KAPLANMÄSSAN

Har inte blivit mycket skrivet idag inte. Har haft fullt upp på skolan. Har nämligen varit kaplanmässan. Så jag har stått där ända till klockan 7. Sen svängde jag förbi Marcus för att hämta hans packning. Imorrn drar vi ju till Hemavan till på lördag. Ska bli riktigt kul faktist. Var längesen man umgicks med Lisa känner jag, ska bli grymt kul!

Idag fick jag även veta en positiv sak, jag blev riktigt chockad, men ända riktigt stolt över mig själv! Och glad såklart, men får inte berätta än så ni får veta senare.

Nu när jag kom hem så tränade jag ett tag, och nu sitter jag bara här och lyssna på musik. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, ha en bra fortsatt kväll!


Superheroes (Epic version) - Edguy
Scarlet Rose - Edguy
Save me - Edguy
Wind of Change - Scorpions


SÖNDAG

Det blev en trevlig kväll igår. Kanske inte Olles var så lyckat i slutet, var inte så många man kände där riktigt, men det funkade. Vaknade vid 12 i morse. Låg i sängen till 1, var så skönt! Kom upp till köket och det ser ut som en svinstia för att min mamma håller på att laga massa mat osv till fjällen. Jag tog mig friheten att städa bort lite, eller lite, jag diskade och plockade bort allt! Grymt så duktig jag kände mig. Sen provade jag mig på en smothie med kiwi, för jag trodde inte vi hade några bär eller liknande. Men som sagt så var jag inte helt säker på om jag var allergisk mot kiwi eller inte. Det var nämligen så att senast jag åt det så svällde min tunga upp och halsen. Men det var när jag var lite mindre. Så jag tänkte jag skulle testa ändå. Men icke, första klunken och tungan började agera konstigt. Sved som satan och det började klia i halsen, så det blev bara att hälla ut allt. Men sen kom mamma hem och sa att vi hade blåbär, då blev jag glad igen, hah !

Har även börjat packa lite men jag tycker det är så svårt, sen hittar jag inte allt jag ska ha så jag gav upp ett tag. Tror jag ska gå ner och fixa mina blider till projektarbetet som ska redovisas imorgon. Har mycket att göra idag känner jag. Så det är bara att sätta igång! Senare idag blir det nog en sväng runt sundet med min syster, sen mys ikväll med Marcus.

Imorrn har jag skola från halv 9 till 7, fyfan. Men det är bara Kaplanmässan eller var det heter, vi ska visa upp våra projektarbeten. Så vill ni komma och kika gör det, kanske jag bjuder på godis, om jag har råd!

Skriver senare ikväll, Puss!


ETT VÄLDIGT MOGET INLÄGG

Jag hoppas det är många som ska på Olles ikväll! För jag ska dit, weej,!

Nu sitter vi hos Malm och ska snart ut, ha en bra kväll, pusss

Vi vann mot Kågedalen idag Btw, om ni ville veta, bra spelat tjejer!


MATCH

Sorry, att jag inte skrev nått igår, hade mycket att göra!

Nu ska jag in till stan, match på guldvallen. Sen ikväll blir det sminka på revyn, sen hoppas jag på fest!

Ni får ha en bra dag för jag har lite brottom! :)


GODNATT

Nu är det godnatt! Har mycket att göra imorgon. Skola, sen hade jag tänkt hinna och sola. Vid halv 5 ska jag vara och sminka inför revyn. Sen på kvällen så måste jag nog göra lite samhällsläxa. Jag veeet, inte kul alls på en fredagkväll, men har man nått gott att äta så går allt! Nämen, blir nyktert och lungt i helgen. Har match på lördag sen så känner jag att jag måste spara lite pengar. Även fast min tatuering blev billigare än vad jag trodde att den skulle bli, men det är bara positivt!

Sov så gott, så hörs vi imorgon!



Så nervös var jag innan! Hah!

TATUERINGAR

Nu kommer lite bilder från idag.











Palles tatuering



Josefins tatuering

TATUERING NUMMER 2

Nu är jag hemma! Har varit Piteå HELA dagen. Har ju som sagt tatuerat mig. Vi var tre stycken som skulle göra en tatuering så det tog sin tid. Min gick fort men inte de andra, hah! Men min var ju rätt liten så. Det gjorde inte alls ont och jag är hur nöjd som helst!

Kom hem för ett tag sen och nu har jag just ätit lite mat. Har träning halv 9 ikväll. Kändes jobbigt för att jag är verkligen helt slut. Mina ögon är alldeles tunga och mitt huvud gör ont. Men det brukar alltid kännas bättre efter att ha tränat lite.

Vi tog lite bilder men ni får se dem senare! Ska byta om nu, puss!



MAT!




Skönt! Jag har gjort bort ännu en sämhällsläxa. Känns riktigt bra. Handlade om EU. Var lite frågor man skulle besvara. Det var inte så svårt men nu är det gjort iallfall. Jag ska belöna mig själv med en kebabtallrik på Dallas! Goooottt ska det bli. Tar med mig Marcus såklart, får se om Robin skulle hänga med också. Han är nämligen på körskolan nu. Hoppas han tar körkotet snart.

Senare ikväll vet jag inte vad det blir. Blev lite sugen på bio men jag tror jag däremot inte att Marcus är. Men man kan ju alltid hoppas!

Nu ska vi dra, puss!

JAG ÄR GRYM

Haha, jag såg ju i inlägget nedanför att jag använder ordet Grymt ganska mycket, fast det är ju ett rätt grymt ord så!

Sen är ju den här bilden rätt grym!




ONSDAG

Har just kommit hem. Ska äta nått för jag är så grymt hungrig sen dra iväg till stan när pappa kommer hem med bilen. Ska till min älskling, får se vad vi hittar på ikväll. Jag vill ut och äta. Ska försöka att få med han ut. Skulle vara så grymt gott känner jag.

Och imorrn ska jag tatuera mig! Så grymt spännande. Jag längtar efter smärtan! Haha! Jag tror att det kommer att göra ondare den här gången. Men tur den är liten så jag inte behöver stå ut så länge. Men det kommer att bli så snyggt! Promise.

Och på tisdag bär det av till Hemavan!


GRATIS


Du anonyma: Jaa, det är gratis att skaffa det :)
 


GODNATT, SOV GOTT

Är det dags att sova kanske? Jag vet inte, jag känner mig inte trött, Men det känns som om att alla sover och jag ligger här helt ensam vaken. Nog för att jag att det inte är så, men det känns så!

