GÅRDAGEN

Sitter hos min älskling och ser på när han städar, haha han hade ju fest här igår så det såg förjävligt ut, men nu är det rent igen! Har nyss duschat och ätit. Vaknade vid tio och kände mig pigg så jag satt mig och såg tv ett tag. Gick tillbaka en timme senare till sängen och somnade igen, hah när jag vaknade så var jag verkligen helt slut i kroppen, Men jag fick mig upp iallafall.

Hade roligt igår, men jag tappade bort Emelie när vi skulle ut, det sög. Men jag träffade lite annat folk. Gick på Olles och träffade Marcus, Robin och Anton. Sen minns jag inte så mycket mer av vad som hände. Jag var då sur och mådde illa i slutet minns jag, usch!

Ikväll vet jag inte vad som väntar, jag var sugen på att bara ta det lungt hemma men jag vet inte vad Marcus vill, så vi får se. Ska snart dra iväg och handla till middagen, det blir tacos!

Lite bilder från igår!



Blev skjorta och mina nya jeansleggings!



Hemma hos Emelie, på balkongen



Hos Emil innan vi skulle ut












PARTY

Nu sitter jag hos Emelie! Riktigt mysigt! Det blir att dra in till stan med 8 bussen, vi får se vart vi hamnar sen, har två fester att välja på!



TATUERING NUMMER 2

Vet ni vad?!

Jag ska tatuera mig igen, inom en snar framtid. Haha, nämen i början av april blir det! Det bestämdes idag så jag är överlycklig just nu! Denna gång blir det en i nacken. Ååhhh, det ska bli så grymt roligt! Jag ska även samtidigt fylla i min första. Den börjar tappa färg och jag tror att när jag har varit i Ghana i 3 veckor så är det nog dags att fixa den litegrann. Jag ska inte berätta än vad jag ska göra, men det är en liten tatuering iallfall. Guud vad jag längtar!



Min första ♥

ÄNTLIGEN FREDAG

Godmorgon! Riktigt skön dag tror jag att det kommer att bli! Men man ska inte ha för höga förhoppningar för då brukar allt bara bli skit ändå, men eftersom att det är fredag så tror jag allt kommer att bli perfekt!

Har suttit och pluggat nu ett tag till medans jag åt frukost, jag vet inte alls hur det här kommer att gå och hur mycket jag kan. Vi får väl se. Ska plugga lite till innan Emelie kommer, så jag ska bara slänga in dagens klädsel! Ni får ha en bra dag!

Bara vanliga jeans och en snygg spets t-shirt från hm! Även mina Ellos skor!






PLUGG

Vilken mupp jag är som väntar med att plugga sista kvällen innan förhöret. Det är inte ett prov, enligt läraren iaf, utan ett läxförhör. Så jag hoppas det kommer vara lite lättare!

Egentligen vill jag bara soooova nu! Efter en tuff träning så är man inte sugen på att plugga. Men när jag kom hem så duschade jag, kletade in färgen i håret och medans jag väntade på att det skulle verka så pluggade jag lite iaf. Måste få in så mycket som möjligt, det värsta är att Scrubs börjar nu och jag kommer nog att fastna i det är jag rädd för!

Men hörreni, vet ni vad som händer imorgon? Jag och min darlig ska ut, Emelie alltså. Ska bli mysigt att bara sitta och ta det lungt, sen dra in till stan på någon fest och lite senare blir det nog olles eller kalles, säkert båda! Blir najs!

Ska även på stan imorgon för att inhandla en present till matilda och något nytt snygg till mig!

Ska plugga vidare nu, vi hörs när vi hörs!



TRÄNING

Önska mig lycka till! Ca 2 timmar av hård träning väntar mig! Och med hård träning menar jag interjävlavaller! Tur jag ser cool ut iallfall, haha!




KLIPPNING

Har just klippt min syster, glömde ta före bilder men ni får en efterbild istället. Hon hade iallafall en lång snelugg före.



SNART DRAR VI

Jag har redan börjat packa!




Projekt Ghana
9 mars!

