HALLOWEEN
























JAG HAR FÅTT JOBB

Jaa! Jag har fått jobb! Jag ska jobba på Xzakt kundrelation. Med kundservice och support. De flesta som jobbar där sitter åt Comhem men jag kommer att sitta åt 3. Marcus jobbar även där så det ska bli riktigt spännande! Jag börjar redan på måndag.

Vilken lättnad! Inte direkt ett drömjobb, men det är ett jobb tills vidare iallafall.





WHATCHA SAY - JASON DERULO


ÄNTLIGEN FREDAG




Då var det fredag. Ikväll är det dags att klä ut sig. Ska bli så kul att se hur alla ser ut!

Jag har hunnit träna en timme nu på morgonen och just ätit frukost. Jag funderar på om jag ska ta mig ut och gå en sväng, annars så blir det nog bara att sitta och ta det lungt tills Marcus kommer hem.

Vad har ni för planer för kvällen? Ska ni klä ut er?




BOOTS

Jag håller på att leta ihjäl mig efter ett par snygga boots. Men jag hittar inga jag riktigt fastnar för och gör jag det så är dom slut.

Någon som har nått tips på snygga boots, inte allt för dyra?


Jag vill ha dessa som kommer från Sko punkten men det finns bara storlek 39 och uppåt. Någon som har en 37 som inte behövs längre? (A)


SNART ÄR DET FREDAG

Nu har Marcus slutat jobba. Vi drar snart in till stan för att fixa lite att dricka till imorgon och även groggvirke. Det blir nog ingen hockey ikväll, Marcus kände sig så trött. Så han får vila upp sig till morgondagen istället. Nu har jag även fått veta vad Marcus, Anton och Robin ska klä ut sig till. Marcus ska vara Arab, Anton en Skotte och Robin en Tysk! Haha, det kan ju inte bli annat än lyckat!







TRÄNING

Nyss tränat i 1,5 timme. Hur skönt som helst. Nu ska jag försöka fixa en sak till Marcus födelsedag. Sen vid kvart över 8 drar jag till stan till min älskling. Imorgon ska jag försöka få med han på hockey, så jag ska övertala han ikväll. Har även lyckats välja min kläder till Halloween idag. Just ja! Jag måste komma ihåg att ta med mig kameran!

Ha en bra kväll!


ONSDAG

Godmorgon!

Har alldeles nyss vaknat. Jag ställde min klocka eftersom att Emelie och Malin ska komma hit. Annars hade jag nog sovit ett bra tag till. Är jätte trött faktiskt.

Men nu ska jag upp och göra en riktigt god frukost! Jag älskar frukost! Sen kommer som sagt Emelie och Malin hit och vi ska fixa lite med deras hår. Sen drar nog jag och Emelie ut på en promme. Hade även tänkt hinna förbi farmor idag. Hon har det lite jobbigt just nu så hon blir så glad om man hälsar på. Och det är så mysigt att sitta och prata med henne. Man blir alltid bjuden på fika också!

Sen ikväll kanske jag drar in till stan, vi får se. Eller så blir det imorgon. Ska även försöka få med Marcus på hockeyn imorgon! Han jobbar bara till 1 så det blir perfekt.

Just de! Jag måste ju hitta några kläder att ha på Halloween också, sen även fixa till peruken lite. Det måste jag göra idag.

Vad har ni för planer för dagen?



JAG MÅSTE BARA SÄGA EN SAK

Jag älskar Ensam mamma söker! Det är så kul med dejtingprogram.




DÅ VAR VI KLARA

Då var jag klar med Emelie förlängning. Tyvärr så glömde jag helt bort att ta bilder, jag vet inte, jag tänkte inte ens på det. Men hon blev iallafall hur snygg som helst! Och färgen var perfekt. Imorrn ska vi färga hennes utväxt också, och sen skulle jag visst lägga in lite slingor i Malins hår. Det blir nog bra.

Haha, ska bli kul att höra imorgon om Emelie har kunnat sova något inatt. Eftersom att man är väldigt öm i hårbotten efter en förlängning. Men det brukar gå över efter några dagar.

Nu måste jag in och titta hur det går för AIK. Jag hoppas verkligen att dom leder. Sen ska jag ringa Marcus och informera han om lite saker angående Halloween. Ska även se Desperate Housewives.

Sen blir det nog godnatt!


VI HAR KÖRT HÅRT

Jäklar så duktiga vi har varit! Jag och min syster for iväg och simmande en halvtimme. Senare när vi kom hem så körde vi en dvd med dans/boxning och sedan pilates. Hur skönt som helst! Så nu sitter jag och väntar på maten. Det blir fisklasange.

Annars så kommer som sagt Emelie ikväll och vi ska ta och sätta i löshåret och klippa henne lite. Då ska jag ta före och efter bilder så att ni får se skillnaden. Det ska bli spännande att se hur det blir, men jag tror att hon kommer att bli skit snygg!

Ikväll är det även Desperate Housewives och Christine så det ska jag absolut se. Sen kommer jag nog att somna ganska tidigt ikväll för jag känner mig rätt trött. Nog för att jag hatar att sova själv, man känner sig så ensam. Saknar Marcus som nästan alltid brukar sova med mig. Iof så får man ju hela sängen för sig själv! Men det är ändå mysigare att ha sin älskling där. Eller vad tycker ni?



Jag älskar dej så mycket! Och jag älskar den här bilden!


TACK PAPPA

De här fick jag av min pappa när jag kom hem. Han har gjort dom själv, hur snygga som helst!





Nu ska jag iväg med min syster och hälsa på farmor. Sen far vi på badhuset och simmar. Ikväll ska jag sätta in hårförlängningen på Emelie. Det ska bli riktigt roligt! Vi hörs senare!


SPOTIFY

Har suttit och uppdaterat min Spotify lista nu ett tag. Så här ser den ut för tillfället!




OCH DEN HÄR ÄR JU INTE SÄMRE

Black hole sun - Soundgarden


DEN ÄR JU SÅ BRA

Take a minute - K`naan


DET GICK BRA

Då var jag hemma hos Marcus igen. Jag kan säga att det kändes som om att intervjun gick bra men man vet ju aldrig! Jag skulle iallafall få veta i slutet av veckan om jag kommer att få jobbet eller inte.

