MAKEOVER OCH FILM

Igår så blev det att vi var hos Jocke och såg film :) Jag, Marcus, Emelie, Jocke, Malin och sen senare på kvällen dök Johnny upp också :) Vi såg först slutet på Stepbrothers, eftersom att Emelie och Jocke inte hade hunnit se hela, men det gjorde inte mej nått för att när jag och Marcus såg den så somnade ja efter halva filmen, så då fick ja se slutet iaf :) Sen såg vi en skräckfilm, Mirrors hette den. Den var väl bra, och Jocke den jäveln som redan hade sett filmen och som visste när allt skulle hända satt och skrämde mig hela tiden, men jag hade inte behövt hans hjälp, jag var rädd ändå :)
Vi hade dukat upp med massa gotta, chips, godis osv... så mätt var man då när kvällen var slut :)



 

Sen idag så har vi hunnit med en makeover, jag klippte och färgade Jockes hår, sen tvingade vi han att raka raka bort skägget :) Han blev leeen som en babyrumpa :)
Efter det så åt vi lite mat sen drog vi till Jocke igen och skulle se film. Den ena som vi började se minns jag inte ens vad den hette, men den var så dåligt så vi bytte till "The hottie or the nottie", men den var lika värdelös så det slutade med att vi såg Scrubs :) Men det duger, Scrubs är ju bra!
Nu ligger jag och Marcus i sägen och ser Sanningens Ögonblick, haha jag skulle då verkligen inte våga vara med där, eller kanske några frågor i början, man skulle ju få sig en liten slant iallafall :)


Godnatt och sovgott, för jag tror att vi ska sova snart :)


 Före

 Efter


MÖRKT MEN MYSIGT

Jippi, det börjar redan bli mörkt ute, det känns lite deprimerade eftersom att ja vaknade bara för några timmar sen, den här dagen kommer att bli kort tror ja, men det är ändå lite mysigt när det är mörkt :)
Har inte gjort mkt, vaknat, ätit, sett lite tv, sen har ja skjutsat Marcus pappa till hockeyn, och nu sitter jag här och väntar på att Marcus ska bli klar i garaget så att vi kan fara till stan och sen till Burträsk :) ¨
Nu kom han in, och är jätte skitig om händerna, dom är bokstavligt talat svarta, hahah usch :)

Meeen, ikväll.. vad händer då? Var tal om att vi skulle vara hos Malin och se film eller nått, det lät mysigt, ska höra med dom när ja kommer hem :)

 Haha, rätt gammal bild ja hittade på Marcus, sötnos :)

YOU GO MÅNS MÖLLER

Jag har suttit och sett "Idol" och "Fredag hela veckan" nu ikväll :)
Måste säga att Robin B bara blir bättre och bättre, ikväll var han grymt bra! Sen vet jag att min mamma sitter hemma och ringer och röstar som ett tok på Kevin, haha.. Han är ju bra, men det känns som om att han redan kan allt och har varit bra ända från början, så jag gillar Robin för att han har utvecklats, i början ville ja ha ut han för kan sjöng så jävla falsk och han var stel som en pinne på scenen, men nu är han riktigt grym!

Haha, sen såg ja ju "Fredag hela veckan", Soran Ismael och Måns Möller var gäster, jag tror aldrig jag har skrattat så mycket, sen är det typ första gången det är med några som verkligen är riktigt roliga, så det gillade jag, Måns är verkligen klockren! :)

Om vi går tillbaka till Idol så har ja ingen aning om vem som kommer att åka ut, kanske Alice? Hahha, ja tvekar på att Johan kommer att åka, nån som såg hur den där bruden i publiken reagerade när han gick fram och började sjunga för henne? hahha, nått av det sjukaste jag har sett! Hon fick ju nån jävla attack, hon satt bara och skrek och gapade, heeelt galen! Han är väl inte så bra? Jag hoppas att Alice åker, jag har som aldrig tyckt hon har varit riktigt bra, aja, snart så får ja veta :)


Nu ska ja tillbaka till soffan ;)


 Skön lirare den där Måns :)

PARTY LIKE A ROCKSTAR

Nu har då Marcus kommit hem, han ligger och sover just nu med huvudet på mitt ben, haha sötnos, han är helt slut när han har jobbat :)
Har suttit och sett "Doctors" på 4:an, jag fastnade som i det, haha det handlade om sex och orgasmer, det var en kvinna som hade en sjukdom där hon var tvungen att onanera 15 gånger om dagen :O Det lät ändå lite jobbigt, hon sa att hon låg och grät medans hon gjorde det eftersom att hon var tvungen även fast hon inte ville, annars kunde hon inte klara av dagen, och när hon åkte bil blev det tydligen ännu värre! Usch, lät inte alls kul!

