
Planerna ser ut som så att vi ska göra ett pepparkakshus! Hah, har ingen aning om hur det ska gå eftersom att det vi gjorde förra året blev väl sådär :) Men nu jävlar!

Sen vet ja inte vad vi ska göra, blir säkert att se nån film och bara mysa, känner mej rätt slö, eller så kanske vi får upp lite energi och far och hälsar på nån, vem vet :)
Men nu är Marcus ute och skottar och ja sitter här, ja hoppas han inte blir ute för länge bara :) Jag hade velat se hockeyn idag men det blev inte så, jag får sitta här och hoppas på att dom vinner ist :)

Aja, njut av denna lördag kväll, vad ni nu ska göra :) Puss!

  ♥

ALL NIGHT LONG

Godmorgon!
Jag tog men friheten att sova lite längre eftersom att det är lördag :) Efter en hård natts festande så är man rätt trött, hah! Jag kom hem där vid halv 5 igår kanske, känner mej rätt tung och trög i huvet just nu, + att jag är grymt sugen på mat, blev ingen nattamat igår, hade inte tid, så min mage könns rätt så tom :)
Det var en konstig kväll, eller ja, kan inte berätta så många detaljer, men jag säger bara att det var mycket oväntat som hände.. Vi blev iaf inte långvariga i Btk, vi drog in till stan vid 10, sen Olles, men ingen var typ där, så vi gick på Balzac, inte mycket folk där heller, men vi stannade en stund, sen tvingade My med mej till Sjungande Dalen, ( hon bjöd mej på en Aqua Tini, så ja var snäll och följde med ), vi gick iaf i säkert en halvtimme innan vi var framme, sen hittade vi aldrig lägenheten, så vi gick säkert omkring i en halvtimme till, vi låg i snön, My höll på att bli överkörd osv, men tillslut kom vi fram, in i VÄRMEN! Det var riktigt kul där faktiskt, alla var så snälla, jag fick låna en tröja av han som bodde där, TACK så mycket säger jag bara, det var de bästa nån kunde ha gjort för mej just då, kanske ett par sockar hade suttit fint också, eftersom ja var sjöblöt om fötterna, hah :] Men det var roligt, att träffa lite nytt folk, och även kända ansikten :)
Sen var Tobbe så snäll att komma och hämta mej, eller oss, så vi tog oss hem tillslut iaf, efter många ringda samtal och lånade mobiler :P

Nu måste ja väcka Marcus så vi kan äta!
Skriver mer sen, men ikväll blir det nog lungt tror ja :)



 Emelie älskling, vad hände med "FULL MUTTER" ?


FREDAG!

Har varit en riktigt lugn dag faktiskt :) Vaknade, ställde klockan lite tidigare så ja skulle hinna plugga innan ja for :)
Var på skolan vid 9, då hann ja måla klart i mitt våtrum, så nu är allt klart där iaf, skönt! Sen hade jag utvecklingsamtal, inga problem där heller, jag var så duktig så ;) Efter det så hade vi Janne, men ingen ur våran klass var typ där, alla trodde att vi skulle börja kl 12 för vi hade NK prov då, så vi fick som göra vad vi ville, så ja hann plugga lite til där :) Provet gick väl ganska bra också, var inte så mycket, men ja vet inte, jag kan ha varit helt fel ute också, hah!


Sen åkte jag och hämtade Emelie på Campus, ett besök på Coop, sen drog vi hem :) Nu har ja hunnit välja kläder och sminkat mej för ikväll, var tvungen att börja lite tidigare eftersom ja måste sminka min syster nu kl 4 och hennes kompis, sen ska ja till Emelie och klippa Andreas innan balen deras börjar, så lite stressig blir det men de ska nog gå bra :)
När allt det är klart så är jag redo för fest!


Vi ses i dimman!

 


NÅGON SOM VILL KÖPA?

Hemma från allt äntligen! Helvete säger jag bara, det är inte lätt att sälja plastpåsar här i Burträsk, bara gamlingar eller unga människor som inte har pengar till att köpa, vi gick till ett hus med en massa lägenheter, knackade på hos en gammal tant, tog ungefär 2 min innan hon öppnade, och hon öppnade inte dörren mycket heller, hon ville då inte ha plastpåsar iaf, och de sista hon sa var att vi inte borde va ute och sälja så sent för att folk ska sova, då var kl 8! Jag och Emelie gick i ca 1,5 timme, vi fick sälja 5 st av 20 plastpåsar! Sen har jag kvar ett helt lager att sälja innan nästa vecka, och dom pengarna går till Ghana, de vi sålde idag går ju till fotbollen, så ja vet verkligen inte hur ja ska få allt sålt :(

Nu vill ja sova direkt! Jag är arg och trött, men nu har ja NK som ska pluggas! Jag som ville se Scrubs :(
I värsta fall får ja plugga på skolan imorrn, men de lär ja ju inte hinna, aja, slut på klagandet, det är ju fredag imorrn + att ja fick låna bilen av pappa! Så jag har lite sovmorgon iaf :]

PUSS PÅ MIN ÄLSKLING SOM ÄR LITE SJUK :)
Godnatt!



Imorrn Umla, dagen med stort D!