MONEY

Jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kortet, fick se att jag visst hade en hundring kvar! Så jag svängde förbi konsum på vägen hem och köpte hårfärg och en hand/nagel kräm. Blir nog att färga håret imorgon eller ikväll, får se när jag hinner!



DAGEN

Hej! Haft en bra dag?

Min dag har då varit slapp. Sovmorgon och en lektion! Sov ju hos Marcus så jag fick sova till ca halv 11. Hur skönt som helst! Somnade vid 11 igår, var så grymt trött! Så jag har fått en riktigt lång natt.

Till frukost blev det havregrynsgröt och två mackor. Jätte längesen jag åt gröt, men det är riktigt gott om man har bär till. Hallon t.ex.






På lektionen skulle vi diskutera några frågor om Sverige, vi var i grupper. 3 stycken i varje. Efter vi hade diskuterat så skulle vår lärare välja ut någon som skulle berätta om det, på engelska! Usch, inget för mig. Jag förstod ju knappt vad vi pratade om. Aja, men nu är det gjort, det värsta är att det är såhär vi ska hålla på i Ghana när vi går skolan. Prata om Sverige inför alla och då måste vi prata engelska så att de ska förstå. Ska bli spännande att se hur det går!

Ikväll blir det två träningar som vanligt, jag tror jag fara dit och testa hur foten känns, gör fortfarande ont men jag vet inte hur det känns att springa, man kan ju pröva iallafall. Vad ska ni göra ikväll?


ROBIN 18 ÅR

Kom just hem från Robin, han fyller 18 idag! Vi fick både smörgåstårta och en glasstårta.Gott var det då! Har inte orkat skriva idag, har varit på skolan, städat inne på måleriet. Sen har jag även klippt Mona, min lärare. Det blev riktigt bra! Och hon blev då nöjd som tur var.

For förbi Mackes skola när jag hade slutat, väntade på han ett tag, for sen förbi Forslunds för att kolla om dom hade vindrutetorkare. Men tyvärr inte till vår bil. Sen en sväng förbi Jula och efter det hem till Marcus. När vi var hemma så satt jag mig på motionscykeln ett tag sen körde jag lite mage och rygg. Jag tror att jag har vrickat/stukat foten. Kände det på måndagsträningen och nu har det blivit värre, så vi får se hur det blir med träningen imorgon. Hoppas det känns bättre, men just nu gör det förjävla ont!

Jag tror det blir en tidig kväll, lika trött idag som igår, haha och imorse lyckades jag försova mig också! Det brukar jag aldrig göra, men jag var riktig trött och stängde visst bara av väckarklockan.

Nu ska jag duscha sen blir det mys framför tv:n! Puss!




HOCKEY

Hemma från hockeyn och det blev iallfall 1 poäng. Även om dom ledde med 2-0 rätt länge. Förbannat att dom ska tappa i slutet! Men slutspelet är ganska så säkert. Skönt!

Jag kom ett tag innan hockeyn började, så jag satt mig på en stol och väntade. Efter ett tag så börjar det lukta sursvett, alltså riktigt mycket. Ett tag började jag fundera om det var jag som luktade, hah! Men då kikade jag lite bakåt, då förstod jag vem det var. En kille som ALLTID har samma tröja på sig på hockeyn. Jag menar det, har aldrig sett han i något annat. Inte konstigt att han luktade. Usch, i slutet av perioderna gick det nästan inte andas, fick som en liten spykänsla.

Fick även dela en potatisbakelse med mamma. Guuud så goda dom är! Ni ska få ett recept:

POTATISBAKELSE

4 ägg
4½ dl strösocker
200 g margarin
2½ dl mjölk
6 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver


SMÖRKRÄM:

200 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker

3 dl kallrörd marzankräm

GARNERING:

Grovriven mandelmassa
Kakaopulver


GÖR SÅ HÄR:

1. Värm ugnen till 200 grader
2. Vispa ägg och socker poröst
3. Smält margarinet, häll i mjölken och blanda detta i äggsmeten
4. Blanda vetemjölet med bakpulvret och vaniljsockret och rör ned i smeten
5. Grädda i smord och bröad långpanna i ca 15-20 minuter
6. Låt kakan svalna
7. Rör ihop smörkrämen
8. Blanda den kallrörda marzankrämen med smörkrämen till en god, lite klimpig smet
9. Bred krämen på den kalla kakan

Grovriv sedan mandelmassa över krämen, sikta över kakaopulver och skär kakan i lagom stora bitar. Det bör bli cirka 24 "kakor".