Jag har även hunnit vara på Ica maxi och köpa lite saker. Jag orkade inte fara in till stan för jag hade inga parkeringspengar. Ikväll slutar inte Marcus förän klockan 10. Usch, vad ska jag göra hela kvällen? Det blir väl det vanliga, träna och sen tv:n.

Annars så längtar jag till på fredag. Då blir det Halloween fest! Hoppas bara att Marcus, Anton och Robin tar tag i att hitta nått att klä ut sig till. ALLA måste vara utklädda! Så är det bara!

Nu ska jag se Hells kitchen och vänta på middagen. Ha en bra kväll!


INTERVJU

Nu drar jag på arbetsintervju! Kanske en sväng på stan sen, vi får se! Vi hörs senare så får ni veta hur det gick. Ha en fortsatt bra dag!



EN LITE BÄTTRE BILD PÅ HUR LOCKARNA SER UT




SÅHÄR SER JAG UT IDAG





Jag älskar mina lockar i håret! De är väldigt lätt att fixa dom också, det enda som behövs är en plattång,borste,hårspray och dina egna fingrar. Jag kanske visar sen hur man gör. Det är iallafall väldigt enkelt!


KOMMER NI ATT SE DEN?


GRATTIS MAMMA

Som fyller 50 år idag!

Just nu är det massa folk här som äter och har det bra. Så nu ska jag fortsätta hjälpa till här.

Ha en bra söndag!


DET ÄR JU SÅ SNYGGT MED NITAR





399:-






199:-


LÖRDAG

Visst kommer ni ihåg att ställa om klockorna?

Kom just hem från Lisas. Har haft en riktigt rolig kväll, längesen man umgicks med dem. Skönt att få sitta och prata av sig lite. Sen så har vi bjudits på god mat eftersom att mamma fyller år imorgon. Riktigt gott var det!

Var som sagt på hockeyn idag. Åh, jag vill tillbaka! Jag älskar stämningen! Tack pappa för biljetten!

Igår var vi och firade min syster och mamma i stan. Det blev spa, makeupstore för sminkning, lunch på tatung och middag på Olles. Så dom var rätt nöjda faktiskt, och jag var helt slut efter en hel dag på stan kan jag lova. Men kul var det! Sen så köpte jag med mig lite saker. Bobby`s hårvårdsserie hade jag tänkt testa så jag köpte med mig det hem, jag hoppas att det är riktigt bra nu då. Sen så fick jag en skjorta av min mamma som var hur snygg som helst! Tack! Hjälpte mig syster att hitta lite kläder så det var också roligt, det är ännu roligare att jag kan låna av henne ;)



Kvällen spenderades hos Marcus framför Idol, där jag inte alls tycker att Niclas skulle ha åkt hem. Men annars var det bra, somnade rätt tidigt eftersom att jag var helt slut!

Imorrn blir det att fira mamma ännu mer, jag har lovat henne att hjälpa till med att laga mat till alla som kommer, så det blir nog upp rätt tidigt eftersom jag hade tänkt hinna träna också. På kvällen kommer Marcus familj och äter och sen åker jag nog tillbaka till stan. 

På måndag har jag en arbetsintervju! Men jag säger inte vart, det får ni veta sen. Om jag får jobbet vill säga. 

Nu ska jag se lite Rules of engagement, sen sova. Jag känner att det här blev ett långt inlägg. Men Godnatt! 

SKELLEFTEÅ AIK

Igår hade jag en riktigt bra dag! Skriver senare om det.

Nu måste jag fixa till mig lite, ska nämligen på hockeyn idag! Så grymt kul! Hoppas bara att dom vinner.

Sen måste jag säga krya på dej åt min älskling som är halvsjuk men ändå jobbar, du är duktig du! Älskar dej sötnos! Ring mig ikväll :)

 


HUR SNYGGA ÄR INTE DE HÄR KLOCKORNA






499:- från Modekungen.se


DET FINNS SÅ MYCKET MAN VILL HA






HEJA AIK

Nu drar jag iväg och ser hockey på Ostens hus! Hoppas på vinst ikväll då!


JAG BLEV EN DJÄVUL

Ursäkta att jag inte skrev något igår, men jag hade inte tid! Åkte till stan på morgonen för att gå och kika på Halloween kläder med Sandra, Emelie och Linnea. Jag ska iallafall vara en djävul. Skönt att äntligen ha bestämt vad man ska vara. Emelie blev en häxa, och Sandra kunde inte bestämma sig. Så hon skulle kika med Mattias på internet istället. Men det blir nog perfekt. Vi fikade lite också, riktigt mysigt. Sen på kvällen så blev det så att vi for och såg bio. Surrogates. Det var väl bra, inte jätte bra men den funkade.

Idag har jag tagit mej hem till Burträsk igen. Tog halv 12 bussen i till stan, gick och solade och sen åkte jag hem. Träffade även min babe och Anton som skulle fara iväg och äta lunch på Tatung. Lät inte helt fel! Kom hem, gick ut med hunden och sen har jag städat! Det såg förjävligt ut hemma. Så jag blev tvungen, hade inte så mycket annat för mig ändå. Nu ska jag se Hells kitchen och vänta på maten. Det blir flygande jakob! Sen ikväll blir det säkert att fara och se hockeyn.

Imorrn är det fredag och då ska vi iväg och fira mamma och Johanna i stan. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Och jag är glad att Marcus bytte pass så att han också kan följa med och äta. Blir hur mysigt som helst!

Men ni får ha en bra kväll, så hörs vi senare!


LÄNGTAR TILL HELGEN

Åh, jag längtar till helgen! På fredagen så blir det att vara i stan hela dagen för att fira min mamma och min syster. Jag och pappa har fixat lite överraskningar åt dem. Sen på kvällen blir det Olles för att äta. Jag hoppas att min älskling får ledigt så att han kan vara med och äta. Lördag så blir det att fara och se hockeyn, jag hoppas verkligen att dom vinner när jag äntligen har tagit mig dit. På söndag blir det tårta och godsaker för att fira dem igen. Sen kommer det nog lite folk och hälsar på också. Kommer att bli riktigt roligt tror jag! Sen ska jag försöka hinna sätta i Emelies löshår. Om det har kommit.

Imorgon så ska jag, Emelie och Sandra på stan och kika om lite Halloween kläder. Måste ringa till Sandra kom ja på nu. Sen blir det säkert fika. Sen är Marcus ledig också så det är ju jätte kul!

