HELGEN

Har just kommit hem från isladan. Vi har varit och åkt skridskor! Jävlar så längesen det var! Men det är så grymt roligt, om man har bra skridskor vill säga. Men det var roligt att göra nått ovanligt nångång.

Gårdagen var iallfall riktigt rolig. Jag och Emelie började med att vara på spa, vi badade och fick massage. Grymt skönt! Ska lägga in bilderna sen. Efter det så for vi till Marcus för att hämta honom. Sen drog vi och åt i bergsbyn. Efter det tillbaka till Marcus och börja dricka. Vi spelade lite GH och lyssnade på musik. Vid 11 tiden kom Emma och hämtade oss och skjutsade in oss till stan. Vi hade tänkt fara på Olles men när vi kom dit så var det bara gammfolk utanför. Så vi bestämde oss för att fara på station och se om vi fick oss in där istället. Det fick vi, så vi var där ett tag. Träffade rätt många som jag kände faktiskt. Men annars så var det inte roligt alls. Musiken är för hög så om man vill bara sitta och prata ett tag så måste man skrika. Sen fanns det nästan ingenstans att sitta heller. Efter ca 1 timme på station så drog vi tillbaka till Olles. Då var det mycket folk där. Och många som man kände så det var riktigt kul. Där vi 2 så stängde Olles så vi drog iväg hemåt igen. Blev nattmat hos Macke. Pizza! Sen somnade jag direkt jag la mig i sängen. Idag så gick vi upp vid 1 åt mat och sen tillbaka till Burträsk. Såg AIK som förresten inte var bra alls. Beställde pizza och sen for vi och åkte skridskor som sagt var! Men ni får bilder sen. Har inte lagt in dom än.

Nu ska jag och Marcus se nån film tror jag. Så ha en bra Lördag!




FREDAG MORGON

Godmorgon!

Usch, jag vaknade av att jag hade ont i huvudet och i halsen. Jag var så slut i kroppen så jag stannade hemma idag. Hade bara en lektion så. Men jag känner att huvudet börjar bli lite bättre, men halsen gör ont. Det känns som om att om man blir förkyld på vintern så förvsinner det aldrig riktigt. Men jag hoppas att det blir bättre under dagen för att jag och Emelie ska ju som sagt på spa! Det känner jag att jag behöver just nu. En riktig massage.

Just nu sitter jag och äter frukost. Jag är en sån människa som alltid äter fil till frukost. Och nu har jag länge kört på Fullkorns havre ringar till filet. Och även russin till det. Men idag när jag skulle titta vad som fanns så hade min mamma köpt nått nytt. Det var bara vanlig musli. Så jag testade det idag istället. Riktigt gott om man har russin till! Men man kan lätt variera det. Man kan ha yoghurt istället för fil och med lite hallonsylt och banan till. Eller varför inte kiwi?
Det stod att man kunde blanda i det i scones också. Det måste jag testa nästa gång!




Nä usch vad jag fryser, måste hoppa in i duschen och få lite värme! Puss!

DÅ VAR DEN DAGEN ÖVER

Efter två timmars träning så kan man inte vara annat än helt slut i kroppen. Och det är de jag är nu. Har fikat med Marcus och duschat och nu ligger jag i sängen och hinner skriva ett inlägg innan min älskling kommer. Han ska få lite massage av mig hade jag tänkt. Han har så ont i huvet så att det går ända ner till nacken. Jag får hoppas att han mår lite bättre imorgon, eftersom att han gick med på att festa iallfall. Så vi får se.

Imorrn är det ju som sagt spa som gäller. Vi har tid klockan två. Passar bra eftersom att vi tydligen inte skulle ha sista lektionen imorgon. Jag får hoppas att jag känner mig pigg, jag har börjat få lite ont i huvudet. Men jag tror nog att det känns bra imorgon.

Efter badet och massagen imorgon så far vi till Marcus. Beställer hem lite mat och bara myser. Sen på kvällen blir det utgång. Troligen Olles eller ett besök på station om vi får oss in. Jag hoppas bara att vi kommer att kunna fixa någon skjuts. Nån som kör imorrn ( fredag ) så kan ni ju höra av er!

Nu ska vi se om det finns nått bra på tv eller så blir det att se nån film. Ha en bra torsdagkväll/natt så hörs vi imorgon!



SKOLA OCH SHOPPING

Det känns som om att jag har hunnit med mycket idag. Jag hade ju som sagt sovmorgon. Jag började halv 1. Men vid halv 9 imorse vaknade jag av att jag tyckte att jag hörde Marcus. Det var lite konstigt eftersom att han började halv 9 så han borde ha farit med halv 8 bussen. Men jag kände mig pigg så jag gick ner. Där stod han och jag frågade varför han inte hade farit. Då sa han att han hade tagit en liten sovmorgon. Jag förstod varför, han såg inte pigg ut. Han är ju sjuk! Men ändå for han till skolan.
När han hade farit så började jag sminka mig och våffla mitt hår. Gjorde mig klar och for in till stan vid kvart i 11. Jag skulle in till Mackes skola för att äta med han. Det var nån äcklig fisk, den smakade ingenting! Och det kändes som om att man tuggade på gummi!

Efter det så blev det att fara in till skolan för att ha den första och enda lektionen för dagen. Under den lektionen så han jag få höra massa skvaller från Josse, och även bli instängd på en toalett! Vi slutade lite tidigare jag och Josse för vi hade tänkt på UM, förnya mitt recept och fråga lite saker. Vi trodde att det var drop-in halv 3. Men det visade sig att den öppnade klockan 3. Så det sket sig. Vi var där två för vi ville vara i tid så man slapp stå i kö, men vi orkade inte vänta en timme så det blir att ta det någon annan dag. Josse for hem och jag fick gå på stan själv. Jag hade kunnat ta halv 3 bussen hem men jag hade tänkt åka till Marcus med 3 bussen för att ge han en liten present. Även för att fråga om han ville följa med mig hem för han är ledig imorrn. Jag fick med han hem till mig och då slapp jag även åka buss. Vi tog bilen istället, men jag fick betala bensinen, hah. Men jag känner mig rik just nu!

Medans jag gick på stan så han jag träffa några folk och även köpa lite saker. Gick in på Cubus för att ännu en gång försöka hitta nått snyggt att köpa för mina sista presentkortspengar. Jag hittade faktiskt ett par leggings och knä strumpor. Har även varit och hämtat ut mina nya skor och min väska! Dom passade perfekt och var hur sköna som helst att gå i.

Nu ska jag vila ett tag innan det är träning ikväll. Löpning och fotbollsträning. Sen ska jag även säga grattis till Emelie som tog körkortet idag! Jag ska få den stora äran att åka med henne till träningen. Blir spännande.









 

FIKA OCH BASTU

Det här kvällen blev hur bra som helst! Efter middagen så la vi oss i soffan för att vila ett tag. Först somnade Marcus sen somnade jag. Vid ca 8 så for vi in till stan för att köpa lite fika. Det blev danska wienerbröd och chokladbollar. Hur gott som helst! Efter fikat så var bastun redo. Så då badade vi ett tag och sen blev det bastu. Jag känner mig riktigt ren nu, hah! Jag kommer att sova grymt bra inatt, känner mig så slut i kroppen. Som tur är har jag sovmorgon imorrn! Jippi!

Men nu måste jag lägga mig och ta hand om min älskling, han är ju lite sjuk. Men sovgott och godnatt!





Lika gott som det ser ut!

ÄNTLIGEN

MINA SKOR HAR KOMMIT!

Fick ett smsdär det stod att jag kunde hämta ut dom. Men tyvärr är jag ju inte i Burträsk nu. Men det får bli imorr istället då. Spännande, hoppas att dom passar!

Såhär ser dom ut.


SJUKLINGEN

Nu har jag kommit hem till Marcus efter en lång dag med massa tapetsering. Vi hann klart all tapetsering idag iallfall. Vi har bara kvar färdigstrykningen på dörrarna. Skönt!

Har inte så mycket att berätta eftersom att det inte har hänt nått speciellt idag. Ikväll blir det nog att bara ta det lungt eftersom att Marcus har blivit lite sjuk. Stackarn. Ont i halsen osv. Blir nog att se nån film och äta lite godis, om vi orkar fara och köpa vill säga. Nu håller jag på att kissa ner mig. Är jätte kissnödig. Men jag är en av dom där som håller sig in i det sista bara för att jag är för lat för att ställa mig upp och gå på toa, men jag tror det är dags nu.

Snart middag, skriver senare!

Någon som har nått bra tips på vad man kan göra för att halsen ska bli bättre, eller bli frisk fortare från förkylningen? Dricka varmt vatten, äta massa c-vitamin, eller nått annat bra?




JOHN BLUND

Nu är det dags att stänga av datorn tror jag. Eller när Scrubs börjar iallfall. Om 10 min ungefär. Hoppas jag kan somna snabbt så att jag får en lång natts sömn. Känner att det behövs. Men det är så kallt i mitt rum. Kommer ta ett tag innan man får värme. Tur jag har ett duntäcke!

Åh, jag beställde ett par skor för ett tag sen. Men dom kommer ju aldrig. Det stod i slutet av Januari. Det är ju de nu! Skynda och kom nu. Jag vill ha dom på fredag! Hur snygga som helst var dom. Ni ska få se när dom har kommit. Jag hoppas bara att dom passar, annars så tänker jag trycka ner foten och töja ut dom tills jag har vant mig! Även om det gör ont! Men som sagt, nu ska datorn bort, tidig morgon imorrn. Godnatt och sov så gott.



TIPS

Förbannat! AIK förlorade! Men dom var inte alls bra idag. Hade inte Dahlberg varit så bra som han var idag så hade dom garanterat förlorat med mycket mer. Aja, nästa match, då jävlar!

Jag lockade ju som sagt mitt hår innan jag for. Det blev riktigt bra faktiskt. Det var jätte längesen jag hade mitt hår utsläppt så det var lite ovant att se. Men jag gillar att det har blivit längre och tjockare. Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Tvätta inte håret för ofta! Det sliter mycket mer än vad ni tror. Och shampo bara en gång i veckan, annars så sköljer ni bara håret med vatten. Använd gärna en bra inpackning som ni kan köpa hos någon frisör. Även shampot. Jag vet att dom är mycket dyrare. Men det är värt det! Låt håret lufttorka så ofta som möjligt, och måste ni använda plattång och dylikt, använd nått före som skyddar erat hår. Idag hade jag tyvärr inte det eftersom att jag inte har behövt köpa det när jag inte använder nått av de. Men jag ska ta och köpa nått bra, på torsdag om jag hinner. Sen ska jag nog shoppa lite mer. Vill ha nått nytt snyggt på fredag. Har ju fortfarande kvar 180 kr på Cubus. Men jag vet inte om jag tycker att det fanns så mycket snyggt där mer än vad jag hittade förra gången. Aja, vi får se.

 Snyggt va?

Jag fick en kommentar om att ni gillar att få tips om olika saker. Jag tänkte tipsa om bästa sättet att få snyggt böjda fransar. Eftersom att jag gillar när mina fransar är långa och böjda. Börja med att ta en lite större ögonfransböjare som når runt hela fransraden så att alla fransarna blir böjda. Sen tar du en mindre som böjer bara några åt gången så att du kan få en snygg böj längst upp på fransen. Börja med att böja när du inte har någon mascara på fransarna. Sen målar du på ett lager mascara och väntar tills det har torkat helt. Efter första varvet så böjer du igen. Efter det så målar du på ett till lager så att det sitter. Böj aldrig efter andra varvet för då är det lätt att fransarna klupar ihop sig. Även om mascaran är blöt så kommer det att klumpa ihop sig om du böjer fransarna. Vill ni ha tips på en bra mascara? Köp Lorèals Double Extension Mascara.

( Tillägg:  Fick en kommentar om att fransarna går sönder eller av om man böjer dom efter mascara. Jag har också hört att flera säger att  fransarna  kan "går sönder" om man böjer dom efter man har lagt på mascara. Men såhär är det, jag har gjort det hur många gånger som helst och mina har aldrig gått sönder. Tar man ett tunt lager med mascara och böjer efteråt gör det absolut ingenting. Fransarna blir inte för hårda eller "tunga" efter ett lager. Jag har inte heller hört någon som har förstört sina fransar pga av det. Men är det nån som det har hänt för, så skriv gärna, för jag vill veta! Men för mig har det aldrig hänt, är man försiktig och tar det lungt och inte böjer för hårt så går det bara bra. Jag tror ärligt talat att det där är en myt. )

 Dom är lika bra båda två.

Men passa er för att använda för mycket av det vita som ska på före. Eftersom att om man tar för mycket kan det klumpa sig, det vita alltså. Och då blir inte det svarta bra heller. Men den går också bra att använda utan det vita, prova er fram och se vad som blir bäst för er!

Nu har ni fått lite tips. Jag ska gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna osv. Skriver senare ikväll! Puss

MONEY MONEY

Har inte haft tid att skriva idag alls! Vaknade halv 7, pigg och glad. Eller så inte. Men jag kände mig lite piggare än vanligt faktiskt. Halv 8 gick bussen in till stan, där hämtade Anton upp mig. Vi for till Morö Backe för att fortsätta att tapetsera. Hela dagen har gått riktigt bra faktisk. Ni vet, så bra så att man bara väntar på att nått riktigt dåligt ska hända. Men det gjorde det inte! Så jag hann riktigt mycket idag.
Efter lunchen så kom dom vi var oss hem. Då sa Mats att dom hade en överraskning till jag och Anton. Han går in på kontoret och hämtar något. Sen när han kommer ut så håller han 300 kr i varsin hand!  Så vi fick alltså 300 kr var. Hur glad blev man inte då. Vi brukar inte få betalt för de jobb vi gör. Eller alltså det går till skolan, pengarna skolan får nu för det vi gör går till vårt Ghana projekt. Men bara för att han tyckte att vi var så duktiga så fick vi lite pengar för oss själva. CASH IS KING! Eller hur Emelie? Bara Emelie kommer att fatta det där men, hah!



