SCRUBS S08

För någon dag sedan såg jag och Marcus klart Scrubs S08. Måste bara visa två klipp som jag inte kunde sluta skratta till, klockrent!




WAIT FOR IT

Nu ska jag ta mig ut på en promenad igen, får se om jag orkar springa! Det är alltid lika skönt att träna på kvällarna. Sen blir det nog bara att ta det lugnt framför tv:n.

OHHHHH SHIIT! Jag märkte just att How I met your mother börjar på 6:an ikväll! S01e01! För er som på nått konstigt vis inte har sett det än så säger jag bara: NI MÅSTE SE DET! Världens bästa serie, så grymt roligt! Och om ni inte fastnar vi första avsnittet, ge inte upp! För jag gjorde inte det från början, men tur jag började fatta hur bra det egentligen är! Two and a half men, släng dej i väggen!






FRÅGA

Måste bara säga att du har en jättebra blogg! =)..sen till frågan..har du varit med om någon jobbig tid i ditt liv? och har du nå bra tips om hur man kan börja på nytt om man varit ledsen eller deprimerad och känt ångest över en massa saker ?


Jag får väl börja med att säga tack! Jätte roligt att du tycker den är bra :) Nu till din fråga, självklart att jag har haft en jobbig tid i mitt liv! Jag trodde alla tonåringar hade det? Eller har jag fel? Jag menar.. att ha pressen på sig när man blir äldre och ska börja ta eget ansvar mår jag bara dåligt av. Jag vet inte hur gammal just du är, men min jobbiga period började när jag fyllde 18. Jag hade sett fram emot det hur länge som helst! Alla sa att när man blev 18 så fick man göra så mycket, ta eget ansvar för sig själv osv. Men när jag väl hade fyllt 18 så kände jag mig bara förvirrad. Jag har alltid varit en väldigt blyg person som oftast inte säger så mycket om det är många människor runt om mig som jag inte känner så bra. De som verkligen känner mig är bara de som jag står väldigt nära och som jag umgås med ofta. Det är inte många som uppfattar mig som den oseriösa, spraliga, glada tjej som jag verkligen är. Och det beror på att jag inte vågar visa det runt människor som jag inte känner så bra, eftersom att jag känner mig osäker på vad folk ska tycka om mig. Jag vet att man inte ska tänka på vad andra tycker om en men det är inte alltid så lätt, jag borde tänka att om någon inte tycker om mig så är det deras problem och inte mitt. För jag vet att jag verkligen är en snäll människa och direkt jag tror att jag har gjort någon ledsen så blir jag också det. För jag gör det verkligen inte med mening. Jag vet inte hur jag gjorde för att komma ur den där perioden. Jag var faktiskt rätt deppig väldigt ofta men jag tror mycket av det berodde på mitt dåliga självförtroende. De enda gångerna jag kände mig riktigt trygg var när jag fick vara med Marcus. Men han har alltid fått mig att må bra och fått mig att skratta när det känns svårt. Efter en tid gick det bara över, jag kan fortfarande då och då få den där känslan jag hade när det var som värst. Men den försvinner ganska fort eftersom att jag nu har börjat lära känna mig själv. Jag tror att alla tjejer upplever den där perioden där man inte riktigt vet vem man är och vad man vill. Men det går över. Bara man försöker att uppskatta det man har istället för att längta efter något annat. Det finns alltid de som har det sämre. Efter resan till Afrika som vi gjorde med klassen så har jag verkligen förstått hur dåligt vissa människor har det, men ändå är det så glada! De verkar så postiva.


Eftersom att jag inte vet hur gammal du är och vad det är som du känner är jobbig och har ångest över så är det svårt att ge tips. Men jag säger bara att lev i nuet och försök ha roligt! Allt kommer att bli bra bara du försöker att se saker positivt. Jag hoppas mitt svar hjälpte dej lite, det hjälpte faktiskt mej med. Det är skönt att få skriva av sig sånna saker som är lite jobbiga. Men jag tror att du är en grym människa som kommer att bli något bra! Bara du inte tänker för mycket på det som är jobbigt. Men skulle det verkligen bli för mycket så tycker jag att du ska prata med någon om det, för det hjälper att prata bara du gör det med någon som du vet bryr dej. Annars kan det bara bli värre om du istället känner att ingen bryr sig om hur du mår.