Hur goda som helst, ni måste testa!


DAGEN

Vilken lång jävla dag! Ursäkta mitt språk, hah men jag har varit helt slut hela dagen. Vet inte riktigt varför. Kroppen har som inte hängt med. Har jobbat hela dagen också så det var rätt så slitsamt. Men tur jag slapp vara och jobba själv iallafall. Somnade på bussen på vägen hem rätt snabbt, hur skönt som helst. Hemma så tog jag en snabbdusch och sedan blev det middag. Mamma hade gjort en ny sallad, riktigt god faktiskt. Med bacon och kyckling och lite annat. Så nu sitter jag mätt och belåten och tittar lite på tv:n. Jag ser att kronprinssesan har förlovat sig. Såg när både kungen, drottningen, Victoria och Daniel satt och pratade inför tv:n. Det såg så planerat ut, de satt och läste från ett papper sånt som de skulle kunna säga utantill. Eller det såg inte riktigt ut som om att det kom från hjärtat. Men roligt för dom iallfall!

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska bara gå över till Ostens hus och se hockeyn. Jag hoppas verkligen på vinst ikväll, då tror jag dom är rätt säkra i slutspelet. Sen så blir det väl inte så mycket mer ikväll, kommer att somna snabbt tror jag iallafall. Imorgon blir det att vara på skolan och då skulle vi visst bli bjudna på pizza av Mona, gott!

Aja, nu ska jag se lite tv eller nått,


EN DEL AV MIG




SLITEN MÅNDAG

Varför är jag så trött idag? Imorse ville jag inte alls upp ur sängen, kanske för att jag hade min älskling brevid mig som var varm och skön och utanför täcken så var det svinkallt! Sen var jag så grymt trött också! Sov på bussen, sen blev det lite bättre under dagen. På vägen hem med 1 bussen så hade jag tänkt få sova ett tag men då träffade jag Emelie och Vickan så vi pratade lite gamla minnen osv, så det var trevligt. Väl hemma så blev det fika! En fruktsallad och en chokladboll, mums! Efter det så kände jag mig helt slut så pappa sa att jag skulle testa lägga mig på spikmattan och vila, för att man skulle bli trött av att ligga på den. Så jag tänkte att jag kunde testa så kanske jag skulle kunna sova ett tag. Klart jag somnade, hah! Direkt nästan, det var omöjligt att hålla sig vaken. Sov ca 1 timme, först på rygg och sen på mage. Jag blev jätte prickig på magen haha!

Nu väntar jag på att mamma ska komma från konsum, så blir det parisare till mat. Efter det träning kvart i 6 sen träning klockan 8 också. Fullt upp ikväll!

Tog lite bilder på vad jag hade på mig idag när jag satt på skolan och väntade på bussen! Spetsleggings, svart linne med en lös grå tröja ovanpå, grå/blå boots.






SÖNDAG

Söndag idag, haft en riktigt slapp dag faktiskt. Blev rätt sent igår så jag tog min inte tillbaka till Burträsk. Så jag missade träningen idag, men jag har kört på motionscykeln här istället, samt lite styrka. Har även fikat semlor idag! Sen sett When a stranger calls. Den var ganska bra faktiskt. Jag som vanligtvis inte gillar skräckfilmer för jag blir alltid så rädd. Men idag så såg vi mitt på dagen så då kändes det inte lika farligt, kanske för att det var ljust ute, hah!

Nu så sitter jag och ser Vad blir det för mat. Jag gillar det programmet, haha jag tycker jag att Per Morberg är så grymt undehållande! Han gör som allt till sitt eget och är verkligen inte som alla andra personer som leder matprogram. Sen så gör han lite annorlunda mat också, ser kanske inte alltid så gott ut men för det mesta!



Jag och Marcus ska fara till Burträsk om ett tag. Tänkte sova här men ja kom på att jag har prov imorgon och mitt häfte är tyvärr hemma. Så jag måste hem. Har även bilen och jag vet inte om min pappa ska ha den imorgon.

