NEW YORK.




FIRSTCLASS

Jag är så uttråkad just nu så att jag klickade in på FC, firstclass eller hur det stavas. Väl inne så kom jag på att när man var yngre så hade man presentationer där. Jag var tvungen att kika på min, där hittade jag en bild. En väldigt gammal bild. Var tvungen att kika lite på andras också, och på Emelies lyckades jag också hitta en bild, en väldigt gammal bild. Se och njut!




ÄLSKLING

Jag saknar dej redan ♥


VICTORIA SECRET FASHION SHOW 2009








ÖGONINFLAMMATION

Kul, nu har jag fått ögoninflammation också. Vaknade imorse av att ena mitt öga var jätte uppsvullet och ögonlocket var alldeles rött.

Denna fick jag inhandla idag för "endast" 93 kr!


NEW.















HAVE2HAVE



Kika in här på rean. Finns massor med snygga skor!





HUR SNYGGA SOM HELST



499:-


FÅR INTE BLI SJUK FÅR INTE BLI SJUK FÅR INTE BLI SJUK

Jag håller på att bli sjuk tror jag. Ont i huvudet, magen osv. Känns inte lovande. Har sovit 2 timmar nu ikväll sen jag kom från jobbet, och jag är fortfarande trött. Hoppas verkligen att det inte blir värre.

Sen så fyller jag 20 om 10 dagar! Visste ni det?




Hm 69,50:-


JULAFTON




PÅ TAL OM VAD KVINNOR VILL HA





249:- Lindex


VAD KVINNOR VILL HA

Imorrn är den julafton! Det känns verkligen inte så. Jag hoppas att jag känner mer julstämning imorgon.
Idag har jag jobbat hela dagen. På lunchen åkte jag och Elina in till stan. Skulle köpa sista julklapparna. Sälvklart kommer vi sent tillbaka eftersom att det var sjukt mycket bilar inne i stan idag. Kö överallt. Men vi hittade det vi skulle ha iallafall. Nu har jag nyss duschat och sitter och väntar på Marcus och Anton som skulle iväg till macken. Samtidigt som jag sitter och skriver så ser jag en film som går på TV400. Vad kvinnor vill ha heter den. Handlar om en snubbe som börjar höra vad alla tjejer tänker, den är bra, eller jag minns att jag tyckte den var bra förut så vi får väl se nu.


ONSDAG


Jag säger bara en sak, chokladbollar och julmust!



TISDAG

Det blev så att jag åkte in till stan idag men Matilda. Hon skulle in för att hitta något att ha till julafton så jag följde med. Riktigt roligt faktiskt och hon lyckades hitta en grymt snygg tröja med nitar på axlarna. Sen så lyckades jag hitta en svart tröja och en halsduk, leggings och ett par örhängen.

Innan vi åkte hem igen så körde vi förbi Bersbyn och köpte hem lite mat. Det blev Kebabtallrik så det har jag nyss ätit, och nu sitter jag här och ser på Du är vad du äter. Marcus slutar klockan 7 så jag tror att jag ska försöka hinna träna lite innan han kommer hem. Kanske gå ut och gå, men det är så mörkt och det är inte alls kul att gå själv då! Så vi får se. Senare ikväll blir det nog mys framför tv:n, det var visst någon julfilm ikväll, tror jag ska se den för att få lite julstämning.


SNÖÖÖÖÖ

Godmorgon!
Ledig idag och nu har jag just gått upp ur sängen och sitter och äter frulle. Jag har som en mysstämning idag. Jag skulle vilja se en julfilm och baka nått gott. Men jag orkar inte fara iväg till stan och hyra en. Ska höra med Matilda om hon har någon bra film.

Förresten, min bil syns typ inte längre. Där min bil stod är det nu istället en stor snöhög. Det blir en vit jul ändå! Jag är sugen på att gå ut och gå också, men vi får se hur det blir men den saken.

Nu ska jag äta klart sen får vi se vad som händer.

Ha en bra dag!


KORV OCH MAKARONER

Nu har jag nyss haft lyckan att få mat serverat på bordet, tack Eva! Nu ska jag bara vila maten lite sen ska jag nog träna. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att efter jag har tränat trycka i mig det jag har kvar av min B&J. Men jag har ju tränat så, det är ok! Fast jag känner att mitt sötsug just inte alls är normalt, är sugen på nått varje kväll. Jag tror jag vet varför, jag äter så konstigt på dagarna när jag jobbar olika hela tiden. Sen så sitter jag ju hela dagen så när jag har tid så behöver jag verkligen röra mig annars får jag så grymt ont i kroppen.

Så nu ska jag köra en timmes träning, då är jag nöjd.

Jag googlade på träning, hittade den här bilden. Är det seriöst? Är det fejk? Om det är på riktigt är det ju bara sjukt!