Och ikväll är det Afrodans, Desperate Housewives och Christine. Har bara saker att se fram emot ikväll, känns bra! Sen hoppas jag att Marcus sluta klockan 9 och inte 10 ikväll.

Ni får ha en bra kväll alla läsare!


SVAR PÅ FRÅGORNA

1. Jag undrar vad ditt favoritkäk är och om du har nått gott recept att lägga ut på bloggen!

Svar: Jag äter det mesta faktiskt! Och jag kan inte säga att jag har någon favorit eftersom att det beror helt på vad jag är sugen på. Just nu är jag sugen på flygande jakob utan bananer så jag skulle säga att det är mitt favoritkäk just nu! Imorrn kan det vara något helt annat. Jag ska leta upp något recept senare när jag är hemma som jag tycker är riktigt gott, och lägga upp det här på bloggen.

2. Jag undrar om du har något bra tips om hur man står emot sötsuget? Och även om du har något bra tips på hur man sätter upp håret snyggt men enkelt?

Svar: När sötsuget kommer så finns det nog egentligen inte så mycket att göra. Jag tror bara att det gäller att vara stark och stå emot det. Känslan av att man har klarat att stå emot det är så mycket bättre än att bara dyka ner i godispåsen och må dåligt efteråt. Men jag tycker att när det kommer så ät något annat. Jag vet att man inte är sugen på en frukt just då kanske men en mandarin tycker jag funkar jätte bra. Eller gör en fruktsallad för det är ju hur gott som helst! Mandarin, äpple, banan och vindruvor. Det gäller att hitta sitt eget sätt att stå emot det, detta funkar för mig ibland, men inte hela tiden. För dej kanske det funkar hur bra som helst eller inte alls. Något mer som jag har märkt är att om jag tränar på kvällen så brukar jag inte alls vara sugen på godis, eftersom att jag oftas äter ganska mycket om jag har tränat hårt. Då är man mätt och då behöver man inget godis. Så prova något av detta, det kanske funkar, vem vet.

Nu när jag har så långt hår så brukar jag oftast bara sätta upp det i en tjorv på huvudet när jag inte orkar ha håret i ansiktet. När jag hade kortare hår så hade jag aldrig utsläppt eftersom att jag hatade min längd och att jag inte hade uppklippt eller något eftersom att jag försökte spara ut håret. Men jag satt upp håret på sätt som var alldeles för jobbiga och tog alldeles för lång tid. Men jag tycker det är snyggt att sätta upp håret i en ganska hög svans sen tar man lite av håret i svansen och lindar runt hårsnodden och fäster med en klämma. Det gör att det ser så mycket snyggare ut, även fast det är så enkelt! Något annat som är snyggt är att göra en snesvans och linda håret runt snodden och sedan locka håret lite så ser det mer glamoröst ut.



3. Vad är ditt drömyrke?

Svar: Mitt drömyrke är helt klart frisör eller makeupartist. Jag vill bli båda. Och det ska jag försöka bli också. Jag älskar att hålla på med hår och smink och jag älskar att få göra folk snygga! Roligaste som finns! Om det är någon som är sugen på en hårförlängning så hör bara av er!

4. Var har du köpt din ögonskugga på bilden?

Svar: Jag vet faktiskt inte, den är ganska gammal sen är det min syrras. Men det är bara en helt vanlig svart ögonskugga med lite shimmer i som finns att köpa nästan överallt skulle jag tro.

5. Bästa film?

Svar: Oj, så svårt! Jag ser inte så mycket filmer, mest serier. Men en film som jag verkligen tycker är riktigt bra är Fight Club.

6. Vad tycker du om Blondinbella, Kissie och Kenza?

Svar:

Blondinbella: Hon verkar vara en smart tjej, bra självförtroende, glad och verkar brinna för att insperera andra. Tycker dock att hon är lite för gammal för sin ålder. Hon är yngre än mig men det känns som om att hon är minst 5 år äldre. Men jag är nog lite avundsjuk för att hon har lyckats så bra, men jag tror inte att jag hade velat växa upp så fort. Jag tror att hon är en riktigt bra människa faktiskt.

Kissie: Också rätt smart tror jag, eftersom att hon vet att hon kan få läsare genom att provocera. Men jag tror inte att det håller i längden, tillslut tror jag att om ska kunna ha kvar bloggen och behålla sin värdighet så får hon lugna ner sig lite. Vara lite mer som hon är i verkliga livet. Jag kan inte säga om hon är en bra tjej eller inte för det har jag verkligen ingen aning om, beror väl helt på vem hon bryr sig om.

Kenza: Cool tjej med snygga kläder. Hon verkar veta hur man har kul men samtidigt så är hon ansvarsfull. Ibland gillar jag henne och ibland inte, jag vet inte. Får som inget grepp om hur hon är riktigt. Men jag tror att om man träffade henne skulle hon vara riktigt trevlig och grymt kul att umgås med. Så hon är nog en bra tjej.


7. Brukar du göra något speciellt för att hålla vikten? Typ är nyttigt på veckorna? Och har du några laster?

Svar: Ja, jag försöker äta nyttig på veckorna och ibland funkar det och ibland inte. Men man måste även kunna unna sig något då och då. På helgerna brukar jag oftast frossa i godsaker och det gör så att på måndag morgon så sitter fortfarande sötsuget där så det är oftast jobbigast att hålla sig ifrån sötsaker just då. Jag tränar även väldigt mycket så jag tror det är därför jag inte går upp i massor i vikt. Men visst pendlar det upp och ner ibland. 1 eller 2 kilo. Men det är inte så farligt.
Klart jag har någon last, choklad! Jag älskar det, det bästa som finns! Men nu har jag även börjar bli sugen på lakrits ganska ofta, sötlakrits dock!


8. Berätta hur du och Marcus blev tillsammans igen och hur det tog slut in the first place?

Svar: Jag orkar egentligen inte dra upp det här igen. Det var ett stort misstag av mig som ett frispel och inte visste vad jag ville. Om jag ville plugga vidare, om jag ville flytta, jag hade panik eftersom att jag hade tagit studenten och det kändes som om jag var tvungen att ändra mitt liv för att bli något. Men det jag behövde var tid för att inse att jag redan hade det jag ville ha, Marcus. Vi började umgås igen och jag var hos honom och jag tänkte hela tiden att jag ville inte fara hem, varför ville jag inte det? Jag förstod inte att jag ville ha tillbaka honom direkt. Men en kväll hände en sak som fick mig att inse att jag inte var lycklig utan honom. Jag är så glad att han tog mig tillbaka när jag sårade honom så. Men jag är ändå glad att det hände för nu vet jag vill vara med honom för alltid, jag vet det. Han är mitt allt, min älskling. Jag börjar nästan gråta när jag skriver det här, för jag älskar honom så mycket och jag hoppas att han vet det. Han är den enda som jag verkligen vill ska veta det. Vad andra tror bryr jag mej inte alls om.