Jag hoppas att det blir bättre!


KERI HILSON

Jag måste bara säga att jag älskar denna kvinnas frisyrer! Hon är alltid lika snygg i håret. Om jag hade vågat klippa mig kort vet jag exakt vems frisyr jag skulle vilja ha!




KLIPPNING

Någon som behöver klippa sig?

Bara att höra av sig till mig! Jag klipper för en billig slant ;) Jag kan även hjälpa till om någon behöver färga sitt hår. Jag lovar er att ni blir snygga!


HÅRTIPS #1

Bakpulver!

Ja, det är sant. Bakpulver ger dej volym i håret. Man kan jämföra det med produkten Osis-Dust It. Den ger volym i håret genom ett pulver som man gnuggar in i hårbotten. För er som inte har köpt denna produkt än eller bara vill ha ett budget alternativ som alltid finns hemma så är det bara att gnugga in lite bakpulver i hårbotten och så vips har ni volym!


   Ca 100:-ca 30:-


DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Tyvärr så har jag inte hunnit med min garderob i helgen, jag tar det nästa helg! Jag har haft fullt upp. I fredags så skjutsade vi in Marcus föräldrar på matfesten. Vi hade också tänkt äta där men det regnade och var så mycket folk så jag, Marcus och Robin drog på Max istället. Lyxigt värre! Sedan åkte vi till Stackis igen för att byta bil. Robin skulle ha skjuts till någon fest vid Kaplanskolan så vi åkte och lämnade han sen for vi iväg till Burträsk. Var hemma vid ca halv 10. I lördags så var vi ensamma hemma eftersom mina föräldrar hade farit in till stan. Så på morgonen for jag ut och tränade. Sen klippte jag min syster lite, lagade middag, duschade och fixade mig. Vi såg lite film och åt godis på kvällen innan vi åkte in till stan vid halv 10. Skulle in och hämta mina föräldrar och Per-Ola och Lenita på matfesten. Vi var där vid 10 och kom hem ca 2. Haha, riktigt kul var det faktiskt, har inte skrattat så mycket på länge. I söndags så var jag bara helt slut. Vi sov länge och sen när vi fick oss upp så låg vi i soffan nästan hela dagen. Eller vid två tiden så kom Lisa förbi och jag klippte henne. Det blev riktigt bra! Jätte nöjd blev jag, hoppas hon blev det också. Vi klippte upp det rejält och sen fick hon en snelugg. Igår kväll åkte vi till Marcus igen och nu sitter jag här. Marcus är på jobbet och jag ska snart iväg och kika till hundarna som jag sköter på dagarna för att ha nått att göra tills jag hittar ett nytt jobb. Men dom är hur söta som helst så det är bara roligt! Ska ta någon bild så får ni se!

Nu måste jag äta lite, hur hungrig som helst! Har nämligen varit ute och tränat nu på morgonen, så det blir en rejäl frukost/lunch. Ha en bra dag!





HELG

Ikväll drar vi på matfesten sen hem till mig! I helgen blir det nog rätt lungt och jag ska försöka rensa ur min garderob och se vad jag riktigt har där. Blir nog att försöka sälja lite saker som är hur snygga som helst men som jag aldrig använder.

Nu ska jag sminka mig lite och fixa håret!


KLASSÅTERTRÄFF

Så roligt! Såg just att det har blivit bokat ett bord imorgon på Olles! Vi ska nämligen dit och äta med klassen. Eller förra klassen eller vad man säger. Ska bli grymt roligt att träffa alla igen!


FRÅGA

Hur mycket fick ni för biljetterna?

Vi fick 8200:- för dom.


Sluta vara anonyma, jätte tråkigt!