Ska kika om det är något värt att se på tv, nått man kan somna till. Jag är nämligen den typen som oftast somnar med tv:n på, jag kan somna utan, men det är lättare. Det känns lättare eftersom att det har blivit en vana. Någon annan som har denna dåliga vana?

Sen har jag ett problem till, min säng är för mjuk! Jag älskar hårda sängar. Älskade sängarna i Afrika, dom var hårda, men kuddarna var däremot inte alls sköna. Dom var för hårda. Det ska vara mjuka kuddar och en hård säng. Så jag vill ha en ny säng, inte för att jag kan köpa en men, man kan ju drömma!

Haha, jaa, nu börjar visst Its always sunny in Philadelpiha. Ni har sett det va? Grym serie, rätt sjuk men riktigt rolig.



MONEY

JAAAAAAA!

Jag har pengar, yes, jppi! Nog för att jag har jobbat för det! Det känns bra!

Nu ska jag njuta av mina två muffinsar framför DHW!


MIDDAGSTIPS

För er som tycker att det är tråkigt att äta fisk tänkte jag tipsa om nått som är riktigt gott och innehåller fisk! Vi ska nämligen äta det till middag.




Tackofisk

4 portioner

600 gram fiskfilè, tex torsk
1 tsk salt
2 1/2 kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla köket riven ost texmex
15-20 tortillachips

Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Salt och vik ihop fiskfilèerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnsäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen i ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris.

För er som vill veta:

Näringsvärden: Per portion

Energi - 375 kcal
Protein - 33 g
Kolhydrat - 5 g
Fett - 25 g

IT`S DONE

Marcus Rönnlund! Om du läser det här ska du veta att jag har gjort en sak idag som kommer att göra att du blir väldigt stolt över mig, vafan, jag har ju gjort två saker som kommer att göra dig väldigt stolt över mig! Jag känner mig väldigt stolt över mig själv att jag överhuvudtaget lyckades förstå det jag gjorde! Haha, nämen, känns skönt att ha fixat det iallfall!

Jag kan säga att det har med siffror att göra, nu får du klura lite, hah!



UNDERBART



Finns att köpa på Nelly.se
Kan även göras till ett halsband om man vill, läckert!

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN

Tänkte göra ett break i mitt målande och tala om för er vad jag gör. Håller på att måla våra köksluckor. Grått blir det. Riktig snygg färg faktiskt! Så jag sitter här med mina färgiga fingrar och skitar ner datorn nu, haha nää, färgen på mina fingrar har torkat, ni kan ta det lungt. Har målat 13 köksluckor ikväll. Gick fortare än vad jag trodde det skulle göra faktiskt.

Jag bestämde mig just för att lägga ner målandet för ikväll och istället bänka mig framför tv:n för jag la märke till att det var Project Runway just nu! Det går inte att missa.



Så det ska jag se nu, sen blir det såklart Scrubs klockan 11 också!

DESIGN

Nu har jag lyckats göra några förbannade frågor iallfall. Känns skönt att lite är gjort, men efter ett tag så fastande jag. Så det blev att sätta mig och klippa och klistra. Försöka få ihop en header åt Emelie alltså. Det gick och jag blev nöjd. Får se vad hon säger, hon kanske blir arg och sparkar mig i magen eller nått. Who knows. Haha, nej men såhär blev den Emelies Blogg.



Nu väntar en goood kycklingsallad, sedan får vi se vad som händer! Har inte bestämt om jag ska på träningen eller inte. Känns som om att far jag dit kommer jag att bli riktigt sjuk, men på ett sätt vill jag ta risken för jag kanske inte blir det. Hm, får fundera över en bit mat senare.

Nu ska jag försöka lite till med samhällsarbetet!

TATTOO

Home from school! Nämen, kom hem för ca 40 min sen. Trött, hänging och nästan livlös klev jag ur bussen. Jag tror jag är sjuk lite. Har ont i huvudet och fryser som jag just har klivit ut ur frysen. Ska kolla senare om jag har feber. Nu sitter jag och försöker knåpa ihop mitt samhällsarbete. Sen ska jag ge mig på att kika efter vilka bilder jag ska ha till mitt projektarbete som snart ska redovisas. Känner att jag behöver göra bort lite saker nu så jag slipper det sen.

Anyway, på torsdag smäller det! Det är då det gäller, tatueringen blir gjort. Förmodligen. Om hon inte åker på magsjuka igen, eller jag kanske är sjuk eller nått liknande. Men det är så det är tänk iallfall. Jag kan säga att den blir i nacken, och det som jag ska göra är mitt stjärntecken som ni kan se där uppe på min header. Anledningen till att jag gör den är för att jag tycker det var så klockrent att mitt stjärntecken (stenbocken) även ser ut som mina initialer. Älskar det! Sen är den så enkel och bara helt awsomeeeeee


NIGHT

 Tränat och duschat, hur skönt som helst. Marcus och Robin sitter och ser en film. Jag försökte se den men misslyckades. Inget för mig kände jag. Jag är mer för komedier, hah. SÅ jag hamnade här istället med min godispåse. Vi får se om jag landar framför tv:n senare ikväll kanske.

Sen har mina stackars fingrar fått lida idag. Lyckades klämma mig när jag skulle rengöra varma mackor saken. Sen smällde igen rakt över mig tumme, som sedan blev blå och tjock. Nu när jag satt mig vid datorn så lyckas jag klämma två fingrar mellan databordet och stolen, haha lyckat. Så nu får jag säker blånaglar. Fräckt!



NEW

Ny design, vad tycks? .



LOVET GÅR MOT SITT SLUT

Satan så seg jag känner mig idag. Har inte orkat göra någonting! Vaknade vid halv 12, låg i sängen till 1 och bara såg på tv för jag kände mig för seg för att gå upp. Sen måste jag säga att natten har varit rätt konstig. Jag har drömt helt sjuka saker, bland annat att jag åkte i ett flygplan som flög under snön och drog ett tåg efter sig! Haha, fattade ingenting. Sen så när jag vaknade låg jag skavfötters med Marcus? Jag hade alltså vänt mig och lagt mig vid hans fötter nån gång under natten. Det känns lite konstigt för jag brukar varken drömma så mycket eller röra mig så mycket, haha men kul var det när jag vaknade upp iallfall.