Så nu är jag lite rikare, det satt fint eftersom att det troligtvis blir fest i helgen!


Just nu sitter jag och har ny duschat och ny ätit. Väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan våffla det. Eftersom att jag har haft mitt hår uppsatt de senaste månaderna så har det växt väldigt fort och det har blivit mycket tjockare! Så jag kände att det var dags för att fixa till det lite. Sen ska jag på hockey ikväll också, så jag måste skynda mig! Skriver sen!


HONEY

Jag älskar verkligen känslan man har i kroppen efter man har tränat riktigt hårt! Helt utslagen! Det är så grymt mycket skönare att lägga sig i sängen när man är helt slut i kroppen. Sen så sover jag mycket bättre också. Det gick bra att träna iallfall. Men man kände att huvudet inte riktigt hängde med i slutet när vi spelade, jag var så trött och hungrig och all min energi hade verkligen tagit slut. Men så blir det när man kör två pass efter varandra med en timmes mellanrum. När jag kom hem blev det att slänga i sig mycket mat och in i duschen. Jag satte mig vid datorn medans jag åt och helt plötsligt får jag ett sms. Vem fan kan det vara i från tänkte jag, men det var från min älskling! Så söt! Det stod bara ett enkelt "Jag älskar dej" och en söt gubbe, hah. Mer än det behövs inte för att jag ska bli mycket gladare! Jag älskar att få sånna sms, som man inte är beredd på, sen står det nått så sött. Tack Babe! Jag älskar dej med!

Efter jag hade duschat så gick jag ner till mitt rum. Min garderob stod öppen och jag kunde inte låta bli att tycka att jag är väldigt dålig på att hålla fint där inne. Jag slänger bara in kläder och dylikt. Ser förjävligt ut. Men det känns inte värt att städa den heller, eftersom att jag vet att den kommer att se ut sådär snart igen. Men ni ska själva få se.

 Prydligt va?

Passade på att ta lite bilder på resten av mitt rum som ni kanske vill se.



Ändå lite mysigt tycker jag! Nu ska jag forsätta att nörda vid datorn, kolla lite saker sen blir det att se Scrubs klockan 11. Sen blir det upp tidigt imorgon för att fara till Morö Backe och försöka tapetsera klart! Godnatt om jag inte skriver mer, puss!

BOXERCISE OCH FOTBOLL

Jag drar och tränar nu! Skriver sen! Puss!


EN ROLIG SÖNDAG

Oj så skönt att sluta tidigt! Att vara hemma klockan 2 är så grymt skönt! Speciellt om man har träning hela kvällen, då hinner man vila upp sig lite innan. Inte jobbig skoldag alls idag. Började halv 9 med svenskan, men då skulle jag iväg till kåge för att ta sprutan mot gula febern. Så halva den lektionen försvann. Sen hade vi lunch och en lektion till med Mona som bara var 1 timme. Så jag hann med 5 över 1 bussen hem. Hur skönt som helst!

Igår så blev inte kvällen alls som jag trodde den skulle bli. Jag trodde jag skulle få sitta hemma själv framför datorn och inte göra någonting. Men icke! Emelie frågade om jag och Marcus ville följa hon och Jocke på bio. Så vi for in vid 6 för att vara där när bion började klockan 7. Vi visste inte ens vad vi skulle se, vi hade tänkt välja film när vi kom dit. När vi var framme där vid 10 i 7 så gick vi såklart in på bion och ställde oss i kön. Men vi visste inte alls vad vi ville se. Det gick inga bra filmer. Utan det blev så att vi valde att se Yes Man, som jag och Macke redan hade sett. Det jobbiga med det var att den började kvart över 9, och vi var där klockan 7! Så vi gick först och köpte lite godis osv, sen satt vi oss i bilen igen. Ingen aning om vad vi skulle göra. Jocke ringde och frågade Alexander om vi kunde komma förbi där ett tag. Men han var i Burträsk. Så det slutade med att vi körde runt på lite olika ställen i ca 1 timme. Sen for vi tillbaka och satt oss på bion för att vänta. Efter ett tag ringde Alexander som hade kommit in till stan. Då ville han också se bio. Så när han kom skulle vi boka en plats åt honom, men det fanns ingen brevid oss, så han fick sitta nedanför istället. Men bion var bra även fast jag redan hade sett den. Och det var bra mycket roligare än en vanlig söndag! Så ett tips till er som inte gillar söndagar. Gör nått roligt! Då slutar ni tänka på att en ny veckan börjar! :)

Nu sitter jag och fikar för maten på skolan var en riktigt besvikelse. När jag bara äter där 2 dagar i veckan så vill jag gärna ha nått gott. Förstår inte hur dom som måste äta där alla 5 dagar står ut! Det smakar ju dynga! Aja, tur det finns bättre mat hemma!

Blir träning ikväll iaf, såhär ser shemat ut:

17:45 - 18-45: Boxercise

20.00 - 21.00: Fotbollsträning

Sen blir det hem och göra lite läxor troligtvis, om jag orkar!



PLANERING

Hemma igen! Eller har varit hemma i snart 2 timmar. Träningen gick ändå ganska bra med tanke på att jag har varit borta i 2 veckor. Men det var lite jobbigare, sen så snorade jag rätt rejält för jag känner att lite av förkylningen sitter kvar än, tyvärr. Vi hade iaf först lite teknik, sen skott och sen spelade vi resten. Vickan stukade däremot foten, illa illa! Hon ska nämligen till Sthlm ikväll för att vara och praoa på ett gym i två veckor. Jag hoppas foten blir bättre.

  

När jag kom hem så luktade det mat i hela huset. Mamma håller på att baka bröd sen gjorde hon även två pajer till middag. En tacopaj och en kallpaj med skinka, ägg och lite annat smått och gott. Så jag längtar till middagen! Men jag fikade iaf ägg mackor och sen slängde jag mig in i duschen. Hårinpackning och ansiktsmask. Skönt! Jag känner mig så fräsch efter det! Nu sitter jag och ser på när Macke spelar GH, han är faktiskt bra. Han kör på hard och expert nuförtiden. Själv har jag nästan slutat spela, eller jag orkar aldrig sätta mig och spela längre. Jag får så ont i handleden direkt. Men Macke har som fastnat i det. På tal om Macke, jag försökte få han att sova hos mig ikväll. Men icke, han skulle nämligen köra bil imorrn till skolan för annars skulle han behöva vänta på bussen i en timme efter han hade slutat. Jag tycker han kan vänta på bussen imorrn och sova hos mig istället! Jag hatar söndagar så därför är dom roligare om man har nån man kan sitta och mysa med. Men han väljer att betala 30 kr och åka bussen hem 4 mil istället för att mysa med mig! Aja, jag ska tvinga han nästa söndag istället! (A)

Visst måste man längta efter helgen om man börjar planera den flera dagar i förväg? Haha, nämen på fredag ska jag och Emelie på Aqua Spa och få massage osv. Helskönt! Sen tänkte vi på kvällen fara på Station och Olles eftersom det inte blev så mkt av festen vi hade tänkt ha i helgen. Jag hoppas det blir som vi planerar den här gången, hah!

Men nu ska jag gå och skölja bort min ansiktsmask, jag ser ut som ett spöke just nu. Alldeles vit i ansiktet!


SÖNDAG IGEN?

Jaha, då var det söndag igen då. Är det bara jag eller går helgerna skrämmande fort?

Igår så blev det att jag och min älskling såg lite Scrubs. Säsong 8 faktiskt. Den är lika bra som de andra säsongerna. Men jag gillar inte att JD har skägg! Inte snyggt alls. Han ser ut som en uteliggare.
Jag hade också köpt en tidning så jag satt och myste med den ett tag. Sen senare så skulle vi se en film, men jag var så trött så jag somnade efter halva. Hade jätte ont i halsen igår också, jag förstår inte varför allt ska komma på kvällen! Men nu var det nästan borta när jag vaknade. Tur de, jag ska nämligen iväg och träna nu klockan 12. Ska bli skönt att få röra lite på sig så man vaknar till!

Så nu ska jag äta klart, sen dra mig iväg! Ha en bra söndag!



HOCKEYN

Vilken match! Oj så spännande det var! Ni som inte såg den missade verkligen nått. Första perioden var det ganska jämt. Rögle kanske var lite bättre. Men den slutade 0-0. Andra perioden var AIK mycket bättre än Rögle men dom satt inte sina chanser. Tredje perioden var ganska dålig i början, och Rögle gjorde 1-0 i mitten av perioden. AIK kom igen i slutet och Niko Dimitrakos gjorde mål. Det var riktigt nära att matchen skulle sluta 1-1 men då fick AIK ett spela powerplay och när det var kvar kanske 2 sek av matchen så gör Niko mål igen! Oharre så glada alla blev, så jävla härlig stämning! Helt värt att se den matchen och nu kanske det börjar gå uppåt för AIK, får hoppas på de.

Helt klart matchens hjälte!




Nu har jag nyss ätit middag. Det var nått med kyckling, och fullkornsris till. Mamma har ju som sagt försökt börja bli nyttig. Så det blev fullkornsris istället för vanligt ris. Men det var gott faktiskt.

Marcus sitter och spelar GH, det har han gjort hela dagen. Vi hade tänkt fara ut och åka pulka eller bob i mejeribacken. Men för det första har vi inte ens en bob, och för det andra så orkade inte pappa ta ner pulkan, haha så det blev inget av de. Nu sitter jag och taggar han på att gå ut, bara gå och kanske hitta på nått. Men han är för lat. Han vill spela GH istället. Så det blir väl att sitta inne då :(

Jag har börjat tänka på hur sköna månadetr jag kommer att ha när februari är slut. Först har vi lov en vecka. Sen efter lovet far vi till Ghana i 3 veckor. Efter Ghana så är det lov igen. Sen på valborgs så far vi till hemavan några dagar. Jag ser verkligen fram emot att få ha massa att se fram emot, haha. Allt känns mycket roligare då! Sen är det inte mkt kvar av skolan. Man tar studenten. Jag vet att jag har jobb när skolan är slut iallafall hela sommaren och inpå hösten. Sen blir det nog att dra utomlands för hoppningsvis och bara ta det lungt ett tag. Perfekt!

Men nu ska jag försöka få min älskling att hitta på nått. Ska kolla om det finns nån bra film att ladda hem som vi kan se senare ikväll. Nån som har nått tips?


LÖRDAG

Jaa, vad ska man säga om gårdagen? Blev inte som vi hade tänkt. Vi han rök lite vattenpipa, mer än så blev det inte. Men sånna dagar har man ju också tyvärr. Hann ta lite bilder iallfall som jag tänkte visa :)

 

Hade mina nyköpta spetsleggings såklart!






Det var ungefär vad som hände under kvällen! Haha, jasi, jag orkar inte skriva mer om det.

Annars så vaknade jag imorse och kände mig ganska så pigg. Mer utvilad än igår iallfall. Och jag har blivit frisk! Hostar inte alls längre! Så därför tog jag mig ut och gick i ca 1 timme. Sen när jag kom hem så boxade jag lite på boxarsäcken och gjorde lite situps osv. Så nu känner jag mig riktigt pigg! Jag blir så glad av att träna, det är verkligen bra för både kroppen och psyket. Iallfall för mig!

Nu ska jag slänga mig in i duschen, och sen blir det att fara och se hockeyn på Ostenshus. Det blir nog en ganska lugn kväll, med lite godis och nån bra film. Skriver sen ikväll!


SHOPPING OCH FEST

Jag är helt slut i kroppen känner jag, det är även Marcus som ligger här brevid mig. Han ligger och halvsover älsklingen min. Jag kände hur slut jag var nu när jag satt mig här. Jag vet inte ens om jag har orken att dricka ikväll, men jag ska göra det ändå! Jag vill göra nått kul sen så har vi köpt så fina presenter till Jocke! Haha, jag ska ta med mig kameran så ska jag ta lite kort under kvällen.

Dagen har varit bra faktiskt. Ganska så lugnt eftersom att en lektion blev inte av. Sen sista lektionen var det bara lite snack sen skulle vi fixa klart listorna till föräldrafesten. Just ja, på tal om pengar till Ghana. Jag har fått 3 tegelstenar att sälja. Det är ett diplom där det står att man har köpt en "tegelsten". Det betyder att man bidrar med 100 kronor till själva virket vi ska använda när vi bygger skolan där nere. Vi har samlat ihop ca 600 000 kronor hitills. Vi har bokat resan och allt sånt. Nu fattas bara lite mer pengar till själva bygget. Vi kan bygga skolan med det vi har nu, men ju mer vi får ihop ju mer kan vi bygga på den. Så nu säljer jag 3 tegelstenar som går till bygget nere i Ghana. Är ni sugna på att bidra med lite pengar till flickskolan så är det bara att hojta till! Är det fler som vi köpa så finns det att fixa! Tänk på att det går till en god sak. Utbilning till flickor i Ghana så att det inte slutar för som de flesta. Att dom inte har jobb och letar sig in till huvudstaden. Hamnar på gatorna där och försöker få ihop pengar till mat genom att ha sex med främmande män. Så hjälp till! Är det även någon som har nått de vill skicka med mig ner som man kan lämna kvar, som tex. gamla fotbollskor, pennor, kläder, smycken vad som helst, så säg bara till. Dom behöver verkligen allt dom kan få!

Efter vi hade slutat så for jag in till stan med Josse och gick på Cubus för att försöka hitta något för mina 399 kronor som jag har kvar efter jeansen jag lämnade igen. Det här var vad jag hittade:

 Två linnen. 30 kr styck på rean!

 3 par trosor. Tredje paret var vita med spets. 10 kr styck på rean!

 Ett par spetsleggings. 129 kr, inte rea.

Inte illa va? Har fortfarande kvar ca 200 kronor. Men jag hade inte tid att titta mer. Blev tvungen att fara och hämta Marcus på hans skola för han fick sluta tidigare än det var tänkt. Efter det så for vi på partaj för att köpa Jockes present. Ni får veta sen vad det blev. Där inhandlade jag även en melon drinkmix och en Bloodymary drinkmix. Så nu har jag laddat upp inför kvällen. Nu tror jag faktiskt att även jag ska lägga mig och vila ett tag. Jag måste nog göra det så att jag orkar ikväll.