9. Undrar om du kan visa hur man gör en stor och snygg "knopp" på huvudet?

Svar: Jag vet inte om jag kan visa det, men jag brukar bara sätta upp håret i en väldigt hög svans. Sen brukar jag linda mitt hår runt snodden men inte så hårt utan så att det sitter ganska löst sen bara sätta fast det med klämmor. Sen spaya så att det sitter.


10. Har du något tips på hur man inte tappar gnistan i ett förhållande?

Svar: Visa att ni verkligen tycker om varandra. Ge små överraskningar det är alltid kul. Och försök att inte vara allt för svartsjuk det är bara jobbigt, men att vara lite visar bara att man bryr sig. Jag är inte så bra på sånt här men jag tror att om man verkligen är menade för varandra så tappar man inte gnistan. Har man bara roligt och kommer bra överrens med den man är tillsammans med så funkar det länge tror jag.


 ♥

11. Du och din syster är båda supersnygga tycker jag. Är det inte jobbigt att ha en snygg syrra, blir det inte lite konkurrans?

Svar: Måste väl börja med att säga tack! Jag har som aldrig tänkt på det riktigt. Jag tycker bara det är roligt att hon är snygg! Och att hon ser så mycket äldre ut är 14.

12. Skulle du kunna bo i Burträsk hela livet? Och vad är det bästa du vet att göra på helgerna?

Svar: Haha, nej! Det bästa jag vet, hmm det beror på vad jag är sugen på. Är jag sugen på fest och att umgås med folk så är en lyckad fest det bästa jag vet. Är jag sugen på att vara hemma och bara mysa med min älskling och äta massa gott så är det de bästa jag vet. Beror helt på vilket humör jag är på.


Tack för alla frågorna och jag hoppas att ni är nöjda med svaren! ♥




TRÄNING

Nu hade jag tänkt ta mig ut för att springa. Eller gå, vi får se. Sen ska jag träna lite styrka när jag kommer tillbaka. Marcus slutar jobba klockan 9 så jag ska försöka hinna svara på alla frågor men annars så har jag hela morgondagen på mig också.

Emelie, vad tror du om stan på onsdag? Har pratat med Sandra och hon var på. Då kan vi kika om kläder till Halloween och kanske fika?

Nu drar jag ut, puss!



BILDER FRÅN FREDAGEN



Emelie och Linnea!



Love ya



Party like a rockstar



Sandra gumman!



Älskling!



Nykära



Sötnos



Jag älskar dej!



Anton och Oscar


Tack för en underbar kväll!


MÅNDAG

Godmorgon!

Jag som hade tänkt gå upp vid 9 tiden idag och fixat lite saker. Hade tänkt träna lite osv. Men jag var så trött imorse så jag somnade om och vaknade för ett litet tag sen. Jag har just gjort en fruktsallad och en smothie. Fruktsallad är underskattat, det är ju hur gott som helst!

Jag hade tänkt sätta mig och se inspelade top model från igår eftersom att jag missade det men det hade visst inte blivit inspelat så det var lite synd, men det kanske går att se på internet? Ska kika om det.

Idag blir det att vara med Macke när han kommer hem. Sen ikväll när han far och jobbar igen ska jag ta och träna lite. Sen ska jag försöka svara på frågorna också om jag hinner.

Ni får ha en bra dag!


LIKA SOM BÄR, ELLER?

Jag har hört det många gånger, men jag ser det inte riktigt. Någon som tycker att vi är lika?


Johanna?



Victoria?






Förresten! Glöm inte frågestunden, svaren kommer troligtvis imorgon så fråga på! Nu ska jag packa, bussen till stan går klockan 7. Ha en bra kväll sötnosar!

 


HELGEN

Helgen har varit kanon! I fredag blev det fest hos Malm. Förfest hos Sandra fast vi var bara 3 stycken. Hos Malm så dansade vi och hade hur kul som helst innan vi drog ut på Olles. Då försvann vissa så det var lite synd. Kvällen avslutades på Max drive in, Maxmål oxh chilicheese! Nu är det att tagga för Halloween som gäller!

Igår så var släkten här för att fira min mamma. Riktigt god mat och kvällen avslutades med hockey på Ostenshus med Emelie och Jocke där Marcus hade hittat några avslöjade bilder som vi inte kunde sluta skratta åt, minnen säger jag bara!


Några bilder från igår, glömde tyvärr kameran i fredags så har inga bilder därifrån. Men jag hoppas att få bilderna av emelie som hon tog.







SÖNDAG

Helgen har varit kung! Nu ska jag och min älskling se Rules of Engagement och senare blir det Tacos!

Skriver mer om helgen ikväll!




ÄNTLIGEN FREDAG

Godmorgon!

Jag väcktes ganska tidigt av ett telefonsamtal imorse. Tyvärr så var jag inte helt vaken tror jag så när jag skulle svara så tappade jag mobilen. Så det var bara att traska upp och ringa nummret. Det var ett viktigt nummer, ett sånt man inte känner igen ni vet, så jag ville veta vem det var. Och det var ett viktigt nummer, men jag tänker inte säga vem det var...än, hih.

Nu har jag just ätit frukost och ska gå upp och ringa badhuset. Jag hade tänkt sola idag. Sen får vi se vad som händer. Måste städa lite eftersom att imorrn kommer min mammas syskon och ska äta här. Hon fyller nämligen 50 nästa helg, så det blir säkert trevligt.

Ikväll drar jag till stan. Vad händer för er idag/ikväll? Tell me!



Denna ska få pryda min kropp ikväll tror jag
!


RESULTAT

Så här blev Sandras hårförlängning. Glömde tyvärr att ta en före bild.

 

Håret ser mycket mörkare ut på bild. Men det som gjordes var att sätta i håret sen klippte jag till det. Efter det så la vi i en lite mörkare blond färg för att få samma färg på hela håret eftersom att löshåret var lite ljusare. Efter det så la vi i ljusa slingor också. Blev hur snyggt som helst! Så det är mycket ljusare än vad det ser ut att vara på bilden.





