MÅNDAG

Jaha, idag har man då hunnit jobba, träna och nu sitter jag här och äter och väntar på att Marcus ska komma hem. Han har ju köpt en ny dator så nu kan vi äntligen börja se filmer från stationära till tv:n. Vi har alltid sett på den bärbara förut eftersom att hans förra stationära var värdelös.

Annars så har helgen varit hur bra som helst. Klassfesten var riktigt kul, härligt att få träffa alla igen. Sen så jobbade jag lörd men kände mig inte alls bakis så det gick bra. Sen for vi hem till Burträsk där jag förlängde min syrras hår sen tog vi det bara lungt. Söndag hade vi tänkt gå på marknaden men det var svinkallt så alla hade farit därifrån. Men det blev buffè på Wärdshuset senare på kvällen ist.

Aja, nu ska jag sluta skriva ingen orkar ändå läsa långa inlägg.

Tjing!


NAGLARSåhär snygga blev naglarna jag gjorde hos Melissa i torsdags. Hon är hur duktig som helst! Jobbat i salong tidigare men hon har just flyttat till Skelleftehamn så hon har sin salong hemma för tillfället. Det som är bra med det är att hon bara tar 400 kr för att göra naglar. Mycket billigare än vad det brukar vara. Boka tid hos henne alla ni som vill ha snygga naglar till studenten!

Och är det någon som känner att de skulle vilja ha lite längre hår till studenten så hör bara av er till mig ;)


IPHONE

Jag har köpt en Iphone! Kommer i veckan. Var verkligen på tiden att jag köpte en ny mobil.


GODNATT

Börjar 8 imorgon, så det kanske är dags att sova? Ska försöka få Marcus att massera min nacke lite först, sen så kan jag sova.

Annars så hade det ju varit roligt att få se hockeyn inatt..om man inte hade börjar klockan 8 imorgon. Ha så kul Danne och Danne och alla andra som skulle dit inatt och hejja på Sverige från mig!

Vad tycks om min nya design? Blev lite less allt vitt, och ja, jag ska ta bort bilden till vänster (om ni fortfarande ser den) eftersom att det är den bilden jag har i headern.

Godnatt allihopa! Jag ska drömma om Åre trippen som börjar närma sig!Hemavan -07?

FRANSK MANIKYR

Imorgon ska jag äntligen förlänga mina naglar! Har haft presentkort ända sedan jag fyllde år så imorgon blir det av. Kommer att bli snyggt!Sen kan jag säga att till er som undrar så är Cougar Town, serien som jag har sett nu hur bra som helst! En annan serie som jag har fastnat i tack vare Marcus är Dexter. Hur spännande som helst. Ska sätta mig nu och se sista avsnittet.

Sen kan jag även säga att biobiljetten jag skulle få gratis eftersom att jag länkade till en viss hemsida i nått inlägg längre ner har kommit. Så gör det ni också, det är ju värt, right?

 


MEET ME HALFWAY
GRATIS BIOBILJETT

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet lagerbolag eller starta aktiebolag så skickar de biljetten! Låter väl bra? Om du inte känner att du vill ha en biobiljett så kan du välja att få Spotify Premium i en månad istället!

Greeeeat! Nu väntar jag bara på biobiljetten!


MODEKUNGEN.SE


JAG ÄLSKAR DIG

Marcus!
Jag är så glad att jag har dig, du är underbar!
ALLA HJÄRTANS DAG OCH JAG ÄR TILLBAKA EFTER EN REJÄL BLOGGTORKA

Dagen har varit hur bra som helst måste jag säga! Ledig för det första och det innebär ju sovmorgon. För det andra så vaknar jag och hittar choklad och gelèhjärtan + en liten björn med ett hjärta och sedan världens sötaste kort! Tack älskling, du är ju underbar!

Eftersom att Marcus jobbade idag så körde jag hem till Burträsk. Har hunnit klippa min farmor och farbror, fikat, ätit god mat, klippt och färgat håret på Ida, satt in lite mer löshår i mitt eget hår och klippt topparna + färgat håret en aning ljusare. Nu har jag just duschat och fixat naglarna som jag förövrigt är väldigt stolt över eftersom att jag har lyckats få dom längre än vad dom varit på länge. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och se en ny serie som jag tog hem idag, Cougar Town med Courtney Cox, kan va bra?Annars så kan jag säga om det är någon som trodde att jag hade dött eller nått att jag mår bra, väldigt bra! Lite less på att jobba men mina grymma arbetskamrater gör det så mycket lättare, sedan så blir det ju inte sämre av att vi drar till Åre i Mars! Taggar för fullt!

Hörde att imorgon så skulle vi ha återträff med klassen och folk från Ghana som har kommit till Sverige för att hälsa på oss. Vi skulle visst grilla hamburgare vid 5 tiden. Självklart så har jag oturen på min sida och jobbar 16-20...

Hoppas jag hinner förbi en sväng ändå, vi får väl se!

Nu ska jag försöka dra igång bloggen igen, ni får väl tagga mig lite, vad vill ni jag ska skriva om?


RSS 2.0