Men vad ska alla ni andra göra denna fredagkväll? :)

ÄNTLIGEN HELG

Godmorgon!

Vanligtvis brukar jag varken orka eller ha tid att blogga när jag är på skolan. Men idag så har jag ändå inget bättre för mig. Har just haft NK lektion. Alltid lika tråkiga, jag blir trött direkt jag kommer in i det där rummet. Men jag tog mig igenom den och fick en positiv överraskning i slutet av lektionen. Jag fick veta att hon skulle dela upp klassen i två inför nästan lektionen. Eftersom att vi skulle göra en labb, och hon tyckte det blev för många att vara helklass. Såklart kom jag i gruppen som ska vara där om 2 veckor! Så jag har sovmorgon nästa fredag! Inte dåligt. Jag blev glad iallfall!

Nu har jag rast till 25 över 10, då har vi Ghana lektion tror jag, men jag vet inte vad vi ska göra. Sen slutar vi klockan 2 idag. Efter skolan blir det stan och sen hem för att peppa för ikväll! Jag måste förresten hitta en present till Jocke, hmm.. det blir svårt, ingen aning om vad man ska köpa. Aja, vi får se vad det blir. Nu ska jag gå och köpa nått att äta, blev så grymt hungrig!

Ha en bra dag!



NU SKA JAG SOVA

Oj vilken huvudvärk jag har nu! För mycket datorn helt klart! Måste lägga bort den snart. Men jag har sutit och fixat massor med saker till bloggen. Nu finns det så att ni som vill kan följa min blogg. Klicka bara på länken till höger under visningsbilden. Så enkelt är det!

Jag fick en hostattack för ett tag sen. Det började kittlas så mycket så att jag inte kunde andas och det kändes som om att jag skulle spy! Sen hostade jag och hostade och det bara rann tårar från ögonen. Det var nästan så att jag höll på att kvävas, usch bara! Men som tur var gick det över när jag drack lite vatten.

Jag måste bara berätta. Min mamma har gått med i en hälsokurs tydligen. Hon ska vara där 10 gånger och lära sig om mat och vad man ska och inte ska äta. Så ikväll kom hon hem efter första mötet. Klart att hon började sitta och berätta allt hon hade lärt sig och att nu blir det massa sallad och grönt och frukt på matbordet. Hon vill att vi ska börja äta enligt den så kallade "tallriksmodellen", fast ännu mer grönt. Ja, nog skulle ja behöva äta lite bättre, även om jag försöker så gott jag kan. Så nog kan det här gynna min hälsa också. Men jag kommer inte, som hon då, sluta äta godis! Icke! Det är nått jag måste ha, minst en gång i veckan iallfall. Men visst kan jag tänka mig att börja äta bättre mat. Det är ju bara bra.
Hon skulle få recept på lite nyttigare maträtter, så det blir ju spännande! Jag som efterlyste nya middagstips, här kommer dom ju. Hoppas bara att det är gott vill säga.





Men nu ska jag sova! Ska upp klockan 6 imorgon, men jag fick ta bilen iallfall så det känns ju skönt!

Godnatt min kääära läsare!

JAG SKA BLI FRISK

Guud så skönt att få vara ute och röra sig lite! Blev ca 1 timme om man lägger till att vi försök gick till träningen och sen tillbaka igen. Men det var bra. Jag hostade halva vägen men, sånt får mn ta. Det som jag är glad över är att jag inte sitter och hostar nu! Men det kommer säkert när jag ska sova, som vanligt.
Jag har däremot bestämt att försöka hjälpa min kropp på traven. Jag har just ätit úpp en fruktsallad som jag gjorde och nu sitter jag och dricker en kopp varmt vatten med honung i. Jag hoppas verkligen att det ska hjälpa. För jag VILL INTE missa fler träningar, hah.

 Fruktsallad med äpple, banan och russin!

Sen är jag glad över en till sak. Att AIK vann mot Modo med 5-0! Inte dåligt! Det behövde dom verkligen, efter den dåliga period dom har haft nu. Hoppas bara att det fortsätter lika bra nu. Vill verkligen inte att dom ska hamna i kvalserien. Det skulle vara så grymt onödigt!

Jag sitter och ser en film på 3:an. Den heter Little black book. Den verkar ganska bra faktiskt. Jag kan inte säga att jag direkt följer med i den men jag slö tittat lite och jag måste nog se den igen sen när jag har tid att hänga med!



Amerikansk komedi från 2004. Stacey Holt, en TV-producent för en pratshow, är förvirrad över varför hennes pojkvän, Derek, aldrig vill prata om sina tidigare förhållanden. Med uppmuntran från sin kvinnliga kollega, går Stacey tillslut igenom hans handdator och hittar alla hans före detta flickvänners namn...och nummer. Hon ringer dem en efter en och planerar att göra intervjuer med dem, för att komma närmre sin kille. Men när hon blir vän med en av de före detta flickvännerna börjar hennes plan att spricka.


Nu blir det duschen sen ska jag lägga mig i sängen och plugga lite tror jag. Kanske skriver lite senare, puss!

MOTION

Emelie ringde och sa att hon inte heller skulle springa idag. Hon har ju varit ganska så förkyld hon med så nu slipper jag gå själv! Jag började hosta efter maten, och det slutar inte! Jag blir galen! Direkt jag äter eller rör mig för mycket så börjar jag hosta. Jag hoppas det försvinner snart.
Men det ska ändå bli skönt att få fara ut och röra lite på sig, få lite frisk luft. Det är inte så kallt ute heller som tur är. Så skönt! Jag har börjat få så ont i huvet nu också, det kanske är bra med lite frisk luft då.

När jag kom hem idag så låg packlistan inför Ghana på bordet. Mamma hade fått den igår på föräldramötet. Oj så mycket vi skulle ha med oss! Nästan så att jag måste börja packa redan nu! Men vi ska ju vara borta rätt så länge så det är ju inte så konstig. Men jag måste nog en heldag på stan för att fixa allt som jag inte har hemma. Massor med olika tabletter och annat konstigt från apoteket.

Men nu är det dags att börja gå! Jag skriver senare ikväll! Puss!


MIDDAGSTIPS

Att det ska vara så svårt att hitta på nån mat man kan äta till middag? Det är nog inte ett stort problem egentligen men ändå kommer alltid min mamma hem varje dag innan hon går och handlar och fråga vad jag vill äta. Jag har inte nån bra fantasi heller så vi sätter oss och funderar och sen slutar det ändå med nått vanligt. Man steker en hamburgare, eller gör en pannkaka, kokar lite makaroner och steker korv. Ni vet, det man har ätit hela livet, riktigt husmanskost. Men det är inte konstigt att man börjar bli less av att äta samma mat hela tiden. Ibland så sätter sig mamma och letar efter några nya recept, som nått enkel som går fort att göra efter man har jobbat och är jätte hungrig. Det slutar med att hon hittar nått som verkar enkelt och gott men istället är invecklat och smakar inte alls som det stod att det skulle göra i receptet. Så nu ska jag sätta mig och leta lite recept på enkla middagsrätter som går fort att göra och som verkar riktigt gott. Och jag vill gärna att om någon av er har något tips på nått som är jätte gott och enkelt och kanske lite ovanligt, så kan nu ju gärna skriva det eller tipsa om nån hemsida där receptet finns. Det skulle vara jätte roligt att få veta vad ni gillar och se om även jag gillar det! :)

Nått som vi brukar göra och som kanske är lite ovanligt, eller jag har inte hört någon annan som brukar äta det är pannkakstårta. Det är så simpelt som plättar som man lägger ovanpå varandra med köttfärs och vitsås emellan. Sen lägger man lite ost och några skivade tomater på toppen. Det är hur gott som helst och enkelt att göra. Om ni googlar pannkakstårta med köttfärs så får ni massor med olika tips. Det som är så bra med pannkakstårta är att man kan även göra det till en efterätt, beror helt på vilken fyllning man har i.

Här är ett som jag tycker verkar gott, kanske inte så gott som min mammas men, hah!

Det här behövs för ca 6 port:
3 ägg
5 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 msk smält smör

Fyllning:
500 g köttfärs
140 g tärnat bacon
1 stor lök
2 morötter
2 msk vetemjöl
1/2 tsk salt
 2-3 msk hot chilisås
3 dl köttbuljong (vatten+tärning)
1 dl lätt creme fraiche

Gratinering:
2 skivade tomater
1 dl riven ost

Ugn: 225° 

Gör så här:
1. Vispa samman ägg, mjöl, salt och hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och smält smör. Grädda tunna pannkakor.
2. Skala och hacka löken fint. Skala och grovriv morötterna. Fräs lök, morötter och bacon ca 10 minuter. Lägg över det i en gryta.
3. Bryn köttfärsen och finfördela den med hjälp av en gaffel. Lägg över färsen i grytan och strö över mjölet. Krydda med salt och hot chilisås. Späd med buljong och creme fraiche. Rör om och låt allt puttra på svag värme ca 10-15 minuter. Rör då och då. Smaka av.
4. Lägg samman pannkakorna med köttsåsen emellan. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. Strö över riven ost och gratinera ca 20 minuter eller tills osten har smält och tårtan är genomvarm. Strö eventuellt över lite hackad persilja.



Vill ni ha receptet på pannkakstårtan som vi brukar äta så är det bara att skriva så fixar jag det! Till middag ikväll blir det hamburgare, hah!

PIGG OCH GLAD

Godmorgon!

Jag har nog aldrig känt mig såhär utvilad! Somnade vid halv 12 igår och vaknade kl 10. Känns så skönt att äntligen få sova lite fler timmar än vanligt. Har gått upp halv 6 -6 dom senaste dagarna, och det tar på kroppen känner jag.

Det blir då en kort skoldag idag iallafall. Jag börjar halv 1 och slutar 10 i två. Sen blir det halv 3 bussen hem. Så skönt! När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra egentligen, om jag orkar så kanske jag ska försöka fortsätta på mitt samhälls ekonomi arbete. Så jag får det gjort nångång. Annars blir det väl att bara ta det lungt framför tv:n, det är inte helt fel det heller!
Jag har inte bestämt mig än om jag ska träna ikväll eller inte. Hostan igår kväll var inte rolig alls, jag hostade så att jag började må illa! Så jag kanske bara far på löpningen och går istället. Så jag får röra på mig lite. Eftersom att jag är rädd att om jag tar ut mig för mycket kommer jag inte att få sova för att jag kommer att hosta så mycket. Jag tror jag gör så, blir att gå. Det känns så jävligt att missa så många träningar! Sen så tappar man så mycket av att vara sjuk. Men så kan det gå, det är bara att börja jobba igen när man kommer tillbaka.

Nu är det ju snart helg. Imorgon kommer vi att fira Jocke, jag, Emelie och Marcus. Han fyllde ju år i måndags. Så det ska bli trevligt. Sen blir det även att gå på stan imorgon efter jag har slutat. Jag ska försöka låna bilen så att jag kan fara hem när jag vill. Jag måste nog ändå vänta på Marcus och han slutar halv 4. Men jag ska iallafall in på Cubus och kolla om jag hittar nått snyggt som verkar hållbart för mina 400 kr. Annars blir det nog att köpa några bh:ar. Det är alltid bra att ha!

Men nu ska jag äta, och sen går bussen om några minuter. Jag hoppas ni får en bra dag, Puss!



 

Hittade den här på Cubus hemsida. Det var ganska snyg faktiskt, och jag skulle vilja ha nått liknande till sommaren. Kanske ska slå till?

FILM

Okej, det blev inte så att vi gjorde så mycket. Vi satt och försökte komma på nått roligt man kan göra i skellefteå och som inte kostar så mycket pengar, eftersom att Macke är fattig just nu. Men inte jag (A)

Men vi kom inte på nått, så det slutade med att jag såg Top Model och Marcus kom upp med min glass, så vi åt den tillsammans. Sen så började jag hosta som ett tok och då bestämde vi oss för att gå ner och kolla vad alla andra gjorde. Det slutade med att vi satte oss och läste Matildas engelska glosor, haha jaja, inte så roligt men. Nu har jag nyss duschat och nu blir det att gå upp och se nån film, den hette tydligen American Poop. Nån slags collage film. Men den duger nog! Nu måste jag upp, macke vill försöka somna tidigt, han har ju inte sovmorgon som jag!

Men jag säger godnatt nu! Puss!




LÅNG DAG

Oj så lång dag det har varit! Men det har faktiskt gått jätte bra. Vi började som sagt med att tapetsera idag. Ärligt talat så trodde jag att det skulle gå åt helvete eftersom att det var ett tag sen jag tapetserade. Men när jag väl kom igång så gick det riktigt bra! Vi har hunnit ganska mycket också. Slutade vid 4 och då for jag och Anton och köpte lite fika som han skulle ha med sig till föräldramötet. Sen bar det av till skolan. Vi skulle nämligen träffa Samuel, en ghanian som hjälper oss med Ghana projektet. Han bor i Ghana och även i Umeå. Han haft varit med om flera liknande projekt men då med skolor från Umeå. Jag blev så förvånad när jag träffade han. Helt överglad och jätte positiv. Skämtade och var jätte rolig även om han pratade lite dålig svenska. Han var hur trevlig som helst! Vi fick även massa information. Om vad vi skulle äta, hur vi skulle sova, hur mycket pengar man skulle ha med sig osv. Jag fick veta att vi skulle ha en skoluniform, för man måste tydligen ha det när vi går i skolan där. ( När vi inte jobbar ska vi gå skola. ) Dom är gröna och går ner till fötterna, jag vill inte ens veta hur jag ser ut i en sån! Usch, men tänk er en grön lång klänning utan passform som går ner till fötterna? Låter det snyggt? Tycker inte jag iallafall! Hah, men det är väl nått man får stå ut med. Vi måste även stå ut med att vi inte kommer att kunna duscha varje dag. Mysigt, det är varmt och svettig och man jobbar. Det får väl bli en så kallad "raggardusch" istället! haha!