SNART ÄR DET JUL

Klippningen blev avbokad, haha, ändå lite skönt, en sak mindre att göra iaf :) Nog för att jag var sugen på att leka lite frisör eftersom att det är så förbannat roligt! Så det var lite synd :)
Men imorrn så blir det ändå lite styling, min syster ska på bal, så ja ska fixa henne och en av hennes kompisar, sen ska jag också hinna fixa mej själva inför kvällen, det är synd att ja inte har nån aning om vad ja ska ha för frisyr eller kläder, men det brukar lösa sej :) Hade velat ha nått nytt men just nu har ja inte råd, julklapparna går före :)
Men en viss Emelie kanske har nått snyggt att låna ut, vem vet :)


Just nu så har det börjat lukta mat här, min mamma gör hamburgare, mums! Det är alltid lika gott, hemmagjorda är nog nästan det bästa tror ja :) Jag känner att jag behöver lite energi nu, är riktigt trött, kanske blir att ta en tupplur efter maten, skulle sitta fint :)

Förresten, är det bara jag som aldrig vet vad ja ska svara när folk frågar vad ja önskar mej i julkapp? Jag vet egentligen massa saker, men när nån frågar mej så står det stilla, både Marcus och hans föräldrar frågade igår vad ja ville ha, det slutade med att ja fick skriva en önskelista, det är ända lite lättare så man få fundera lite, kom på massa saker igår som ja inte fick med på önskelistan till mamma och pappa, hah, men äsch, jag blir nöjd bara jag får en ny mobil, eftersom att min är ihoptejpad för tillfället :)

Jag vet inte vilken ja vill ha, det är det som är problemet, nån som har nått förslag på en snygg mobil som inte går sönder direkt? :)



Funderar på den, en Sony Ericsson W350i, den var inte så dyr sen så gillar ja storleken, men jag vill ha den i färgen "Ice blue" istället :)

STRESSIG DAG

oj oj oj, har haft mycket idag, och har fortfarande mycket att göra :) Var iaf på skolan vid 10, då målade jag tak och vägg ett varv i våtrummet, sen så blev det en snabb lunch, ( som vanligt var det äcklig mat så ja sitter här nu och håller på att dö av hunger! ) Sen så hade vi samhälls, jag kände att ja var på ganska dåligt humör, eller ja har varit det hela dagen, vet inte varför, kanske för att ja är halvsjuk och jätte trött, sen lite andra saker som jag stör mej på hela tiden, hah :) Så jag höll käft och försökte halvsova under halva lektionen, men sen så kände ja att ja kanske behövde anteckna lite så ja gjorde det, sen började Josse berätta lite saker så var intressanta, så tillslut så blev jag faktiskt på bra humör :)

Vid slutade iaf vid 2, fick skjuts av Josse in till stan, där träffade ja Emelie så ja väntar på bussen med henne, sen träffade vi även Malin :) Men när vi satt och i bussen så kände jag att det började stinka sprit, men inte så konstig, det var en alkis som var inne i bussen, jag vet inte vem det var, kan ha varit den som satt bakom mej, eller så var det en som hade gått förbi och satt sej längre bak, men iallfall, det stank! Jag var tvungen att plugga NK hela vägen hem, eftersom att ja inte kommer att hinna nu ikväll, kanske efter träningen men ja kommer att vara helt slut då :(
Jag ska nämligen fara till Emelie kl 5 och klippa hennes brorsa, sen så halv 7 ska vi ut med fotbollslaget och sälja plastpåsar, och efter det har jag fotbollsträningen, så jag har fullt upp ikväll :)
Väntar på min kära mor nu, vill att hon ska komma hem och skynda sig att laga mat, jag hade tänkt laga själv, men det var jävlart tomt i kylskåpet, inget som man kunde göra nått gott av iaf :(


Jag vill bara att det ska bli fredag, och helg! Sen är det bara en vecka kvar, och sen lååång ledigt, det blir mysigt :)

BALZAC IMORRN?


CHOKLAD ÄR MIN DROG

Har inte haft tid att skriva idag, föränn nu då :)
For till Marcus med halv 3 bussen, när ja kom till stan så skulle gick jag först och tog ut pengar, sen en sväng förbi Ica för att köpa en macka, det blev en med lax och gräslök, jag älskar vekligen Icas egna mackor, alla är jätte goda, eller dom jag har ätit iaf :) Sen köpte jag även en mörk blockchoklad, har varit sugen på choklad ända sen jag vaknade, och mörk choklan dessutom,så jag blev tvungen att köpa en :]
Sen skulle jag gå och köpa en förbiljett till Balzac på Malmia, jag frågade om det fanns kvar några, men då sa hon nej, tror ni jag blev chockad? Men sen så frågade hon om jag menade den 28:onde, men självklart så menade jag ju nu på fredag, så då började hon rota i en låda, och tillslut så fick hon upp en, fan va tur! Men jag tror inte att det var den sista, jag tror att hon bara hade dålig koll :)
Nu har jag just kommit hem från stan, vi for på Dallas, jag, Matilda och Marcus eftersom att hans mamma och pappa skulle fara och köpa kläder, så vi skulle behöva laga egen mat, men eftersom att det inte fanns nått gott att äta så for vi på Dallas ist :)

Nu ska jag gå ner till Marcus, jag vet inte om det blir mer skrivet ikväll, jag ska nog ta hand om min babe ist :)
Förövrigt så får jag ingen sovmorgon imorrn! Jag måste fara och måla klart i våtrummet :(
Och ikväll måste jag plugga NK också, men tur jag har min älskling och choklad!