Vi hörs när ja är hemma!  Puss!

HARD WORK

Sorry att jag inte har skrivit något idag! Har haft fullt upp! Först jobbat på marknaden, sen jobbat på föräldrafesten. Haha, jag har faktiskt haft roligt ikväll, tror det beror på att jag har umgåts med så härliga människor. Så jävla grymma grabbar jag har i min klass, iaf dom jag var med ikväll,hah! Aja, det har gått bra för oss, det vi räknade ut snabbt ikväll är att vi har fått ihop ca 40 000 kr bara ikväll, på inträde och lottförsäljning! Inte dåligt va?

Jag har iallfall levt på typ chips och liknande idag, vi hann ju aldrig äta middag! Vi började jobba vid halv 3 och jag kom hem nu. Så vi for och åt middag vid 10, hah! Så man var tvungen att gå och småäta lite hela tiden för att inte bli hungrig. Men nu är jag mätt och belåten och ligger nyduschad i Marcus säng, han är visst ute och är fyllechaffis. Så jag ser väl när han dyker upp. Nu ska jag se lite serier tror jag, ha en fortsatt bra kväll!


Om ca 2 veckor far vi! Saaatan så roligt det kommer att bli!

Projekt Ghana!



BAKNING

Nu har jag hunnit mycket! Har ätit, riktigt gott var det. Biffar med cheddarost och tomat och hemmagjorda klyftpotatis, samt svampsås.



Sen har jag även hunnit på konsum och köpt ingredienser! Så nu har jag bakat muffins och chokladbollar.





Marcus blev lite uttråkad där ett tag, hah!





Hade visst slut pärlsocker så det fick bli kolaströssel istället!


ÄNTLIGEN FREDAG!

Hej!

Hemma i burträsk nu. Har känts som en jävligt lång dag! Men jag har inte gjort så mycket ändå. Körde bil till skolan imorse iallfall. Hade NK första lektionen. Efter det så for jag och Josefin och tapetserade klart köket på moröhöjden, gick riktigt bra faktist. Svarta tapeter i köket. Jag tycker det blev snyggt! Efter det så for vi tillbaka till skolan och åt lunch.

Sista lektionen hade vi med Anna-Karin där vi pratade om festen imorgon. Vi fixade med alla priser osv. Så det ska bli kul att se hur mycket pengar vi får ihop på det. Vi fick sluta vid kvart över 1. Eftersom att jag hade lovat att vänta på Marcus så kunde jag inte fara hem direkt. Så jag satt på skolan och gjorde igenting, försökte ringa Marcus men han svarade inte. Vid ca halv 3 så ringer han upp och säger att han hade tappat sin mobil under en bil. Han går fordons så dom hade verkstad idag, men iallfall så hittade han den tillslut. Så jag åkte dit och satt och väntade med han och några andra. Dom höll på att tona rutorna på en bil. Det tog en jävla tid! Men jag blev bjuden på en bulle iallfall! Men på tal om bilar, jag vill ha en bil! En snygg en, men man har ju inte råd!

Jag såg en Audi för ett tag sen så var så grymt snygg! Men jag vet inte vad den hette, har försökt hitta den, men icke! En annan som också var grymt snygg och ganska lik den jag såg är den här:



Är helt slut idag! Tror det beror på att jag har tränat 5 dagar i rad nu. Så det blir att ta det lungt ikväll, ska upp tidigt imorgon för att stå på marknaden, sen in till stan för att vara på festen. Phuu! Mycket att göra, men det blir nog trevligt!



VILKEN TABBE

Hemma från träningen nu! Eller för ett tag sen. Har hunnit köra lite styrka och även ätit. Det är alltid lika gott att äta efter en träning, mums!