SKOR

Idag har jag äntligen fått vara inne på Scorett! Det fanns då för mycket där inne som jag ville ha! Jag lyckades köpa mig ett par over-knee stövlar! Äckligt snygga, och inte allt för dyra. Sen hittade jag även en tunika eller vad man ska kalla det på Vero moda, jätte snygg den med! Så jag är nöjd med mina köp. Hela kalaset gick på ca 1000 lappen. Ska ta kort och visa när jag kommer hem.

Annars har jag som sagt varit hundvakt idag. Det har gått riktigt bra och hundarna är jätte söta! Så vi har varit ute och gått i solen, sen har jag duschat som och borstat dom. Sett lite film osv.

Kvällen har sett ut som så att vi har sett lite skräckfilmer, och nu är det nog Comedy central som gäller eller så ville Anton in till stan. Får se om han orkar övertyga Macke.



SÖNDAG

Igår hade jag verkligen en helt grym dag och kväll! Vi fick våra biljetter sålda för mer än vad vi trodde. Sen blev det fest med god mat och gott att dricka. Blev glad över att Emelie och Jocke orkade dra sig till Stackgrönnan. Drog ut på Olles där jag träffade trevligt folk! Sen Max och efterfest hos Tobbe! Riktigt ball kväll!

Och idag har jag varit och hälsat på hundarna jag ska sitta hundvakt till, hur söta som helst! Ägaren var också hur trevlig som helst och jag tror verkligen att det här kommer att bli riktigt roligt eftersom att jag själv vill ha en egen liten hund. Helt underbara!

Ikväll så blir det nog en riktigt myskväll,eftersom att det blev så sent igår så är man rätt sliten idag. Ska försöka få med Macke och hyra en film och köpa lite onyttigt, sen hördes det som om Eva hade bakat en tårta! Jag kan bara säga att jag älskar bakisdagar!

Imorrn om jag hinner ska jag nog dra in till stan och kika lite, men vi får se hur mycket tid jag får över. Ha en bra kväll!


KRÄFTSKIVA+UTGÅNG

Idag är det kräftskiva som står på shemat! Om jag får som jag vill! Sen utgång, perfekt! Nu efter vi har fått något i magen drar vi nog och handlar lite, puss!


ÄLSKLING!





You mean the world to me!

GINA TRICOT

Jag längtar tills jag får pengar!






 


TODAY

Jag känner att jag har gjort mycket idag! Efter jag hade varit hos farmor och klippt henne blev det så att jag följde med min pappa till Ånäset. Han skulle besikta bilen. Jag och syrran gick och kikade runt där lite, kanske inte fanns så mycket att titta på men. Jag hittade iallfall ett par skor som var så grymt snygga! Fast jag köpte dom inte, sparade pengarna istället. Sen köpte jag en present åt Emelie som fyllet år idag, grattis igen! Hittade även ansiktsmasker som fick följa med hem. När min pappa var klar så for vi och fikade, det var mysigt!

När jag kom hem for jag iväg till farmor igen för att färga hennes hår. Efter det så for jag hem och färgade mitt hår. Eller jag gjorde några ljusare slingor, sen klippte jag min lite. Så nu har jag en ny frisyr, inte lika mörkt och snelugg och lite mer uppklippt. Jag tycker det blev snyggt iallfall. Ni kan få en bild imorgon.Sen har jag varit förbi Emelie en sväng och sagt grattis.

Nu ska jag ut och åka inlines en sväng tror ja, hur roligt som helst! Innan det blir för mörkt. Puss!


FARMOR

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska iaf vid 12 och hjälpa farmor med lite saker. Sen var det tänkt att jag skulle klippa Lisa ikväll men det blev inte. Hon fick något förhinder. Så vi får se vad jag hittar på istället. Imorgon drar jag nog iväg till stan iallfall. Vi ska förmodligen ha kräftskiva några stycken så det blir ju trevligt!

Nu måste jag äta osv, sen drar jag iväg till farmor. Ha en bra dag!