TACK MAMMA

FAAN AIK, ni kan inte förlora mot Luleå! Jag blir bara förbannad av att se sånna matcher, hah! :)
Men som tur är så fick jag en tidig julklapp av mamma, vi var ju och såg hockeyn på ostens hus, där säljer dom smycken och lite annat smått och gott, jag hittade iaf ett jätte fint armband! Och jag brukar vanligtvis inte gilla armband, jag tycker det blir lite för mycket, men det här var ett enkelt, i silver, så jag fastande som för det, hoppas bara ja kommer att använda det, jag brukar alltid glömma att ta på mej ringar och armband för att ja tar av mej dom när jag ska sova :) Men jag ska försöka :) Nu vill jag bara ha en snygg silver ring som passar till armbandet :)

 Tack mamma!

Nu ligger jag och ser Desperate Housewives, men jag väntar mer på att Christine ska börja, hah, det är så grymt bra! På 5:an kl 10 eller 5 i 10, ni som vill se :)
Egentligen borde ja ligga och plugga NK, har prov på Fredag, ja ska försöka läsa lite innan jag ska sova, det var visst många sidor som skulle läsas, sen så måste ja plugga imorrn hos Marcus, det brukar va svårt att få tid till det men jag måste försöka, annars måste jag stress plugga på Torsdag, och det vill jag verkligen inte!

Snart är det helg, inte länge kvar, och imorrn måste jag försöka hitta några biljetter till Balzac, vet inte vars dom finns men, hah :) Sen även några julklappar som jag har kvar att fixa, men det blir nog bra :)


KRYA PÅ DEJ BABY

Har haft Apu hela dagen så jag har inte haft tillgång till en datorn :) Vanligtvis brukar jag gå hem och äta lunch och hinna skriva ett inlägg då, men idag så for vi som sagt in till stan för att äta julbord på Flugger, riktigt gott var det, korv, köttbullar, potatis, mackor, olika sorters sill, julskinka, leverpastej osv :) Sen fanns det ju även efterrätt, jag tror det var nån cheesecake, och det gillar ja inte så jag hoppade över den, men det fanns chokladaskar där så jag tog en med vit choklad, he va gött! :)

Jag sitter och äter min middag nu, jag ska fara och gymma med Jocke kl 5, så ja måste äta nu så kroppen hinner ta upp lite av maten iaf, sen efter träningen blir det att fara och se hockey på ostens hus :)

Annars så är min älskling sjuk igen, han har fått jätte ont i halsen, pratade med han i telefon för ett tag sen, men det var inte så kul för stackarn kunde knappt prata :( Men imorrn ska ja fara och ta hand om han, så han blir frisk fortare :)

Nu måste ja äta klart, sen blir det gym! Kanske skriver innan jag drar, Hooj!



JULBORD

Träningen avklarad! Och det gick bara bra :) Nu ligger jag i sängen och har ny duschat, grymt skönt!
Jag ringde och frågade Jörgen vars ja skulle vara imorrn, om vi skulle träffas på skebo före eller inte, då frågade han om ja ville följa med in till stan och äta julbord på lunchen! Tror ni jag blev glad? :D Så grymt jävla gott alltså :D Så det blir en lång lunch för mej imorrn :)
Efter Apun så ska jag nog och gymma med Jocke, blir nog att fara så fort som möjligt så vi hinner se hockeyn som börjar sju :) Ska bli skönt att gymma, och basta! Det är nog det bästa, och bubbelpolen då :]
Skulle vilja att Emelie följde med men hon hade feber idag, så vi får se om hon är pigg imorrn kanske :)

Känns som om att jag har alldeles för mycket tankar i mitt huvud just nu, men ja vet inte hur ja ska få ut det, sen är ju inte allt sånt som jag kan skriva här, tankarna bara snurrar i huvet, och speciellt när man ska sova, då kommer allt på en gång, det är tur man har vissa man kan prata med, men samtidigt så är det säkert svårt att förstå allt, och det känns som om att jag bara skjuter allt åt sidan och hoppas på att det ska bli bättre, att det ska försvinna.. och jag tror ja tänker fortsätta med det :)


aja, det är en dag imorgon också, så ja ska nog sova snart, eller ja ska se scrubs först :] Det börjar 11 bara så ni vet!

 Im lost in you!

HELGEN ÄR LÅNGT BORT

Har aldrig varit sådär sugen på grekisk sallad förut, och nu stinker ja lök ur käften, hah!
Men sånt får man ta :)

Vet att det kanske är tidigt att börja planera för helgen men jag måste göra det så jag har nått att se fram emot, planerna brukar däremot alltid ändras, hah! Som i helgen, det var tänkt att jag, Marcus, Jocke, Emelie, Malin och Johnny skulle vara hos Malin och se hockey och dricka lite :) Det slutade med att jag, Emelie, Jocke och Macke for på hockeyn i stan, drack lite där, sen for vi till Marcus och chillade med hans päron lite, hah, dom hade också fest :) Sen drog vi på Olles och var där hela kvällen, så man ska egentligen inte planera så mycket, men lite iaf :)
Så i helgen ser det ut som att jag, Emelie och My ska dra på Balzac, men det är nog rätt säkert att det blir så om vi hinner köpa förköp :) Sen kanske Olles också :) Lördag har ja inget planerat än, men det blir säkert bara lungt :) Ska nog vara med min älskling :]

Men de är långt kvar tills dess! Först ska måndagen ta slut, och ikväll är det träning som står på shemat, blir bra, jag måste försöka träna bort min träningsvärk, haha :) Nu måste ja börja fixa julklapparna!

