BALEN -09

Emelie hade lagt upp den här bilden på sin blogg. När jag såg den kände jag verkligen hur kul vi hade påväg till balen. Kommer aldrig att glömma balen -09, vägen dit!



♥ Ni är underbara!


DEN ÄR PERFEKT






Då var man hemma hos Marcus igen. Jag hittade en julklapp! Jag som hade tänkt försöka köpa åt alla idag, men jag hittade verkligen ingenting. Så det blev bara till min lillasyster, och den julklappen är verkligen perfekt. När jag såg den visste jag direkt att det var det jag skulle köpa, även fast den var svindyr. Men det är hon värd!

Köpte lite småsaker åt mig istället, hårband och liknande. Nu sitter jag och väntar på att Marcus ska komma hem. Vi får se vad vi hittar på ikväll, jag har lust att göra något kul. Men det finns inte så mycket att göra i Skellefteå. Bio skulle jag kunna tänka mig men det beror på om det går någon bra film. Bowla? Fast det är bara kul när det är på helgerna, typ discobowling eller vad det heter. När det är musik till osv.

Så vi får se vad som händer. Vad ska ni göra ikväll?


MÅNDAG

Godmorgon!

Har nyss vaknat! Jag som hade tänkt ta mig upp lite tidigare idag så att jag kan somna ikväll, men icket!
Blir iallafall att köra in till stan och fixa lite saker. Sen ikväll får vi se vad som händer.

Känner att jag har rätt så slö vecka i veckan. Ledig idag som sagt. Imorrn jobbar jag 08.55-18.00. Sen ons, tors så jobbar jag 16.00-20.00. Ledig på fredag! Fast jobbar helgen iof, men bara 4 timmarspass så det är ganska lungt.

Måste bara säga att det är halvjobbigt att man vaknar när det börjar bli mörkt igen.. jag missar som allt dagsljus, kanske därför jag känner mig lite deppig? Who knows.

Men nu måste jag fixa till mig lite sen drar jag iväg till stan! Ha en bra dag!



Ska nog gå och kika om Sandra jobbar idag, saknar den tjejen!

LOCOBASE

Nu har vi kommit till Stackgrönnan igen. Imorrn blir det som sagt att gå på stan och kika efter lite julklappar. Någon som vill följa med?

Nu ska vi lägga oss i sängen och se lite Californication. Sen hade någon lovat mig massage? Tack älskling!

Just ja, jag tänkte tipsa om en sak! När det blir vinter blir mina läppar snustorra. Jag använder lipsyl och liknande men det hjälper inte alls! Så jag gick iväg till apoteket för att hitta någon fet kräm. Jag tänkte köpa idominsalva, men som tur va så följde Emelie med och hon sa att jag skulle köpa Locobase. En kräm som är riktigt fet som man brukar använda och smörja på nygjorda tatueringar. Jag måste bara säga att den krämen är guld! Mina läppar blev mjuka bara under en natt, så ni som letar efter något bättre än lipsyl och Idomin. Prova Locobase!


RESULTAT

Det blev inga blonda slingor, vi tyckte att det blev bra utan.




SÖNDAG

Nu har vi varit ute på skyltsöndagen. Inte så mycket att se men det var mysigt. Jag har även hunnit vinna en kastspö. Det var en tävling inne på fiskeäffären och min pappa ville vinna så vi gick in och gissade vikten på ett lodjur. Självklart så vann jag, jag gissade på 18,2 kg och det var på pricken. Inte dåligt va? Fast jag tror nog att det blir pappa som kommer att använda det.

Nu håller jag på att färga min mammas och Johannas hår. Johanna ska få ljusa och röda slingor och min mamma ska få röda slingor. Ni får se senare hur det blev.

Ikväll far vi nog tillbaka till stan, och imorgon ska jag handla lite julklappar. Jag har förresten ett par örhängen som jag nyligen beställde från HM, någon som är sugen på att köpa dem? Hur snygga som helst men lite för tunga för mina öron. Det är vanliga lite större silverringar från HM. Lägger in en bild sen.



Marcus, om du läser det här.. Jag vill ha dom här i julklapp! Från HM, men troligtvis så är dom slut.


SNART ÄR DET JUL

Godmorgon!