MY BABY

Du är det underbaraste som finns
Du gör mig gladast i världen
Du är den enda jag kan vara mig själv med
Du är så söt när du ler
Du får mig att skratta
Du gör mig glad när jag är ledsen
Du är världens snällaste människa


Listan kan göras hur lång som helst! Du betyder så otroligt mycket för mig! Du gör mig så glad. Jag vill göra allt med dig, jag vill göra ingenting med dej, det spelar ingen roll, så länge jag är med dej. Min älskling, jag är ledsen för allt. Jag vill bara vara med dig. Marcus Rönnlund, jag älskar dej!









PUBLIC ENEMIES

Nu är vi hemma igen från bion. Det blev så att vi såg Public enemies. Jag brukar inte gilla sånna filmer, jag föredrar komedier men den där var faktiskt bra så den kan jag rekomendera. Jag har fått två kommentarer som jag hade tänkt svara på.

1. Hur har du gjort i sommar med jobb? Jobbar du nånting eller avvaktar du bara skolan du ska gå? Hur lång är utbildningen osv? =)

Jag har faktiskt jobbat i sommar. Jag har målat för fullt! Lite här och där. För tillfället så har jag bara ett tidsfördrivs jobb, eller jag börjar på måndag tills jag hittar ett riktigt jobb. Jag kommer att vara hundvakt, bättre det än att gå hemma.Tror det kommer bli riktigt roligt, två små hundar! Jag älskar hundar förövrigt och vill ha en liten en själv så det ska bara bli roligt! Jag avvaktar verkligen inte med jobb tills utbildningen. Eftersom att jag behöver så mycket pengar som möjligt för att kunna leva där. Utbildningen är dock bara ett halvår så det är skönt. Efter det så går man som lärling på någon salong i 3 år. Efter det gör man gesällprovet, sen är man klar!

2. Var filmen bra? Och sen en fråga om något helt annat, kände du dom som blev överkörda av en rattfyllerist i åbyn? och vet du hur det gick till, lät så himla hemskt.

Joo, filmen var bra! Alltså om det är dom som jag har hört att det var så vet jag vem en av dom är. Men det hördes ju som om att dom iallfall klarade sig med lindriga skador, tur de! Joo, det lär inte alls så bra, jag förstår verkligen inte vad folk tänker med när de kör påverkade, visst fan måste man vara smartare än så! Jag vet tyvärr inte hur det gick till, men jag hoppas att få höra lite mer om det.

Nu ska jag och min älskling mysa lite i sängen. Han har lovat att ge mig massage! Jag ska även försöka somna så fort som möjligt eftersom att jag vill vända tillbaka dygnet! Gillar inte att vakna så sent på morgonen! Sen hoppas jag på gym imorrn! Godnatt!


BIO IKVÄLL

Fan att dagarna ska gå så fort när man sover så länge! Men ikväll drar vi nog på bio. Vi får se vad vi ska se. Ska först ta och steka hamburgare, sen imorrn ska jag försöka dra med Macke och Anton på gym! Skulle vara ball.



Möjligtvis ska vi se denna film

SVAR PÅ KOMMENTAR

Nu har jag nyss vaknat, konstigt att även fast man sover så länge känner man sig trött? Fast jag tror jag måste vända tillbaka dygnet, då brukar jag vara mycket piggare! När jag sover vanliga tider alltså. Annars så ska jag gå ner och äta frukost snart, sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Eller vi ska försöka sälja resan iallfall. Vi har två stycken som vill köpa, vi får se vem som budar mest, haha.