TUNIKA

Jag vet att jag skulle sova, men jag blev tvungen att visa den här. Såg den i slutet av en tidning och den är så snygg! Jag ska ha den, tror jag. Jag ska testa den iallafall, om den finns på Cubus i Skellefteå.

 



CUBUS TUNIKA 199:-


HÅRFÖRLÄNGNING

Ni får ursäkta dålig uppdatering ikväll men jag har haft fullt upp! Det blev så att Sandras löshår hade kommit så jag har satt i det ikväll. Vi har även färgat håret på henne och klippt lite. Hon blev grymt snygg!

Jag ska lägga in bilder imorgon, jag orkar inte just nu. Är helt slut! Kvällen har varit kung och Sandra du är bara så härlig! Vi taggar till imorgon nu!

Godnatt!




OUTFIT

Sammetsleggings - BikBok
Vitt linne - Hm
Tunika - Cubus
Depend Nagellack Rosa - Cubus
Skor - Tradera




BORNTOMAKEYOUHAPPY

Kika in på min lillasysters blogg om ni har lust! Saknar henne så mycket just nu när jag inte är hemma så ofta. Men ikväll kommer jag hem, och är hemma hela helgen!

Här hittar ni hennes blogg!


TORSDAG

Godmorgon!

Usch, jag vet inte vad det är för fel på mig men jag har drömt mardrömmar varje natt typ hela veckan. Känns inte alls bra. Det är speciellt på morgonen just innan jag vaknar. När jag väl vaknar och går upp så är jag helt slut, känns som om att jag inte har sovit alls. Men jag får hoppas att det går över.

Idag blir det att vänta till Marcus kommer hem, vid 12 tiden. Då skulle jag visst klippa honom. Sen måste jag in till stan och fixa dricka till imorgon. Jag ska försöka få Marcus att skjutsa mig, så att jag hinner hem med 4 bussen till Burträsk. Det är nämligen så att alla bussar från Stackgrönnan går så att just när jag kommer fram till stan går bussen hem till Burträsk. Jag hinner som inte gör något när jag väl är där. Om jag inte tar halv 2 bussen men då hinner jag nog inte klippa Marcus. Aja, vi får se hur det där blir.

Imorgon blir det iallafall en tjekväll. Vi ska nog börja hos Sandra, sen får vi se vilka som är på. Det blir kanon!

Nu ska jag fixa mig lite, ha en bra dag och glöm inte Frågestunden!




Vi kör på en sommarbild, någon mer än jag som saknar värmen?


TRUE BLOOD

Nu kommer äntligen Marcus hem! Jag har suttit och varit orolig för att han slutade klockan 9, så jag blev tvungen att ringa och höra vart han hade tagit vägen. Men han väntade bara på Anton som slutade klockan 10. Tur de!

Sett första avsnittet av True Blood. Jag har hört att det ska vara bra, rätt likt Twillight men jag vet inte om jag fastnade för det riktigt. Kanske måste se ett avsnitt till. Här kan ni se om ni är sugna! Finns även andra serier.


FRÅGESTUND.



Vi kör på en frågestund! Fråga vad ni vill, vi får se när jag svarar. Beror på hur mycket frågor jag får.

Fråga på!


VAGABOND.






NU BLIR DET FILM

Så gott! Gjorde nyss en riktigt god sallad. Har hunnit vara ute och gått, fixat håret lite, städat lite i Marcus rum och nu har jag ätit en sen lunch. Jag tror att jag ska gå upp och se en film. Jag tror det blir Djävulen bär prada. Har sett den förut men det var så längesen och jag har ett minne av att den var bra.



Här har ni receptet om ni blir sugna på att testa!


Salladen heter säsongsmix och det är en påse med olika salladssorter. Sen är det bara att lägga i så mycket tomat, gurka och skinka som man vill ha. Jag hade även velat ha lök i men det fanns inte. Skär sen några tärningar av ost om ni gillar det. Sen är det bara att ringla över lite citronolja och smaksätt med örtsalt.

Riktigt gott!

 


SKOPUNKTEN


Boots från Skopunkten.com


Jag blev sugen.. ska jag?

399:-


DET BÖRJAR BLI KALLT





 

 

Allt från Hm

 


DET ÄR ONSDAG IDAG VA?

Då for Marcus till jobbet. Och jag har inget att göra! Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Han jobbat till 9 ikväll också. Det enda jag vet är att jag ska ut och spraya på färg på hans fälgar, haha. Jag är sugen på att fara in till stan och kika men då kommer det bara att gå massa pengar och sen så orkar jag inte sminka mig heller. Träna skulle jag kunna göra men jag kände inte riktigt för det just nu.

Det blir väl att se på tv gissar jag. Jag skulle ha haft mig en bil så att jag kunde ta mig till typ Ica maxi och köpa nått gott. Men jag har ju som sagt ingen bil.

Någon som har nått förslag på vad jag kan göra idag?


TISDAG

Godmorgon!

Nu har jag just kommit in från en promme. Det var riktigt skönt ute, lagom kallt och sol. Sitter och äter frukost och väntar på att Marcus ska komma hem från jobbet. Då tror jag att jag skulle hjälpa honom att byta däck på bilen. Jag vill lära mig så att jag kan om det skulle behövas. Man vet ju aldrig. Sen ikväll så är det afrodans som står på shemat, så kul! Jag mår alltid så bra när jag kommer hem från det.

Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!


DAGENS



Så här såg/ser jag ut idag!

Vitt linne - Hm
Spets linne - Hm
Tunika - Hm
Leggings - Bik Bok
Dunjacka - Stadium
Skor - Nelly.com


CHRISTINE




Någon mer än jag som ser det? Haha, jag tycker det är hur bra som helst!


DAGEN

Vilken härlig dag! For in till stan vid halv 2 tiden. Då gick jag direkt till Sandras jobb för att prata lite med henne och planera fredagens händelser. Så vi gick runt ett tag på stan och letade en present till min syster och pratade lite. När hon blev tvungen att gå tillbaka till jobbet så gick jag och köpte en liten överraskning till min älskling. Han kommer att bli så glad när han kommer hem, det är jag helt säker på.

Tog bussen hem till Marcus och satt och pratade lite med Matilda. Sen så bestämde vi oss för att se en film som Marcus redan hade sett så han ville inte se den med mig. Den var en rysare så jag ville inte se den själv. The Reaping heter den. Riktigt bra faktiskt.