 

JULKLAPPAR OCH WAYNES

Hjälp va stressad ja känner mej! Har inte mycket att göra egentligen men ändå, hah :) Ja ska slå in lite julklappar sen fixa klart Marcus julklapp :) Var på stan idag efter skolan med Josse, då kom hon på världen ide om vad ja skulle köpa till mina föräldrar, och det var dan smart, för ja hade ingen aning! Eftersom att dom inte läser min blogg kan ja säga vad det var.. Böcker! Köpte en jaktbok till pappa och en deckare till mamma, dom gillar att läsa så ja tror det blir perfekt! :) Sen så har ja köpt julklappen till Marcus mamma också, och till Marcus då :)
Vi var även och fikade på Waynes, tog en kladdkaka och en chailatte, beställde en liten men fick en mellan, hmm.. antingen så hörde han fel eller så var han bara snäll ;)

Nu väntar ja på att få äta lite, jag är grymt hungrig, skulle egentligen äta pannkaka men ja kände för nått annat så mamma gick på konsum och köpte rostbiff ist, och även grekisk sallad, fan va snäll hon är ibland :)
 
Nu är det mat! Skriver sen :)

 Jag vill ha sommar igen ju!





MÅNDAG

Godmorgon!
Är på skolan nu, har religion, jag och Josse ska börja med en inlämninsuppgift som ska vara på 2 hela jävla dataskriva sidor! Och det verkar inte vara lätt heller! Men men, jag tror nog att vi ska fixa det om vi börjar nu, känns som om att vi inte kommer att hinna annars haha :)
Annars så har det varit en skön morgon, fick ju åka bil till skolan med Macke :) Så jag slapp stå ute i kylan och vänta på bussen :)
Men nu måste vi börja :) skriver laaaater! PUSS

TIDEN GÅR FORT

Nu ligger jag med min älskling i sängen, han pluggar och jag sitter vid datorn, jag borde också göra en läxa som vi hade till förra måndagen men jag orkar inte! Jag är alldeles för tung i huvet för att orka börja läsa om kinesisk religion, inte alls peppad!
Ikväll har vi fikat en massa gosaker :] Marcus mamma tog fram lussebullar, biskvier och chokladrutor, hur gott som helst! Speciellt biskvierna :) Sen har jag hunnit äta både popcorn och godis också, så jag är hyffsat mätt :)
Blir nog att sova snart, kanske se nått serie eller nått först :) Får sova lite extra imorrn, vi ska ta bilen till skolan, blir perfekt :)



I dag firar jag och Marcus 1 år och 2 månader tsm :) Det har varit helt underbart älskling, och jag vet att det kommer att bli fler! Jag älskar dej så mycket! ♥

 Jag älskar dej min sötrumpa, puss!

HELGEN

Jaa,det blev inte mycket skrivet igår, var rätt stressad!
Det blev så att vi skulle fara och se hockeyn på ladan, och våran cup slutade kl 4 och vi skulle fara halv 6, så jag fick lite brottom! Skulle hinna duscha, äta och fixa till mej :) Men vi tog oss iväg iallafall :) Efter hockeyn så for vi en sväng till Marcus och satt och drack ett tag innan vi drog vidare till Olles :) Där var vi sen till ca kl 2, for och åt lite sen drog vi hem till Marcus igen :) Jag som hade spelat fotboll hela dagen var helt slut! Så jag somnade direkt jag la mej :)
Vaknade senare på natten av att dvdn var på, tv:n var av men ändå var en film på, så jag gick upp och slog av den, sen när jag försökte somna igen så började Jocke grymta och stöna i sömnen, haha det var det roligaste jag har hört, han låg inte ens på madrassen längre utan han låg nedanför, nästan under Marcus säng, sen började han ta på Marcus ben, haha, sen minns jag inte mer, somnade igen :) Vaknade tidigt imorse av en grym träningvärk! huvva så ont jag har i kroppen än, jag är väl lite otränad kanske ;)

Nu ska jag bara duscha, sen ska ja tillbaka till Marcus, eftersom att vi lämnade hans bil här igår så måste jag köra hem den, men det gör inget, jag får ju vara med min Baby =]


Lägger in lite bilder från fredagen :) Tog inga igår för jag ville inte ha med mej kameran överallt, var rädd den skulle försvinna, haha :)



Han fick alltså en ölhatt eller vad det heter och godisstring av Emelie och Jocke i födelsedagspresent, hah :)




Grymt rolig helg iaf, men hur kan det inte bli roligt när man är med världens bästa människor!
Vi vann cupen btw ;)

UPPE MED TUPPEN

Visst är jag uppe tidigt?
Hah, idag står fotboll och fest på shemat! Vi har cup nu kl 9, eller vi ska samlas då, allt startar kl 10 om ni vill komma och se :) Efter cupen som är slut ca kl 4 så blir det middag och sen fixa till sej lite till ikv :) Vi har nämligen tänkt fira Marcus här först sen dra in till stan på Olles, jag tror det bli så :) Kanske dra förbi Sandra enn sväng, Marcus sa att hon kanske skulle ha fest så det skulle va kul att säga hej :)


Men nu måste jag skynda mej!
Ska lägga in några bilder sen där ni får se vad vi gjorde igår hah! En lyckad kväll var det då, jag har aldrig skrattat så där mycker nykter :9



JULKLAPPAR OCH ÖNSKELISTOR

Efter att jag hade ätit upp min bakelse som jag fick av pappa igår så somnade jag direkt sockekicken hade lagt sig, vaknade av att pappa ropade att det var man, jag somnade om direkt, jag ville verkligen inte gå upp, helt slut! Men tillslut så fick sig jag och Marcus upp ur sängen :) Hemmagjorde pizza var dagens middag, jag var så trött så det var inte ens gott, men efter jag hade fått i mej en halv så piggnade jag till :) Efter maten så tog jag en låång dusch och sminkade till mej lite :)

Nu ska jag och Marcus ut med bilen en sväng, förbi konsum och köpa nått gott till kvällen, blir att fara till Jocke senare och se Idol, hoppas jag =] Haha, typ bara jag som gillar att se det :)
Marcus skulle få sina presenter också, hah blir spännande :) Jag köpte förresten några julklappar idag! Hann gå en sväng efter vi hade varit på Max och ätit, eftersom att jag skulle åka med Linnea hem :) Så jag gjorde bort köpten till min syster och till Marcus syster, jag tror nog att dom blir nöjda :) Sen har jag hunnit skriva min "Önskelista", hah mina päron ska och julhandla imorrn så ja var tvungen :)


 Ha en trevlig fredagkväll!