Jag har även fått en kommentar som jag såklart har tänkt svara på!

stackare!,,men jag har en annan lite fråga som jag hoppas du vill svara på. Du verkar vara så duktigt på att träna å hålla dig i form ,hur mycket tränar du i veckan och vad äter du en vanlig dag typ?,,tack för en bra blogg

Jag kan för det första säga att jag älskar att träna! Inte bara för att hålla mig i form utan också för att jag mår mycket bättre av att träna. Känner jag mig trött och sliten så brukar jag fara ut och springa eller liknande och jag blir genast mycket piggare. Jag försöker att träna varje dag. Jag brukar varva med kondition och styrka. Antingen så går jag ut och går ca 40 min, springer eller åker inlines. Beror på vad jag är sugen på. Sen när jag kommer hem så brukar jag köra styrka. Jag använder mig av en pilatesboll som är riktigt bra om man vill träna magen kan jag lova! Eller så använder jag ett gummiband. Det blir som att träna med vikter, fast mycket smidigare. Jag har även en boxarsäck hemma som jag brukar köra lite på. Jag försöker äta nyttigt. Men det går i perioder. Ibland kan ja ha en vecka där jag äter jätte bra, och andra veckor kan jag vara helt tokig i godis osv. Så det är som periodvis. Just nu äter jag bara ca 2 mål om dagen, och jag vet att det inte alls är bra. Eftersom att jag sover så länge på morgonen så hinner man ju inte äta så mycket som det är rekomenderat att äta per dag. Men idag till frukost ska jag göra en smothie som är riktigt nyttigt! Sen får vi se vad det blir resten av dagen. Men en sak jag kan säga är att försök att börja dagen med något nyttigt! Då känner man sig pigg och glad och taggad på att fortsätta dagen så. Och försök få in frukt under dagen också, det är viktigt. Jag mår alltid så mycket bättre de veckorna jag har ätit bra mat istället för en massa skit. Piggare, gladare och då kan man frossa hela helgen utan dåligt samvete ;)

Hoppas du gillade svaret, det är bara att fråga mer om det är något ni vill veta!


TURKIETRESA SÄLJES

Någon som vill köpa en resa till Alanya, Turkiet. Den 28/8, från Skellefteå. Boende på Hakdem bon apart men all inclusive, en vecka. Resan är på två personer och priset är 8400. Vi betalade ca 9900. Kan inte fara pga av att Marcus fick jobb idag. Riktigt synd! Så det är bara att höra av er om någon är sugen!



SÖTNOS

Imorse så for min älskling på en jobbintervju vid 9 så jag blev lämnad i sängen själv. Han kom hem igen vid 10 tiden och väckte mig och frågade om jag ville ha frukost, klart jag ville! Så han gick ner och jag lyckades somna om igen. Vid 11 så väckte han mig och stod där med en bricka där han hade bakat scones, gjort en smothie och lite annat gott! Hur söt som helst och hur gott som helst! Vi fikade i sängen sen låg jag kvar till ca 12. Gick ner och han sa att jag skulle kolla i kylskåpet. Så det gjorde jag såklart! Där stod min favorit festis cactus/lime! Sen skulle ja kolla i frysen där låg en Ben&Jerry`s! Hur snäll som helst! Jag känner mig så bortskämd, men det var jätte gulligt! Tack bejb!

Nu sitter jag i soffan och gör lite av varje. Marcus är ute och hjälper sin morfar med en damsugare. Senare ska jag försöka få med han till stan för att gå och kika lite. Blir så trött av att sitta inne. Men vi får se vad som händer!

Ha en bra dag!


I GOT A FEELING




SÖNDAG

Blev rätt sent igår, så jag känner mig sliten idag! Vi satt uppe och spelade poker ett tag, gick inte alls bra för mig, jag tror jag blev 5. och marcus den pokerhajen blev 3a=) Men roligt var det. Vi hade planerat att spela volleyboll hela kvällen men planen var upptagen och sen blev det för mörkt. Så det var lite synd.

Annars så sitter vi och ser en film på 3.an just nu, det är ju så tråkigt väder! Jag hatar när det regnar, allt blir så tråkigt. Jag längtar verkligen tills vi drar till Turkiet, ska bli så skönt med värme igen! Och ikväll tar vi sju bussen till stan, sen får vi se vad vi hittar på.


VI HAR ROLIGT FRAMFÖR DATORN

Vi leker med scannern och web camen på lördagkvällar



























MAT

Nu är det snart dags att äta kräftor! Jag hoppas på att dom har fått många nu sista gången dom har varit ute, annars blir det nog att köpa från konsum!