Det blev inga intervaller idag, vi gick en promenad istället eftersom att det var så kallt! Jag fröööös, mest om näsan och låren. Efter det så hade vi fotbollsträning, gick bra faktiskt. Haha, vet ni vad jag lyckades göra? Jag körde bil till träningen. Jag hade lånat min systers vinterjacka eftersom att jag inte hittade någon annan. När jag kom till träningen så stoppade jag bilnyckeln i fickan. Sen så var min syster där och hade haft träning så jag ville byta jacka med henne till en träningsjacka som hon hade. Så det gjorde jag ju såklart. Efteråt så kom jag på att jag hade nyckeln i den jackan. Så jag stod med en bil utan nyckel. Blev bara att ringa hem till pappa och be han komma med den, haha surt!

Nu måste jag hoppa in i duschen för Scrubs börjar snart! Skriver kanske senare, puss!



SPIKMATTA

Min mamma beställde nyligen en spikmatta för sin rygg. Den kom idag så jag var ju tvungen att testa! Hade först på mig linnet och då kändes det inte så mycket. Men när jag tog av mig det, då jävlar! Gjorde riktigt ont faktist! Ser ut som om att jag har varit ute i solen och bränt mig!







SPETSDRÖMMAR


Asos.com









ÄNTLIGEN HEMMA

Hej! Hemma från skolan nu, ligger i soffan med ett täcke, fryser och är trött! Jag är inte sjuk, men det är den där veckan, usch, jag mår verkligen inte bra idag. Jag får alltid så ont i nedre delen av ryggen, men det brukar försvinna efter första dagen så jag får väl stå ut.

Det har gått bra idag, har känt mig lite grinig men annars så, hah! Var som sagt och åt med min pappa och Marcus fick också följa med. Det var tydligen så äcklig mat på skolan. Eller det var spagetti och köttfärsås som inte låter så farligt men han sa att alla hade nästan sprungit ut ur matsalen för att köttfärsåsen hade smakat dynga! De hade visst misslyckats med den helt. Så han åt med oss. Jag tog en kebabtallrik, det var då riktigt stor! Mycket mat för pengarna. Vi åt på Mamma mia. Har ätit där en gång för längesen så jag blev positivt överraskad. Inte så farligt dyrt och dom som jobbade där var jätte trevliga. Så det var roligt.

Skjutsade tillbaka Marcus på skolan och sen så hade prov som sagt. Det gick bra ändå! Jag är överraskad över hur mycket jag kunde om Ghanas ekonomi osv. Så det gick riktigt bra. Men när det kom till historiefrågorna så gick det lite sämre. Det var de sista jag pluggade på så det han inte riktigt gå in i mitt huvud, men jag skrev då så gott jag kunde. Det blev inte att fara på Sandå och prata om Ghana idag heller. Chefen var i Sthlm. Kanske blir imorgon istället, efter vi har jobbat eller före vi får se. Hämtade upp pappa efter skolan och se åkte vi hem, och nu ligger jag som sagt här i soffan! Hoppas på någon god middag och ikväll blir det träning, hoppas jag orkar med det, nästan så att jag mår illa nu, usch!



PROV

Godmorgon på er!

Jag har varit varken sen ca halv 9. Jag blev tvungen att gå upp lite tidigare och hinna plugga det sista. Jag tror jag kan det mesta nu, eller jag hoppas då det! Det händer inte att vi har prov så ofta så jag är inte riktigt van. Jag vet inte om jag kommer att kunna allt när jag väl sitter där. Men vi får väl se!

Jag ska snart fara och äta lunch med pappa. Han skulle bjuda mig. Men jag kände imorse att jag inte ville starta dagen med skräpmat så jag gjorde en smotie. Banan, vaniljyoughurt, lite fil och hallon! Hur god som helst! Så jag har då fått i mig lite nyttigt iallfall. Har hunnit fixa mig och nu sitter jag här och pluggar ännu mer medans jag väntar på att min pappa ska komma och hämta mig.

Kort dag idag, en lektion sen blir det förmodligen att besöka ett företag, om chefen där hade tid. Sen blir det att fara hemåt och ta det lugnt ett tag, äta sen två träningar. Löpning och fotbollsträning. Det är rätt kallt ute så vi får väl se hur det blir med löpningen. Brukar alltid bli kallare på kvällen och vi ska springa vid 8.

Men ni får ha en bra dag, så hörs vi sen! Puss!


TRÄNINGSKLÄDER

Jag skulle verkligen behöva lite nya träningskläder!