Nu så väntar ja på att Macke päron ska komma hem och laga mat, sen ska vi iväg till stan, jag vill ha lite godis eller nått, eftersom att ja har tänkt bänka mej framför tv:n ikväll och äta ihjäl mej av godis medans jag klagar på hur dåliga vissa som är med i idol är, haha, lät som en spännande kväll nu när ja skrev det :P Men det får duga eftersom att jag har ont i huvet och i halsen! och det är därför jag inte vill dricka JOCKE! Han var tydligen arg på mej för att vi inte skulle supa ikväll, men ja har verkligen ingen ork, så då blir det ju inte ens kul, vill vänta tills ja är frisk och på bättre humör :)

Såå, ja hoppas alla som gör något spännande ikväll får det roligt :)




FREDAGSLISTAN

Jasi, vad har jag för funderingar idag då...

Nått som jag vill hissa är människor som kommer i en svacka i livet och inte ger upp! Jag menar, det går för det mesta att komma ur situationen om man verkligen försöker! Om man jobbar för det går allt! Jag har själv varit i en svacka där jag var så less på allt, jag hade verkligen ingen lust för någonting, under den tiden så tog skolan verkligen stryk för att eftersom jag inte orkade nått så blev ja ju även skolless, och det är nått ja ångrar. Jag ångrar också att ja inte gjorde nått åt det direkt så jag slapp känna det där i säkert ett halvår, det jag gjorde var att bara vänta, och vänta på att det skulle bli bättre, nu hade ja ju tur att det blev bättre. Jag kände att under sommarlovet så kände jag att ja ville göra saker igen och fick igen orken, så när skolan började så mådde jag mycket bättre igen. Men det ja vill säga är att börjar ni känna att allt är jobbigt, och att allt känns värdelöst, och att ni verkligen mår dåligt, så gör nått åt det! Man kan bli bätte genom att få hjälp, det vet jag, för ja känner många som har blivit det, så gör det för er skull, för ni har ett långt liv framför er!

Nått som jag absolut tänker dissa idag är skolmaten! Jag tror att de flesta håller med mej om det här. Vad har hänt egentligen? Jag tror inte att ja har ätit nått som har varit gott på skolan under den här höst terminen, allt,och jag menar ALLT har blivit sämre. Pastan och riset är okokt, och jätte ihopkletat, gröten har stora hårda klumpar i sig, det enda vi får äta är typ grytor av olika slag som har olika namn men smakar likadant ändå! Tikka masala brukar alltid vara gott på skolan, vi åt det får nån vecka sen och det smakade verkligen inte alls som det brukar :( Hur kan det ha blivit så stor skillnad på maten bara över ett sommarlov? Förut var ju maten god, och pastan och riset vara aldrig hårt, så jag vet inte vad som har hänt? Man ska ju vara glad för att man får mat överuvudtaget, men ja menar, man måste ju få mat som går äta så att man kan äta sig mätt och orka med skoldagen, eller hur? Och vad ger det att alla slänger maten eftersom att ingen gillar den. Det ger ju verkligen ingenting, så bättre skolmat skulle önskas, eller som den var förut iallafall :)

 Mums, ser gott ut va?


Det var vad jag hade att säga denna fredag :)

HELGEN ÄR NU HÄR

Värt att fara på skolan idag, vi började halv 11, sen slutade vi kl 12 typ, eller vi for för vi hade eget arbete :)
Skjutsade in några klasskompiar till stan, blev tvungen att tanka, sen for jag till Marcus :)

Har hunnit träna lite, sen blev ja tvungen att äta en lunch till, eftersom att gröten på skolan var alldeles klumig och äcklig, så jag åt bara två mackor :( Nu har ja tryckt i mig tacogratäng som fanns kvar, ahah det var gott =]

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, ja känner mej hängig idag också, hela veckan har ja varit helt slut och haft ont i huvet så jag orkar inte göra nått ikväll, vill bara viiiilaaaa!


Marcus slutar om två timmar..hmm, vad ska ja hitta på tills dess, sova? Skulle va skönt, eller så far jag in till stan en sväng, har några köp som måste göras, jag gissar att ja ändå ska hämta Marcus efter jobbet, om han inte körde själv idag, aja, vi får se :)

Puss!


  Girls - Sugababes


TUFF TRÄNING

Hårdaste träningen hitills, var helt slut redan efter uppvärmingen och nu värker mina ben, haha :) Men kul var det, även fast jag det gick skit dåligt hela träningen, ja tror att eftersom att träningen är så sent är man mer inställd på att typ gå och lägga sig istället för att fara på träning, så det är lite synd :(

Nu ligger jag iallafall nyduschad och heelt sluut! Jag känner mej trött så ja hoppas att ja somnar tidigt, jag känner att jag har tappartmycket sömn i veckan :(
Jag tror att ja far till skolan imorrn ändå, kanske göra klart NK uppgiften som vi fick, så man slipper tänka på den :)


Nu ska ja kolla om det finns nått bra att se på tv :)
Hörs imorrn!