Sen när vi väl tog oss upp ur sängen så blev det frukost/lunch. Efter det kan jag säga att jag har suttit i soffan framför tv:n tills nu efter middagen. Värt! Känner mig lat, lat, lat! Men jag måste säga att det var mycket bra på tv iallfall. Jag tror att jag ska sätta mig på motionscykeln ett tag och få igång kroppen så jag blir lite piggare, sen en dusch och fräscha till mig. Ikväll får vi se vad som händer, men just ja.. skolan börjar imorrn. Gash, kändes jobbigt, men snart så drar vi till fjällen!




Fanns tyvärr ingen annan bild på Marcus dator. Så det fick bli den. Målade påskägg på skolan för ett tag sen, hah!

FILMTIPS

Suttit och sett A Gay Thing som gick på 3:an, tror jag det var. Haha, rätt bra faktiskt. Ni borde se den. Nu tror jag att vi ska dra iväg in mot stan för att kanske äta något hoppas jag. Är rätt så hungrig!



MUSIC

Ja, jag älskar låten!




Feedback - Janet Jackson
Who Put The Bomp - Cartoons

INVITES

Ni som vill ha gratis Spotify invites, kika in på den här sidan. Bara att klicka, bli medlem, sen har ni det. Bara ett tips! Det fungerar, fixade det nyss till Marcus dator.


LÖRDAG

Okej, gårdagen funkade. Men jag fick för mycket att dricka och blev för trött. När jag blir trött funkar ingenting. Så jag skippade Olles och drog hem istället. Annars så vaknade jag rätt pigg imorse. Har varit in en sväng till stan med Marcus mamma och Marcus. Gick på blomsterslottet för att hon skulle hitta lite nytt till rummet dom har gjort om. Sen blev det en sväng förbi hemmakväll för att köpa lite godis! Eller lite, vi köpte ganska mycket, haha.

Nu ska vi snart äta sen funderar jag på att ta mig ut en sväng och gå eller nått. Skulle kännas skönt att få röra lite på sig. Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog rätt lungt. Se film eller nått liknande.

Måste bara säga att jag älskar den här -->klänningen<-- och allt annat för den delen!
Nu får har en trevlig lördagskväll!



FREDAG KVÄLL

Nu sitter jag hos Marcus och vi ska strax äta. Sen blir det att dra vidare till Sörböle. Blir nog trevligt. Ni får ha en bra kväll! Och för er som vill nå mig så är mitt nummer för ikväll, endast ikväll, och kanske imorrn, 0702179008. Bara så ni vet.




ÄNTLIGEN FREDAG

Godmorgon!

Blev väckt av att min pappa kom och sa att min studentklänning hade kommit. Hur snygg som helst! Och den satt riktigt bra faktiskt. Så den blir det!



Sen hade jag tänkt lägga in bilder på det jag gjorde igår. Byxorna blev grymma! Dom ska jag absolut ha ikväll, jag blev kär! Sen västen vet jag inte om jag är klar med än, får se om jag lägger till nått mer på den.



Vet att det är världens sämsta kvalla på bilderna, men min digitalkamera är som sagt trasig så ni får nöja er med min systers mobilkamera.

Nu ska jag snart iväg på badhuset! Ska först fixa ett par leggings. Haha, Puss!

GODNATT

Nu får det räcka för ikväll. Har hunnit fixa en väst, ett par byxor och sen skorna. Ni ska få se bilder imorrn förhoppningsvis. Är helt slut i kroppen just nu, måste försöka få lite sömn. Imorrn är det badhuset som gäller med min syster. Sola och simma lite. Sen åker jag in till stan med mamma och pappa. Blir hämtad av Macke, sen på kvällen blir det fest!

Nu ska jag sova, eller se lite tv eller nått. Vila kroppen iallfall! Sov så gott!

 

We made you - Eminem
Untouched - The Veronicas
All these things i hate - Bullet for my valentine

SHOES

Så blev skorna


NÅL OCH TRÅD

Okej, sitter och syr om, osv lite kläder och skor just nu! Gammalt som jag har blivit less, haha riktigt spännande faktiskt! Ni ska få se resultat senare, har just fixat ett par skor som jag faktiskt blev riktigt nöjd med må jag säga!


TIPS FÖR HÅR OCH ANSIKTE

Ansiktsmask

Som jag sa så har jag ett tips på en ansiktsmask. Lätt att göra och sakerna finns oftas hemma. Det som behövs är grahamnsmjöl, mosad gurka och äggvita. Sen blandar ni bara ihop allt och lägger på ansiktet. Man blir mjuk och fräsch! Helt perfekt, och går fort att göra också.




Hårkur

För håret har jag också ett tips, öl!
Öl med mycket humle i ger håret volym. Ju billigare öl desto bättre. Häll det bara i håret när ni duschat, låt vara ett tag sen sköljer ni ur det såklart så att ni inte går runt och luktar öl. Ni kan även gnugga i lite shampo eller liknade efteråt så att ni är säkra på att det inte luktar öl. Men helst inte närmast hårbotten.


TORSDAG

Har inte riktigt haft tid att skriva idag. Sov rätt länge imorse. Efter lunchen så såg vi bara lite tv, tog det lungt. Vid 3 for jag hem igen. När jag kom hem så målade jag klart Johannas väggmålning. Efter det så gick jag och Emelie runt sundet, sen tränade jag lite till när jag kom hem. Har fikat och nu sitter jag här. Ska dra ihop några tips på hur ni kan få volym i håret och även en ansiktsmask som är lätt att göra själv!

Vad har ni gjort denna torsdag då?





ONSDAG

Har inte riktigt haft suget av att skriva idag. Vaknade vid 11. For ut och sprang en sväng. Solen var framme men det var ändå kallt, synd att det inte blir lite varmare då skulle det nästan kännas som sommar! Sen har vi fikat lite, varit en sväng på stan och bara tagit det lungt. Även hunnit se en film, minns inte vad det hette, nån kärleksfilm, hah. Men den var bra faktiskt.

Nu har jag just kommit hem från träningen. Sitter hos Marcus. Ska träna lite till, sen blir det att hjälpa hans syster att baka chokladmuffins. Senare ikväll blir det nog att se den andra filmen vi hyrde, eftersom att Macke är halvsjuk så jag tror inte han orkar göra så mycket mer.

Ha en bra kväll! Puss!


TISDAG

Godmorgon!