1:a andvent idag och det är skyltsöndag här i Burträsk. Jag ska försöka få Marcus ur sängen så att vi kan gå ut och kika lite. Jag ska även hinna färga min systers hår idag. Jag klippte henne igår, det blev en lite tuffare frisyr med kortare på ena sidan. Nu ska vi lägga in lite ljusa och röda slingor. Ni ska få se bilder senare när det är klart.

Imorgon är jag ledig och det blir nog att gå på stan och börja handla lite julklappar. Hur kul som helst. Sen så jobbar jag resten av veckan, även helgen.

Nu ska jag dra mig ur sängen och fixa till mig lite. Ni får ha en bra 1:a advent!


NU FAR VI TILL BURTRÄSK

Ikväll så blir det att fara hem till Burträsk. Eller vi far väl snart, ska bara packa alla mina saker. Vi får se vad vi hittar på, om vi orkar göra nått. Det var tänkt att vi skulle fara på hockeyn men jag har inte peeengarna så jag har inte råd. Sen har vi klassfest ikväll med gamla klassen, förlåt att jag sviker er men ni får säkert roligt ändå.

Kort inlägg för nu måste vi börja dra oss iväg, eller börja packa som sagt.



Snyggt från HM





THE BLACK ONES ARE MINE OCH HALSBANDET ÄR GRYMT



H&M product image


VAD ÖNSKAR NI ER?

Varför är jag så dålig på att blogga? Har ingen insperation just nu och det enda jag gör är typ att jobba. Jag längtar tills jag får mig lön för just nu har jag inte alls mycket att leva på. Och pengarna jag har måste jag spara för att kunna köpa julklappar.

Jag har ingen aning om vad jag vill ha i julklapp. Kanske en egen kamera? Jag orkar aldrig ta kort med den vi har för korten blir inte bra. Kanske pengar till att få fixa naglarna? Mina är inte alls mycket att hurra för. Ja, det vill jag ha. Men på ett sätt vill jag inte ha något alls, jag börjar känna att det är jobbigt att få massa presenter från mina föräldrar, dom behöver säkert pengarna till något annat. Sen tycker jag att det är roligare att ge bort presenter.

Men det jag tänkte fråga, vad önskar ni er i julklapp?



 

TORSDAG

Godmorgon!

Nu drar jag snart iväg och jobbar. Börjar klockan 1 och slutar vid 6 ikväll. Igår fyllde som sagt Marcus år och det var riktigt mysigt. Han blev då nöjd med sina presenter iallafall. Mina föräldrar kom förbi och fikade smörgåstårta och annat gott med oss. Sen så blev det att vi drog ut på Olles. Jag, Marcus, Anton och Robin. Så det blev lyckat!

Ikväll blir det nog så att jag ska klippa Robin, om jag tog med mig saxen? Jag minns inte. Annars så blir det nog lungt. Imorgon är det jobb 10-19. Sen på kvällen blir det nog fest troligtvis. På lördag ser det ut att bli hockey så jag har mycket att se fram emot!

Ni får ha en bra dag!


MÅNDAG

Godmorgon!

Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har inte haft tid! Jobbade i veckan och nu är vi klara med utbildningen. Så imorgon börjar jag jobba helt ensam! Spännande.

Jag har hunnit med att köpa en bil i helgen. Igår faktiskt. Men just nu kör jag ändå mina föräldrars bil eftersom att pappa skulle fixa lite småsaker på bilen.

Idag så ska jag springa på stan och fixa lite saker till min älsklings födelsedag. Han fyller år på Onsdag. Annars så känner jag mig lite nere idag, jag vet inte varför? Usch, den känslan måste försvinna.

Ni får ha en bra dag!



Denna fick följa med mig hem i lördag, fast i en annan färg.


ÖNSKELISTA







LADY GAGA





Bad Romance, den spelas konstant just nu!


HARD WORK, WORK

Även idag är jag helt slut i både huvudet och kroppen. Det tar på en att sitta och tänka intensivt hela dagarna. Ni som inte har haft ett jobb där man konstant svarar i telefon förstår mig säkert inte, men ni andra tror jag förstår exakt vad jag menar.

Men annars så har det gått bra idag. Har typ världens roligaste arbetskamrater så det gör ju det hela lite roligare! Just nu taggar jag inför morgondagen. Efter jobbet så drar nästan alla ur vår utbildningsgrupp till Evelyn. Det blir att äta pizza och dricka lite. Vid 9 tiden drar vi till Olles. Där även alla andra som jobbar på 3 kommer att vara. Jag tror det kommer att bli grymt kul! Man får lära känna alla lite bättre utanför jobbet. Dock tror jag inte att det kommer att bli så sent eftersom att vi jobbar på torsdag också. Tur vi bara skulle sitta och lyssna då och inte ta samtal!