  I think I love it!


CHOKLADBOLLAR

Sådär, nu har ja bakat klart mina chokladbollar, och dom blev faktiskt goda! Senaste gångerna ja har bakat har dom aldrig blivit bra, för mkt socker, eller för lite, för mycket kakao eller så är det smörklumpar kvar :( Men dom här blev riktigt goda, så ja hoppas nån vill köpa dom :)

Nu sitter ja och nöter musik för att ja har inget att göra, väntar på att mamma och pappa ska fara och se hockey så att man får en lugn stund ett tag, det är faktiskt riktigt skönt att vara hemma själv ibland! Skulle vara skönt med en egen lägenhet, men ja har inte pengar till det känner ja :P

Snart fotbollsträning iallafall, så ja får röra lite på mej, ska bli skönt :)


"You're gonna see me, in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gonna want me back
When your world falls apart
Like Shattered Glass"

Shattered glass - Britney Spears



ÖNSKELISTA

Jag vet vad ja önskar mej i julklapp nu :) Jag har några saker som ja behöver/vill ha :)

Det första är en boxarsäck med handskar. Eftersom att ja har börjat med boxercise och märkt att det är grymt bra träning och samtidigt jätte kul så vill ha ha nått som ja kan stå och slå på hemma när ja har lite att göra :)

Sen behöver jag en ny mobiltelefon, eftersom att min är just nu ihoptejpad så att den inte ska falla sönder, haha jag har tappat ner det ett antal gånger, och från höga höjder, så det står högt på min lista :) Vet dock inte vilken mobil ja vill ha, måste gå och titta lite, kanske imorrn :)

Jag skulle även behöva nått så att ja kan lyssna på musik när ja jobbar, har ja en mobil kan ja ju lyssna när ja vill, men ja vill inte ha med mej en ny mobil när ja jobbar, den kommer att bli ner målad direkt så.. en ny mp3, inget märkvärdigt, men bara nått som gå lyssna på :)

Sen tror ja inte det är så mycket mer, inte som ja har kommit på än, men det skulle väl vara pengar, det behöver man ju alltid, nått presentkort eller nått också kanske :)

Eftersom att ja fyller år två veckor efter julafton så måste ja ju ha kvar nått att önska mej till de =]


 En sån vill jag ha :)


40 KRONORS MACKOR = DYRA

Aahhh, hemma från skolan :) Hann inte äta lunch idag så jag köpte en macka från Ica Supermarket, men räkor och keso, det var grymt god! Jag var så hungrig så jag var villig att betala 40 KRONOR för en macka, och den var inte ens så stor, men den mättade min lilla mage iallafall :)

Nu sitter ja i soffan hemma, jag höll på att frysa ihjäl på bussen, visst borde dom då ha så varmt så man slipper frysa :(
Tur ja kom hem till ett varmt hus, pappa eldade så ja stog framför kaminen ett tag, det var skööönt :)

Sen blev ja sugen på en varm låååång dusch, men ja orkar inte eftersom att ja ha träning ikväll, och det blir så kallt att klä på sig sen efter man har duschat :P

Shemat ikväll ser ut så jag måste baka chokladbollar, som ja tror ja kommer att glömma bort, sen så har ja ju som sagt träning klockan 9, sen så blir det sängen, och ja tror ja ska vara hemma imorrn, eler vi får se, vi är ju "typ" lediga, för jag vet att ja ändå inte kommer att göra nått när vi har eget arbete, såå..

Nån som vill gå på stan med mej imorrn? =]



HELKROPPSSTRUMPA IS THE SHIT

Haha, hittade några snygga bilder som Josse hade tagit på oss i Måndags, Jag, Viktor och Filip i helkroppsstrumpa,eller va fan det heter..

Snyggast blev ändå Gille :)










TUFF DAG

Skööönt med sovmorgon! Börjar halv 1 idag :) Så nu sitter jag och fikar och väntar på bussen, ja tror den går halv 12, måste kolla :) Jag är hos Marcus, och jag vet inte riktigt när bussarna går här :P

Blir nog en bra dag, en lektion bara, men det är samhälls, och usch, nej det gillar jag inte alls :( Det är tråkigt och svårt, men det är nog riktigt bra att lära sig sånt, ekonomi osv, eller jag behöver lära mej det, jag är alldeles för dåligt med pengar, haha :)

Ikväll har jag träning, kl 9. Just ja, jag måste baka chokladbollar, vi ska sälja på söndag, det är skyltsöndag i Burträsk, tror ja då, jag tror det var därför vi skulle sälja.. :)

Sen måste jag sälja alla mina plastpåsar, har sålt 4,hmm.. farmor kanske vill ha, eller nån annan?