Jag var alltså hemma hos Marcus klockan 6, jag var så grymt hungrig! När vi var på skolan så kom flera av mina klasskompisar in med mat! Hamburgare från max och krysset. Jag blev riktigt sugen kan jag lova. Men som tur var så fick jag pytt i panna när jag kom hem till Marcus. Är jag konstig eller är det bara jag som tycker det är hur gott som helst? Har ni förresten testat med fetaost till pytt i panna, det är grymt gott kan jag lova, så testa det nästa gång!

Nu sitter Marcus brevid mig och kastar en stor flaska med vatten mellan sina händer, jag är lite orolig att den ska flyga på mig istället. Har hänt en gång förut att jag fick en flaska kastat i ögat av han, inte meningen såklart, men jag fick ett blåöga! Så jag vill helst inte ha det igen. Stackarn han är så rastlös. Men jag ska lägga bort datorn nu och se om vi kan hitta på nått roligt. Jag är också lite rastlös faktiskt! Hah, men jag skriver senare ikväll om vad vi hittade på :)


Kom på att jag har ju en Ben and Jerrys i frysen här, inte helt fel, blir att mysa med den senare ikväll! :)





ONSDAG

Godmorgon!

Jag vaknade imorse och kände mig rätt pigg faktiskt. Men det har varit en konstig natt. Jag frös när jag skulle försöka somna sen så vaknade jag vid 3 och svättades hur mkt som helst! Och hela min arm hade domnat bort! Jag kanske har haft lite feber, who knows. Men nu känns det bättre, hostan är inte lika intensiv men jag har fått lite ont i halsen istället. Jag tror att det blir än bra dag idag, även om det är gansk mycket att göra. Jag hoppas verkligen att tapetseringen går bra! Om den gör det så är vi ju snart klara!

Ikväll så far jag till Marcus, blir nog att ta det lungt. Men imorrn har jag ju sovmorgon så det känns inte helt fel. Sen har jag även en Ben and Jerrys glass som väntar hemma hos Marcus, jippi!

Jag hoppas alla är pigga och glada så får ni ha en bra dag! MIn buss går om ca 5 min, nu måste jag skynda mig!
Puss!


JAG ÄR DUKTIG

Haha så söta! Några kommentarer har jag fått. Så nu vet jag då några stycken som läser min blogg. Alla andra vill visst inte säga nått. Men det gör inget. Jag vill bara veta att det jag skriver är värt att läsa! :)

Var ju som sagt ute och gick med Emelie ikväll, vi gick väl ca 50 min. Riktigt skönt var det! Hade kunnat gå mycket längre men det blev så kallt. Sen så när vi kom hem så bjöd jag på muffins. Eftersom att hon är en riktig muffinsälskare så fick hon provsmaka och känna om dom var goda. Självklart blev dom godkända! Hihi :)

Sen när hon hade farit så slängde jag mig in i duschen för jag frös så mycket. Stog där onödigt länge bara för att det var så varmt och skönt. Sen satte jag mig i soffan med, tro det eller ej, samhällsboken! Japp, jag har äntligen tagit steget och börjat med en jätte stor inlämning om ekonomin. Det är inte det minsta roligt. Men jag tror det är bra för mig eftersom jag behöver lära mig mer om ekonomi. Så nu har jag suttit från ca halv 9 och håller på fortfarande. Jag har just gjort klart en ritning som ska föreställa ett ekonomisk kretslopp. Såhär blev det.





Ni ser inte så bra men det är iallafall lika invecklat som det ser ut! Men nu ska jag fortsätta så att jag få sova nångång också! Godnatt sötnosar!


GALENSKAPARNA & AFTERSHAVE

Helt galen =) Se hela, ett måste!





Det blir nog att gå ut och gå en sväng. Fick med mig Emelie. Roligare att gå två iallafall. Ska klä på mig rejält så jag inte fryser. Men jag känner att det skulle va skönt att få lite frisk luft och få röra lite på sig. Man mår alltid bättre då! Ska försök ta mig ut snart, sen baka och tillsist blir det Top Model! Perfekt!


VILKA ÄR NI?

Har ju några läsare per dag iallafall, det går uppåt! Det blir jag glad över faktiskt. Men jag skulle gärna vilja veta vilka det är som läser? Så nå får väldigt gärna kommentera min inlägg och tipsa om era bloggar för jag gillar att läsa. Så gör det!

Då skulle jag bli såhär glad:




BLIR ATT BAKA

Då var man hemma! Somnade rätt tidigt igår så jag var inte allt för trött imorse när jag vaknade. Men jag var ändå inte sugen på att gå upp, för sängen var så skön!
Hostade hela kvällen igår och det var inte bättre imorse heller, satt på bussen och hostade varannan sekund. Lite jobbigt eftersom att jag var tvungen att hosta högt och ta i rejält för jag var alldeles äcklig i halsen. Men som tur var så slutade vi tidigare idag! Vi gjorde allt vi kunde idag så imorrn blir det att tapetsera. Hann med halv 3 bussen hem så det var skönt. Inte lång dag alls och den har gått jättefort tycker jag. Men imorrn blir den dessvärre längre. Vi ska först jobba. Sen klockan 20 över 4 så sk vi träffas på skolan för att träffa en som jobbar med Ghana projektet. Så det blir att träffa han ett tag sen ska jag tvinga min älskling att hämta mig. Tur jag har sovmorgon på torsdag iallafall. Men jag är lite avundsjuk på Marcus som är ledig imorrn!

Annars så blir det inte att göra så mycket ikväll heller. Kanske få Emelie att komma och va med mig men hon är säkert med Jocke. Får se hur det blir. Kanske ska vara hemma bara och vila upp mig så att min jävla förkylning far bort nångång! Och självklart ska jag se Top Model ikväll.

Nu ska jag också se Top Model, haha, det har ju gått massa repriser på 3:an men nu var det tydligen Top Model Australien som har börjat. Sen ikväll blir det nog att baka lite kom jag på nu. Ska säljas på föräldramötet imorrn. Blir nog muffins eller chokladbollar! Måste baka en dubbelsats, berättade för Marcus att jag skulle baka och han ville också ha. Tror aldrig jag har träffat nån som gillar muffins så mycket som han. Sötnos!



Här har ni ett recept på kladdmuffins! Hur goda muffins som helst och dom går fort att göra och är sådär härligt kladdiga!

Tid: 25 min varav 10 min i ugnen


Muffins 16 st



Du behöver:

  • 2 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g smält smör eller margarin 

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.

Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.

Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.

Klicka ut smeten i bakformarna.


Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.


Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.



MYSKVÄLL

Jag tycker det är konstigt att ena stunden kan allt kännas världelös och helt plötsligt så känns allt bra igen. Jag har lite upp och ner perioder. Jag börjar fundera på om det kanske är mina p-piller som spökar. Eller bara det att det är måndag som allt känns lite extra jobbigt? Eller så kanske det är för att det är dagarna före och då brukar mina hormoner vara lite upp och ner. Men en sak hoppas jag då, att jag kommer att kunna somna tidigt ikväll, för jag ska jobba imorrn.
Jag gillar varken måndagar eller tisdagar, troligtvis för att det är början på veckan. Plus att dom kvällarna har jag aldrig nått att göra. Eller på måndagar har jag träning, men nu när jag är sjuk så gör jag ingenting. Onsdag känns bara bra för då har jag inte långt kvar av veckan och det är inte mycket jobbigt kvar av den heller. Torsdag känns sådär, lite ovärd dag, som sista före helg men den känns ändå dryg på nått sätt. Ungefär som tisdagen. Fredag och lördag är bara underbara, för då gör man ju oftas nått som man vill + att man får sova länge!
Men jag har lovat mig själv att försöka njuta av varje dag, även om jag inte gillar den dagen.

Nu sitter jag och njuter av att ha duschat och bara sitter och myser i soffan. Har haft lite av en tv kväll med mamma. Sett lite handboll och nu sitter vi och ser Idrottsgalan. Det var just om en kille som var med om en olycka för några år sedan. Han blev överkörd av ett tåg och överlevde! Dels på grund utav att han var simmare så han hjärta orkade pumpa. Han förlorade sina ben och en arm. Ändå så fortsatte han att simma och nu var han med i Idrottsgalan. Alla applåderade åt honom jätte länge. Men det förstår jag. Att vara simmare och så pass duktig och sen vara med om en sån olycka kan inte vara lätt. Kan inte vara lätt att vara med om det överhuvudtaget. Att han tog sig tillbaka är riktigt jävla starkt alltså! Jag blev nästan tårögd. Han är en riktig förebild. 
Annars så har det varit väldigt underhållade att se idrottsgalan. Björn gustavsson var ju också med. 
Nu kom även pappa hem och jag frågade om han kunde göra lite varmt vatten med honung i, det kanske lenar halsen lite. För nu hostar jag så det känns som om att jag ska spy. Han skulle iaf fixa det åt mig, för han skulle ändå dricka te. Tack pappa!

Har samtidigt suttit och tittat på lite bikinis, och solglasögon! Ska ju nämligen till Ghana och det kanske är dagt att börja shoppa lite sådana saker?

Allt från Hm.

  
  

 

Blir att se Scrubs kl 11 sen ska jag väl försöka somna. Jobbar ju som sagt imorgon.
Så godnatt om jag inte skriver något mer!



MIN MAMMA

Jag skrev om min syster igår, nu ska ni få veta lite om min mamma.



Hon heter Maria och är 49 år. Jobbar på vuxenskolan och med gamla människor. Hon gillar att inreda. Vi har inte en tom vägg i hela huset nästan. Det är saker överallt. Hon gillar det som är antikt. En gång så hade hon köpt nya gardiner till ett rum. När hon hade satt upp dem så sa hon att hon inte tyckte att tapeten på väggen passade till gardinerna, så då målade hon om istället för att köpa ett par andra gardiner. Hon målar dessutom om allt hela tiden. Hon är alltid inne i olika färgfaser. Gillar hon blått ett tag så ska allt vara blått osv. Men det är inrett väldigt mysig med mycket egengjorda saker, som olika skåp, lampor, ljustakar osv. Hon har 3 syskon. Bara bröder. 
Hon lagar också väldigt god mat. Nästan allt hon gör är gott. Hon bakar också, men mest recept som hon fick av sin mamma. Och dom kan hon verkligen göra, hon misslyckas aldrig med dom kakorna. Hon föddes i Storbrännan men flyttade hit när hon träffade min pappa. Hon har varit tsm med min pappa sen hon var ca 15 men dom är inte gifta. Hon är ingen soffpotatis hon gillar att va ute och gå med våran hund.  
Hon har bra smak på kläder tycker jag, och hon klär sig inte som en gammal tant iallfall. Hon gillar att mysa hemma på kvällarna framför tv:n, och gillar att läsa böcker. Min mamma är tuff, men hon kan inte sjunga!

Hah, nu har ni går veta lite om min kära mor.
 

STÄDNING OCH BAKNING

Började halv 9 imorse som varje måndag. Var lite mer nervös idag eftersom att vi skulle ta en spruta! Jag åkte iväg direkt på första lektion med några ur min klass, men ärligt talat, jag var inte så nervös. Jag minns när jag skulle ta min stelkrampsspruta! Jag började grina eftersom att jag var ganska liten och alla som var före mig kom ut och sa att det gjorde hur ont som helst. Det var bara för att reta mej eftersom att dom visste att jag var rädd. Men jag tog den iallafall. Och det gick ju bra! När vi tog blodgrupperingen för ett tag sen var jag livrädd, eftersom stelkrampssrutan var det enda minnet jag hade av sprutor just då. Inte konstigt att jag var rädd. Men när jag väl tog den så kändes det ju knappt. Så idag var jag inte lika rädd som jag tror att jag hade varit om jag inte hade tagit blodgrupperingen före. Det kändes som ett myggbett. Men det värkte lite i armen efteråt. Kommer att ta ca 3 sprutor till tror ja, så det är bara att vänja sig.

Vi slutade va kvart över 12 idag, så jag hann gå på stan ett tag innan min buss gick hem. Jag var tvungen att gå och fråga om jag fick lämna tillbaka ett par byxor som jag köpte för ett tag sen. Jag kan säga såhär, köp inte byxor på Cubus, dom håller inte alls. Sömmarna och tyget är grymt dåligt. Vissa av er som läser vet vad jag menar!
Hade tyvärr tappat bort mitt kvitto, så jag fick bara ett tillgodokvitto. Jag ska gå och titta vad det finns där när jag har lite mer tid. Hann inte idag. Kanske ska köpa nån bh eller något. Jag har ändå 400 kr eftersom att byxorna kostade så mycket. Så jag får nog ganska mycket för det. Jag har inte tänkt köpa några jeans iallfall.
När jag var påväg till bussen gick jag in en sväng på hm, skulle kolla om jag hittade nått fint till min mamma. Som jag nämnde igår så har hon väldigt ont just nu och jag vill pigga upp henne lite med en present. Jag hittade iallfall ett svart linne med en liten rosett, jag tror hon kommer att gilla den. Det som var bra var att jag hittade den på rean, och jag fick ta 2 för 1. Så jag hittade även ett svart linne till mig själv med lite spets. Riktigt snygga var dom. Men det bästa var ändå priset! Eftersom att jag försöker mig på att vara väldigt ekonomisk och spara pengarna så länge jag kan så blev jag väldigt glad. Min mammas linne hade kostat 149:- och nu låg priset på 29,50 :- ! Mitt linne hade kostat 98 :- och nu låg priset även där på 29,50 :-. Så jag fick två linnen för ca 30 kr! Inte dåligt alls. Såhär såg dom ut iallfall:

 Till mamma!

 Till mig!