FESTIS CACTUS/LIME

Jag tror ja blir beroende, hur god som helst!







KRÄFTOR

Snart drar vi ut och kikar om vi har några kräftor i burarna! Alltid lika spännande!

SCANNER KONST























KRÄFTFISKE

När jag kom hem från stan så har jag hunnit vara ute och åka inlines. Det är så grymt skönt att bara åka och lyssna på musik! Sen ger det ju bra träning också, kommer garanterat att ha träningvärk i rumpan imorrn. Men det är ju bara bra.

Nu ska jag och min älskling se simpsons filmen, sen blir det nog att försöka sova ganska tidigt. Har rätt mycket att göra imorgon. Vi ska visst baka och göra smörgåstårta. Vi ska nämligen fiska kräftor imorgon och då måste man ju bjuda på något gott till de som ska komma! Vi får se vad vi hittar på, om ni har något bra recept på någon efterrätt så är det bara att tipsa!



Ska försöka hinna ta mig ut på mina inlines imorgon också, eller så blir det att fara ut och springa en sväng. Om mina benhinnor pallar det vill säga!

GINA TRICOT

Jag älskar kavajer och hur snygg är inte denna från Gina tricot? Det skulle mer än gärna få hänga i min garderob!




Denna väska från Gina tricot skulle jag inte heller tacka nej till!




Nu drar jag och Marcus till Burträsk! Ha en bra kväll!

JEANS SKJORTAN








Sen en massa armband och du blir snyggast i världen! Nämen, det här skulle jag inte alls tacka nej till! Allt kommer från Topshop





MARDRÖM

Fy fan vilken mardröm jag hade inatt! Jag drömde att min lillasyster dog i en explosion! Jag minns att jag grät i drömmen och när jag vaknade så grät jag också, helt sjukt! Jag blev så lättad när jag märkte att det bara var en dröm. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne, hon betyder så otroligt mycket!




Just nu så håller Marcus på att städa, jag känner mig rätt lat som inte hjälper till men jag kan knappt gå alltså! Min träningsvärk är inte att leka med! Jag haltar typ fram, helt sjukt! Lite senare så drar vi till båtis för att fika, vi fick lite pengar av Tage, tack!

HM

Tre favoriter i svart!





FLICKVÄNNER FRÅN FÖRR

Då har jag äntligen fått mitt CV skrivet iallafall! Vad ska jag belöna mig med? Kanske ska baka chokladbollar? Eller bara mysa framför en film med min älskling? Eller först baka sen mysa framför en film medans jag äter mina chokladbollar? Det sista lät bäst alltså, hah! Filmen vi ska se heter "Flickvänner från förr"  med Matthew McConaughy. Jag hoppas på att den är bra!






PB

Det blev så att vi käkade på Dallas, vi kunde inte bestämma oss. Men det är ju alltid gott så! Nu fick jag så ont i huvudet så det blir nog att se lite tv. Sen om jag känner mig lite piggare ska jag försöka ta mig ut en sväng och springa. Senare ska vi nog se nån film, har en film jag vill se. Ska se om den går att ladda hem. Förresten så såg jag sista avsnittet av Prisonbreak igår, jag måste bara säga att jag nog aldrig har gråtit så mycket till någon serie förut, det var så grymt sorgligt! Men bra var det iallafall!



Bara 16 dagar kvar till Turkiet! Taggar som aldrig förr!

RABARBERPAJ

Vaknade imorse vid 11 tiden. Lämnade Macke i sängen så att han skulle få sova lite till eftersom att han såg en film igår som räckte typ hela natten. Väckte min syrra för att vi skulle ut med hunden, så vi drog på oss inlines. Det är mycket roligare än att gå. Mina var dessvärre genomblöta eftersom att de har stått ute i regnet. Men jag åkte ändå. Efter det så så bakade vi scones tillfrukost och gjorde även två pajer. En rabarberpaj och en hallonpaj. Hann inte smaka dom men jag tror dom blev goda. Vid halv 3 så tog jag och Marcus bussen in till stan. Hann in på Swedbank för att fråga om vart man skulle växla pengar och sen till polisstationen för att hämta min bejbs pass men dom hade visst inte öppet. Tog sen bussen till Stackgrönnan och nu sitter jag här. Vi får se vad som händer ikväll, men just nu väntar vi på mat! Hade tänkt fara ut och äta men det kanske blir imorgon istället, vi får se.