FREDAGSLISTAN

HISSDISSHISSDISSHISSDISSHISSDISS

Idag har jag tänkt att dissa detta dåliga väder!
Jag menar, slask och helvete! Jag blir ju rent förbannad, vilka skor man än har så är man sjöblöt när man kommer in, det går inte att undvika! Jag har då inte tänkt att gå i stövlar heller, det känns inte riktigt rätt, hah :) Snön som håller på att smälta på vägarna så det blir spårigt är ju inte heller en höjdare, det är inte lätt att köra alls, en av mina kompisar körde nyligen av vägen, eller dom voltade med bilen! Och troligen för att det var spårigt och halkigt. Vet att det inte går att göra nått åt saken, det här är ju den svenska vintern, men jag dissar det ändå!

Dagen hiss bli "trevliga människor", eller snarare, "trevliga människor som ger snälla kommentarer" :)
Jag älskar när man får en snäll kommentar, kanske man har en ny tröjja, eller fixat håret lite extra, jag menar, det höjer verkligen humöret, man blir ju glad!
Idag när jag, Emelie och Linnea var inne på Statoil så stog jag där och skulle betala, sen stog det en kvinna brevid mej, helt plötsligt sa hon: Men så fina skor! Dom var ju jätte snygga!
Sen började hon fråga vart ja hade köpt dom osv :) Jag blev jätte glad, för jag tycker verkligen själv att dom är jätte snygga, mina favvis skor kan man säga =] Så tack för den snälla kommentaren! Själv har jag tänkt börja med att säga om jag tycker någon har en snygg tröjja, eller skor osv, gör det ni med! Ni kan göra en människa jätte glad :)


MIN PAPPA ÄR SNÄLL

Guuud så sköönt! Snart får jag sova =9
Har väntat på det hela dagen, näästan :) Träningen gick faktiskt bättre än ja trodde, kändes som om jag inte skulle orka någonting, men det var en lugn uppvärming så jag fick som känns efter, sen var det bara spel så där kunde ja ju köra så hårt ja kunde :)
Innan jag for på träningen så kom pappa in, han var egentligen och såg hockey på Osten hus som är mittemot vårt, haha, han kom in och sa att dom hade halva priset på bakelser för att kylen hade gått sönder, sen så frågade han om jag ville ha en, klart jag ville! Nu har jag nått att smaska på imorrn när ja kommer hem från skolan, Tack PAPI, så snäll :)


 En groda fick jag :)


Imorrn så är det slut på det roliga! Vi har nämligen varit lediga från NK lektionerna i två veckor, så imorrn börjar jag halv 9 igen :( Sen så har vi inte ens gjprt uppgiften som skulle vara klar tills imorrn, men det är så svårt när man är i en grupp och ingen bor på samma ställe! Sen hinner vi aldrig göra den på skolan heller, men får göra ett bra resultat på provet ist, som jag tror är redan nästa vecka!
Fredagkvällen kommer att bli lugn, eftersom att vi har cup på lördag, och vi ska samlas redan kl 9! Kanske far till Jocke och Emelie och myser med nån film, sen skulle Marcus få sin present också, haha jag tror nog han blir nöjd :)


Nu ska in på tv.nu och se när Scrubs börjar, sen blir det att försöka soova ♥

 GODNATT ALLA HURTBULLAR OCH SOFFPOTATISAR!

DEN EVIGA VÄNTAN

Nu sitter jag här och väntar på Emelie, hon sa att hon skulle komma lite tidigare, jag hoppas det, jag är så grymt rastlös!
Aja, vi ska ju och träna, jag hoppas verkligen att det går bra idag, det känns som nervös, tänk om det händer igen?
Nej, jag hoppas då inte det! Får ta det lite lungt och verkligen känns efter :)

Samtidigt som jag väntar så ser jag "Du är vad du äter", som jag har sagt förut, Anna Skipper tycker jag är lite för mycket, men hon får ju betalt för det hon gör så varför skulle hon inte överdriva, det blir ju roligare att se på, när hon nyper i fläsket på dom som är med :P Jag hoppas då att jag aldrig kommer att bli tvungen att vara med där, jag menar, den dagen man är med i "Du är vad du äter" så har det verkligen spårat! Så det är bara att träna och hålla igång :)


Nu kommer hon!




DÄR SER MAN

Vi sitter alltså och pratar om vår Ghana resa vid middagen, jag berättade att dom kanske skulle få se mej i norran imorrn, morsan sitter samtidigt och läser en tidning, sen vänder hon på den och vad tror ni fanns där?

Bara jag som minns den galna fotografen? ;)








TAYLOR MOMSEN

Hur snygg är inte Taylor Momsen från Gossip Girl egentligen?!
Hon har så grymt snygg stil och hon är bara 15 år! Hon är ju bara barnet och ändå har hon lyckats så bra :)
Jag gillar henne inte alls i Gossip Girl, men jag menar inte att hon är en dålig skådespelerska, jag menar att jag inte gillar "Jenny Humphrey", personen som hon spelar alltså :)

 





Hur cool är inte hon?