Nu ska ja äta klart, sen klä på mej, hoooj!


ÄLSKLINGSMARCUS

Nu sitter jag hos min älskling :) Han har fått mina presenter,bättre sen än aldrig! Men jag kunde ju faktiskt inte komma igår så :)
Men han fick iallafall en huvtröja och en chokladask :) Han säger att han blev glad,så ja hoppas det ;)


Ikväll blir det att vara hos Marcus :) Han ska nog vara utei garaget och fixa med motorvärmaren, så jag får hitta på nått annat, men det ska nog gå bra :)

Måste sluta, Marcus vill ha datorn eftersom att jag vill se Top Model, haha :)



SJUKLING

Gash, jag tror jag är sjuk, har ont i huvet och i halsen, sen är jätte snorig också :(
Jag vill inte bli sjuk, men det brukar ju vara så på vintern, man blir som aldrig frisk, man är alltid lite förkyld :P


Jag är hungrig, måste äta nått nu :) Skriver sen :)


Snart är det helg!

 


DET ÄR JAG SOM HAR BETALAT FÖR SKORNA

Haha, tur man har mycket att göra! Ligger i sängen och skriver med min syrra på msn som sitter i rummet brevid, vi pratar om skor, MINA SKOR, som hon alltid ska låna :P Hon har erbjudit mej pengar så att vi ska kunna "dela" på skorna, alltså så att det är bådas, synd bara att hon är liten och inte har några pengar, mohaha =) Men såklart gullar hon för mamma, och så har hon lite money i fickan :)

Jag borde sova egentligen, jag har ont i huvet och är helt slut! Sen har jag börjat få ont i halsen också, jag känner mej sjuk :( Sen min nacke dödar mej! Har målat takvinklar idag, så att ja blev tvungen att stå och titta upp hela tiden, och nacken tar fan stryk av det.. ska be Marcus massera mej imorrn =]

Men nu får ja ta och försöka sova, eller först ett avsnitt av christine! :)

Godnatt gott folk!


ÖGONGODIS

Jag uppmanar alla er som inte ser Gossip Girl att göra det! Det är den enda serien jag har haft nog med tålamod och vilja för att kunna följa :) Händer nått hela tiden och alla är så snygga! Jag blir så avis!

Jag skulle också vilja leva i en serie, jag menar, alla verkar ha sina roller och alla vet hur alla är. Man har som en riktigt personlighet. Blair tex, ingen förväntar henne att göra nått för nån annan än sig själv , och det är som okej, för det är så hon är :) Och vilka problem dom än hamnar i verkar dom kunna reda ut det, och på ett bra sätt, så allt är så lätt! Och allt verkar vara så spännande :)


Sen är som sagt alla killar så snygga, han som spelar Chuck tex!

 Ed Westwick, hur snygg är inte han? :)


Så jag hoppas ni börjar se det, jag lovar, ni kommer att fastna! Om ni gillar den här typen av serie såklart!


GE INTE UPP

AIK vann tillslut i förlängningen, det trodde jag verkligen inte, men dom lyckades komma igen, bra gjort :) Även om det inte direkt var deras bästa match, dom såg sega och trötta ut allihop hela matchen tycker ja, aja dom fick 2 poäng iallafall :)

Nu ligger jag i sängen, är helt slut! Höll på att somna på hockey, om det inte hade varit för dom där hårda stolarna! Man får jätte ont i rumpan av dom, usch :)

Nu ska jag jag fortsätta se Christine, haha det är kanske inte den bästa serien, men en av dom bästa helt klart! Så grymt roligt, och hon är klockren!




Måste bara säga att det där var det bästa du kunde göra, jag hoppas du mår bättre snart, håll ut bara! Sen finns jag om du vill prata, även om det kanske är svårt att prata om det, men som du sa, bättre de än att du ska gå och behöva låtsas! Vi ses på torsdag, om du mår bättre :) You know who you are :)

HOCKEYKVÄLL

Nu tror jag att jag får berätta den positiva nyheten jag fick förr idag.. Macke har tagit körkortet! Haha jag blev som förvånad när han ringde, för jag hade ingen aning om att han skulle göra det idag! Både teorin och uppkörningen, satan så bra :) Grattis!