När jag kom hem så började jag med att städa. Det såg lite risigt ut och jag tänkte att morsan skulle få slippa göra nått sånt onödigt. Så jag har dammsugat och plockat bort massor med saker. Tänt lite ljus och lampor i fönstren. Jag har även hunnit baka scones till middagen. Jag älskar verkligen scones. Nog det godaste som finns om det handlar om bröd. Sen är det väldigt lätt att göra också. Man kan också variera bröden. Finns massa olika sätt att göra dom på om man är less dom vanliga. På den här sidan http://www.scones.se/ så finns det många olika recept. Så gillar ni scones, gå in där!





Jag hade tänkt laga middag också, men jag tittade i kylen och det såg ganska tomt ut. Så jag tror att min mamma ska handla idag. Få bli någon annan dag då jag vet att det finns nått man kan göra.

Ikväll blir det kanske att fara på fotbollsträningen och testa spela lite och se hur det känns med min hosta. Jag ska inte på boxercisen för jag tror den blir för jobbig. Far nog och kör mitt eget tempo bara för att se hur det känns. Jag behöver verkligen träna, jag blir så rastlös. Sen sover jag dubbelt så bra på nätterna och jag har fått träna. Så jag far dit och testar!

Nu börjar Top Model, sen nalkas det middag! Mums!
Puss!

KLÄDVAL MÅNDAG


Såhär såg jag ut idag:

T-shirt: Lånat av min syster
Vitt linne: Gina Tricot
Svarta glansiga leggings: Hm
Skor: Ellos

Svart jacka från Bikbok och en vit halsduk från hm som jag fått av min älskling.







MIN KÄRA SYSTER

Ska skriva ett litet inlägg om min syster. Bara för att ni kanske vill veta vem hon är. Kan ju va intressant eftersom att hon är den enda syster jag har och hon betyder mycket. Även om det är mycket tjaffs men så brukar det ju vara mellan syskon.

Hon heter iallafall Johanna. Hon är 14 år. Men jag tycker hon ser mycket äldre ut. Alla säger att vi är väldigt lika varandra. Jag kan hålla med om det ibland men för det mesta tycker jag att vi ser väldigt olika ut. Hon har fått sin farmors tjocka hår. Jag är väldigt avundsjuk eftersom att jag måste stå ut med min mammas tunna hår. Vi båda har fått våran mammas små ögon. De flesta tycker att vi ser ut som japaner när vi går utan smink pga av våra små ögon. Hon hatar sina öron för att hon tycker dom är alldeles för små. Jag tycker inte det är något problem, bättre än stora öron iallafall. Men ni ska se hennes öron, dom är inte stora! Hon gillar inte sin näsa heller vet jag, men jag tycker hon är helt fel ute. Inget fel på den. Hon är även väldigt kaxig. Jag vet inte vart hon har fått det ifrån. Hon verkar köra " Ta ingen skit " racet. Det tycker jag är grymt bra, att hon är lite tuff alltså. Sen verkar många killar tycka att hon är en snygging, och det kan jag förstå. Hon ser bra ut för att var 14. Hon är inte heller någon fjortis. Hon röker inte, snusar inte, och dricker verkligen inte! Hon är en förståndig tonåring. Hon sköter skolan väldigt bra och verkar vara som jag var när jag gick i skolan. Lite av en smörare. Lärarna gillade mig, de verkar gilla henne med. Hon gillar även att låna saker av mig. Mina kläder, skor osv. Okej, jag lånar av henne ibland också. Ganska praktiskt att ha samma storlek på kläderna. Eller hennes jeans är för stora för mig men det är för att hon har börjat växa om mig på längden. Det är något som hon är väldigt glad över. Hon är bra på att sjunga även fast hon inte tycker det själv, jävligt bra på GH och dålig på att fixa sitt hår. Det säger hon även själv. Hon har inte fått min talang, eller jag menar, jag gillar att hålla på med hår och smink. Men hon tycker inte om det får att hon säger att hon är dålig. Men skulle hon försöka skulle hon lätt lära sig, det kan jag lova. Hon vill även att jag ska lära henne hur man klipper hår. Men vette fan vem jag skulle låta henne klippa alltså, inte mig iallafall, hah.
Spelar fotboll och håller igång, gillar datorn och msn. Älskar filmen Twillight och på tv ser hon helst Simpsons, Southpark och Top model. Hennes älsklingsmat är grillat kött och potatisgratäng. Hon är, precis som jag, en riktig gottegris. Älskar godis gör hon.

Så, nu vet ni lite om min kära syster. Vill ni läsa hennes blogg så gå in på http://idaelinjohanna.blogg.se Där hittar ni mer om henne och hennes liv. Hon har tydligen tagit bort sin egen blogg men hon har en tillsammans med några kompisar. Senare kommer det om resten av min familj. Så håll utkik om ni vill veta!






Är vi inte lika så säg?



ENSAM ÄR STARK, ELLER?

Då var man hemma. Bussenresan gick bra och jag fick nästan båda häftena lästa. Ska försöka sen om jag orkar annars blir det på bussen imorrn.
När jag kom hem så var alla påväg att gå och lägga sig. Jag tycker så synd om min mamma! Hon har haft ont i ryggen och bröstkorgen väldigt länge. Nån inflamation i musklerna tydligen. Hon berättade att hon inte har kunnat sova de senaste dagarna och att hon har varit nära att åka in på akuten. Hon hade vaknat av att hennes ben var bortdomnade och att hon hade jätte ont i bröstkorgen. Så ingen sömn alls har hon lyckats få. Jag förstår inte att hon orkar. Ingen hjälp får hon heller. Bara massa medicinern och salvor som inte hjälper alls. Ska köpa nått fint åt henne imorrn om jag hinner, det är hon värd efter allt hon gör för oss samtidigt som hon har så ont! Men jag hoppas verkligen att det blir bättre, jag kan inte ens föreställa mig hur ont hon måste ha.

 Min underbara mamma!

Nu ligger jag iallfall i sängen. Tror att jag ska lägga mig och se lite scrubs så jag blir lite tröttare. Somnade hos Marcus ett tag medans jag såg tv. Så jag är inte jätte trött.
Saknar redan min älskling. Det är så lätt att börja sakna någon om man har varit med den ett tag. Som nu har jag varit med honom hela helgen, då när jag ska hem så känns det som en evighet innan jag får träffa honom igen. Jag vet att det inte är länge men ändå. Jag vill vara med honom jämt, han får mig att må så bra. Och han får mig alltid att skratta. Han är nog en av de roligaste jag känner, och han är så lättsam. Tar allt med en klackspark. Skulle vilja vara mer som han. Jag är en person som verkligen trivs med att vara med någon annan. Jag gillar inte att vara själv, det är inte roligt alls. Visst kan det vara skönt ibland. Men oftast vill jag har någon i närheten. Känner mig mycket tryggare då. Det är därför jag hatar att sova själv. Just då kan jag känna mig så jävla ensam och det hatar jag. Men jag vet att jag inte är det. Fast ändå känns det så. Kanske är för att min älskling bor 5 mil bort, så om jag skulle vilja träffa honom fort så är det inte så lätt. Jag menar, om jag känner mig ensam mitt i natten så kan jag inte ta bilen och åka ändå dit. Det är svårt det där. Men jag tror man måste lära sig att försöka njuta av att vara själv också. Det är nog väldigt viktigt, även fast jag inte gillar det.
Men det jag vill ha sagt är att jag älskar min sötnos, du är det bästa jag har. Jag vet att du läser det här. Även om jag inte säger det eller skriver det så ofta så vet du ändå att du betyder så mycket för mig baby! Längtar redan tills jag får träffa dig igen! ♥



Jag älskar dej sötnos!







BUSS

Då var det dags att fara hem från min älskling snart då. Jag vill inte! För det första så kommer jag att sakna han och för det andra så måste jag åka buss i ca 50 min, kändes inte peppande. Måste även sitta och försöka klura ut en läxa på vägen hem.Vi har fått några texter vi ska läsa. Dom är inte alls långa men skulle tydligen ta ca 1 timme att läsa och förstå dom enligt vår svenska lärare. Vi ska sedan jämföra dom med varandra, men inte försöka hitta likheter eller någon sånt. Jag fattade inte riktigt. Men det ska nog fixa sig, brukar ju göra det.
Känns så onödigt att åla hem såhär sent ( 10 över 9 går bussen ), och sedan imorrn tidigt på morgonen åka tillbaka till stan igen. Värt!

Jaja, imorrn blir det iallfall skola som vanligt. Börjar halv 9 och har svenska. Vi ska också ta sprutor mot hepatit tror jag det var imorrn. Eftersom vi ska till Ghana. Ush, jag gillar inte sprutor. Men det ska nog gå bra, brukar ju va över ganska snabbt.

Men nu ska jag njuta av sista halvtimmen med min babe. Skriver säkert när jag är hemma!

Puss!


NYBAKDA SCONES

Vaknade imorse av en knackning på dörren. Det var Marcus mamma som sa att det fanns nybakda scones att fika! Det var precis de som jag var sugen på! Guud, så gott det var.
Sen har vi bara suttit och titta på lite slalom i soffan. Och nu kom vi just hem från coop, har handlat lite. Jag fick med mig en Ben and Jerrys glass som jag ska sitta och mumsa på nu. Bra att äta det innan middagen, hah. Fast jag tror det är ett tag kvar eftersom att Eva skulle klippa Marcus morfar.

Nu ska jag ner och mysa lite, puss!


FYLLECHAFFIS

Kom just hem efter att ha varit stöd åt min älskling som har varit fyllechaffis. Eller stöd, han ville jag skulle följa med. Vi var just på väg till Bureå där vi skulle hämta hans föräldrar. Men då fick Macke ett samtal av en som ville ha skjuts till Skehamn, så det blev en sväng dit först sen bar det av till Bureå. Alkoholpåverkade vuxna är alltid lika roligt måste jag då säga. Dom har alltid nått roligt att säga, eller så svamlar dom bara. Men kul är det då.
Det blev en sväng till för Marcus nu, och jag rymdes inte. Skulle visst bli fulla bilen. Men jag lider inte, jag har det bra här i sängen. Men jag blir alltid så orolig att han ska krocka med en älg eller köra av vägen eller nått liknande. Men inga negativa tankar nu! Han är så duktig på att köra så det går nog bra!

När vi satt i bilen så satt jag och skickade över massor med gamla bilder från Marcus mobil till min. Det fanns då sjuka bilder må jag då säga. Hälften av bilderna var bilder som Marcus hade tagit när jag låg och sov! Fan, jag dreglade ju. Äckligt! Men det gör jag ofta när jag sover, tydligen. Sen såg jag ut som en ihopmosad bulldog också, det gjorde ju inte det hela bättre. Sen var det lite fyllebilder på Emelie som fanns med också, blev tvungen att skicka över den bästa. Det fanns även bilder på massa bilar, men det var inget som intresserade mig så dom sket jag i. Annars så var det väl lite halvnakna bilder och från när vi var i hemavan. Inte så mycket mer. Fick då över de roligaste bilderna, och bilderna som man vill spara som ett litet minne, hih.

Men nu är det nog dags att säga godnatt, så skriver jag imorrn istället!




JAG ÄR UTE EFTER

JEANS!

http://store.diesel.com







http://www.misssixty.com





FIGHT

Nu har vi suttit och spelart GH väldigt länge, och jar har varit rätt så less ett bra tag nu. Men grabbarna fortsätter att spela. Så jag tog fram den kära laptopen istället!

Började läsa på Blondinbellas blogg om att hon har skrivit att det enda de flesta kändisbloggarna skriver om nu för tiden är att banta. Hur man snabbt går ner i vikt. De hon hade tagit upp var Katrin Zytomierskasblogg och Gynnings blogg. Jag blev tvungen att gå in på deras och se vad dom hade svarat på det Blondinbella hade skrivit. Jag tyckte det var väldigt underhållande. För båda verkade väldigt upprörda över det hon hade skrivit. Men nog tycker jag att det var ganska sant det hon skrev också, för det fanns mycket i deras bloggar som antydde på bantning och hur man ska äta för att gå ner eller hålla sin vikt lättast. Katrin hade ett inlägg där hon håller i en dietdryck,en såkallad " måltidersättning " och skriver att hon ska trycka i sig i en jätte liten klänning om 2 dagar och att hon måste banta sig i den. Om hon nu skulle trycka i sig i klänningen kunde hon kanske ha tänkt på det lite tidigare så att hon skulle kunna äta lite nyttigare istället för att börja skippa en måltid och dricka nån dietdryck med chokladsmak istället. Gynning skrev tex att den som kom på att man skulle äta regelbundet hade helt fel, hon tyckte att man skulle äta det man var sugen på, ville man ha en chokladkaka istället för en köttbullsmiddag så var det bara att äta det, för att om kroppen var sugen på godis så ville den han socker enligt henne. Men det vet jag inte om jag tycker är så bra, nog är det väl bättre att äta regelbundet och någorlunda nyttig och istället unna sig det goda lite då och då? Men fan inte börja skippa de viktiga måltiderna för att kunna äta en chokladkaka istället? Jag menar, hade jag trott på den teorin hade jag bara ätit godis troligen. Eftersom att jag är en godisgris. Men jag har ett förnuft också, jag vet att det inte funkar så, kroppen behöver det den behöver. Så är det bara. Och börjar man skippa det, så mår man inte bra. Äter man bra och regelbundet så kan man unna sig det där lilla extra, utan att behöva få nån ångest över att man har ätit det. Jag menar, det flesta kändisarna tränar ju rätt ofta också. Tränar man mycket så behöver man mat, och mat med mycket näring dessutom. Tränar man utan att äta ger det ju inget, om man inte tränar för att bli smal och må dåligt iof.
Jag har en kropp som är ganska konstig, börjar jag träna mycket och glömmer att äta bra så går jag snabbt ner i vikt. Jag har perioder, ibland tränar jag jätte mycket och har svårt att veta hur mycket jag ska äta för att kroppen ska må bra. När jag styrketränar så behöver ju kroppen väldigt mycket mat eftersom att musklerna ska kunna återhämta sig och bli starka. Tillslut så hittar jag det rätta sätter att äta på och jag känner att jag blir starkare och mår bättre. När jag då slutar träna ett tag så fortsätter jag att äta precis lika mycket och tror att det inte ska hända nått med min kropp. Men det har visat sig att jag lätt går upp vikt också, även om det inte är mycket så då måste jag ännu en gång försöka hitta ett sätt att äta på så att min kropp får i sig just det den behöver när jag inte tränar. Det är svårt det där med mat, men jag tror att om man inte tänker allt för mycket på det så löser det sig, man måste lära känna just sin egen kropp och börja förstå vad den behöver. Alla är ju olika. Man kan inte sätta sig och börja titta på någon annans tallrik och börja tänka, " men gud så lite hon äter, min kropp kanske inte behöver mer än det där heller", eller, " oj, hon tar så mycket mat, men då kan jag ju också göra det ". Jag menar, alla kan inte äta lika mycket, eller lika lite, så är det bara.
Jag har haft perioder i mitt liv där jag alltid tänkt, " fan , för mycket godis, chips, skräpmat. Nu blir jag tjock osv", nu har jag mer börja tänka " fan, för mycket godis, chips, skräpmat. Inte bra för min kropp, den mår inte bra av det ". Delvis tror jag att det är för att jag tränar väldig mycket fotboll och jag vet jag kan äta det godis som jag gör och att det inte gör nått för att jag kommer att träna bort de kalorierna. Det jag oroar mig mer för är att min kropp kommer att prestera sämre av de mängderna godis, chips och skräpmat jag slänger i mig.
Jag skrev för ett tag sen om en träning på en måndag där jag höll på att svimma eftersom att jag hade ätit så dåligt med mat på helgen. Hade vaknat sent så att det bara hade blivit middag, sen massa gotta på kvällarna. Jag kände på måndagsträningen att min kropp verkligen inte hade någon energi alls. Så då förstod jag hur viktigt det var med maten.
Men för att komma tillbaka till det med kändisbloggarna och bantningen, låt dom skriva det dom vill. Va din egen förebild och försök ta hand om din kropp istället. Lyssna inte på någon annan utan på din egen kropp. Vad den behöver för att må bra är ju det viktigaste. Så är det bara.