Sen så blev det bestämt att jag ska göra hårförlängning på Sandra. Så det bli roligt, jag tror att hon kommer att bli skit snygg! Vi måste bara hitta rätt färg och beställa hem håret.

MÅNDAG - VISST GÅR HELGERNA FORT?

Nu har Marcus just farit till jobbet. Han jobbar till 9 ikväll. Så jag undrar vad jag ska ta och hitta på.

Vi har iallfall hunnit baka scones nu på morgonen! Det är ju så gott! Nu tror jag att jag ska ta och sminka mig lite och sen fara in till stan. Jag ska kika om en present till min syster som fyller år snart sen tror jag att jag ska hälsa på Sandra där hon jobbar.

Ni får ha en bra dag!


KOMMENTAR

Anonym om SÖNDAG:

din blogg är verkligen super!.nu till frågan. Jag är arbetslös,och undrar hur du göra för att fördriva tiden?. Jag har sökt massa jobb med har inte fått nått ännu, jag känner mig typ värdelös och bortglömd när mina kompisar har jobb, har du några bra tips på hur man ska tänka för att slippa vakna varje måndag med en klump i magen och ångest för att man känner sig dålig över att inte ha något att fylla dagarna med.skulle vara jätte glad över ett svar =).kramar!


Svar:

Jag måste börja med att säga tack! Kul att du gillar den :)

Nu till frågan, jag förstår precis vad du menar! Jag är som sagt också arbetslös och vissa dagar känner jag mig värdelös och det känns som om att jag inte behövs till någonting. Men det var mest i början, eller när alla började om skolan och jobbet och jag inte hade något att göra men nu har jag börjat tänka att det här är min chans att bara ta det lungt och kunna göra vad jag vill ett tag. Jag menar, jag vet att jag kommer att få jobb tillslut och då är mina lediga dagar över! Då vet jag att ja kommer att sakna att bara få sova hur länge jag vill och att bara kunna göra det jag känner för. När jag väl får ett jobb så vet jag ju att jag kommer att jobba många år framöver. Sen så vill jag inte ta ett jobb som jag vet att jag inte trivs att hålla på med, det kommer inte att hålla i längden. Jag kommer att ta chansen att utbilda mig till något jag verkligen vill bli så att jag få hålla på med något jag är intresserad av, istället för att bara ta de jobb jag kan få och må dåligt varje dag jag ska åka till jobbet. Jag tycker att nu när du har tid över så fundera på vad du verkligen vill hålla på med, om det är något du skulle vilja prova så gör det! Just nu så är det perfekta tiden för att utbilda sig, eftersom att det finns så lite jobb. Så då är det bättre att du utbildar dej till något du vill och när du är klar så kanske det finns mer jobb. Om du redan vet vad du vill bli och bara väntar på att få jobb inom det området så finns det ju inte så mycket annat att göra än att vänta. Men var inte så hård mot dej själv, det är inte ditt fel att du inte får något jobb, vi kan inte göra mycket annat än att bara söka och hålla tummarna. Din tur kommer.
Under tiden så njut av din lediga tid! Gå på stan, fika, se filmer och serier, börja träna, testa på något nytt! Hör av dej så kan vi hitta på något, vi som är arbetslösa ;) Om du bor i närheten vill säga. Men det enda jag kan säga är, njut! För du kommer att få jobba, det kan jag lova dej!


SÖNDAG

Så skönt! Har just tränat i ca 1,5 timme. Hur skönt som helst! Nu ska jag snart hoppa in i duschen när toan är ledig.

Sov länge idag, till halv 1. Men det var skönt. Sen låg jag kvar i sängen ett tag och såg lite tv innan jag gick upp och åt frukost. Ikväll ska jag försöka få med Marcus, Robin och Anton på bio. Blev inte igår, vi hyrde en film istället. En spansk rysare, eller vi märkte inte att den var på spanska förän vi började se den så vi blev lite besvikna. Men den var bra ändå. Barnhemmet (El Ofranato) hette den.


LÖRDAG

Då var man hemma hos Marcus igen. Har varit i stan sen 12 tiden och gått med min syster. Mamma och pappa skulle in och handla mat till nästa helg då min mammas syskon ska komma och fira henne, så vi passade på att gå på stan. Köpte en ny fundation och två nagellack. Sen lyckades min syrra få en present i förväg. Hon fyller 23 okt. En grymt snygg kort jacka med nitar. Svart! Den kommer jag att använda det kan jag lova. Vi gick även på Waynes och åt en sallad, alltid lika gott!

Nu är jag som sagt hos Marcus och väntar på att han ska sluta jobba. Ikväll vet jag inte alls vad vi ska göra. Han jobbar imorgon också så det blir ingen fest. Men kanske bio?

Ska ta och ladda hem Limewire nu så att jag kan ladda ner lite nya låtar, är så less på alla som Marcus har i sin bil, det behövs något nytt!


IDOL

Nu är det dags för Idol! Vem är er favorit? Min är helt klart Mariette, eller hur hennes namn nu stavas. Hon är grym! För bra för Idol. Och hon är ju så snygg!



LOVE THEM





Mina nya skor från Nelly! Helt underbara!


SHOES

JAA! Mina skor har kommit! Men jag kan inte hämta ut dem föränn klockan 4. Det sög ju, jag vill se dom nu!

Nu drar jag ut och gå/springer en sväng :)





FREDAG

Godmorgon alla fina läsare!

Äntligen fredag! Nog för att jag är ledig varje dag men det är något speciellt med fredagar, jag är alltid på mycket bättre humör på fredagar, I dont know why?

Ligger fortfarande i sängen. Har hunnit ringa vårdcentralen och även badhuset för att boka en solning. Ska sola och simma idag tänkte jag. Jag ska iväg till vårdcentralen för att kolla upp om jag har influensaviruset i kroppen, eftersom att det kan komma tillbaka. Jag mår prima, men det kan ju vara bra att kolla eftersom att om jag hade det så kanske jag smittar andra, och det är ju inte så bra.

Annars så blir det en lugn dag. Vad ska ni göra idag?

Och kommentera mera! Det är så mycket roligare att skriva då!