Själv så sitter jag här nöjd över att jag har haft körkortet ganska länge nu, och jag har lyckats att behålla det också! :) Skulle jag förlora det så vet ja inte vad ja skulle göra, orkar inte gå igenom den där fasen igen, att ta körkortet var bland det tråkigaste och drygaste jag har gjort! Så det är skönt att ha gjort bort det :)

Kom nyss hem och nu sitter jag och ser Top Model, haha går bara en massa repriser nu, som jag redan har sett, men det duger ändå :)

Och ikväll blir det att se hockey, var längesen nu, eftersom att jag alltid har träning dagarna det är hockey, så tur dom kan lägga en match en tisdag för en gångs skull :)


 Jag är också en Top model --->

HAPPY NEWS

Är hemma och äter nu, morgonen har gått riktigt fort faktiskt, hoppas resten av dagen går lika fort, iallafall resten av tiden jag ska jobba :)
Har inte sovit mycket alls inatt, har bara legat och vänt mej hela tiden, och jag höll på att svättas ihjäl! Fattar inte hur det kunde va så varmt, kändes nästan som jag hade feber, först varm, sen kall, sen varm, sen kall osv :)


Sen fick jag ett telefon samtal, men en positiv nyhet :) Men kan inte berätta det just nu :)

Nu ska jag ta och stöka bort maten, sen lägga mej och vila ett tag, jag är trött!

 Bohemian Rhapsody - Queen


HAPPY BIRTHDAY

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år
Javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade år
Och när han har levat, och när han har levat, och när han har levat uti hundrade år
Ja då ska han skjutas, ja då ska han skjutas, ja då ska han skjutas på en skottkärra fram.
Hurra hurra hurra hurra!

Grattis Älskling! Nu är du äntligen 18!
Jag kommer med presenter imorrn :)

 Haha, vilken tuff bild jag hittade ;) Grattis!

MIN ÄLSKLING BLIR 18

Nu är jag hemma! Har duschat och ätit och ligger i sängen, är helt slut i kroppen, fast det är inte så konstigt :) Hoppas jag inte har allt för mycket träningsvärk imorrn, då kommer jag inte orka med att jobba en hel dag!

Jag har en känsla av att den här veckan kommer att gå jätte fort, jag vet inte varför, måndagen är redan slut, men det känns som om att det är söndag :) Men det är ju bara bra, då blir det ju helg snabbare! Har inga planer för helgen, kanske ut och äta med Marcus eftersom han fyller 18 imorrn :) Inte länge kvar nu älskling!
Tror inte jag orkar festa, måste spara pengar, sen lät inte station så lockande, eller jag kanske ska försöka få med Emelie och Jocke på Olles, fira Marcus tänkte jag, det skulle ändå vara kul, äta nått gott osv :) Aja, jag får höra med dom :)

Nu ska jag se om det är nått på tv, eller så ska jag läsa klart tidiningen som jag köpte idag, skvallertidningar är alltid lika roliga att läsa, fast man ska nog ta det med en nypa salt :)

 Snart 18! Dagen du har väntat på hela dit liv, haha ♥


SKA SNART IVÄG IGEN

Ah, boxercisen avklarad! Det var grymt kul den här gången, jag har som fastnat för det här nu tror ja, det är så härligt att bara slå! Speciellt om man är lite förbannad, man kan som slå ut sina aggresioner, och idag behövde jag verkligen det =]

Nu är jag hemma tvärt innan fotbollen börjar, eftersom att det är en timme mellan träningarna så kände jag att ja behövde nått att äta, så sitter och smaskar på en banan, och jag bokstavligt smaskar, haha jag kan inte äta en banan utan att smaska, jag tror att ja har fått det från pappa, men han är ännu värre, han smaskar vad han än äter :P

Jag hoppas verkligen att jag är helt slut ikväll, så att jag somna snabbt, sov inte mycket inatt. Fastande först i family guy, sen började jag prata med Linnea på msn där vid 1 kanske, sen skulle ja försöka somna, men va fan, det blåste ju massor ute, så det levde om, plus att det lät som att taket på huset skulle blåsas av, eller att ett träd skulle blåsa ner just i mitt rum :O
Haha, jag hoppas det slutar blåsa snart, och att det blir soool och fint väder :)

Nu måste jag fara, eller snart.. jag ska fixa lite things först :)


 
Dj Toad - Synd att du är så söt

JAG LIGGER I HÅRDTRÄNING

Då var ännu en skoldag avklarad, inte länge kvar till jullov nu :) Vi räknade ut hur många skoldagar det var kvar, om jag inte minns fel så sa Gille att det bara var 19 SKOLDAGAR alltså :)
Idag har vi haft religion, fått ännu en läxa om kinesiskt tjoller, nu var det visst om qi-gong osv, jag som var nöjd igår att ja hade klarat av läxan, och nu får vi en till, typ likadan!
Men det löser sig nog som allt annat :)

Nu väntar jag på mat, kycklingsallad! Sen ska jag dra iväg på boxercise, jag hoppas verkligen Emelie vill hänga med, vill inte fara själv :) Sen efter det så har vi fotbollsträningen, så jag är väl hemma där vid 9 halv 10 :)

Och imorrn fyller min älskling år! Har köpt en present nu, men det var bara en liten sak, ska kolla lite till på onsdag, för jag kan ju inte fara till han imorrn eftersom att jag har APU, det suger, men sånt är livet :)

Nu ropar modern mine, det är mat :)
Skriver sen ikväll!