NORRAN.SE

Hann inte skriva imorse, blev lite stressad eftersom att både mitt hår och mina ögonfransar jävlades med mej! Mascaran klumpade sig hela tiden och det såg rent förjävligt ut, eller det var bara på det vänstra ögon, och det är alltid det som bli sämre, jag fattar inte varför, haha.. men efter att ha gjort om det några gånger så såg det väl okej ut :)
Sen skulle ja fixa håret och eftersom att jag har klippt mej så är håret mycket tunnare och uppklippt, så jag fick kämpa med att sätta upp det i en knut utan att det skulle se förjävligt ut, så allt tog lite längre tid än vanligt :)
Fick alltså välja mellan att blogga eller äta, och såklart blev det att äta, annars skulle jag aldrig ha klarat av morgonen :)

Var på skolan fär vid 10, satt upp nästan allt av väven, har kanske två våder kvar, tänkte göra det imorrn ;) Sen åt vi gooo lunch, första gången på grymt länge som maten är god på skolan, men det var för att det var pannkaka och det är alltid gott :)
Sen så hade vi samhälls, Janne våran lärare valde ut några som skulle bli intervjuade av Norran, och jag var en av dom, hah! Jag hatar att göra sånt, för jag säger ändå inget bra, men iaf så skulle vi prata om våran Ghana resa, om skolan vi ska bygga ut, så han frågade lite saker och sen togs det då ett kort på oss, men det gick bra, så snart kanske ni får se mej i Norran ;)


Nu ska jag städa mitt rum, ser förjääävligt ut, så vi hörs sen!



Slänger in lite bra musik ;)



BEN AND JERRY`S

Jag och Marcus vågade oss ut i slasket för att fara och hyra en film :) Minns inte vad den hette men det var en komedi iaf, han som spelar JD i scubs var med i filmen, så jag tror nog att den är bra, sen så sa Marcus syster att hon hade lånat den för ett tag sen och att den var riktigt bra, så ja litar på henne :)

Fick även med mej en Ben and Jerry`s hem, jag blev så sugen på chokladglass, så det blev en Chocolate Fudge Brownie, hah, hade lite svårt att välja när jag stog där eftersom att jag lider av nått som kallas beslutsångest, tror ni mej inte så fråga Marcus, men jag blev nöjd med mitt val den här gången :)

Bara för chokladälskare!


Imorrn så har jag träning, jag har inte riktigt bestämt om jag ska våga träna, är så rädd att jag ska bli sådär konstig som jag blev på boxercisen, men om det nu var för att jag har ätit dåligt så borde det ju gå bra, för jag har försökt äta bättre nu i veckan, men var det för att jag är förkyld så kan det ju hända igen, eftersom att ja inte känner mej riktigt frisk än :( Men vill träna så att jag får spela cupen på lördag, för den vill jag ju inte missa!

Får väl vänta och se hur det känns imorrn, nu ska jag lägga mej och se lite simpsons med min älskling :)
Hoppas eran "Lill lördag" har varit bra, för det har miiiiiin =9



SNÖ OCH SLASK

Nu är jag äntligen hos Marcus, jag fick stressa lite eftersom att han ringde och sa att han slutade klockan 3, jag som hade tänkt fara 3, haha, så jag fick skynda mej att packa och sen vara det bara att fara iväg :)
Var lite nervös för att köra, jag gillar inte att köra när det är massa snö på vägen och det snöar så man knappt ser nått, men det gick bra iaf :)

Så nu sitter jag och ser Top Model, Marcus ska ut i garaget och göra nått, men jag trivs bra här i soffan så det gör ingenting =]

Aja, ska nörda litet till framför datorn, sen ska jag fråga Marcus om vi kan bara chokladbollar ikväll,mums!




Ungefär såhär ser håret ut nu, det är längre men samma färg, hann inte ta nån bild innan jag for, men jag hittade den här bilden :)


FÄRGNING AV HÅRET

Godmorgon!

Jag sov rätt länge imorse, och jag kunde ha legat kvar hela dagen kändes det som, var så grymt skönt!
Men ja tänkte ja måste väl upp och göra nått, så vid halv 12 var jag uppe :)
Fortfarande rätt slut och förkyld, jag vill inte vara trött hela tiden :( Men jag åt sen drog jag med till konsum, ja skulle ju köpa hårfärg! Så nu sitter jag med en slinghätta på huvet, haha :D Jag färgade först bort min ljusa slinga, så att hela håret fick samma färg, men jag gillar inte att vara sådär mörk, jag tycker inte att jag passar i det, så jag har lagt in massor med små slingor för att ljusa upp håret en aning, så ja hoppas att det blir bra :)
Även fast jag är van att färga mitt hår är jag alltid lika nervös över hur det ska bli, hah :)

Jag måste hinna ut med hunden också, åh, jag orkar inte gå ut, blir så snorig sen är det så kallt :(
Sen kl 3 så drar jag till stan, jag ska till Marcus, ja känner att ja inte orkar sitta hemma längre, har inget att göra, sen kan jag ju vila hos min babe och låta han ta hand om mej =]
Måste dra mej till skolan imorrn hur slut jag än är, eftersom att jag måste sätta klart väven i våtrummet, det söög, för egentligen så har ja sovmorgon till halv 1, nu måste jag vara där kl 10 :( Kändes inte peppande, men så kan det gå :)

Nu ska jag ta och äta lite lunch och se andra avsnittet av heroes medans jag väntar på att färgen ska värka klart,
ha en bra dag!