Allt från Hm

KVÄLLEN

Har hunnit mycket ikväll faktiskt! Först blev det middag, fisk! Stekt firre och potatis med dillsås, gott! Efter det så vilade jag maten lite. Sen fick det bli ca 30 min på motionscykeln och tränade magen ett tag också. Använde en pilatesboll och satt på och gjorde olika situps och statiska övningar. Efter jag var klar så brände det i revbenen! Jag vet att jag kommer att ha en grym träningsvärk i magen imorgon. Det värsta är att mina revben bli så ömma! Inte bara musklerna, konstigt. Efter det så gick jag upp och satt mig och pluggade lite. Marcus hjälpte mig med sånt jag inte kunde. Han är bra att disskutera med, eftersom att han är så grymt allmänbildad. Kändes som jag lärde mig ganska mycket faktist. Efter pluggandet blev det dusch och nu sitter jag här. Marcus sitter och ser Myth Busters. Hoppas han kan gå och duscha snart så vi kan lägga oss och se lite serier! Jag har som blivit besatt av Two and a half men, Scrubs och How I met your mother. Jag blev lite sugen att se famlily guy också.

Haha, jag har alltid haft en favorit scen i Scrubs, när JD står i hissen och sjunger Kung fo fighting! Jag kan verkligen inte sluta skratta när jag ser det! Men nu har jag hittat ännu en till favoritscen. Turk bli ägd av Molly och Elliot som förklara rapp för honom, se och njut!


 




Nu blir det natt tror jag, eller mitt sista inlägg för idag! Ska plugga sen se lite av nån serie. Godnatt!

JOBB JOBB

Nu är jag äntligen hemma hos Marcus! Har varit en tung dag må jag då säga. Men vi har hunnit rätt mycket faktist. Tapetserat ett rum, målat karmar och andra småsaker. Även hunnit städa i rummet som blev klart. Dagen har ändå gått ganska fort faktiskt. Brukar inte kännas så när man jobbar.

Marcus kom och hämtade mig när jag hade slutat och nu sitter jag här i hans rum. Han for iväg och skulle skjutsa hem några av Matildas kompisar eftersom att de hade med sig slalomskidor. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, eller jo, jag måste plugga! Har ju som sagt prov imorgon. Vill även träna så jag kanske sätter mig på motionscykeln ett tag efter middagen. Annars så blir det bara att ta det lugnt och mysa med min älskling.

Jag har haft en konstig natt måste jag bara säga, ni vet, det känns som om man är vaken fast man drömmer typ. Men jag vet inte om det som jag kanske har drömt om hände på riktigt inatt eller inte, hel konstigt. Måste kolla upp det där sen.

Imorgon så har jag sovmorgon. Tur som jag har så ska min pappa in till stan så han skulle bjuda mig på lunch! Hoppas att det blit Dallas, är himla sugen på en kebabtallrik. Efter lunch har jag en lektion sen blir det att förhoppningsvis hinna till ett företag och prata om Ghana. På kvällen har jag träningar som alltid på torsdagar.



Nu ska jag kika runt på lite bloggar innan Marcus kommer hem, hörs sen!

FRUKTSALLAD OCH HOUSE

Nu har jag tränat i ca 45 min, hunnit äta en fruktsallad och nu sitter jag och ser House. Gash, det är så spännande! Efter det så blir det nog sängen, känner mig trött och slut. Blir att plugga tills Scrubs börjar och sen bara ligga och mysa framför det.




Det är alltså onsdag imorgon. Redan? Visst går veckorna fort! Jag älskar onsdagar! "Lillördag". Nämen, det är skönt att ha gjort bort de första dagarna på veckan som är de jobbigaste, eftersom att jag jobbar tisd, onsd. Sen är måndagen bara lång och tråkigt. Sen gillar jag även onsdag för det är som en vilodag för mig, sen brukar jag oftast fara till min älskling efter jobbet och bara ta det lugnt och släppa allt. Underbart! Sen har jag ju sovmorgon torsdag och fredag är ju fredag så den dagen är aldrig riktigt jobbig.