 Hot n Cold- Katy Perry

HUVUDVÄRK OCH FUNG-SHUI

Nu är jag äntligen klar med läxan om Fung-Shui/Kinesisk örtmedicin som vi har till imorrn! Snacka om att vara ute i sista minuten, men sån är jag, väntar med allt till sista dagen, så har det alltid varit och jag är rädd att så kommer det att förbli :) Men jag är glad att jag fick det gjort, men jag vet inte om jag riktigt har fattat det ja skulle göra, jag kan vara ute på helt fel spår, gaash jag orkar inte bry mig, bättre nått än ingenting iallafall :)

Sen har vi ju en bok som skulle läsas till imorrn, men den är bara halvläst tyvärr, men jag tror att jag fattar vad den handlar om, jag får väl läsa sista kapitlet så jag vet hur den slutar :) Annars så lånar jag den från biblioteket när vi ska skriva uppgiften som hör till, det är lugna puckar! Ingen fara på färden osv :)

Jag har nu legat i sängen sen ca halv 8, jag är så slut i kroppen, och i huvudet, jag hoppas jag kommer att somna så fort jag blundar, det har varit en hård helg, och framför mej har jag nu en hård vecka med skola och träningen, känns ju peppande, aja, jag fäller inga tårar, och ser det positiva i allt, säger vi :)

Nu ska jag njuta av ett Gossip Girl avsnitt, var ett tag sen jag såg det så det ska bli spännande ;)

Sen väntar jag på att min älskling ska ringa, han lovade att ringa innan han skulle sova, hoppas att han kommer ihåg det bara :)

 Det är snöstorm ute just nu, ta mig tillbaka till sommaren!

PICTURES

Jag har ju lovat er lite bilder sen igår, så här kommer dom :)

Börjar med min outfit igår :)



Sen alla andra bilder, nu får tyvärr inte se alla som vi tog, det är lite mer privata bilder :P








ENLIGT JOCKE HAR JAG EN HÄNGRÖV

Har nyss ätit och nu håller jag på att baka en kladdkaka, hade hoppats på att Marcus skulle hjälpa mej lite, men icke! Han blev lat och gick och la sig nånstans :(

Så nu bakar jag för fullt!

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknat och ätit frukost, sen kom Emelie och Jocke förbi med lite saker som vi had glömt :) Sen har ja ätit middag och nu står jag i köket som sagt :)

Ska lägga upp bilderna från igår, men det blir senare ikväll! Tillbaks till bakningen :)


 Okej, en bild kan jag bjuda på ;)

HOS EMELIE

Nu har vi dragit igång! Sitter hos Emelie, dom håller på att fixa sig, Marcus och Jocke är ute och röker som vanligt, haha :)
Nu väntar vi bara på födelsedagsbarnet :) Sen har vi ju en liten present till henne, tror nog att hon blir nöjd :)


DET ÄR DAGS NU

Nu har jag snart fixat mej klart, som ni vet är det fest för Linnea ikväll! Grattis!
Ska dra till Emelie snart och börja lite smått, sen senare ikväll bär det av till Balzac, hoppas vi bara får skjuts in :)
Jag ska hinna klippa Marcus före också, måste nog börja nu...

Sen idag har det inte hänt mycket alls, åkt buss hem till Burträsk sen har ja bara ätit, duschat osv..
Sov grymt mycket inatt! Ca 12 timmar! Var längesen jag gjorde det, hade nog kunnat sova längre om vi inte skulle med bussen, ja känner mej helt slut, nästan lite sjuk och min blåsa på tungan far inte bort :(

Gash, ja hoppas det känns bättre ikväll, för inget ska få förstöra denna PARTYLÖRDAG!

Ha det så trevligt, så ses vi i dimman! :)



  Botten upp Baby!