MY LOVE

Jag älskar dej så mycket så att det gör ont, det gör ont för att jag känner mig så sårbar. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dej. Jag vet att du är den jag vill vara med, du är den jag vill leva med. Det känns så rätt, det är därför jag kan skriva det här. Jag vet att jag redan har hittat den som kommer att göra mig lycklig. För första gången i mitt liv är jag helt säker på vad jag vill, och det känns hur bra som helst, men jag är även så jävla rädd för att bli sårad. Jag vill göra dej glad, jag vill vara där för dej, skratta med dej, för att jag älskar dej Marcus! Du är den jag vill vara med, jag bara vet det!



♥ Marcus Rönnlund


SVININFLUENSAN OCH LYXFÄLLAN

Jag tror att jag har haft svininfluensan! Min pappa kom hem och berättade att det var många på Sörböleskolan som visst hade fått/haft svininfluensan, och deras symtom var att de hade ont i halsen, i huvudet, feber och att de hade spytt lite. Jag har haft exakt samma symtom. Jag trodde att jag hade fått magsjuka när jag kände att jag började må dåligt en kväll, men jag spydde bara en gång sen kände jag mig hur bra som helst! Så det måste ha varit svininfluensan. Jag tror det, tur jag är frisk nu iallafall!

Det blev ingen hockey ikväll. Jag drog mig ut och sprang istället. Riktigt skönt! Sen tränade jag lite styrka hemma. Nu sitter jag och ser på Lyxfällan, jag blir lika rädd varje gång att jag kommer att hamna där, för jag är inte alls bra med pengar. Men jag ska bli bättre, när jag får ett jobb och börjar få lön! Då ska jag spara, det har jag lovat mig själv, hah!




HOCKEY IKVÄLL

Jag tror att jag ska ta och fara och se hockeyn ikväll på Ostens hus. Jag har ändå inte så mycket annat för mig. Hade tänkt försöka hinna träna men jag har haft så fullt upp nu med att skriva CV och saker så jag har inte hunnit! Men imorgon blir det nog att fara på gymet eller så drar jag mig iväg och simmar.

Glöm inte att mellan 18-22 ikväll så får man med en Goodiebag om man gör en beställning hos Nelly!

Ha en bra kväll!



Pälsmössa Rut m.fl. 159:-

Nelly.com


OCH MIN NYA JACKA



Jag vet, kameran är inte den bästa! :)


I LOVE MY NEW SHOES




DIADEM FRÅN NELLY




Nelly.com

149 :-


TORSDAG

Godmorgon alla läsare!

Jag ligger kvar i sängen än. Blev väckt av att Kurre (Marcus katt) ville ut, och han gav sig inte föränn jag gick ner och släppte ut honom. Så nu är jag vaken! Men lika bra det så att jag inte sover bort hela dagen.

Snart kommer Marcus hem från jobbet. Då blir det frukost/lunch iaf, sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Han kommer garanterat att vilja sova igen. Sen börjar han om att jobba klockan 4. Så jag ska nog åka med till stan och ta bussen hem, måste vara hemma någongång också känner jag. Sen har jag formodligen ett paket som väntar hemma!

Ha en bra dag!


NELLY.COM

Kika in hos Nelly och gör en beställning! Just nu får ni 100 :- rabatt om ni handlar för 500 :-. Gäller 7-8 okt. Imorgon får även alla som gör en beställning mellan 18-22 en goodiebag! Det är väl inte helt fel? 

 

Dominica SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMBlackpool SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMBarcelona SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM




SVAR PÅ KOMMENTAR

 



Anonym om TRÄNING:
Vars är du och tränar det? skulle vara roligt att prova=)

Svar:
Jag tränar i Stackgrönnan. Marcus mamma brukar vara på Afro power dance på skolan som finns här. Så jag brukar följa med dit ibland. Roligt med lite omväxling, man blir less på att bara vara ute och gå/springa hela tiden. Klart du ska prova! Men det finns ju på de flesta gym om du hellre vill gå dit. På Friskvård t.ex :)


HÄRLIG DAG

Vilken grym dag jag har haft! Åkte in till stan vid halv 1 tiden med min älskling som skulle fara och jobba. Sen mötte jag upp Sandra för att gå och fika på Waynes. Vi satt säkert i 2 timmar och pratade. Jätte mysigt! Efter det så gick vi lite på stan för att kika lite. Sen gick vi förbi Friskvårds för att fixa Sandras kort, då bestämde vi oss för att träna lite. Så vi for hem till Sandra och hämtade kläder och kollade upp om det fanns något pass som vi kunde gå på. Så det blev ett Core pass på 40 min. Riktigt roligt, men grymt jobbigt!

Efter det gick vi och kikade lite till på stan. Letade en jacka åt Marcus, och sen skulle vi byta en jacka som Sandra hade köpt. Jag provade lite jackor jag med eftersom att jag verkligen behöver en varmare jacka. Jag lyckades hitta en som jag verkligen ville ha, så den fick följa med hem. Även fast den kostade 999:- ! Men det var den värd, hur snygg och skön som helst! Sen hittade vi även en jacka åt Marcus som var riktigt snygg.





TRÄNING

Nu drar jag iväg och dansar lite! Kunde inte bestämma mig om jag ville träna eller se hockeyn, men eftersom att jag inte har tränat på ca 1 vecka så kändes det lockade att fara på afro dansen. Det är så skönt efteråt, man får som ny energi!


CHRISTINA AGUILERA




Christina Aguilera är ju verkligen hur duktig som helst på att sjunga! Och hon är ju så snygg! Men hon har haft sina olika utseenden, när tycker ni hon såg bäst ut?





Jag tycker att hon ska vara blond, alltså riktigt blond. Jag älskar hur hon ser ut på dom här bilderna, den stilen passar henne helt klart bäst.




TISDAG

Nu har vi just kommit hem från stan. Har varit på Marcus pappas jobb för att hämta lite saker. Sen åt vi även på Max, men det ångrar jag nu. Jag har märkt att det inte är så bra att börja dagen med hamburgare och pommes, jag fick bara ont i magen. Men min sötnos bjöd mig på maten, så tack för det iallafall!


Nu sitter jag i soffan med datorn och kikar på lite bloggar. Marcus är ute i garaget och fixar med bilen. Vi tre tiden ska jag iväg och klippa Marcus för det blev inte igår. Sen blir det nog så att vi ska göra middag och sen får vi se om vi far och ser hockeyn i Innervik eller om jag far på Afrodansen med Eva. Skulle vara skönt att röra på sig lite för det var ett tag sen, men samtidigt vet jag inte om jag är riktigt frisk. Får se hur det känns ikväll.