Fan vilken morgon, jag vaknade inte föränn nu typ. Brukar aldrig sova såhär länge. Sen känner jag mig tung i huvudet och förkyld. Inte okej. Hoppas det blir bättre under dagen. Nu sitter jag och äter frukost. Fil och flingor med russin och mackor. Senare ska jag iväg på badhuset med min syster. Sola och simma lite.

Har även en samhällsuppgift som måste göras. Men det kändes jobbigt att börja med idag. Vi får se om det blir av. Sen har visst en av mina tangenter lossnat, det var som fan. Nu måste jag leta den också.

Ha en bra dag, och tar er ut i solen så att ni får lite färg! ;)


PICTURES

Har legat och kollat igenom bilder från Ghana. Vilka grymma minnen man har!



DET BLIR NOG EN SOMMAR ÄNDÅ

Skön dag idag. Har mest varit ute i solen som dom flesta, man måste ju passa på! Det kändes verkligen som sommar idag. Solen stekte på rätt rejält! Men det är underbart! Jag längtar verkligen efter sommaren nu, nog för att det mest kommer att bestå av jobb så tror jag att den kommer att bli hur bra som helst. Det kommer förmodligen avslutas med en utlandsresa.

Det blev som sagt grillat till middag, inte helt fel. Blev också en minipowernap, hah kunde inte hålla mig vaken när Marcus började klia mig i håret, det är helt omöjligt, jag blir trött direkt. Macke for hem med 7 bussen och jag har ängnat min kväll åt att måla en väggmålning, inte riktigt klar än men ni ska få se en bild senare.

Nu ska jag mysa i min säng ett tag, se lite Scrubs osv, imorrn blir det nog badhuset, simma och sola. På kvällen har jag träning. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!




Use Somebody - Kings Of Leon

Losing You - Dead By April
Feel Good Inc. - Gorillaz


INLINES

Har varit ute och åkt inlines för första gången i år. Gick riktigt bra, haha eller ialllfall för mig. Inte för Johanna för hon hade värdelösa inlines. Men det funkade. Vi åkte och Marcus fick cykla eftersom att vi inte hade några fler par. Sedan köpte vi glass och satt och och solade ett tag. Hur var som helst! Vi såg även en bil som vi tror var en civilpolisbil. Bilen hade stått där i säkert en timme och människan i bilen hade en walkitaki eller hur det stavas, så troligtvis var det en civilpolis. Sen stod dom utanför banken också. Så det var lite spännande att sitta där när man inte visste om det helt plötsligt skulle hända nått, haha vad som helst kan hända i Burträsk!

Ikväll ska vi grilla, sen tror jag att jag ska börja på Johannas väggmålning, puss!



Detta blir målningen på väggen


GODMORGON

Godmorgon! Har ni sett så grymt fint väder det är ute? Jag ska iallfall ut och gå/springa en sväng. Har nyss vaknat. Känner mig lite sliten. Somnade rätt sent igår så jag trodde jag skulle sova hur länge som helst. Men jag vaknade av en dröm, haha sen kunde jag inte somna om. Så det blir att gå ut istället.

Idag vet jag inte alls vad som händer, har inget planerat. Ska försöka dra med Macke ut och göra något, men vi får se hur det går.

Aja, nu ska jag ut! Pusss


HÅRFÖRLÄNGNING

Jaaaaa, jag är hur glad som helst just nu! Har just fixat så att det blir att göra en hårförlängning innan studenten. Satan så spännande! Jag minns inte när jag senast hade lite längre hår. Jag har ju inte kort hår, men jag vill ha jätte långt hår! Åh, det kommer att bli så snyggt! Långt och mörkt. Nu är klänningen fixad + håret, perfekt! Nu fattas bara skorna och lite andra småsaker.

Vi har ätit påskmiddag för ett tag sen och nu just ätit glass. Riktigt gott var det. Ikväll blir det bara mys framför tv:n. Vad ska ni andra göra?


STUDENTKLÄNNINGEN

Har just kommit in efter att ha varit ute och gått/sprungit i ca 1 timme och en kvart, hur skönt som helst! Och det var riktigt varmt också. Har även suttit ute ett tag i solen men jag blev så rastlös så att jag gick in nästan direkt. Funderar på att börja med Johannas målning snart, rita upp den iallfall. Skulle va skönt att få det gjort. Ikväll kommer även min farmor och äter påskmiddag här. Det blir en massa godsaker!

Sen får vi se vad som händer senare ikväll, blir nog en myskväll men någon film eller nått, ska kika om det går nått bra på tv. Annars så ser lovet ut att bli ganska..jaa, rastlöst? Nämen, jag vet inte vad jag ska göra, jag vill fara nånstans, men jag har för lite pengar, sen ska vi till fjällen snart så.

Just ja! Jag har beställt min studentklänning idag! Jag tycker den är så underbart snygg! En Elise Ryan. Jag vet att alla oftast har vita klänningar, men jag tyckte att det skulle bli så tråkigt, så det fick bli en svartvit istället.



Nelly.se

LÖRDAGKVÄLL

Nu har vi nyss njutit av en suverän middag! Hur gott som helst, BBQ pommes, filè och grekisk sallad. Till efterrätt blev det chokladpuddig men jag blir så less det så hälften är kvar. Har även hunnit ut i solen ett tag med hunden. Nu sitter vi i soffan. Marcus ser nått på Discovery och jag sitter vid datorn. Senare ikväll kommer nog Emelie och Jocke så då får vi se vad vi hittar på. Vad händer för er andra ikväll?

Imorgon ska jag förmodligen börja på en målning i Johannas rum. Det ska bli en bild av henne när hon åker snowboard. Jag tror det kommer att bli riktigt coolt, om jag får den bra vill säga. Ska visa en bild senare. Är det förresten någon som behöver nått rum omgjort eller liknande? Hör av er, jag behöver jobb, men framför allt pengar, hah!

Nu ska jag kika vidare lite, puss!


NYVAKEN OCH PIGG

Godmorgon alla pigga och krya! Och alla andra för den delen.

Haha, satan så kul jag hade igår, tack alla som var med! Började hemma hos Macke där vi lyssnade på musik, spelade GH osv. Sedan drog jag och Emelie iväg till Älvsbacka till Johans tjej Amanda. Träffade lite nytt folk, hur trevliga som helst. Tack för att vi fick komma! Sen drog alla iväg till Balzac. Inte så mycket folk från början men det var många som man kände. Hur kul som helst. Men där sprang vi runt och roade oss. Haha, jag känner mig faktiskt lite dum för en sak som jag och Emelie gjorde, men så grymt kul det var, hah. Även om kvällen inte slutade så bra så hade jag hur kul som helst.