Måste ändå skriva att jag älskar att läsa Katrins blogg, så jävla klockren. Även om det hon skriver inte är helt vettigt så är hennes inlägg ändå så grymt underhållande så det är sjukt. Sen Gynning är inte dålig heller. Men hon har mest bara snygga bilder på sig själv.








FEGIS

lyckades komma in på min älsklings blogg :)
hon är en riktigt fegis :) hon vågar inte se skräckis med mej nu :(
ja tog oskulden i att blogga nu :) sweet

LÖRDAG

Har inte gjort mycket alls idag, bara vilat. Igår kväll hostade jag rejält och även i morse. Vaknade vid 12 och vi gick upp och fikade. Sen satt vi oss i soffan och såg lite tv. Lite senare så tog jag en snabbdusch och fixade till mig lite, för vi skulle skjutsa Marcus mamma och pappa till Bureå, de var nån fest på folkets hus. När vi hade lämnat dem så tänkte vi fara direkt hem men istället så for vi till Skelleftehamn för att hälsa på Marcus morfar. Vad där ett tag och pratade lite och jag fick lite godis (A)
Sen så for vi hem igen och hämtade upp Matilda och Samme för att fara och äta på Max. Har hunnit förbi hemmakväll för att hyra film och karamelltåger för att köpa lite godis. Så nu blir det en riktigt myskväll, ja orkar ändå inte göra nått annat så det blir perfekt! Kanske får Marcus att basta ikväll om jag har tur!

Ha en bra kväll!




SÖTNOSAR

Åh, jag tycker det är så roligt att få komplimanger! Det kan verkligen få en på bra humör! Har ju varit på bio, där träffade vi Sandra och hennes kompisar. Dom tyckte att jag hade så snygga skor, och jag blev så glad eftersom att det verkligen är mina favoritskor! Vet inte vad ja skulle göra om dom gick sönder! Trodde nyligen att jag hade tappat bort dom men det visade sig att jag bara hade glömt dom i Marcus bil! Phjuuuu
Men tillbaka till komplimanger. Jag älskar att få det! Men vem gör inte? Jag har ofta tänkt på att verkligen säga till någon när jag tycker att dom har nått fint på sig, eller om dom har klippt sig eller nått. Men jag är så dålig på det. Jag skulle vilja vara mer som Sandra. Hon säger verkligen vad hon tycker, och det är bra, själv så tänker jag bara allt men säger väldig lite. Undrar varför det är så svårt att säga till någon att man tycker att den har nått fint på sig osv. Jag menar, det gör ju ingen skada, man blir ju bara glad! Så tack för de fina komplimangerna för mina skor och jeans sötnosar! :)

Vi såg ju som sagt Yes Man, den var riktigt bra! Jim Carey är ju alltid bra iof, hade absolut inte varit lika bra om inte han var med. För det är ju honom man skrattar åt, iallafall jag!
Det var visst en till som tyckte filmen var rolig. En kille som satt bredvid mig skrattade hela tiden, inte så konstigt det kanske, men det var att han hade så roligt skratt! En gång fick han ett skrattanfall och tillslut så skrattade bara han och flera andra började skratta åt hans skratt, inklusive jag då! Det var lite roligt, och han brydde sig verkligen inte heller. Han fortsatte bara att skratta hur högt som helst.
Nu är vi iallafall hemma, och Macke och Robin spelar GH igen! Så jag har inget att göra. Är lite less datorn just nu, men jag hittar nog på nått.


Skorna har jag förresten köpt på www.ellos.se, jätte bra skor till grymt bra priser! Men är ni osäkra på eran storlek så är det nog bättre att köpa där du kan prova. Jag har vanligtvis 36-37 i storlek. Skorna jag köpte är 37:or, och de passar perfekt!


Det här är skorna jag har köpt! De finns fortfarande kvar och är på rea just nu.
Kostar 119,50 kr, riktigt bra pris!






Andra snygga skor jag inte skulle tacka nej till.






Nu får det räcka med snygga skor, jag blir ju nästan ledsen! Bara för att jag inte har råd att köpa alla som jag vill ha.
Men jag tycker verkligen ni ska titta in på Ellos, jag lovar ni hittar nått för just er!

BIO PÅ GÅNG

Guuud så skönt! Jag har hunnit sova ett tag. Jag kunde inte hålla mig vaken även fast jag ville se Hells Kitchen. Det gick bara inte! Men det var nog bra för nu somnar jag nog inte på bion iallafall.
Jag hoppas att jag inte sitter och hostar på bion som jag gör nu, då kommer ju alla att bli irriterade på mej, hah!
Jag är fortfarande riktigt trött men jag vill verkligen se den där filmen så nu gör jag det även fast jag är sjuk! Ska strax hoppa in i duschen bara Macke blir klar. Ska bli skönt att få lite värme eftersom att jag ar frysit hela dagen! Hade gärna tagit ett bad eller bastat med det hinner jag inte, får kanske bli imorrn stället. Fatta om man hade en sån dusch med både massage, bastu och bad i samma. Det skulle ju vara drömmen alltså!

Nått liknande som är på bilderna skulle inte sitta helt fel Finns med radio och tv!










Men du måste jag sluta drömma, man ska ju egentligen vara nöjd med det man har. Och nu har jag godis, min älskling och en bra film att njuta av ikväll. Inte dåligt det heller!

Ha en trevlig fredagkväll. Puss!


ÄNTLIGEN FREDAG

Inatt har jag inte sovit mycket! Har hostat och hostat och fortsatt att hosta när jag vaknat och sen hela dagen. Känns inte bra. Jag for hem vid 11 från skolan för jag kände mig inte så pigg. Blev tvungen att gå på stan ett tag medans jag väntade på bussen. Så jag gick med Emelie och beställde en tip på Aqua Spa eftersom att jag har presentkort. Så det blir fredagen den 30:onde tror jag det var. Blir både aroma bad och massage. Hade tänkt testa på en brun-utan-solbehandling med det får bli en annan gång. Sen gick jag förbi Vero Moda och hittade världens skönaste mjukisbyxor! För bara 49 kr! Så jag slog till bara för att dom var så sköna! Dom var mörkblåa iallafall.

Nu sitter jag hemma och Marcus och vilar upp mig med lite godis. Macke och Robin sitter och spelar GH, Macke börjar bli bra faktiskt, men Robin behöver lite mer träning, hah!
Kanske blir bio ikväll, jag vill verkligen se Yes Man så jag hoppas jag får med mig grabbarna.
( Jag lyckades! )


Fredagsgodis! Egentligen måste jag försöka spara lite till bion ikväll, får se hur det går!


LÄGGDAGS

Min systers lag vann mot Mariehem ikväll! Dom spelar DM, så dom vann nu i Västerbotten. 6-3 tror jag det blev.
Sen så är jag arg över att AIK förlorade mot ett bottenlag ikväll, men det orkar jag inte ens dra upp!

Nu ska jag lägga mig och hosta ett tag för det kittlas i halsen. Se Scrubs till jag somnar troligtvis. Inte så lång dag imorrn men jag börjar tidigt däremot.

Så godnatt! :)


MIN FAMILJ

Intressant middag idag må jag då säga.. Inte maten alltså, det var bara köttbullar.
För det första kom inte pappa hem föränn alla hade ätit. Han har varit och jagat hela dagen och kom inte hem föränn nu. Det ända konstiga med det var att han inte hade våran hund med sig tillbaka. Sigge har tydligen sprugit bort i skogen. Pappa hade letat han från kl halv 3 till för en halvtimme sen ungefär. Han ska tillbaka nu och se om Sigge är tillbaka, hoppas jag då verkligen!
Sen efter ett tag så började min syrra prata om att hon ville göra om sitt rum, så nu har hon tydligen bestämt att jag ska hjälpa henne med den. Och hon ville göra det NU! Men det går inte, jag har inte tid. Sen hinner vi inte heller, hon ska ju spela fotboll ikväll. Det hon har tänkt är iallafall att vi ska flytta sängen, ta bort en stor tv bänk/hylla, sen ställa in tv:n i garderoben så att hon kan få bort den så den inte syns. Men samtidigt kunna se på tv när hon vill. Hon har även tänkt att jag ska måla en väggmålning till henne. Nått i grönt eftersom hennes rum är grönt, vitt och svart. Får se vad vi hittar på.
Min syster började även att sjunga undertiden vi åt. Och jag tycker att hon sjunger bra så jag frågade varför hon inte förtsatte att sjunga när hon hade chansen. Det var då mamma började sjunga också, för enligt henne så kan hon också sjunga. Okej, om hon hade sjungit några bra låtar kanske! Eftersom att hon jobbar med gamla så brukar dom sitta och sjunga gamla låtar.. riktig gamla! Det slutade med att hon stod upp och nästan skrek bara för att jag skulle bli irriterad eftersom att jag försökte höra vad min syrra sa + att jag hade sagt att hon sjöng dåligt, hah så självklart skulle hon jävlas! ( Hon står och sjungen nu också! )


Det är vad jag får stå ut med vid matbordet!

På tal om rum, jag måste städa mitt! Ciao!

 

Den första skulle bli riktigt snygg på väggen. På den andra bilden skulle man kunna måla av de gröna blommorna och göra flera i olika storlekar på väggen. Blir nog nån av dom eller nått liknande.


TORSDAG

Jag håller på att frysa ihjäl!
I bussen på vägen hem var det så grymt kallt! Ingen värme alls! Vad är det egentligen? Ska man behöva sitta och frysa i ca 1 timme, det är inte bra alls. Nu får jag inte igen värmen i kroppen, sitter i soffan med en filt, massa kläder och en halsduk. Skulle sitta med vantar men då går det inte skriva. Jag hoppas pappa kommer hem snart så att han kan elda, blir lite varmare iallfall.
När jag vaknade imorse så kände jag med riktigt risig. Värsta morgonen hitills då det gäller förkylningen. Hostade och snöt mig hela tiden. Det kittlades i halsen så att tårarna började rinna. Jag hade tänkt stanna hos Marcus och ta en senare buss hem direkt. Men jag lyckades ta mig till skolan. Nu kommer ja säkert att bli ännu mer förkyld eftersom att jag har frysit hela dagen! Men jag hoppas det går över snart så att jag kan börja träna. Trodde ja skulle kunna ikväll, men icke! Men jag ska inte klaga, Emelie hade det tydligen ännu värre.

Ikväll blir det istället för träning att fara och se min syrra spela DM match. Efter den så börjar min träning så jag ska bara stanna ett tag för det var tydligen nått viktigt dom skulle säga. Sen blir det nog hem och bara vila.
Fick veta idag på skolan att vi skulle ta med oss pass och 4 bilder som man får när man tar passkortet. Det var ju lite sent att säga det. Måste försöka fixa dom imorrn, ja hoppas jag får ha bilen då blir det lite lättare att hinna. Fixar jag inte det så får jag inte följa med till Ghana. Men det är nog lungt.

Nu ska jag snart se Top Model, sen blir det middag!

Puss!


HELT SLUT

Nu är jag och Marcus helt sluuut! Vi har sågat av hans garderob så att den skulle rymmas i hans datarum. Flyttat den från stora rummet, dammsugat och dammtorkat. Slängt gamla kläder och satt upp tavlor! Men du är det gjort och allt blev jätte bra. Har tänkt kolla om Yes Man finns att ladda hem, jag är så grymt sugen på att se den! Annars får det bli nått annat.

Jag har iallfall sovmorgon imorrn, börjar halv 1. Jag har bara en lektion, känns så ovärt! Man måste upp och fixa sig för att fara och ha en lektion och sen direkt hem igen. Men jag hoppas att jag är frisk imorrn så att jag kan träna, eller iallfall någorlunda frisk. Jag kanske kan följa med och springa före iallafall, då kan jag ju ta det hur lungt jag vill. Sen är det ju bara att stanna och gå tillbaka om det blir för mycket. Har saknat träningen sen jag blev sjuk. Jag känner mig så lat och rastlös! Sen mår jag bra när jag får träna. Blir både piggare och gladare, just nu känner jag mig som en soffpotatis. Och det är inte roligt!