Sean Kingston - Face Drop


NELLY.COM


Dessa snyggingar är påväg hem till mig just nu, känns bra!


SVAR PÅ KOMMENTARER

 



1. Anonym om THIS IS HOW I LOOK TODAY:
är du arbetslös eller har du något jobb?=)..har du sökt om jobb ?=)

2. Anonym
om
HELGEN:
skulle inte du bli frisör? =)


SVAR

1.
Jag är arbetslös för tillfället och börjar bli rätt rastlös. Klart jag söker jobb, men som många vet så ska man ha tur om man får ett jobb. Så jag söker lite här och där och hoppas på det bästa.

2. Jo, jag har ju tänkt det. Men det är ju inte det lättaste att bara "bli" frisör. Jag måste utbilda mig först och jag har en utbildning som jag har kommit in på. Jag får välja när jag vill börja för det är en ny start varje halvår. Men det som gör det så svårt är att alla utbildningar är väldigt dyra, även denna. Jag skulle vilja jobba lite för att få ihop pengar innan jag börjar så att jag inte behöver låna allt för mycket. Så vi får se när jag kommer att börja utbildningen.




TRADERA

Klickat hem från Tradera :)


NIVEA

Jag älskar min ansiktskräm som jag använder just nu. Så jag tänkte tipsa er om den.

Den heter Nivea Visage, pure energy. Den både återfuktar samtidigt som den har ljusreflekterande pigment som gör så att huden får en vacker lyster. Jag tycker den är hur bra som helst.






THIS IS HOW I LOOK TODAY






HELGEN

Ursäkta min frånvaro i helgen, men jag har inte orkar skriva alls. Har inte haft så mycket att skriva heller.

I fredags så gjorde jag en hårförlängning på min mamma. Klippte till håret lite för hon ville inte ha det så långt utan vi gjorde det mer för att ge henne lite tjockare hår. Sen färgades det också. Riktigt bra blev det. Sen på kvällen såg jag Idol och sen kom Marcus som hade varit och jobbat.

I lördags såg vi hockeyn. Dom spelade hur bra som helst! Så det var roligt att se.



Igår så gjorde vi inte alls mycket, det var ju så dåligt väder. Vi spelade ett spel med min syster, som jag vann ;) Sen klippte jag min pappa också. På kvällen körde vi tillbaka till stackgrönnan. På vägen fick vi hjälpa några som hade kört ner i diket. Men vi klarade oss hela vägen hem, men det var fan halkigt på vägen.

Så nu ligger jag i Marcus säng och funderar på att gå upp och se Top model avsnittet som jag missade igår. Dom hade visst spelat in det åt mig. Sen får vi se vad jag hittar på. Ikväll ska jag iallafall iväg och klippa en som heter Marcus. Sen slutar min Macke vid 8.

Ni får ha en bra dag!


JENNA JAMESON

Jag har fått låna en bok av Emelie som hon sa var riktigt bra. Hon hade inte kunnat sluta läsa den. Så jag tror jag ska försöka läsa lite ikväll och se om jag fastnar i den.







VASARU`?

Ni som såg idol ikväll såg väl även vilka som gick vidare? Såg ni även att Camilla som stod med Karolina hörde fel i slutet när det stod mellan dom två? Jag säger bara, stackars flicka. Hon såg så glad ut och hoppade och kramade Peter, och då säger han "Jag sa Caroline". Hon fattade ingenting och fick bara gå åt sidan.
Läs om det här.



Hon såg så glad ut så att även jag trodde att hon hade gått vidare, fast jag hörde att han sa Karolina. Kan inte ha varit roligt alls!


SOM ETT BARN PÅ JULAFTON

Åh, jag blir alltid lika glad när jag har fått prata med min älskling! Du får mig alltid på så bra humör, jag älskar dej verkligen Marcus ♥

En annan sak som har fått mig på topphumör ikväll är att jag har nyss märkt att vi har fått Comedy Central!! Jag är helt beroende av denna kanal sent på kvällarna då jag inte kan sova, det är den som har hållit mig uppe nätterna när Marcus sover för att han ska jobba men jag är vaken eftersom att jag är arbetslös och sover till gud vet när på mornarna. Alla bra serier går på den här kanalen, I love it! Men nu börjar jag oroa mig för att det är en sån där kanal man får se på ett tag så att man börjar gilla den och sen stänger dom av den så att man måste börja betala för det. Men det är ren onska, så kan man bara inte göra! Dom kan inte retas på det viset, hah men det återstår att se.


8 simple rules


NYTT RUM

Nya rummet börjar bli klart!












MÅR BÄTTRE

Så skönt. Jag har blivit lite piggare nu på eftermiddagen så jag har lyckats att sätta i lite mer löshår och även färgat håret. Tog även en varm lång dusch, det behövdes verkligen. Höll på att frysa ihjäl.

Har även fixat lite med min mamma och min systers födelsedagspresenter. Jag hoppas verkligen att dom kommer att gilla det men de tror jag.

Nu väntar jag på mat, jag är så hungrig! Jag hoppas verkligen att jag får i mig lite mat nu för det är Flygande Jakob och det är ju inte alls dåligt. Ikväll blir det nog lungt, ska fixa nya lösnaglar tror jag, sen se Idol.



Hur snygg är inte den här bilden?


BILDER FRÅN HELGEN

Hos Malm i lördags :)

















Bilder lånade av Emelie


NY SÄNG MEN FORTFARANDE SJUK

Usch jag hatar att vara sjuk. Jag är så grymt rastlös för tillfället. Har knappt kunnat äta på 3 dagar nu och det känns kan jag lova. Man kan som inte riktigt tänka helt klart. Sen blir man ju så slut i kroppen, känns som om jag ska svimma varje gång jag ställer mig upp. Inte okej! Sen har jag inte ens min älskling här som kan ta hand om mej, men han kommer imorgon som tur är.

Har knappt kunnat sova inatt, eller jag somnade jätte sent. Sen vaknade jag typ halv 8. Låg och såg lite tv sen lyckades jag halvsova till ca halv 12. Men jag hade mardrömmar, huvva!

Men en bra sak är att jag har fått en ny säng! Äntligen! Och det är grymt skön kan jag lova. Så hade jag varit frisk hade jag sovit som en prinsessa i den, det kan jag lova.




RSS 2.0