Somnade med kläderna på så det känns skönt att slippa klä på sig, haha (A) Sen har jag jätte ont i vänster foten, vet inte alls vad jag har gjort, är även grymt hungrig eftersom att jag inte fick i mig någon mat igår innan jag somnade, så nu ska jag nog gå ner och äta. Skulle även va skönt med en dusch. Ikväll blir det att bara ta det lungt och njuta av livet! Puss på er!


UNDER THE BRIDGE




FEST IKVÄLL

Blev mycket sömn inatt, det behövdes verkligen. Vaknade vid 11 och fick upp Marcus ur sängen ganska fort så att vi kunde äta. Efter frukosten/lunch så blev det att fara ut och springa en sväng. Riktigt skönt men det var så blött och slaskigt, och i slutet började det regna. Nu har jag just sminkat mig. Ikväll blir det att fara på balzac. Nu väntar vi bara på att Jocke och Emelie ska komma. Senare kommer nog Anton och Robin. Jag kommer inte på nått mer att skriva som är värt att läsa, inte för att det där kanske var så värt att läsa heller. Men nu vet ni iallafall vad jag gör ikväll, är det någon mer som ska ut?


FLÄTORNA BORTA

Sorry att jag inte har skrivit så mycket idag. Har haft fullt upp. Skola, sen hem, hinna ta ut flätorna och färga håret, sen in till stan igen. Nu sitter jag hos Macke men han, robin och anton. Är halvsugen på att gå ut idag men vi ska ju ut imorgon och drickan räcker inte till två dagar. Så vi får hitta på nått annat idag. Jag tror nästan att jag ska träna lite, sen se någon film och äta nått gott.

Hoppas ni får en trevlig torsdag. Puss!


SNART LOV

Godmorgon! Hinner inte skriva så mycket just nu, ska iväg till skolan. Ska hinna förbi nått ställe och köpa hårfärg också. Ikväll åker nog flätorna ut tyvärr! Så ni får ha en bra dag så skriver jag senare ikväll! Puss!

Blir troligtvis åt det mörkare hållet, vi får se!

ONSDAG

Härlig dag idag. Vi har gjort klart några frågor, testat på lite dekorativ målning och även fått måla påskägg, haha! Sånt här gör jag mycket gärna varje tisdag och onsdag istället för att vara på Apu. När vi slutade så blev det Waynes med Filip ett tag innan han skulle med bussen. Jag var tvungen att vänta till 4 jag med på stan så det var skönare att sätta sig där än att springa runt på stan. Btw, om nån ur min klass läser så börjar samhälls lektionen 11 imorrn istället för halv 1.

Har nyss kommit hem till Marcus. Ikväll är det fotbollsträning mellan kvart över 7 och kvart över 8. Sen blir det nog bara lungt. Nu blir det mat!





TRE KRONOR

Haha, okej, det blev inte mitt sista inlägg. Imorse på The Voice pratade dom om serien "Tre kronor" som gick för rätt så längre sen, nån som såg det? Haha, dom pratade om det värdelösa slutet på serien. Så jag var ju tvungen att titta, såg det förut, men jag minns inte nått av det nästan, hah. Men Sten sprängde allt i luften, haha, helt sjukt, se bara. Kunde dom inte ha kommit på nått bättre?




SLITNA KRIGARE

Nu har jag suttit och försökt skriva nått bra men det står helt stilla. Har ingen aning om vad jag ska skriva. Inget hände just nu, ligger i min säng och ser tv om nån var intresserad. Ser Gordon Ramsey heter han väl, ett av hans matprogram, han har väl ett antal. Blir hungrig som en varg av att se på det men jag gör det ändå. Finns inget annat sevärt på tv just nu, eller just fan! Det blev ju förlängning i hockeyn, kanske måste se hur det går.. Jåh, fortfarande förlängning.

Rätt jämt, oj, straff! Det måste jag se.. Hv71 har alltså fått straff.. nu ska vi se.. Satan, han räddar! Haha, vilken match! Det här var ju lite kul att se iallfall. Så nu ska jag fortsätta se, inte så värt inlägg, men jag hade inte så mkt annat för mig.

Med dessa bilder säger jag godnatt!


JAG HATAR RUBRIKER

Så skönt! Simmat och bastat och bara tagit det lungt. Det behövdes. Nu ska jag bara fixa mina naglar lite så känner jag mig som en ny människa, haha nästan iallfall.

Just nu sitter jag och ser hockeyn med min käre far. Inte för att jag är jätte intresserad. Det hade varit en helt annan sak om det hade varit Skellefteå som hade varit i finalen. Synd, men det gick rätt bra för dom ändå, man ska inte klaga. Haha, nu kom jag och tänka på i Ghana när Skellefteå spelade och vi satt och väntade på uppdateringar på mobilerna. Varje gång det kom ett sms så var det riktigt spännande. Och man kunde direkt se på Emil om det stod något bra eller något dåligt i sms:et. Hah, har nog aldrig varit så nervös över någon av deras matcher som jag var då. Och jag har aldrig sett Emil och Samuel så nervösa som dom var just då. Nu är det bara att vänta till nästa säsong och hoppas på att det går ännu bättre!

Imorrn så är det skola hela dagen, efter det så ska jag till min älskling och senare på kvällen har jag träning i Skehamn. Hoppas det är soligt och bra väder imorgon, skulle va så grymt skönt med lite värme och sol! Satan vad jag saknar värmen och solen! Men nu är det ju inte länge kvar till sommaren som tur är!
 
Nu ska jag göra nått, vet inte vad men, skriver senare! Btw, bara jag som diggar nya msn? Hah!




TISDAG

Jag har haft en riktigt bra dag idag, känner mig på så grymt bra humör! Har haft skola från halv 9 till halv 4 men den har inte ens varit jobbig. Har bara haft måleri så vi har jobbat i några häften och målat lite. Har mest bara skrattat hela dagen. Sen träffade jag Emelie på stan där vi kikade runt lite och jag hittade ett par guldringar, jätte snygga. Åkte buss hem vid 4 och när jag kom hem så har jag även fått mina linser, spännande! Ska hämta ut dem senare ikväll.