DET SER UT SOM EN SVINSTIA

Jag har just fått i mej lite föda, det blev egna klyftpotatisar, lövbit, sås och grekisk sallad! Grymt gott! Jag har nog aldrig varit så hungrig,och eftersom att jag och Macke skulle laga mat själva så blev det ju lite senare än vanligt eftersom han är så förbannat seg! Haha förlåt bebji :)

Btw, Marcus lyckades få i sej ett halvt kilo stekt lax, halva tallriken med pressad potatis, en hel skål med romsås och grekisk sallad! Jag kan då inte klaga på att han äter för lite iallfall :)

Nu sitter jag och väntar på Idol, jag vet inte om jag tycker nån av dom är riktigt bra, men ändå måste jag titta på det, sen har jag inget bättre för mej denna fredagkväll, men imorrn,då blir det åka av!

Jaja, nu måste jag väl dra mej till köket och städa lite, ser ut som om man en gris har varit där inne och slickat varje skål, ha en naaajs friday night!


 Jocke, ring om du ser det här!


FREDAGSLISTAN

Idag när jag satt på bussen på väg in till skolan började ja fundera på lite saker som jag har tänkt skriva om nu, jag har tänkt göra en lite fredagslista, en så kallad "Hissa och Dissa lista"..

FREDAGSLISTAN!


Jag satt där på bussen och började tänka på hur tur ja har som har fått så härliga klasskompisar, och då menar jag även byggarna, inte bara målarna :) Dom flesta har en sån grym humor och kan få en att skratta en även på den värsta måndagen! Jag tycker det är skönt att ha mest killar i klassen, eftersom att dom är så lättsamma, går man i en klass med nästan bara tjejer är det ju lätt att det bildas grupper osv, men killar verkar inte göra det lika lätt :) Så jag vill bara säga att jag tycker ni eller dom flesta, dom som jag känner bäst, ni är underbara, tack för att ni gör skolan lite roligare!

Sen började ja tänka på vintern,kylan,mörkret...gash, jag gillar det inte! Jag blir alltid så deprimerad på vintern, för att det är så mörkt hela tiden, mörkt när man vaknar, mörkt när man ska sova, mörkt nästan hela dagen, speciellt när man jobbar och börjar 7, då hinner man ju inte se ljuset på nästan hela dagen, för när man slutar där vid 4, är det mörkt igen! Sen alla dessa lager med kläder som man kommer att behöva bära snart! Jag är ju den där typen som intalar mej att det kanske andå inte är så kallt ute, även om jag ser att det är frost på bilen, så jag tar ALLTID för lite kläder på mej, men sen så tycker jag att vinterkläder är så tråkiga också :)


Men det finns hopp, snart är det jul,och det gör ändå det hela lite lättare! Det blir som en annan stämning då, mysiga ljus,och hus som är pyntade med massa ljusslingor osv, och det innebär även jullov,så då kan man ju sova tills det har blivit ljust ute, så det är iallafall nått :)


Nu sitter jag och äter godis =] Hann få med mej lite från staaan, sen har jag köpt biljetterna nu till Balzac om någon av mina brudar läser det här, det var tydligen inte så många kvar lät det som, men jag hade tur,så imorrn blir det fest! Hoppas vi ses :)

 Imorrn blir det drag Umla!


FÖRVIRRAD MEN GLAD

Jag är inte trött alls! Borde sova nu.. eller ja brukar sova vid den här tiden.. men har väl att göra med att ja hade sovmorgon imorse :) Ska nog se lite Family guy, få sej ett gott skratt! Haha, det är så äckligt roligt så jag nästan kissar på mej, har aldrig gjort det, än iaf, mohaha

Men det är roligare om man är två, för då kan man se vad den andra skrattar åt, om man inte själv fattar det, så då kan man skratta ändå bara för att den andra skrattar? Ni fattar vad ja menar va..
Eller så kan man skratta tillsammans åt det som båda skrattar åt samtidigt.. you get the picture :)

Ett gott skratt förlänger livet... så vare va? :)

Imorrn ska jag gå på stan, måste hitta en present åt Marcus, har ingen aning vad ja ska köpa, hade en aning för ett tag sen, men jag ändrade mej, kände att det inte skulle funka.. sen måste nog Linnea få nått sött av mej, får se imorrn vad jag lyckas finna :)

 Linnea, när hon är på topp!

STRESSEN, HUNGERN, BALZAC

Det blir nog så att vi drar en sväng på Balzac på lördag! Som jag sa så fyller min kära Linnea 18, så nu är det dags! Blir nog jag, Emelie, Malin och Linnea då, vi får se om det fixar sig för alla, drickan alltså, sen så ska jag kolla imorrn om förköps biljetter, hoppas bara att det finns kvar :) Så det ska bli spännande, längesen hela gääänget gjorde nått!