Matchen igår gick förresten bra, det blev 1-1 mot Sunnanå. Riktigt kul att spela en match lite då och då, men jobbigt var det!


MATCH

Idag har jag haft fullt upp! Har färgat min systers hår och klippt till hennes förlängning lite. Jag hade tur som hade Ida här som fick hjälpa mig med att klippa mina toppar och färga mitt hår, tack! Annars så väntar jag på maten nu sen ska jag iväg och spela match, det var ett tag sen! En u-lags match. Ska bli spännande. Ska bli kul att se hur mycket jag orkar eftersom jag inte har haft tid att träna på ett tag. Men det går nog bra!

Fick en fråga som jag tänkte svara på. Det var någon som undrade om mitt naturliga hår hade blivit slitet när jag har haft hårförlängningen. Men jag kan säga att jag inte märkte någon skillnad motför hur det var innan bara att det hade växt rätt mycket, så det var lite kul! 

Nu ska jag äta, sen drar jag iväg till samlingen! Matchen börjar klockan 7, på IP om någon är sugen på att se!


PITEÅ

Lite bilder från Piteå resan!




























HEMMA IGEN

Hemma från Luleå nu. Det har gått jätte bra! Håret blev hur bra som helst och det var faktiskt riktigt trevligt! Jag tror jag har ändrat mig, håret får nog vara mörkbrunt ändå, det funkar ju så varför ändra det? Jag känner mig helst slut även fast jag mest har suttit hela dagen. Vi åkte vid halv 12 imorse. Körde förbi för att hämta upp Robin sen hämtade vi min älskling som hade varit på AF. Efter det så åkte vi till Luleå och var där vid 2. Sara började med att ta ut det gamla håret. Det gjorde rätt ont på vissa ställen men det gick bra! Efter det så fick min hårbotten vila ett tag och hon gjorde håret på min syster. Det blev riktigt snyggt! Efter det var det min tur, gick ganska fort att sätta in det så vi var väl klara med allt vid 6 tiden. Då åkte vi iväg till Piteå för att äta! Var hur hungrig som helst! Vi åt på Max och jag åt upp ett helt Maxmål för typ första gången i mitt liv. Efter det åkte vi hem och svängde förbi hemmakväll för att hyra några filmer. Det blev simpsons filmen och American Gangster. Nu är vi som sagt hemma och ligger och ser Prison Break. Dagen har varit greeat och jag säger tack till Robin och min bejb som orkade vänta i ca 4 timmar på att vi skulle bli klara, Tack!

Kika in här på Saras blogg om ni vill!

Nu ska jag mysa lite med Marcus sen soova! Får se om jag lyckas somna eftersom att hårbotten är så öm pga förlängningen, men det ska nog gå bra!



Jag är grymt jävla lycklig just nu!

LULEÅ

Drar till Luleå nu! Hörs ikväll!


LÅNGNÄSET

Just tillbaka från Långnäset där vi har legat hela dagen och solat! Eller vi har hunnit spela volleyboll också, riktigt roligt faktiskt.



Nu ska jag iväg och hämta ut löshåret. Imorrn far vi iväg till Luleå för att sätta in nytt. Jag tror att jag ska lägga in lite ljusa slingor i mitt hår, är lite less det mörka. Sen när jag far utomlands kommer det ändå att blekas. Så det blir nog bra.

Ikväll blir det nog att fara ut och springa lite sen mysa med min älskling!