Jag pratade ju om att ta ut mina flätor idag, men jag tror dom får sitta ett tag till. Kändes jobbigt. Vi tog ut Antons flätor idag, haha, han fick rätt så lockigt hår. Såg lite roligt ut. Jag undrar hur fan jag kommer att se ut när jag tar ut mina.

Ikväll tror jag att jag ska fara och simma och bara ta det lungt. Kanske blir en solning, jag tror nästan det.

Idag firar även jag och min älskling 1 1/2 år tillsammans. Jag älskar dej så mycket babe! Grattis till oss ♥


RENAR PÅ VÄGEN

Hemma från träningen. Det gick ändå rätt bra, men jag känner mig lite ringrostig må jag då säga. Men annat vore ju konstigt. Höll på att köra på en renjävel på vägen hem. En bil körde en bit framför mig så mitt helljus var inte på. Jag såg att han saktade ner lite men inte så att jag förstod att det var en ren. Jag såg sedan något som glimtade till, så just när bilen framför mig hade kört in i en kurva så slog jag på helljuset, och som sagt, där stod en ren. Jag hann som tur var bromsa i tid, men fan vad jag hatar renarna. På vägen dit såg vi ett antal också på vägen, men dom var lite lättare och se eftersom att det var ljust, hah.

Jag vill ta ut mina flätor nu har jag bestämt. Jag har haft dem rätt länge och jag tror det börjar slita på håret, sen så är det inge skönt att sova i dem heller. Så imorrn åker dom förmodligen ut, om jag får någon som hjälper mig. Måste köpa hårfärg också, jag anar att mitt hår är rätt så blekt just nu. Måste nog klippa mig lite, topparna iallafall. Men det var de dags att göra ändå så det spelar ingen roll.

Imorrn är det skola som gäller, måleri hela dagen. Sen hem, fara och simma troligen och sedan ta ut mina flätor. Kul att ha hela dagen förutbestämt, spännande! Nu ska jag lägga mig och se lite Scrubs sen kanske läsa ut min bok som jag hade med mig till Ghana som det inte blev så mycket läst i. "Om jag kunde drömma". Jag måste se Twilight också, enligt min syster iallfall. Men många säger den är bra så jag får ta och göra det.



Hoppas ni sover gott inatt, för det ska jag göra. Saknar min älskling brevid mig i sängen bara, kom till mig! Puss!

EVERYBODY LOVES MUSIC

Wejj, just fixat Spotify! Sen eller? Äsch, spelar igen roll. Hade tur att få en inbjudan av min syrras kompis, thääänks! Nog för att det står helt stilla i mitt huvud, kommer inte på en jävla låt att lyssna på. Så är det alltid. Skriv någon bra låt som ni vet, snäällla! Tipsa mig. Just nu spelas A-teens. Ingen jävla aning varför, det bara hände. Aha, okej, nu byttes det till Antony and the Johnsons, haha vaa? Vilka är det?



Jag har ingen ork att leta ny musik just nu, jag är så hungrig. Håller på att svimma tror jag, det är nästan nära. Men vi ska snart äta. Vill ni veta vad? Joo, kycklingsallad! Första kyckligen som jag äter sen jag kom från Ghana. Tur svensk kyckling är godare än torr, hård och smaklös kyckling från Ghana.


Men ni, tipsa mig, bra musik?

SNART LOV

Det känns så grymt skönt att ha gjort bort svenska nationella provet. Skrev förjävla mycket och jag vet inte ens om det blev bra, hah! Vi får väl se, men nu är det gjort iallfall. Vi slutade efter det så jag gick en sväng på stan med Filip, Johan och Isak. När dom lämnade mig för bussen så träffade jag Josse och gick med henne ett tag. Tog bussen hem vid 1 där jag träffade Viktor. Vi hade en trevlig pratstund under bussresan, haha.

Känner mig rätt sliten så jag ska nog försöka vila lite innan vi ska äta. Har första fotbollsträningen på ca 3 veckor ikväll. Jag känner mig sliten och har ont i magen, inte ett bra tecken. Så vi får se hur bra det går. Jag måste då fara för jag skulle ändå köra så. Känns tungt att ha träning i Skellefteå. Man vi ju bara träna sen hem snabbt så att man hinner göra något annat. Träningarna blir ju så grymt mycket längre eftersom att man först ska till Skellefteå sen hem också.

Aja, jag tror jag börjar bli lite less fotbollen. Känns som om att det är lite för seriöst för mig. Jag vill bara spela för att hålla igång. Men man kan ju inte alltid få som man vill.

3 dagar kvar! Sen är det påsklov. Det innebär påskägg, påskmat, påskmust, ledighet, snowbard osv. Jippi! Någon mer än jag som längtar?






COOP

Jag måste säga att jag och Marcus är nog de segaste personerna i hela världen på att handla. Vi skulle köpa två burkar krossade tomater, en ost och fetaost. Det tog säkert en halvtimme innan vi hade hittat allt. Vi bara strosade runt och försökte hitta allt vi skulle ha och stod även och funderade om vi skulle köpa den där kladdkakan eller inte. Men vi kom på att det är mer värt att baka en. Dock efter en väldigt lång tid av funderande. När vi väl hade hittat allt och ställde oss i kassan så hittade Marcus "4 för 15" ni vet, choklad som alltid ligger vid kassan så att man ska bli sugen och tillslut köper man dem. Han plockade åt sig och eftersom att vi inte var smarta nog att ta en korg så gick vi och bar på allt. Marcus blev less så han la ner sakerna i de korgarna som står vid kassan som redan är använda. När han skulle betala så plockade han upp alla saker. Trodde han. När han hade betalat och jag hade börjat packa ner sakerna så kommer han och säger att han glömde godiset i en av korgarna. Haha, seriöst, det är inte okej. Men kanske lika bra det, vi skulle ju äta middagen när vi kom hem. Och ni vet väl att man inte ska äta godis före middagen, det förstör aptiten gott folk. Haha!



Nu ska vi snart äta, sparre och köttfärsås. Även en grekisk sallad till det. Mums! Ikväll blir det mys framför tv:n med någon bra film eller nått. Idag har jag varit ute och gått en sväng sen ett pass på motionscykeln. Körde lite mage också. Sen bara suttit och sett lite tv. En skön söndag alltså. Har även klickat hem färgade linser. Man fick pröva 4 olika färger för 99 kr. Och jag har alltid velat testa så jag slog till.