Ikväll så står det Afro dans på shemat. Jag hade glömt ta ut pengar så jag trodde inte att jag skulle kunna fara men då kom gulliga Eva upp och hade skrapat ihop lite kontanter. Många 1kronor och 5kronor, hih. Men tack! Känns så skönt att få röra på sig.

Har även fått shemat för December. Jag kan säga att jag har riktigt sköna dagar! Så det känns bra med en mjukstart.

Ni får ha en bra kväll!

MÅNDAG

Idag är jag helt slut. Har jobbat från klockan 8 imorse och när jag kom hem så åt vi och sen la jag mig i sängen och har vaknat nu. Det var skönt men nu känner jag mig jätte seg och slut. Jag hade tänkte försöka träna lite och sen ta en dusch innan Marcus kommer hem. Nu är jag bara rädd att jag inte kommer att kunna somna ikväll.

Fast imorrn så börjar vi klockan 9 så det känns riktigt skönt. Och på Onsdag blir det nog Olles med hela 3 gänget! Blir nog trevligt!

Nu ska jag försöka träna lite, ni får ha en bra kväll!


JIMMY CHOO FOR HM

Ni har inte missat alla gobitar som har kommit in va? Synd bara att allt man vill ha är slutsåld eller kostar alldeles för mycket! Här har ni lite ögongodis iallafall.




DÅ VAR HELGEN SLUT

Godmorgon! Här kommer lite bilder från igår. Jag hann bara ta några kort sen tog batteriet slut. Men det var riktigt kul igår. Nu ska vi dra iväg på kiosken och köpa lite godis!


















OUTFIT







NU ÄR DET DAGS

Nu är man väl nästan färdigfixad då. Ska bara hjälpa Marcus med sitt hår och sen drar vi iväg till Jocke. Jag hoppas verkligen att det blir kul ikväll, men det tror jag att det blir. Funderar på om jag ska orka ta en bild på hur jag ser ut ikväll eller inte. På tal om att ta bilder så ska jag ta med mig kameran ikväll så ni får se lite bilder imorgon!

Hoppas att alla får en bra kväll!


LÖRDAG

Godmorgon!

Vaknade vid 10 tiden och nu har vi legat och dragit oss i sängen tills nu och vi har inga planer på att gå upp än. Eller jag har hunnit vara upp och hämtat ner lite frukost. Det blev smörgåstårta från gårdagen! Idag så blir det väl inte att göra så mycket tror jag. Men ikväll blir det som sagt fest. Tror att det blir förfest här i Burträsk hos Jocke och Emelie sen ska vi försöka ta oss in till stan. Blir nog bra.

Vad har ni för planer idag?


SNYGG STÖVEL FRÅN NELLY



799:-


NI BETYDER ALLT

Just har jag ett såkalllat lyckorus! Jag är så glad för allt jag har. Min familj, min pojkvän, hans familj, mina vänner alla är bara så undebara! Jag är så glad att jag har dom även om jag kanske inte visar det jämt. Men alla betyder verkligen jätte mycket för mig och jag förstår inte hur jag skulle kunna klara mig utan någon av dom. Jag känner mig riktigt tacksam som får vara hemma hos Marcus så mycket. Eftersom att jag bor i Burträsk och jobbar i stan så blir det lätt så att man åker hem till Marcus istället. Men det är egentligen inte för att jag inte orkar köra hem till Burträsk, det är mer för att jag vill vara med honom. Och när man jobbar på samma jobb så är det ju lätt att man åker med varandra till och från jobbet. Men det jag vill komma fram till är att jag är så tacksam för att jag får vara där så ofta, jag känner mig nästan lite bortskämd som får äta, duscha, sova osv där. Jag vill bara säga tack! Ni är underbara!

Sen så saknar jag min family när jag är borta nästan hela veckan. Men det ska bli kul att få komma hem över helgen. Okej, det jag ville säga med det här inlägget är att uppskatta det du har, istället för att sakna det du inte har. Jag tror inte att man förstår hur riktigt bra man har det förän något förändras. Jag älskar er verkligen! Och Marcus, du är det bästa som finns!