 

JAG HAR LEKT FRISÖR

Då var man klippt, jag tog inget på längden utan jag klippte bara upp det, sen klippte jag min lugg lite kortare annars ser det mysko ut om jag har jätte lång lugg och håret uppklippt, men jag blev nöjd iallfall :D Imorrn ska jag nog färga mitt hår tror jag, om jag orkar vill säga, lägger upp en bild när allt är klart :D

Ligger i sängen och väntar på att Desperate Housewives ska börja, sen så orkade jag inte försöka hitta på nått att göra längre, så jag gav upp och la mej i sängen med datorn istället, men jag tror det var bra, kanske somnar lite snabbare än vanligt om jag lägger mej i sängen tidigare :)

Före middagen så började jag se Heroes, jag har sett nått avsnitt som gick på tv men ja har som inte orkat följa det, men eftersom att Gossip Girl är den enda serie jag följer så måste jag alltid vänta på att nästa avsnitt kommer ut, så jag tänkte, varför inte börja se nått nytt? Då har jag nått att se när inte Gossip Girl finns, hih :)
Hann bara se ungefär halva avsnittet innan ja skulle äta så ja tänkte fortsätta se nu, jag hoppas jag fastnar i det :)




NY FRISYR?

Jag sitter här och funderar om jag ska ta steget och klippa och färga mitt hår ikväll kanske, ja bärjar bli less på hur mitt hår ser ut, men samtidigt vill ja inte klippa mej så mycket för då kan ja inte sätta upp det i en knut utan att massa hår ska falla ut, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men samtidigt är jag jävligt sugen på nått nytt, kanske ska fundera tills imorrn :)

Jag har fortfarande ont i huvet, och sitter hostar massa, mår icke så bra, det blir nog en tidigt kväll och ingen apu imorrn, behöver verkligen de här dagarna till att vila upp mej, har aldrig känt mej såhär slut på länge, jag kanske är utbränd? Eller jag menar, har kanske tränat för mkt på sistonde, kan man bli det då? Nått konstigt är det iallfall, eller bara en vanlig förkylning :P


Nej fan, jag blev sugen på en makeover nu, måste nog springa till konsum och kolla nån hårfärg, jag tror nästan det, wihii =]

 Blir nog bra :)

I WANT MONEY

Jag har suttit och tittat på lite kläder, skor osv, det är inte bra, för jag blir så sugen på att köpa allt och det har jag verkligen inte råd med just, hah :)

 

Allt är från Ellos.se, dom har riktigt snygga kläder som inte kostar en förmögenhet :)

Hittade massor med snygga skor :)



Måste vänta tills jag har fått mer pengar, tyvärr, haha :)



CUP PÅ LÖRDAG

Jag har stannat hemma idag, jag är helt slut och har jätte ont i huvet, ja ska trå några alvedon och hoppas på att det blir bättre, då kanske jag kan fara på APU:N imorrn iaf :)
Ligger i sängen och myser nu, blev först väckt av våran hund som började skälla när alla for och han trodde att han var ensam hemma, så jag var tvungen att ropa på han så han skulle sluta, men då kom han ner istället och började tjuta utanför min dörr, men jag var för lat för att släppa in han, så jag somnade om :)
Sen vaknade jag av att nån ringde, och det slutade jävlar aldrig, just när ja gick upp och skulle svara så slutade det ringa, det är väl typiskt, ahah :)
Men nu är jag vaken och ligger och ser Top Model, det är snart slut så då ska jag upp och få i mej lite mat, im huungry :)

Ikväll vet ja då inte vad som händer, ska nog ligga och vila för det mesta tror ja :) Så jag är frisk till helgen då det är cup, kom och se vettja, den är i Burträsk i gympahallen eller vad man säger, hah :)


Så dyk upp om ni vill se riktiga proffs!




WORD

Jag är verkligen helt slut! Jag tror att ja skulle somna direkt om ja bara la mej ner och blundade, men ja känner inte att ja vill sova än, sen lever det om för mycket i vårat hus, speciellt i min systers rum som är just brevid, hon har då på tv:n och allt, och morsan går runt där uppe på den där förbannade golvet som knakar, hah :)
Den enda som är tyst är min pappa som ligger och sover :) Jag skulle vilja vara som han, när det gäller att sova iaf, eller när det gäller att somna ska ja kanske säga, för han snarkar som ett tok när han har somnat, men ja menar, han somnar direkt han lägger sig och blundar, han kan somna varsomhelst och närsomhelst bara han blundar och ligger/sitter ner :) Själv så kommer alla tankar när man ska försöka sova, det går som inte att stänga av, allt ska verkligen komma precis när man ska försöka sova, det är ju typ typiskt :P

 
Jag borde egentligen börja med religionsläxan som ska vara klar idag, som jag försökte göra igår men min jävla word hade gått ut! usch så arg jag var, eftersom att det var de nyaste så fick ja bara prova det i 60 dagar sen måste man köpa det, självklart hade det gått ut igår då! Jag var arg rätt länge, haha försökte få igång det utan att behöva köpa den där jävla koden, men icke! Tillslut gav ja upp, sen vet ja inte varför, men ja gick in på start och skulle kolla "alla program" , tror ni inte att där finns det gamla word! Och det funkar! Jag har alltså haft det på datorn hela tiden men inte märkt det :( Tur att jag är uppmärksam, jag var arg i onödan :(

Gash! Jag måste få se ett Gossip Girl avsnitt, känns som om att det var jätte längesen, ska kolla om det finns nått nytt att ladda hem, sen blir det nog att försöka sova,
Så Godnatt och Sovgott :)



I love it!