Nu blir det mat! Puss!

SÖNDAG

Godmorgon!

Det blev en riktigt ball kväll igår. Träffade många jag kände på Olles. Hann tyvärr inte prata så mycket med vissa. Men det var trevligt ändå!

Nu har jag just kommit in. Har suttit ute och grillat i solen. Jätte fint väder idag. Måste ta mej ut på en promenad tror jag. Synd att jag inte har med mig mina solglasögon. Kommer ju bli tvungen att gå och kisa hela vägen. Annars så vet jag inte vad som händer idag. Ta det lungt bara. Måste hinna läsa nationella häftet vi fick också. Har nämligen svenska nationella imorgon. Kändes tungt. Men det måste ju göras.

Nu är det bara denna vecka, och sedan är det påsklov! Kändes skönt. Vi är ju även lediga nu på fredag också. Men under lovet blir det nog ganska mycket som ska göras. Har lite skolsaker som jag måste ta itu med.

Nu ska jag dra mig ut tror jag, ni får ha en skön dag!



Fick även mystiska samtal och sms från denne man igår. Men nu vet jag vad det handlade om, haha!

UTGÅNG

Okej, nu har jag börjat dricka. Det blev så att vi skulle iväg på Olles en stund senare ikväll ändå. Fick med oss Robin och Anton. Så lite har jag då tänkt få i mig så att det inte blir så jävla dyrt där. Nu saknar jag bara partypinglan Emelie och alla andra som jag har druckit med under de senaste 3 veckorna. Dom vet verkligen hur man festar. Haha, jaa fan va jag längtar tillbaka.

Men det är kul att vara hemma också. Så nu ska vi köra igång lite musik tror jag, eller jag ska då göra det. Dom får lyssna om dom vill. Hoppas ni andra får en bra kväll. Puss!


IKVÄLL

Gash! Vad händer ikväll?

Vi har nu suttit och funderat på saker man kan göra i Skellefteå som inte kostar så mycket pengar. Min älskling känner sig snål just nu. Jag är sugen på att festa. Eller inte festa, bara dricka lite och umgås med nått roligt folk sen kanske dra vidare någonstans. Det skulle va mysigt att stanna hemma och bara se en film eller nått, men jag hittar hellre på nått.  Kanske bio? Men det gick inga bra. Tyvärr! Haha, nämen det fixar sig säkert. Brukar göra det.

Annars så har tatueringen blivit inställd, typiskt! Satan så sur jag blev, jag som var så sugen. Hon som skulle göra den hade fått magsjuka. Så vi får se när den blir gjord, snart hoppas jag.

Nu ska jag ner och äta wook. Är det nån/några som vill hitta på nått ikväll så hör av er!



LÖRDAG

Godmorgon!

Vaknade av att pappa sa att de skulle in till stan och undrade om jag och Marcus skulle med. Vi hade tänkt ta 5 bussen ikväll men om vi får åka bil är det ju ännu bättre. Slipper betala bussen.

Men eftersom att vi snart ska fara har jag lite brottom. Ska hinna iväg och gymma före. Men det hinner jag, ska bara äta en drar jag iväg.

Har just skrivit ut min tatuering som jag ska göra imorgon. Ska packa ner den direkt så att jag inte glömmer den. Satan så taggad jag är! Jag hoppas verkligen att den blir riktigt bra. Men det vet jag att den kommer att bli.

Idag blir det gym, in till stan, till Macus sen ikväll får vi se vad som händer. Jag var som sagt sugen på att gå ut men jag vet inte om jag får med mig någon/några. Så vi får se. Men nu måste jag skynda mig! Ha en bra dag! Puss


GODNATT

Godnatt, hoppas ni har/haft en bra kväll!



Sovandes på bussen, Filip är fotografen, hah!

LITE BILDER

I Ho. Lyxhotell sista dagarna





















I Anfoega














FREDAG

Skön dag idag. Hade skola till ca 1. Efter det gymmade jag ca 1 timme. Grymt skönt. Gick på stan ett tag medans jag väntade på Marcus. Hittade två par chinos, för 149,50. Halva reapriset. Vääärt!

For hem vid 4. När jag kom hem så la jag in bilder jag fått av Filip idag, jäävlar så många bilder det var. haha, hur kul som helst att titta på. Ska lägga in några nu. Efter middagen så blev det att fara och klippa farmor, tjänade 500 kr. Behöver det nu till tatueringen på söndag.

Förresten, någon som är sugen att fara på Olles imorrn? Emelie den jäveln jobbar, och Macke ska vara fyllechaffis. Så någon som är sugen att hänga med?

Nu blir det mys med E, J och M










GODNATT

Nu ska jag somna till Scrubs! Godnatt och sov så gott från en vanligtvis vitare Victoria!




TILL EMELIE MIN ÄLSKLING


Såhär peppad är jag på att vara ledig i helgen




Men jag lider med dig..... nooot!

OLD PICS

Blondin






SUNNY DAY




KROKODILFARMEN

Jag har rört en krokodil, har ni det? B)




RUTINER

Kul, det regnar ute. Kändes inte så peppande att gå ut i regnet. Jag tror vi skippar det. Tar det en annan dag.
Nu är man tillbaka i de gamla rutinerna igen. Direkt man kommer hem så blir det tv eller datorn. Man umgås på det sättet verkar det som. Rätt så tråkigt om man tänker efter. När man har varit utan dator och tv i 3 veckor och bara umgåts med andra. Men det är ju så det är här så. Finns inte så mkt annat att göra. Man kan inte sitta ute i det fina vädret och ta en öl och bara prata och skratta, eftersom att det är vinter här och det regnar just nu. Fuck, jag hatar sånt här väder. Jag skulle lätt kunna bo någonstans där det alltid är varmt. Oj vad jag skulle trivas. Som fisken i vattnet.



Nu ska jag se lite tv, haha vad annars. Puss

LEDIG DAG

Då var man hemma i Burträsk. Känns bra. Min mamma har gjort mitt rum hur mysigt som helst. Bytt gardiner och satt upp hyllor osv. Har även fått min fotbollsdress har jag märkt. Den var ju riktigt snygg faktiskt. Hoppas den har bättre kvalla än alla andra dressar vi har haft. Josse ringde och berättade att vi har fått våra studentkläder som vi har beställt. Spännanade, hoppas hon tar med kläderna imorgon då.