JAG ÄLSKAR ATT JOBBA

Ni ska bara veta hur mkt jag gruvade mig igår för idag. Vi har suttit själva och tagit samtal! Efter en veckas utbildning bara. Det är riktigt svårt, men jag känner att egentligen hade jag inte behövt gruva mig alls. När man behöver hjälp så får man det också. Saken är den att man behöver hjälp hela tiden nästan men ändå står dom ut med oss när vi frågar om minsta lilla sak. Och alla som sitter på 3 är så trevliga! Det är hur roligt som helst att sitta och prata med de som är lite mer erfarna när man inte tar samtal. Man känner sig verkligen som en i gänget, haha! Tycker det är riktigt roligt faktist, blir nog ännu roligare när man har lärt sig allt.

Nu har jag just kommit hem till Marcus. Väntar på maten, jag är riktigt hungrig och jag tror att det blir tacos! Marcus slutar 9 ikväll så då ska jag hämta upp honom på jobbet sen far vi till Burträsk över helgen. Pappa fyller år idag så ikväll ska han få lite presenter och sen hoppas jag att dom har kvar lite smörgåstårta. Skulle inte vara helt fel. Imorgon blir det fest, vi vet inte var än. Det skulle vara kul att börja på dagen och basta och duscha, sen dra iväg till någon och dricka några glas sen iväg till stan. Ska nog lägga fram det förslaget. Sen blir det nog rätt så lungt på söndagen och tagga inför sista utbildningsveckan.

Nu är det visst mat! Hörs senare!


NU SKA JAG DRA MIG MOT SÄNGEN



Då får jag säga Godnatt. Har hunnit träna och ätit lite fika som jag fick av Marcus igår, jätte gulligt! Nu har han kommit hem så jag tror att vi ska se lite Flash Forward eller Californication. Annars så blir det nog att försöka somna tidigt ikväll eftersom att vi börjar 8 imorgon och inte 9. Men det känns otroligt skönt att det är fredag imorgon! Ska bara ta mig igenom dagen men alla samtal vi ska ta först! Sen kan jag njuta. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll så hörs vi imorgon istället! Godnatt!



IM IN LOVE


Jag har verkligen fallit för dessa skor! Jag har sett dom på hm flera gånger, och gillar dom mer och mer för varje gång. Sen så har Elin på mitt jobb ett par och dom är ännu snyggare på fötterna! Eller hon passar jätte bra i dom, så jag funderar på om jag ska slå till! Dyra kan jag då inte säga att dom är, bara 299:-



DET GÅR FRAMÅT

Åh, jag orkar inte trycka in mer information i min hjärna! Jag är helt slut i huvudet och ögonen. Det gör det inte bättre att jag trodde att det var fredag idag, men fick veta att det är torsdag. Det kändes verkligen som om att det var fredag! Tur det är fredag imorgon iallafall.

Imorrn ska vi fira pappa som fyller år. Sen på lördag tror jag att det blir fest. Lät det som. Sen söndag blir det nog lungt. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Har just ätit så jag tänkte vänta lite med att träna. Marcus slutar 8 ikväll så jag ska försöka hinna gå in på tre.se och plugga in lite priser. Kika igenom mina anteckningar kan ju vara en idè också.

Tänkte bjuda på en låt som jag lyssnade mycket på förut och som jag nu hittade på en väldigt gammal skiva. Det är grym!


TISDAG

Det är så svårt! Det vi håller på att lära oss nu alltså. Det känns som om att jag aldrig kommer att kunna lära mig det här. Men så kändes det när vi skulle lära oss forma också. Fast då hade jag lärt mig mycket mer efter 2 dagar än vad jag har gjort nu. Fick iallafall testa ta ett samtal idag, det går ju bra att prata men jag förstår inte hur jag ska hjälpa kunden när vi inte ens kan programmet. Fast det löser sig säkert.

Jag slutade iallfall 5 idag och från kvart över 5 till nu har jag försökt få datorn att funka. Eller den funkar men det tar en evighet tills den går som den ska. Men nu ska den väl rulla på som vanligt hoppas jag.

Nu väntar jag på mat sen ska jag se Emsam mamma söker. Avsnittet från i söndag. Senare ikväll så ska jag träna, drar iväg på afro! Det ska bli härligt!

Ha en bra kväll! Och fortsätt tipsa om bloggar!



Take me back!


