STATION

Station ikv, ses där!

Piteå imorrn!

HAIR DESIGN SCHOOL

Blir det station imorrn eller? Nån som ska dit?

Blev som sugen, ser inte ut som om att det blir något Luleå kalas. Ringde och kollade boende men det var fullt jävlart överallt eller så var man tvungen att vara över 25 för att boka.

Fick en kommentar av någon som undrade hur lång min utbildning kommer att vara. Det är bara ett halvår på skola sen går man som lärling i 2,5 år på någon salong. För att bli färdigutbildad frisör så måste man i slutet göra gesällprovet. Då åker man tillbaka till skolan för att förbereda sig innan det och se att man kan det man ska kunna.




MODEKUNGEN.SE





Riktigt snygga, måste nog beställa någon av dem, men nu drar jag och äter! Ha en bra kväll!

MODEKUNGEN.SE





STAN IGEN

Blev så att jag åkte in till stan igen idag. Hittade mig en skjorta. Sen blev det mat på Waynes och lite fika.

Annan färg, men liknande



Nu har jag suttit och letat lite frisörsalonger där de skulle kunna ta emot mig när jag är färdigutbildad! Hoppas på svar snart.. Imorrn måste jag även på arbetsförmedlingen, och gå runt på lite salonger och höra mig för.

Nu ska jag snart äta, sen får vi se vad som händer ikväll, cya

OKEY AWESOME

Alltså, hittar jag inte kameran så kommer jag inte att bli på bra humör.. vart fan kan den ha tagit vägen?

Nu ska jag svälja några alvedon så att huvudvärken släpper, sen lägga mig och se How I met your mother! Sedan invänta morgondagen och se va den har att erbjuda, Godnatt!



Kvällen avrundas med en väldigt häftig bild, om jag får säga det själv

HELGEN

Vilken helg det har varit! Var ju tänkt Piteå hela helgen, men ja drog hem lörd och då blev det en oväntad Umeå tripp istället! Riktigt ball men synd bara att Umeå har världens sämsta uteliv för 18 åringar på lördagkvällar! Men vi fick iallafall en tillsägelse av hotelpersonalen, inte så konstigt kanske, vi hoppade i sängen och lyssnade på Metallica vid midnatt! Men det var roligt iallfall! Sen på söndagen så mådde Emelie jävel och skyllde på magsjuka och feber, men jag tror att vi båda vet att det berodde på något annat gumman ;) Senare på dagen drog vi till ett bad i Holmsund, haha har nog inte haft så roligt på länge! Hinderbanan var ju inte att leka med, men jag klarade den! En gång iallafall. På kvällen blev det Harry Potter, den var faktiskt bra.

Sen idag så har jag hängt på schtaaaaaaaan, köpt en hatt, och kavaj och jeans. Hem från Umeå fick jag även med mig två par skor, en tröja och ett nitbälte. Hade visat er om jag visste vart kameran har tagit vägen.

Jag har även hunnit hoppa Bungyjump! Jag är så nöjd över mig själv och det var nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Ni måste prova någongång!

Ikväll har vi kikat på Utlandsresor och börjat fundera på Luleåkalaset. Nu bakas det Scones som just blev klara! Ha en bra kväll!


PDOL NÄSTA

Kanske dags att sova?
Kvällen har bara varit helt lugn, film och lite naturgodis! Har även hunnit vara ute en sväng med min syster i kvarnberget, det var rätt jobbigt faktiskt. Har även färgat mitt hår så nu är det väldigt mörkt igen! Äntligen!

Imorrn drar jag mot Piteå vid 1 tiden. Tiden där ska tillbringas i en väldigt stor lägenhet med folk som jag känner och folk som jag ska lära känna. Hoppas även på att få träffa lite bekanta ansikten i öltälten!

Måste upp i tid imorgon för att packa osv, så nu ska jag nog försöka sova, godnatt!


GIVES YOU HELL




BLÅBERGSLIDEN

Nu är vi helt klara med jobbet i Lövånger, och med vi menar jag Marcus och jag. Vi blev klara igår så på kvällen så drog jag till sommarstugan. Åt god mat, såg film och spelade gitarr. Hann även ut och springa en sväng. Nu är jag hemma igen och håller på att börja packa till Piteå. Drar dit imorgon så jag hoppas att vi ses där! Ikväll så blir det nog att träna lite sen drar jag till Emelie för att boka en utlandsresa! Helt underbart, sen taggar jag bara till helgen! Hoppas verkligen på bra väder.











BILDER

Lite bilder från helgen, bättre sent än aldrig!