STUGAN

Just kommit från Burviken där vi har legat och pressat nästan hela dagen. Har hunnit jobba lite också. Riktigt varmt har det varit idag och solen har verkligen tagit på! Min mage är rätt brun, men det gillas! Nu drar jag och Marcus iväg till min stuga för att bjudas på middag och bara mysa! Hoppas på lika bra väder imorgon också! Då blir det att bada en massa, har inte badat i stugan nått i år så det börjar bli dags.

Annars så mår jag hur bra som helst just nu! Allt känns bara perfekt, kanske för att jag vet exakt vad jag vill och jag är så glad att allt är som vanligt igen!



Det var någon som frågade vad resan gick på, den kostade 4949 :- med all inclusive. Så det är bra! Sen är vi 6 stycken som drar iväg.

Nu måste jag fara, ha en bra kväll!

3 VECKOR

Jag längtar ihjäl mig! Ska bli så skönt att komma bort ett tag, slippa tänka på något alls. 28 aug, inte länge kvar!

Alanya, Turkiet










CRAVINGS

Ge mig, Nelly.com

Dahlya Legging SEK 299, Soaked in Luxury - NELLY.COM
  Zip Leather Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

Nancy Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM  Elise Rock Dress SEK 639, Elise Ryan - NELLY.COM
 Houston SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Greenwich SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


TURKIET

Kul att några stycken vill att jag ska fortsätta skriva!

Har just kommit hem från Byske. Har även jobbat idag på förmiddagen, rätt varmt kan ja säga! Därför drog vi till Byske och badade. Fast det blev inget bad, vi solade och halvsov istället. Innan vi for hem hann vi med en djurbägare, hah en bägare med djurmotiv på som innehöll mjukglass! Har fått rätt mycket färg idag också, känns bra. Då är man inte alltför blek när man drar till Turkiet den 28 augusti! Jajjamen, jag drar till Turkiet en vecka med lite folk. Ska bli riktigt roligt, resan var inte alls dyr och vi kör med all inclusive!

Hakdem Bon Apart Turkiet



Men nu ska jag ut och springa en sväng innan vi ska grilla hamburgare!


DEAD AND GONE

Tror nog att det är dags att lägga ner denna blogg, har så mycket annat att göra så det finns knappt någon tid, någon som fortfarande vill ja ska skriva så tell me, annars blir det nog att radera den

SOLEN!

Härlig dag ute i solen! Har nyss ätit grillat också, gött! Imorrn drar vi till Umeå på Nolia. Får hoppas på bra väder. Resten av veckan är oklar. Eller fredag blir det att fiska kräftor det vet ja iallfall. Har beställt hem hår till mig och syrran också så på söndag blir det en ny hårförlängning, perfekt!

Nu är det nog förövrigt dags att börja spara lite pengar, så att jag har råd med det jag vill göra.

Ikväll måste ja hämta tillbaka min kamera också!


BYSKE

Idag har vi hängt i Byske hela dagen, eller vi kom dit kring 2 eftersom de flesta va rätt trötta och sen kunde vi inte bestäma oss om vi skulle fara eller inte för att vi visste inte hur vädret såg ut i Byske. Men när vi kom dit så var det sol fast det blåste rätt mycket. Vi spelade lite volleyboll, fikade och solade. Innan vi drog hem så åt vi på Bianco också. Så riktigt trevlig dag har det varit. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, det snackades om bastu eller så blir det kanske att fara hem till Burträsk. Känns som om att det var längesen jag var hemma så det kanske är dags. På tisdag ser det ut som om att det blir att fara på Nolia i Umeå och i helgen kräftfiske och om jag har tur så får jag även göra en ny hårförlängning på söndag, om hon hade tid.




Nu väntar jag bara på bilderna från Piteå, faaaan att jag inte hade med mig min kamera säger jag bara! Men jag är glad att den är återfunnen, jag som trodde jag hade tappat bort den!

Jag tror att jag ska lägga mig och vila ett tag, helt slut!

TVÅ HÄRLIGA DAGAR I PITEÅ

Hemma från Piteå! Sliten men glaaad som få! Bra väder hade vi och stugan ska vi väl inte klaga på. Bilder kommer senare!



Nothing else matters - Metallica

RSS 2.0