TIPSA MIG OM BLOGGAR

Nu är det såhär, jag vill ha fler bloggar att läsa! Så var snälla att tipsa mig om bra bloggar, även er egen. Det skulle vara jätte roligt. Eftersom att ni kanske tipsar mig om något bra så tänkte jag tipsa er om två riktigt bra serier som jag och Marcus har blivit helt beroende av.

Den första är Californication. Det är en komediserie som går på Comedycentral. Men vi har laddat hem det nu för att få se allt från början och nu har jag fastnat i det.
 


Den andra är Flash Forward. En ny serie som har börjat på 4:an. Riktigt spännande och jag har bara sett 3 avsnitt än!



 


NÄR KOMMER MIN LÖN?







H M


JAG HAR HAFT MYCKET ATT GÖRA


Nu har jag jobbat i 1 vecka och 1 dag! Det känns så förbannat bra! Sorry att det blev en dålig bloggvecka förra veckan men jag hade så mycket annat att tänka på. Jag hade så mycket att hinna lära mig. Men det gick riktigt bra. Vi började sitta själva i telefon på torsdagen. Sen satt vi själva fredagen också. Det var faktiskt roligt! Nu i veckan har vi börjat på en ny utbildning. Vi ska även sitta åt 3. Det känns som om att det här är en aning svårare än det vi hade förra veckan så vi får se hur det går.

Jag orkade inte blogga förra veckan eftersom att jag var helt slut när jag kom hem. Ville bara lägga mig och sova. Det är konstigt att man blir så slut eftersom att man sitter ner hela tiden. Men man blir trött på ett annat sätt. Men nu ska jag väl ha börjat vänja mig så jag hoppas att jag inte kommer att vara lika trött i veckan. Och imorgon börjar jag klockan 9, hur skönt som helst!

Jag tänkte bara säga att i helgen var det personalfest. Det var riktigt roligt men som sagt var jag helt slutkörd så jag orkade inte dra ut efteråt så vi for hem ganska tidigt. Men det var god mat och trevligt folk! Festen skulle ha varit i helgen istället, så kanske jag inte hade varit lika trött. Men det kommer väl fler. Sen igår så firade vi pappa på dagen och jag klippte även min farmor och tjänade 500:-. Nu ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, jag har hunnit träna lite, det behövs verkligen när man sitter still hela dagen.

Nu har ni fått en liten uppdatering om vad som händer!


KOMMENTAR

Fråga: vilken bra blogg du har ! =)... Jag har förresten hört att chefen på exakt är hemskt ,typ att man bara får jobba helg å aldrig vara ledig , hur tycker ud det är där,alla allt frid å förjd?,,skulle avra kul å veta hur en arbetsdag ser ut ,funderar på att söka jobb där? =)


Svar:

Tack! Nej nej, alla är jätte trevliga där. Jag trivs där hitills iallafall. Det är många yngre som jobbar där så man känner igen väldigt mycket folk så det är roligt! Jag har ju nyss börjat så jag håller på med utbildningen just nu och då jobbar jag bara 8-4. Men sen kommer jag även att utbilda mig inom 3 och de har ett annat schema. Man jobbar ju så länge som dom har öppet så det är därför man måste jobba kvällar och helger också men shemat är gjort så att man jobbar olika hela tiden. Jobbar man på Comhem så är schemat ganska tufft vet jag. En vecka kan vara te.x Måndag - 9-6 , Tisdag - 8-12 sen ledig till klockan 5 och jobbar till klockan 9. Sen kan man börja 12 på dagen och jobba till 10. Det finns även 13 timmars pass. Men jag jobbar som sagt inte där. Sök jobb där du! Du kommer nog att trivas.
 

JAG ÄR HELT SLUT

Efter Afrodans och Pilates. Nu ska jag sova. Tuff dag imorgon!

Godnatt!



XZAKT

Har inte orkat uppdatera. Igår jobbade jag ju som sagt och när jag och Marcus kom hem så var vi helt slut! Åt, duschade sen la vi oss i soffan och såg serier på datorn. Jag lyckades somna där och klockan var bara ca halv 9. Kanske inte var så konstig iof, jag sov bara 4 timmar den natten. Idag är jag inte lika trött känner jag.

Jag har nyss kommit hem till Marcus. Han är sjuk stackarn! Så nu ska vi äta middag snart sen klockan 8 ska jag iväg till Afron. Jag måste få röra på mig känner jag eftersom att vi sitter mest stilla på jobbet. Får så ont i kroppen av att sitta på hårda stolar! 