Åsele











Denna inhandlades i Åsele, samt en väska, börs och lite annat



Lövånger








MEGAN FOX

Hur snygg är inte denna kvinna? Jag är då avundsjuk iallafall!


SISTA KVÄLLEN I LÖVÅNGER

Vilken väder! Har inte kunnat jobba på hela dagen på grund av att det regnar. Tog sovmorgon så vi vaknade vid 10, låg i sängen till 11. Gick och köpte frukost, åt den sen la vi oss i sängen igen för att vi inte kunde jobba. Somnade vid halv 1 igen och sov till 3. När vi vaknade så gick vi och fikade på ett litet cafè här i Lövånger. Det var riktigt mysigt faktiskt och de som jobbade där var jätte trevliga! Sen så gick vi tillbaka och såg lite tv innan vi gjorde middagen. Efter det så gick vi ut och jobbade i ca 3 timmar. Så vi fick lite gjort iallafall. Imorrn blir vi förhoppningsvis helt klara!

Nu sitter vi i bastustugan och ser American Pie och äter chips, bullar, kakor osv! Snart ska vi in i bastun också, skönt!

Förresten, börja kommentera mera! Det är så mycket roligare att skriva då :)




PARADISE

Varför har jag fastnat i Paradise hotel? Jag blir tokig på hur dom pratar eftersom att dom pratar danska men ändå kan jag inte sluta se på det..Men det kanske har att göra med att de är många killar med som ser rätt bra ut..





Haha, nu när jag googlade på vinnarna råkade jag se vilka som vann..ajdå!

TURKIET

Nu är det nog bestämt, jag och Emelie drar till Turkiet i börjar av september! Helt underbart! En vecka utan att behöva tänka på någonting överhuvudtaget!




Nu är jobbet snart över också, eller iallafall i Lövånger. Sen får vi se vad som händer om jag får något mer jobb, men det skulle behövas för att jag behöver pengar!

Nu i helgen drar jag även till Piteå, blir nog riktigt ball skulle jag tro. Annars så blir det en dusch nu sen bara mys framför tv:n, det är ju inte riktigt nått toppenväder!

ÅSELE MARKNAD

Då drar jag till Åsele över dagen, ikväll blir det troligtvis fest! Och jag tackar för att vädret är så bra!

Fråga på så jag har nått att svara på när jag kommer hem, ha en bra dag!

LÅT MIG VINNA PENGAR

Snart kommer lönen...







Hm
Skopunkten

RUBRIKEN

Kvällen ser nog ut som så att jag far ut och springer en sväng med min syster, sen skulle jag visst klippa henne. En sväng förbi kiosken för lite godis, sen bara mys. Blir en tidig morgon så det är lika bra att jag vilar upp mig annars kommer jag aldrig att få mig upp! Sen taggar jag för en massa karuseller imorrn, jag känner mig som ett litet barn, men det är ju så jäkla roligt! Något av det roligaste som finns!



Jag undrar även vart mitt löshår som jag har beställt för, ehm ca 2 veckor sen har tagit vägen.. det kommer ju aldrig! Måste nog beställa nytt,
Men nu drar jag iväg ut på en jogging runda!


HEMMA

Då var man hemma efter en hel vecka i Lövånger. Jobbat på som aldrig förr och tjänat pengar som aldrig förr. Nu är det bara en vecka kvar sen kan jag lämna det där jobbet bakom mig, skönt! Veckan har varit både bra och dålig. Drog in till stan i onsdags för att träffa lite folk och dricka lite. Det slutade med att jag och Marcus hamnade på Olles, där det inte var mycket folk alls! (Alla var på Station). Jag fick dock åka i en kundvagn och det var nog höjdpunkten på hela kvällen.

Jag har gul färg lite här och där på kroppen som kommer att få nötas bort eftersom att jag inte orkar tvätta kroppen med lacknafta längre, Jag har ont i huvudet på grund av lukten från lacknaftan. Jag har myggbett, och andra sorts bett på kroppen men ändå mår jag rätt bra.

Ikväll vet jag inte vad som händer, har blivit erbjuden att fara tillbaka till Lövånger för att festa, men jag hoppas att det blir badtunna i Lövånger imorrn istället så jag ska nog spara mig till det. Imorgon drar jag även till Åsele tidigt på morgonen för att gå på marknaden där, så det blir nog trevligt.

Nu ska jag fixa lite med håret sen spackla på lite smink, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda,

Cya



I WILL BE BACK

Är och jobbar som ett svin för tillfället i Lövånger, kommer att börja skriva igen i helgen, bara så ni vet.


BRADLEY COOPER

Denna man är ju rätt snygg!


SUNGLASSES ON, BABY

Denna spelas konstant just nu!



RSS 2.0