Jag fick såklart bestämma middagen idag. Haha, det blev tacos. Har längtat efter det kan ja lova. Ska bli riktigt gott. Ikväll blir det att ta det lungt. Kanske fara förbi träningen en sväng. Ska inte träna, känner mig så jäkla förkyld. Ska förbi farmor sen blir det nog att gå ut och gå en sväng istället.

Just nu sitter jag och trår godis i mängder, de som sa att 3 veckor utan godis skulle ta bort sötsuget, bullshit säger jag bara. Haha, nämen, mitt godissug tror jag aldrig kommer att försvinna. Det är så grymt gott! Gash, är nog inte så bra för mig men. Jag får väl försöka dra ner på det, men sluta helt kommer jag aldrig att göra.

Nej, nu ska jag göra nått, vet inte vad, men nått kommer jag säkert på.. typ packa upp kanske?

 Såhär ser alltså mitt hår ut just nu, inte så bra bild men.

SOMETHING IN YOUR MOUTH

Skön låt



FÖRSTA DAGEN HEMMA

Jag måste bara berömma Eva för den goda maten. Potatisgratäng, filè, rostbiff, grekisksallad, och kräftstjärtar i aioli. Hur gott som helst! Har även hunnit på stan idag för att träffa Emelie och Jocke. Grymt kul att se dem igen! Tänkt att vi skulle fika men det gick inte för att vi kunde inte dra korten där. Så det blev en glass på Frasses istället. Haha, hur god som helst. Har även hunnit inhandla ett par skor idag. Svarta tygskor. Kände att det behövdes lite våraktiga skor nu. Plus att jag har målat ner mina vita, tyvärr. Vi tänkte fara på bio ikväll men det gick igen bra film. Så vi får se om Jocke och Emelie tar sig hit istället för att se någon film. Hon är nämligen också ledig imorgon. Jobbar visst helg hörde jag. Det sög ju, jag som ville festa med henne.

Förresten! Ikväll klockan halv 11 på tvåan så går ett program som heter Eftersnack. En i min klass är med och ska prata om Ghana. Om det är någon som är intresserad av att höra mer om det.

Faan, det känns som om det är så mycket man har missat nu när man varit borta. Imorgon blir det hem till familjen och träffa dem. Sen ska tydligen min syster till fjällen imorgon. Får se om jag hinner träffa henne innan hon far. Synd annars. Har ju presenter att ge bort. Köpte en t-shirt, ett bälte och en afrikansk mask åt Marcus. Ett armband åt Matilda och en annan afrikansk handsnickrad cool sak till Mackes föräldrar.

Till mig så har jag bara köpt en väska och ett armband, samt en ring. Men det får duga, han inte riktigt hitta nått annat, sen så hade jag lite pengar så det fick bli saker till andra istället.


Men nu ska jag mysa lite med min älskling! Missa inte eftersnack ikväll då! Puss!



Vattenfallet på 400 meter

HONEY, IM HOME

Hej alla glada! Jag är hemma nu för er som undrar! Kom hem inatt vid 2 tiden. Är hos Marcus eftersom jag inte orkade dra mig ända hem till Burträsk. Får se om jag far hem ikväll eller imorgon. Är ledig idag och imorrn. Känns skönt! Jag hade velat lägga in lite bilder men min kamera har gått sönder. Ska kika om det kanske går att lägga in bilderna på datorn om jag har tur. Annars så har min lärare tagit hur många bilder som helst! Helt sjukt, så vi ska få en skiva senare med massa bilder.

Jag har iallfall haft hur kul som helst! Ni som har följt Ghana bloggen kanske märkte att många har haft hemlängtan. Men jag tycker det har gått rätt bra och jag har trivts som fisken i vattnet i värmen, det kan jag lova. Jag har fått rätt mycket färg, så det är jag nöjd över. Har även gjort en frilla som får mig att se ut som en grekisk gudinna, mina älskade klasskompisar har kallat min Cleopatra. Har även fått frågan om det var min mamma eller pappa som var svart, så brun har jag väl ändå inte blivit, haha! Har träffat många intressanta människor, men även många som jag helst hade sluppit träffa. Dagarna har gått riktigt fort, och jag fattar inte att jag redan är hemma. Jag hade gärna stannat längre, iallfall nu i slutet när vi bodde på ett lyxhotell i Ho. Där trivdes jag verkligen. Under resan har jag verkligen lärt känna alla på en helt ny nivå. Och jag har märkt hur underbara många är. Alla har varit så grymt snälla så jag nästan får tårar i ögonen. Sammanhållningen i klassen var bra innan vi for, men nu är den oslagbar! Så tack alla för 3 helt underbara veckor, som jag aldrig kommer att glömma! Tack alla lärare också, ni har gjort ett riktigt bra jobb och jag hoppas ni är nöjda med oss :)

Nu när jag är hemma så ska det bli kul att träffa alla igen. Emelie gumman som jag har saknat massor, Marcus min älskling som sitter på skolan just nu och skriver nationella. Hoppas att han inte är för trött, väckte han ju nämligen inatt när jag kom hem. Min familj som jag inte hunnit träffa än, saknar er massor! Marcus familj som är helt underbara. När jag kom hem inatt så stog det marshaller framme och när jag kom in så satt det uppe en välkommen hem skylt. Det enda negativa med att komma hem är att jag har blivit så förkyld nu när jag kom hem till kylan. Men det går nog snart över hoppas jag.

Ikväll bli det att äta en god middag som inte består av kyckling. Jag kanske ska säga att det är de enda vi har ätit dessa tre veckor. Så jag är lagomt less. På tal om mat, måste ta min malarone tablett, min malaria, har ju nämligen varit i ett malaria område. Måste ta dessa tabletter 6 dagar efter man har kommit hem, får se om jag kommer ihåg det nu.

Sen ska jag ta det lungt och bara mysa med min älskling. Hoppas han kommer hem från skolan så fort som möjligt. Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar och bara ta det lungt. Sen måste jag ju nästan ta mig ut ett tag i det fina vädret. Hade tänkt dra in till stan egentligen men jag har min busskort+bankkort hemma. Så det sög ju. Men får underhålla mig på något annat vis.


Förövrigt så väntar en tatoo på söndag, ni får se vad det blev när den är klar.

Det sista jag vill säga är, "Dra åt helvete", ni som har varit i Ghana dessa 3 veckor förstår vad det handlar om ;)



























Bilder lånade från Ghanabloggen


RSS 2.0