Gash! Jag känner mej stressad, eller det har lugnat sig nu, blir jobbigt när man har träning till 10 att hinna allt man inte orkade göra före träningen, som att läsa den där boken tex! Blir nog inget av ikv, får nöta dej imorrn, jävligt kul en fredagkväll! :) Nej, det ska bli riktigt spännande att få veta hur det går för pojken.. nooot! Tror redan ja vet hur boken kommer att sluta, ärligt talat :)

Imorrn har ja en liten sovmorgon, så ja kan unna mej att vara uppe lite längre, för jag är inte ens lite trött :( Men det är lugnt, är ju fredag imorrn så,

Nej nu känns det som att ja bara babblar på om massa onödiga saker, så GODNATT alla som läser!
Känner mej hungrig, ooh, jag har en chokladtomte på bordet här..

 I want to break free - Queen

MAN KAN BLI VAD MAN ÄTER

Nu sitter jag och ser på "Du är vad du äter", jag är egentligen grymt less på den där Anna Skipper! Jag menar, enligt henne så låter det ju som om att allt är livsfarligt och att man kan dö av en bit godis, eller en Bure då och då, men herreguuud!
Mat är ju det bästa som finns! Nog är det viktigt att äta nyttig men man behöver ju inte överdriva! Visst är det meningen att man ska få njuta av maten? Annars tar man ju bort något som är helt underbart! 

Men tänk att man sitter där en fredagkväll framför sitt favoritprogram, visst vill man ha nått gott att äta? en chokladbit, eller popcorn, eller lite chips! Men nej, då kommer Anna och säger att man kan dö av det, sen så slutar det med att man sitter där med sina jävla bananchips, och nått äckligt nyttig te som rensar hela kroppen från gift osv osv, tänk bara, visst skulle det ändå förstöra lite av nöjet? Jag tycker det iallafall :)
Ta det med en nypa salt, jag säger inte att man ska frossa och bara äta, äta, äta dålig mat så man börjar må dåligt osv, jag menar att, visst kan man ändå äta lite då och då, speciellt om man ändå tränar och äter någorlunda sunt, visst kan man få ta och njuta lite, är väl inget fel med det :)

Nu ska jag iväg och träna bort den där kladdkakan jag åt igår ;)



 


 

"Absolut inte nyttigt i stora mängder, men lite kan väl inte skada?" :)


 


PLASTPÅSARNA MÅSTE BORT

Nån som vill köpa plastpåsar?

Våran klass håller på att sälja eftersom vi ska resa ner till Ghana i Mars för att bygga om och bygga ut en flickskola, så pengar går till en bra sak iallafall! Vi kommer även att stå på skyltsöndagen här i Skellefteå i helgen, så det är bara att ni far dit om ni vill ha mer info! Vi behöver all hjälp vi kan få för att kunna samla ihop alla pengar så vi kan utföra det här projektet, men vi är på god väg :)

Hojta om ni vill köpa! :)

Nu ska jag he på lite muusic, kanske drar en vals med mej själv, det där lät lite snuskig va? äsch :)


"Det är mycket som går runt i mitt huvud nu, jag måste få ut alla tankar på något sätt"


Sen som några vet tog jag ju hål i naveln för circus 2 veckor sen, den mår bra än, har lyckats undvika infektering, och det ska ja banne mej fortsätta med! :)

 Beautiful, Dirty, Rich - Lady Gaga

GODKVÄLL

Sitter i soffan och funderar på om jag ska försöka fortsätta läsa boken som ska vara läst till på måndag, men ja tror att ja kommer att vänta tills tonight, efter träningen, kommer ändå inte kunna somna i första tagen eftersom att träningen börjar kl 9! Slutar väl där vid 10, men då är man ju så pigg när ja ska försöka sova, så det kommer icke att gå :)

Sen funderar ja på varför jag alltid känner mej sjuk på torsdagar? har varit så varenda torsdag sen vi började 3:an..
Jag tycker att ja borde vara pigg eftersom jag har sovmorgon, men inte det inte, jag är allti snorig och mår illa, och känns som om jag har feber, sen denna tordag som pricken över i:et har jag en blåsa på min tunga! Den får mej att klaga, för det gör så ont!

Ska jag sammanfatta dagen så ska jag berätta att det inte hänt mkt alls, vaknat, skola i 1,5 timme, sen hem och suttit i soffan, hunnit slängt i mej lite mat, och nu försöker mina föräldrar att få med mej och se hockey på Ostens hus, men jag hinner ju tyvärr bara se 2 perioder, då känns det inte värt, alltid sista perioden som är bäst, enligt mej iaf :)
hmm, nu far dom snart, då får ja huset för mej själv, kanske hittar på nått bus, who knows..

Och nu fyller både Linnea och Marcus år snart, då kommer dom att bli mina söta små 18:åringar, haha jag fyller 19 snart, ägdaa


 Live Your Life (Ft. Rhianna) - T.I

RSS 2.0