Dags att göra sig redo för sängen, bort med smink och allt sånt. Har jag förresten nämnt att mitt hår har massa vita prickar, och det är inte mjäll. Det är målarfärg! När jag målade tak idag så skvittrade det en massa små prickar både i ansiktet och håret. Jag hoppas det far bort lika fort som det kom dit.
Godnatt, nu ska jag mysa med min älskling!



JOBBAT HÅRT

Jag somnade ganska snabbt igår faktiskt, men jag var valdigt trött också. Vaknade av att min hals gjorde ont och det hade verkligen inte blivit bättre. Men jag tog mig upp iallafall och  lyckades hinna med bussen. Har gått riktigt bra att måla också, vi har hunnit taket och karmar och massor! Det går fort, jag hoppas bara att tapetseringen kommer att gå lika bra.Vi slutade vid 3,for in till stan, sen blev jag upphämtad av Marcus. Var förbi en massa möbelaffärer för att hinna en liten vit vägghylla. Det fanns ingenstans! Så vi gav upp och for och köpte chips istället.

Nu har vi just kommit hem, jag ska spela GH en gång sen duschen! Ikväll blir det att fixa i Mackes rum lite, sen film troligtvis. Fast först ska jag bänka mig kl 8 och se Top Model!

Ha en trevlig kväll, puss!



SE MEN INTE KÖPA

www.bikbok.com





www.brandos.se






Jag ska ha allt det här en vacker dag!


TA HAND OM DITT HÅR

Nu har man suttit och sett på tv mest hela kvällen, jag försökte äta av min chokladkaka som jag har fått av Marcus, men jag var tydligen inte sugen på godis på nått konstigt vis. Jag brukar alltid vara sugen på choklad och det kändes så också, men när jag började äta så, näää.. konstigt :)

Efter Top Model så tog jag en dusch och testade min nya hårinpackning, jag vet att den är bra. Jag försöker spara ut mitt hår och l slutat med låta det bli starkare, så jag har slutat att anväda plattång, och duschar det inte heller lika ofta. Har köpt ett bra shampo från en frisörsalong, samt en inpackning. Jag använder bara shampo 1 gång i veckan, annars så sköljer jag bara av håret och tar en inpackning. Ett dåligt shampo kan förstöra håret. Även att duscha det för ofta. Så försök att minska shamponeringen och låt håret vila från vatten även om det är skitigt, sätt upp det eller ta på en mössa. Om ni vill ha ett mindre slitet hår. Låt det även lufttorka. Skippa hårtorken osv. Är det plattången som gäller så använd nått som skyddar håret före. Bara några tips!
Kan säga att det här hjälp för mig iallfall, mitt har blivit tjockare och mindre slitet. Så det funkar!

 Skippa shampo som man köper i butik, satsa på ett bättre dyrare, använd det mindre ofta så räcker det väldigt länge.

Är ni tvunga att köpa nått som finns i butik, satsa på detta shampo, från Wella. Det är de absolut bästa.


 Annars så går ni in på en frisörsalong och slår på stort!




Snart sängen, puss!

HARD WORK

Det har varit en lång dag idag. Kom till skolan halv 9, då var det bara att åka iväg till Morö Backe med Mona och Anton. Vi fick träffa dom vi skulle måla hos. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, dom var ju trevliga det var dom, men huset var då riktigt skitigt! Vi fick börja med att tvätta taket eftersom att det var stora gula fläckar! Jag vet inte hur många gånger jag fick gå och skölja av svampen och trasan. Sen var alla dörrkarmar och dörrar och allt inne på toan skitigt. Men det är väl sånt man får stå ut med. Sen gjorde det ju inte bättre att människan rökte inomhus heller. Så det var verkligen på tiden att dom gjorde något åt det. Men som sagt, dom var ju trevliga, men jag gillar att jobba själv, inte ha massa folk som tittar på hela tiden, man blir så stressad. Så det var lite jobbigt. Jag och Anton hann då mycket idag. Det är ett stort kök och en stor hall vi ska göra om. Vi hann tvätta taket, och dörrkarmen och dörren. Sen även tagit bort alla tapetskarvar, även spacklat klart också. Vi hade tänkt börja slipa, men Mona hade inte tagit med en slipkloss så det blev inte så. Imorrn blir det att försöka hinna måla taket kvar. Kanske börja på dörrkarmarna lite om vi hinner.

Kom hem vid 5. Maten var klar, tur det. Jag var jätte hungrig! Åt två korv med bröd och en palt!
Efter maten gick jag till kiosken eftersom att jag hade blivit lovad ett pris, vi ska nämligen ha en föräldrafest för att samla in pengar till Ghana. Jag fick iallfall en stor chokladask! Och den var dyr också, riktig lyx choklad. Nästan sugen på att ta den själv istället, jag som älskar choklad! Men det ska jag inte, då blir det nog inte roligt för mej, hah!

Annars så blir det en tv kväll för mig. Har inget att göra, är så rastlös! Sen är det ganska mycket bra på tv, men det jag väntar på är Top Model ikväll klockan 8, se det! Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart, min hals jävlas med mig. Nu ska jag se mer tv, puss!



E.FUNKHOUSER

Jag ska tipsa er om en den här hemsidan, http://www.efunkhouser.com/en/default.aspx, finns massor med bra smink där som jag ha använt. Har äver varit på föreläsningar där dom har pratat om deras märke och visat hur man ska sminka sig för att få bästa resultat, och man fick även se hur bra det blev. När jag var på en sådan föreläsning så beställde jag denna:

 En Creme Eye Liner. Jag köpte den för säkert tre år sedan, använde den flitigt och det gör jag fortfarande och den är inte slut än! Den är jätte dryg och väldigt färgstark så man behöver inte ta mycket av den alls. Det är bra om man vill sota ögonen. Kan suddas ut och även användas för att lägga en stark eyeliner runt ögat. Så den rekomenderar jag istället för att köpa pennor som tar slut fort. Finns även penslar man kan köpa till som gör det väldigt lätt att använda den.

Jag har även använt deras Mascara. Riktigt bra den med. Jag fick långa ögonfransar som inte klumpade sig. Nu har dom kommit ut med ännu en nu mascara, men den jag använde var den här:

 Jag gillar verkligen att man även får med en fransborse. Den här är inte i plast heller som alla vanliga, som går sönder direkt.

När det gäller hyn så har jag testat deras Concealer + Eye Base. Den är en absolut favorit! Den har jag beställt väldigt många gånger. Den täcker mörka ringar under ögonen perfekt! Även om man är röd någonstans så tar den bort det, jag älskar den verkligen! Jag tror det är dags att köpa en ny snart, jag hittar ingen som jag gillar lika mycket i affärerna.

 Finns i flera olika färger, jag brukar använda Natural, den passar mig bra. Iallafall när man är lite brun, som efter sommaren. Just nu skulle jag nog ta en lite ljusare nyans.


När det gäller läpparna så har jag använt deras Lip Polish. Den är riktigt bra för torra läppar. Mina blev väldigt mjuka efter jag hade använt den några gånger, sen ger den en fin glans också!

 Den finns endast i genomskinlig färg, men det finns flera andra produkter för läpparna som ger färg.

Den som har skapat detta märke heter Eddie Funkhouser och hans produkter används över hela världen. Han har även varit med i flera olika tidningar, som Italian Vouge, Marie Claire U.K. och många andra.
Jag rekomenderar stark hans produkter eftersom att jag har varit så nöjd med dom tidigare. För att kunna köpa hans produkter måste man vara medlem på en sida som heter Amway. Det har mina föräldrar varit väldigt länge. Det är ungefär som ett eget företag. Man jobbar sig uppåt genom att värva medlemmar. Det finns massor med olika produkter att köpa just där. Om någon är intresserad av någon produkt så är det bara att höra av sig. Jag kan även orda så att det kommer en och visar det flesta produkterna som finns och man får även testa på det mesta. Så är någon intresserad av att testa någon produkt så hör av er så kan jag fixa en kväll där man kan få testa alla produkter och även få information om dem.

 Eddie Funkhouser.


Denna sida är mina föräldrar medlemar på http://www.amway.se/default.asp?lan=se, därifrån köps alla produkter som man behöver.

Bara att höra av sig! Även om ni har frågor.

MER MER MER

Jag vill shoppa!








SHOPPING OCH PRESENTER

Då var måndagens skola avklarad. Började med en 2,5 timmes svenska. Där vi fick lyssna på hur jobbigt det kommer att bli för oss eftersom att vi ska klara av vårterminen på 7 veckor, eftersom att vi åker till Ghana. så att det kommer att bli fullt upp lät det som. Efter det så hade vi bara måleriteknik, som är en timme. Fick sluta halv 1. Jag vet inte vad det var med mig idag, jag hade fått för mig att vi skulle sluta halv 2. Jag var som en timme tidig hela dagen, så när hon sa att vi slutade halv 1 blev jag grymt glad! Eftersom att då skulle jag hinna ta 5 över 1 bussen hem, och det gjorde jag ju också.

Jag hann förbi Attityd eftersom att Josse hade bil så hon skjutsade in mig till stan. Jag köpte en hårinpackning från Wella, eftersom att jag hade fått en halva priset kupong av Marcus. Han hade nått häfte med massa förmåner. Så jag tog den. Fick alltså halva priset, den kostade egentligen 210 kr! Men nu blev det ju ca en hundrig, tur det! Sen köpte jag en ansiktssvamp för att kunna få bort sminket bättre. Det går bättre om man använder en svamp och ansiktsrengöring, då kan man få bort så mycket som möjligt av det från huden. 10 kr på hm! Köpte också några billiga engångs rakhyvlar, mina blad är slut på min så jag köpte några billigare engångs, eftersom att jag just nu försöker spara så mycket pengar som möjligt! 20 kr tror jag att dom kostade, även dom från hm. När jag gick runt och tittade på kläder såg jag en grymt snygg kofta med en pälskrage, jag tyckte den var svinsnygg, var nära att jag köpte den, men då tänkte jag på vad Marcus skulle säga, han tycker att jag är så oekonomisk, så jag hängde tillbaka den och gick därifrån. Den kostade ändå 400! Så det var lika bra. Fick även min present av Josse idag! Var ett jätte fint fat och ett ljus, fick också sand som jag kunde ställa ljuset på.




Ikväll så blir det ingen träning, jag är som sagt fortfarade ganska risig, ont i halsen, hostar osv. Så jag ska vila idag också. Kanske fråga Emelie om hon vill fara och basta och sitta i bubbelpolen, kanske sola om vi orkar. Det skulle sitta fint! Annars blir det en lugn kväll, fotbad möjligtvis. Det blev inget igår, jag blev lat.
Nu ska jag vänta på att min kära mor kommer hem, ska fråga om vi kan äta surströmming. Jag fick som ett sug efter det när jag såg att vi hade en burk i kylskåpet!

Någon annan som gillar surströmming?

SKOLAN BÖRJAR OM

Om man bortser från att jag har färgat Emelie hår så har jag legat i sängen mest hela dagen. Marcus har fått tagit hand om mig! Har varit så trött och slut, fått kämpa för att inte somna för tidigt så att jag inte kan somna ikväll.
Marcus for hem klockan 7 så efter det så var jag tvungen att färga mitt hår och duscha. Sen la jag mig i sängen direkt igen eftersom att jag hade en läxa i religion som skulle vara klar under livet, så nu har jag legat och gjort den. Jag vet inte om det blev så bra, jag kände mig inte så pigg på att göra nån läxa om man säger så. Men det blev gjort iallafall.
Imorrn börjar ju som sagt skolan om, jag ska ändå vara nöjd för att jag fick ett ganska bra shema faktiskt. Några lektioner strykna, och ett frågetecken, ser inte ens vad som står där, ska höra imorrn om vi har den de lektionerna, annars blir det en ledigt torsdag!



Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av Gossip Girl, var grymt längesen, så det känns bra. Sen blir det att försöka sova, så godnatt!



SJUK

Vaknade vid 12, jag hade ställt klockan eftersom att jag hade träning klockan 1. Blev ingen träning, redan igårkväll så kände jag att det var nått fel, hade ont i halsen, huvudet och i kroppen. Imorse när jag vaknade kändes det likadant, så jag skrev ett sms till Emelie att jag inte skulle träna, fick tillbaka att hon hade vaknat med feber och ont i halsen, så båda har nu blivit sjuka, måste ha smittat varandra igår, men jag tror jag har blivit smittad av Marcus som har varit sjuk ett tag nu. Så det var lite synd. Jag ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse, låg och drog mig i en och en halv timme, men min älskling kom med frukost åt mig! Tack Babe!

Nu har jag iallafall fått mig upp, ska försöka dra mig till konsum, för jag och Emelie ska färga håret, jag klippte ju henne igår så hon ville färga sitt hår också, jag hade också tänkt kolla om nån ny färg. Kanske nån ljustbrun, mellanbrun, får se.
Ska se lite tv nu med min älskling innan Emelie och Jocke kommer!

Några bilder från Ikea!




GUDFADERN

Har suttit och målat en tavla till min älskling. Han har ju som sagt köpt massor med nya saker till sitt rum så nu ville han ha en till tavla att sätta upp på väggen.

Såhär blev resultatet iallfall, Don Corleone i Gudfadern. Jag blev riktigt nöjd faktist, blir nog att måla någon till eftersom att jag har två tomma tavlor kvar :)




Har även hunnit klippa Emelie, så jag har varit riktigt kreativ ikväll, men nu har jag grymt ont i ryggen, ont i halsen, och ont i huvet, så jag vill bara sova! Upp vid 12 imorrn eftersom att vi har träning, så jag måste sova snart känner jag,
Godnatt!