BRITTANY MURPHY





Läste just på aftonbladet att Brittany Murphy har dött, usch så hemskt. Stackars familjen, att det händer just innan jul och att hon var så ung! Bara 32 år. Hon hade tydligen hittats medvetslös i duschen. Hjärtstillestånd. Jag har alltid gillat henne i filmer, så jag blev nästan ledsen. Rest in Peace.


DAGENS

DAGENS VILL HA: Min lön, ledighet och julafton, julmat, julklappar!
DAGENS KLÄDSEL: Lackleggings, grå oversize tröja, svart halsduk
DAGENS SMINK: Foundation, svart ögonskugga, mascara, ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: Uppsatt i svans
DAGENS HÄNDELSE:Inte så mycket, har bara jobbat hitills
DAGENS LÅT: hmm, en shakira låt, minns inte vad den heter
DAGENS PLANER: Träna, sen mys med min älskling
DAGENS SAKNAD: My family som jag knappt träffar längre närjag jobbar hela tiden
DAGENS DUMMASTE: Suttit vid en dator hela dagen, det första jag gör när jag kommer till Marcus är att sätta mig vid datorn igen
DAGENS SJUKA: ?
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS ROLIGASTE: Gubben som ringde in och behövde hjälp med bredbandet som kallade Mozilla Firefox för Mozzarella firefox!
DAGENS FAVORIT: Söta Evelyn som har fått mig att skratta idag
DAGENS KÖP: Inget faktiskt
DAGENS GODIS: Nothing!
DAGENS HUMÖR: Trött imorse, nu är jag rätt glad och pigg eftersom att jag är ledig imorgon
DAGENS ORD: "Välkommen till teknisk support du pratar med Victoria"



Dagens längtan: Jag vill ha sommar igen!






PASSAR BRA EN SÖNDAGKVÄLL





NYÅRS?

Förresten, jag börjar få panik inför nyårs. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, vi har inte bestämt vart vi ska vara och jag JOBBAR dagen efter. Jag blir bakis bara av att tänka på det.

Vart ska ni vara? Vad ska ni ha på er? Jobbar ni dagen efter?
Hur fan ska jag ta mig till jobbet...



Estelle SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Och lite snygga smycken till det här då


LÖRDAG

Jag känner mig rätt rastlös ikväll kan jag lova. Marcus är på fest med sitt team på Comhem. De vann en julmiddag. Jag jobbar imorgon så jag är chaffis. Jag har även jobbat idag från 10-2. Sen så blev det att fara hem till Marcus. Där somnade jag i soffan framför en julfilm som gick på 5:an. Efter middagen så åkte jag iväg och skjutsade Marcus till Nordanå där dom skulle äta. Nu har jag även hunnit träna, duscha och fräschat till mig lite. Tryckt i mig en halv B&J har jag också gjort, som min älskling hade köpt till mig!

Nu blir det väl att se om det finns nått spännande på tv att se, kommer säkert att somna i soffan igen, skulle inte alls förvåna mig.


BLOGGTORKA

Jag ska bättra mig, jag har bara ingen insperation just nu och väldigt mycket att göra och tänka på


NU FAR JAG IVÄG TILL STAN IGEN




JUST JA, DOM HÄR VILL JAG OCKSÅ HA


modekungen.se



ÖNSKELISTA


modekungen.se









ÄNTLIGEN FREDAG

Fredag och jag är ledig! Fast även sjuk. Jag har ont i halsen och huvudet känns inte alls bra. Jag orkar inte bli sjuk nu! Just nu är jag hemma i Burträsk och bli kvar här tills ikväll. Min syster ska på "jul disco" så jag ska sminka och fixa hennes hår innan jag far. Sen så kanske det blir så att vi far till Sandra och ser idol och sen blir det kanske bowling. Men vi får se.

Sen så jobbar jag ju helgen också. Men det är bara 4 timmarspass så det är inte så farligt.

Nu ska jag ta mig upp ur sängen, ha en bra fredag!


ONSDAG

Godmorgon! Det är så grymt skönt att få sova ut. Börjar klockan 4 idag. Så nu ska jag försöka dra mig upp ur sängen och göra något innan jag far till jobbet.

Fast först ska jag se How I met your mother på 3:an!


DAGS FÖR EN BESTÄLLNING

Det är verkligen dags för mig att byta ut mitt löshår och sätta in nytt. Men jag skulle vilja ha det lite ljusare så jag funderar på om jag ska våga ljusa upp det lite. Men känner jag mig själv så kommer jag säkert att ändra mig direkt och vilja ha tillbaka mitt mörka hår. Aja, vi får väl se. Ikväll är det jag som sitter på tradera och försöker att buda högst så att jag får det där jäkla håret, egentligen orkar jag inte byta men jag måste det börjar bli så risigt.

Annars så gick det bra att jobba idag. Nu ska jag snart iväg på afron så att jag får röra lite på mig. Imorgon är det sovmorgon till 4 som gäller! Inte helt fel det inte.

Ni får ha en bra kväll!


RSS 2.0