Men det känns bra att jobba! Vi är bara 5 stycken i gruppen och bara tjejer så det är kul. Just nu håller vi på att lära oss programen och sitter och medlyssnar på samtal. Imorgon skulle vi troligtvis få testa på att svara själva. Ska blir spännande och se om man klarar det! Det vi ska göra är att ta emot samtal gällande tidningar som Ica kuriren, Hus och hem m.m. Vi avslutar prenumerationer och hjälper kunderna att börja på nya bland annat. På måndag kommer vi att börja vår 3 utbildning som vi kommer att ha i 2 veckor så det går fort det här. Det gäller att ta in så mycket man kan. Jag känner mig fullproppad med info just nu känner jag.

I helgen är det också personal fest så det ska bli riktigt roligt faktiskt! Lära känna folk lite bättre.

Nu ska jag kika runt lite på internet! Ha en bra kväll!

 

DET KÄNNS BRA

Så skönt! Jag är på riktigt bra humör känner jag. Längtar verkligen tills imorgon. Bara att få gå upp lite (mycket) tidigare än vanligt, fixa till mig och äta frukost i bra tid känns riktigt bra. Att få göra nått av dagen känns riktigt bra. Att få lära sig något nytt känns riktigt bra!

Jag är hemma nu iallfall. Tog 21.10 bussen hem. Marcus var så snäll och skjutsade mig till stan. Tog senare bussen för att gå mysa lite med honom när han kom hem från jobbet. Jag hann in på Ica supermarket också för att köpa lite saker. Köpte hårfärg, BUS och några Vitamin well för att ha i veckan. Dom är ju jätte goda! Och bra för kroppen!



Nu ska jag lägga mig och se avsnittet av Ensam mamma söker som jag missade idag. Sen ska jag försöka sova. Godnatt!


UPPE UR SÄNGEN



Som ni ser blev jag less på allt det vita och sugen på lite färg. Så nu får det bli såhär. Vill ha en ny header också men har inga bra bilder, så det får bli senare. Sitter just nu och ser Biggest loser. Det är ganska kul att se faktiskt. Det är kul att se att dom lyckas gå ner så mycket.

Jag tror jag ska försöka träna lite idag även fast jag känner mig helt slut. Man brukar alltid bli piggare efter ett träningspass. Jag har fått mig ur sängen nu iallafall och ätit lite så jag känner mig lite piggare iallafall.

Ikväll hade jag tänkt försöka hinna sätta i lite fler slingor i håret eftersom att jag har tappat några sen hade jag även tänkt färga håret men vi får se om jag hinner allt det. Jag kommer ju hem ganska sent så. Men vi får se, annars får det bli imorgon.

Nu tror jag att jag ska ta och svettas lite, tjing!


HELT SLUT

Åh, jag har verkligen ingen lust alls att gå upp ur sängen idag. Jag känner mig bara helst slut i kroppen och huvudet. Jag är inte ens hungrig, brukar alltid vara hungrig på morgonen.

Sen har jag bloggtorka, vet inte alls vad jag ska skriva om. MEN ikväll är det iallfall Top model och Ensam mamma söker, så det känns ju helt okej iallfall. Men nej, usch jag gillar inte alls söndagar.


SÖNDAG

Godmorgon!

Då var det söndag igen. Jag ligger och ser reprisen av Idol just nu som jag missade i fredags. Marcus är och jobbar, stackarn. Han trodde att han var ledig hela helgen men icke! Han slutar vid 6 tiden ikväll. Jag måste hem ikväll och hämta bilen så jag tar mig till xzakt imorgon. Blir nog 10 över 9 bussen.

Igår var en riktigt slö dag. Vi slog på bastun och tände ljus och badade i badkaret. Hur skönt som helst! Sen så blev det en sen middag som var jätte god. Sen satt vi oss och såg en fílm som gick på 6:an som faktiskt var rätt bra. Vi somnade ganska tidigt, eller Marcus iallfall. Jag låg uppe och så tv rätt länge, kanske därför jag är så trött idag!




Blir nog bara att ta det lungt idag och ladda inför veckan. Börjar ju som sagt att jobba imorgon. Klockan 9 börjar utbildningen. Sen fick jag veta av Marcus att det är personalfest i helgen, det passar ju perfekt! Få lära känna lite människor. Så det blir kul.

Ni får ha en härlig söndag!


RSS 2.0