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

Okej, det där var fan äckligt! Har aldrig varit med om nått sånt så ja blev riktigt rädd där ett tag, jag trodde nästan att ja skulle dö :(
Jag har ju varit på boxercisen, efter ungefär halva så började ja förstå må jätte illa, det kändes som om att ja skulle spy, sen började allting bli suddigare och suddigare, samtidigt som jag började svättas naaanting, och jag fick lock för öronen, tillslut kunde ja inte stå upp längre för det kändes som om att ja skulle falla ihop.. så ja la mig ner, låg säkert en halvtimme, sen åt jag en banan och då blev det bättre, men ja känner mej fortfarande skakis och jag har ont i huvet och helt slut i kroppen :(
Jag tror att ja har näringsbrist, har ätit så dåligt i helgen, blev alldeles för mycket skräp och för lite bra mat, har vaknat så sent på dagarna så det har ju nästan bara blivit middag.. sen idag åt ja nästan ingen lunch för det var så äckligt :S Middagen blev just innan ja skulle träna så ja tror inte kroppen hann ta upp maten..
Jag mår bättre nu, men ja skippar nog fotbollsträningen, jag känner att ja måste vila och äta, för jag är helt slut :(

Och tro inte att ja har nån ätstörning, för det har ja inte, jag har bara börjat träna mycket muskler, och jag har väl varit dålig på att äta, jag tycker det är så svårt att veta hur mycket man måste äta, och det här var väl min kropps sätt att säga att ja behöver äta mer om ja ska träna så mycket, eller mer, ja måste äta bättre :) Så det ska ja försöka göra, inte hoppa över nått mellanmål ens, hihi =]

 Gröt kan ju aldrig vara dåligt va? ;)

JAG GILLAR ATT TRÄNA

Nu sitter jag och väntar på maten, ja är grymt hungrig!
Jag måste äta snart så jag inte får ont i magen när ja ska träna =] Har ju både boxercise och fotbollsträning idag, men det värsta är att ja har jätte mycket träningsvärk i ena vaden, det sitter kvar sen träningen i torsdags då vi gjorde nån konstig övning som tog naaanting på vaderna :O Så vi får se hur det går :)

Sen så sitter Jocke och peppar mej om att ja ska följa han och gymma, det är ju fan kul men det kostar pengar i längden, men lite då och då kan ju inte skada, funderar på att fara imorrn för ja har aldrig nått att göra på tisdagar, så det är ju som passande :)

Sen så ska ja säga GRATTIS till Linnea som tog körkortet idag :) Det var bra gjort! Nu har ja ännu en som kan köra mej om det behövs =]

Nej nu väntar maten! Göööttt!


 Grattis Gömman!

DÖD ÅT DENNA DAG

Jag har inte mycket bra att säga om den här dagen hitills..
Imorse när jag skulle gå på bussen så kom jag på att min syster hade mitt busskort, för att hon hade lånat det i fredags, så jag tänkte att ja kanske fick åka med ändå, för vissa brukar vara snälla och låta en åka med, men icke! Det var en surkärring som körde bussen, och jag hade inga pengar! Men som tur var så hade Marcus sovit hos mej så ja fick låna pengar av han :) Sen när ja kom på skolan, var sådär lagomt glad, så möts jag av min klass som säger att vi inte har religionen som är på två och en halv timme! Jag har alltså betalat bussen och kommit dit helt i onödan, jag hade alltså kunnat få sova ut!
Det slutar inte där, jag tänkte att Mona kanske skulle vara så snäll och låta oss slippa lektionen som vi har på en timme efter lunch så att ja skulle kunna hinna hem med halv 10 bussen, men nej, då skulle jag vara tvungen att sätta upp väven klart i mitt våtrum innan jag fick fara.. så jag började med det iallafall, hann sätta upp en våd när limmet tog slut! Enligt Mona så skulle det komma nytt lim där vid 10 så det var lungt, så ja satt mej ner och väntade, och väntade osv.. När det inte hade kommit där vi kl 11 så gav ja upp och gick och åt med hopp om att det skulle ha vara där när ja kom tillbaka, vad tror ni? Klart som fan att det inte hade kommit, och då var klockan ca 12.00 så ja gav upp, eftersom att ja skulle åka med halv 1 bussen in till stan.. Men Mona var förbannad så hon ringde och frågade varför dom inte hade kommit och lämnat sakerna, men enligt dom så hade dom redan varit där, men dom hade lämnat det på fel ställe!
Så jag hann alltså sätta upp 1 våd på ca 3 timmar när ja hade hunnit klart nästan allt om dom bara hade lämnat limmet på rätt ställe, och eftersom att ja hann så lite så hade ja kunnat ta halv 10 bussen hem ist och sätta upp den där våden på torsdag istället när ja ändå måste dit och sätta upp resten! Och som pricken över i:et, hade inte Marcus haft pengar till mej imorse på bussen, då hade jag fått stanna hemma och sluppit den här dagen!

usch, ja hoppas resten av dagen blir bättre, sen hoppas jag att det de sista veckorna innan lovet går fort, ja känner att ja börjar tappa all min energi och motivation :)
Sen behöver ja lite vila också :)


Förresten, är det bara jag som tycker att Jocke blev lite lik Penn Badgley från Gossip Girl när han klippte sig? 

    

Lite va?

RSS 2.0