SOVDAGS

Nu har jag äntligen kommit till Marcus. Hade först träning som sagt från 8-10, det gick faktiskt bra, löpningen var inte så farligt som jag trodde att den skulle vara, vi sprang i ca 40 minuter, bara vanligt joggtempo, så det var riktigt skönt faktiskt. Men tempot kommer naturligtvis att ökas efter varje träning, intervaller och sånna saker!
Efter träningen så kom Macke och hämtade mig sen for vi till stan, en sväng förbi Max, för jag hade inte med mig nått att äta efter träningen, så jag tog en kycklingsallad, tänkte jag skulle vara lite nyttig efter en träning. Marcus däremot tog ett Maxmål, jag blev grymt sugen när jag såg han äta den, såg mycket godare ut än min sallad, hah!

Nu ska vi försöka sova, imorrn väntar Ikea och massa andra små affärer, blir bra!
Sen Lördag blir det troligen fest, om Emelie och Jocke orkar ta sig till stan, jag hoppas det iallafall.
Godnatt!


Det här är vad Marcus är ute efter :)


TJÄNAT PENGAR

Jasi, idag har jag tjänat pengar! Har klippt min farmor och min farbror, även färgat håret på min farmor. Fick 500:-, inte dåligt alls. Jag är då nöjd.
Sen har jag nu tvingat mina föräldrar att fara på Ikea imorrn, pappa var inte alls peppad men jag fick han att följa med ändå! Då slipper man ju köra så långt, eftersom att min mamma inte kan köra så länge för hon har så ont i sina axlar, armar och rygg. Men jag tror det blir ball, vi dar vid 8 imorrn, blir bättre de, först var det tänkt att vi skulle fara halv 12 eftersom att mamma jobbar till då, men det blev så sent, så hon tog ledigt istället.
Perfekt! Nu ska jag köpa en matta hoppas jag, och några hyllor, kanske nån lampa eller tavla också.

Sitter och gruvar mig för ikväll, eftersom att vi har våran första löpträning med fotbollen, jag vet inte alls vad som kommer att hända, men jag tror att det kommer att bli svinjobbigt, och jag som är så förkyld kommer inte att kunna andas i kylan, men jag känner att jag måste fara ändå, annars kommer jag att missa första och det vill jag inte! Men det är bara att bita ihop!

Nu ska jag spela lite GH tror jag, och snart äta mat. Blir en kycklingsallad, hur gott som helst.


HIttade några häftiga hyllor på http://www.ikea.com/se/




MINI ME


Hihi, titta vad små mina jeans ser ut jämfört med Mackes!




DAGS ATT AVRUNDA

Har varit en riktigt mysig dag idag. Innan jag och Marcus skulle fara till Burträsk så var han inne i sitt rum och höll på med nått hemligt. Tillslut fick jag komma in, då stod han där med två Champange glas, och på soffan stod 3 paket och blommor! Och ett Grattiskort. Hur sött som helst! Så vi skålade, inte bara för att det var min födelsedag, vi hade även varit tsm i 1 år och 3 månader. Så vi hade lite mer att fira!



Jag ville inte öppna alla presenter föränn jag kom hem, så vi begav oss hemåt. När jag väl var hemma så åt jag mat, sen var det bara att öppna alla presenter. Jag fick pengar, blommor, duntäcke + dunkudde och ett lakan och påslakan + örngott. Precis vad jag ville ha!
Av Marcus så fick jag 10 rosa rosor, ett par skor, en necessär med ansiktsrengöring och en hudkräm, det var också precis vad jag hade önskat mig, sötnos! Plus att jag fick en chokladkaka och två chokladtomtar av min älskling också!
Jag är riktigt nöjd! Sen kom även Emelie och Jocke, dom hade varit förbi Alko och köpt en likör åt mig, tack älsklingar!




Tänk vad ett nytt påslakan kan göra med en, jag fick ett randigt som var turkost, lite brunt, svart och vitt. Eftersom att jag fick massa nya grejjer till sängen så fick jag lust att möblera om, så det gjorde jag också. Efter det så såg jag hur tom en av mina väggar såg ut, så jag tänkte, varför inte göra en väggmålning? Och det blev det också. Jag har stått och målat hela kvällen, men jag blev riktigt nöjd faktiskt. Ska troligtvis på Ikea på fredag, så då ska jag köpa lite hyllor och kolla om det finns någon matta och lite småsaker i turkost.





Nå, vad tycks?


TACK TACK

Har fått min första present, Marcus mamma kom hem på hennes lunch med ett kuvert, det var ett presentkort från AquaSpa för 500:- ! Precis vad jag önskade mig! Jag känner mig så bortskämd, men tack! Det var från hela familjen. Ni är underbara!



GRATTIS VICTORIA

Jaa, då var man 19! Inte dåligt, jag ska fira med att äta lite nu eftersom att jag nyss har vaknat, sen blir det att fara hem till Burträsk för tårta och presenter! Hoppas även att Emelie och Jocke hinner komma hem från Ikea så att dom kan komma och äta lite tårta hos mej.
Igår btw, det blev så att jag och Macke for in till stan vid halv 10 tiden för jag var så sugen på godis! När vi var framme på Hemakväll så får han ett sms av han som skulle sälja soffan, vi hade inte fått tag i han på hela dagen, men kl 10 så skrev han att han var hemma och att vi kunde komma och se på soffan om vi ville, så vi for dit, tittade på soffan som var riktigt snygg! Inte en repa, det var en mörkblå Tomelilla soffa från Ikea, så han slog till. 500 kr skulle han ha för den.
Nu står den i Mackes rum, hur bra som helst blev det, nu fattar bara en matta och ett bord, samt en tvbänk.

Ha en bra dag, det ska jag ha iaf! Grattis till mej! :)



NYÅRSBILDER
















TISDAGEN

Igår så blev det att man låg och såg Junior VM hela natten, var som vanligt rikigt trött när jag vaknade. Var tvungen att stiga upp kl halv 11 eftersom att ja och Marcus skulle ta bussen till stan.
Så vi har varit där och gått idag,  bara CK som var öppet, men det behövdes inte mer. Macke skulle in på Jack and Jones för att hitta några jeans. Det gjorde han också, riktigt snygga var dom! Sen hittade han också skor! Äntligen! Hans gamla var då så slitna. Själv hittade jag ingenting. Men Marcus köpte en födelsedagspresent åt mig iaf :]

Sen när vi kom hem så gjorde jag en macka, var så grymt hungrig, jag hade köpt med mig några goda mackor med russin från Ica, sen hade jag också köpt lite keso. Så jag gjorde världens godaste macka med, skinka, ost, sallad, gurka, tomat, och keso. Testa! Jag lovar att ni kommer att gilla den.
Efter jag hade ätit den så blev jag så trött, så jag la mig i sängen och sov till middagen ungefär, Mackes mamma hade lagat wok, jag hade "önskat" den maten dagen innan, för det är så gott! Så nu sitter jag här och har ätit mig proppmätt! Senare ikväll blir det tårta, jippi, eftersom att fyller år imorrn ska jag få lite tårta idag istället, för jag är inte här imorrn när alla kommer hem.
Blir kanske att fara och hämta en soffa ikväll också, om säljaren svarar, hah :)


Ni ska få lite bilder från kläderna jag köpte i fredags! Eftersom att jag har kameran nu.






SNART 19

Har varit dålig på att skriva, jag vet, men jag har haft fullt upp, sen inte varit på sugen på att sitta vid datorn heller.
Igår så var vi i stan på eddahallen och spelade Sunnanå cupen. Gick väl inte sådär jätte bra. Vi förlorade båda matcherna. Första mot Sörböle med 3-1, andra mot Morön med 3-0 tror jag. Tur jag inte spelade så mycket för jag var verkligen hur trött som helst. Eftersom att man har vänt om dygnet rätt rejält så hade jag inte kunnat sova nått på natten, fy fan, helt slut i kroppen.


När vi kom hem så slängde jag i mig en massa kebab, hur gott som helst! Efter maten ringde Emelie och frågade om vi
ville komma och se film. Så dom kom förbi oss, sen tog vi bilen till kiosken, köpte lite godis och chips och dipp! Besökte även OK för att hyra en film då, vi hittade en som hette Another gay movie, jag vet inte vad jag ska säga om den, ingen tyckte då att det var nått att se. På baksidan av fimen stog det att den var en film som likande American Pie, lika rolig osv, men usch, det ända som den handlade om var killar som knullade varandra, och alla i filmen var homosexuella. Ingen emot homosexuella men det var inte så kul att se massa killar knulla. Konstigt att dom ens får hyra ut den, det var ju tamefan som en porrfilm, hah! Så om ni gillar sånt, hyr den, om ni inte gör det, så hyr den verkligen inte!

Idag så blev det en tidigmorgon, eller halv 12, kanske inte så tidigt, men det kändes så, Vi skulle nämligen till Risliden, tro det eller ej, såg en revy, den var riktigt bra, men det brukar vara bättre, så lite besviken är jag. Den höll på o ca 3 timmar, den började kl 3 och slutade kvart i 6, så vi hade brottom hem eftersom att vi ville se hockeyn också! Var hemma ca kvart i sju, slängde i oss mat sen for vi och såg hockeyn. Som dom vann också! Grymt bra!
Har hunnit vara förbi hos Jocke för att se hans nya tv, en 40 tum, det var riktigt snygg. Fick lite fika där, men jag orkade inte för jag var så mätt, så jag nöjde mig med ett vattenglas med massa is!
Ligger i sängen nu brevis Marcus som är så utråkad, och arg för att han har sett alla Scrubs avsnitt som går på tv nu, så jag tror jag ska underhålla min älskling lite, kittla han eller nått, då brukar han lugna ner sig efter ett tag, hah :)

Förresten, jag fyller år på onsdag! Känns konstigt, fyllde ju nyss 18 :)




PICTURES

Skulle vilja lägga in nyårsbilderna men eftersom att min kamera är glömd hos Marcus så går det inte. Men då får ni istället lite sommarbilder, eftersom att jag saknar sommaren så mycket! Från Piteå i somras!















ÄNTLIGEN EN VINST

Guuuuud så skönt att AIK VANN MOT LULEÅ! 7-1! Jag är hur glad som helst över det, så grattis!
Nu är jag även jätte hungrig, har bara ätit en banan idag, jag vet inte, har som inte varit så sugen på mat, är egentligen inte sugen nu heller men jag måste äta för att jag har cup imorrn och då behövs mat. Hoppas det är gott, fast vi har ju främmande så mamma har säkert lagat nått smarrigt. Ikväll vet ja inte vad som händer, blir säkert bara att vara hemma och se nån film eller nått, är som sagt inte på nått höjdar humör direkt.

Imorrn är det ju Sunnanå cupen! Kom och se vettja! Vi har våran första match kl 2, på Eddahallen, jag tror det var mot Sörböle om jag inte minns fel, så kom och hejja på oss!
Nu ska jag kolla om maten börjar bli klar. Sen skriver jag lite senare ikväll säkert.

Pusss!



JAG SÄGER FÖRLÅT

Vaknade imorse av ångest, jag tänkte, jag ska aldrig dricka igen. De senaste gångerna jag har gjort det har allt bara blivit ett helvete efteråt. Samma sak den här gången. Det första jag gjorde var att skicka sms till några som jag var tvungen att säga förlåt till eftersom att jag var lite arg och överkänslig igår. Jag gjorde det och jag fick tillbaka att det var lugnt, tur det iallafall. Sen så hade jag ju kvar att säga förlåt till en till, en som jag bryr mig så grymt mycket om. Vem som helst får va arg på mig, men inte han. Men det är han tyvärr. Jag har gjort några misstag, och han har förlåtit mig, och tvärtom. Men jag vet inte hur det blir nu, jag kanske har gjort för många, jag hoppas inte det. Förlåt Älskling!

Det här som jag trodde skulle bli en sån bra dag verkar inte bli det, jag tror jag ska gå och se hockeyn iallafall så att jag får nått annat att tänka på.

Hoj!


SHOPPING OCH BOWLING

Äntligen har jag hittat jeans! Min babe hjälpte mig att hitta ett par på Bik Bok som det var halva priset på, dom var mörka och lite slitna, ganska snygga, Marcus sa då att dom satt bra på mej, så jag tror välpå han. Sen så hittade jag det andra paret själv, på Cubus faktiskt, lite dyrare eftersom att det inte var rea, men dom var ljusa och jätte snygga!  Köpte en väst också på Hm, rea såklart!Den var brunaktig, jätte fin. Kan lägga in bilder senare. Har även varit förbi massa möbelaffärer för att titta om vi skulle hitta en tv bänk åt Marcus,men allt är så förbannat dyrt! Så det blev ingen de här gången. Men han skulle verkligen behöva en ny. Vi hann också förbi Subway och ta en macka, vi hade en biljett så att vi fick köpa två för en så det var bara att passa på, hur gott som helst! Men jag känner fortfarande smaken av all lök, men sånt får man stå ut med.

Ikväll blir det att fara och bowla, med Emelie och Jocke, vid 10. Det blir nog roligt, jag tror att Jocke och Marcus är ganska sugna på att vinna den här gången eftersom att Emelie vann förra gången. Och jag kom sisit som vanligt, men ikväll, då jävlar! Det var tänkt att vi skulle se bio, Yes Man, men det var så fullt så vi orkade inte, sen så är det nästan roligare att bowla, speciellt när det är Cosmo Bowling eller var det heter.


Nu ska jag se en repris på Parlamentet! Ha en trevlig fredagkväll! Puss!

Har fastnat för den här låten efter jag har börjat spela Guitar Hero!




2009

Hade kul igår, nog för att jag somnade i 2 timmar men, så kan det gå!
Annars så vaknade jag vid 2, tvungen att gå upp och duscha och äta innan jag skulle fara kl 4 på Ica Maxi, vi har varit där och invemterat med fotbollslaget. Kom hem för ett tag sen. Det gick ovanligt fort, ca 4 timmar. Första gången vi var där så var vi tvungen att vara där från ca 4-12, så nu gick det betydligt fortare.

Nu ska jag träna lite, sen äta lite, sen duscha, grymt skönt! Försöka mig på en tidig kväll kanske? För imorrn blir det ut och slåss på rean, vi ska hitta ett par jeans till Marcus, och så kanske jag hittar nått snyggt.

Pusss!
Slänger in lite bra musik!





RSS 2.0