Nu ska jag se klart House sedan blir det sängen! Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott! :)

CHOKLADMUFFINS

Nu har jag suttit och gjort ett häfte med en massa goda recept till min älskling! Tänkte ge er ett recept, världens lättaste och det går så fort och det är så grymt gott!

Bara vanliga kladdmuffins, gå på ca 10 minuter om man är sugen på något sött! Vill man ha det ännu sötare så stoppa i några polly innan du slänger in dem i ugnen!

KLADDCHOKLAD MUFFINS

150 gram smör
3 ägg
1 dl kakao
3 tsk vanillinsocker
1 tsk salt
2 1/2 dl mjöl

Smält smöret. Vispa ägg och socker i en bunke. Blanda mjöl, kakao, vanillinsocker och salt. Tillsätt de torra ingredienserna i bunken och häll sedan i smöret.

Grädda i ca 4-5 minuter i ugnen. 250 grader.

SUPERGODA!





Det blev inte ostens hus, så nu ska jag ta och träna lite. Hopprep sedan styrka. Hörs sen!

STRESSAD

Vilken lång dag! Har jobbat hela dagen så har inte kunnat skriva. När jag kom hem slängde jag mig i duschen och sedan blev det mat. Fisksoppa! Jätte gott faktiskt. Jag har lite beslutsångest, ska jag fara och höra om AIKS historia på Ostenshus ikväll eller ska jag vara hemma och plugga? Jag vet inte än, men jag har till 7 att bestämma mig. Jag känner mig så stressad! Har massa saker jag måste komma ihåg ikväll och komma ihåg att ta med mig imorgon. Först och främst måste jag veta om jag ska ta med mig mat till jobbet imorgon, eller om Josefin är frisk och kör bil, för då kan jag åka med henne. Sen vet jag inte om jag ska ha bilen imorgon eller inte, beror på hur kallt det är. Måste komma ihåg massa priser att ta med imorgon som ska till skolan på torsdag. Även pengar för föräldrafesten och tegelstenarna. Måste ta med mig kläder osv för att jag ska sova hos Marcus. Nu måste jag hinna fixa fram några fisk recept som Marcus ville jag skulle ta med mig imorgon för dom ville ha förslag på goda fiskrätter. Hade även försökt hinna träna lite ikväll och även plugga! Gaash jag blir galen! Vet inte hur jag ska lägga upp det här riktigt. Men en sak vet jag och det är att jag inte kan sitta här vid datorn och slöa allt för länge!

Hur har er dag varit? :)


GODNATT LÄSARE

Dags att plugga nu kanske? Jag tror det!
 
Träningen gick super och AIK vann mot Södertälje, kan det bli bättre?!

Jag säger nog godnatt för ikväll, ska plugga sen se Scrubs! Vi hörs imorrn, puss!


LITE OM MIG SJÄLV

Tänkte skriva lite om mig själv så att alla nya läsare vet vem jag är ungefär. Har fått en fråga om det. Så jag ska försöka beskriva mig själv så bra som möjligt.

Jag heter Victoria Sandström. Har just fyllt 19 år. Jag bor hemma med mina föräldrar i Burträsk. Det ligger ca 4 mil utanför Skellefteå. På dagarna så går jag skola i Skellefteå på Kaplanskolan. Linjen jag går heter Bygg-måleri. Jag håller alltså på att utbilda mig till målare. Det är roligt och väldigt bra att kunna men jag tror inte att det är någon jag vill jobba som i framtiden. Jag vill bli frisör. Jag älskar verkligen att klippa och fixa med hår. Klipper många som jag känner och de har alltid blivit nöjda så jag är inte värdelös iallfall, hah! Men det skulle vara riktigt roligt att jobba som. Andra yrken jag skulle kunna tänka mig är makeup-artist eller personlig tränare. Jag älskar att träna! Får inte nog av det. Jag tränar när jag är ledsen eller arg för det får mig på bättre humör. Jag tränar när jag är uttråkad för då har jag något att göra, och jag tränar när jag är glad för då är det alltid som roligast! Eftersom att jag spelar fotboll i Burträsk damlag så blir det väldigt mycket träning. Vi spelar just nu i division 3 så träningarna har blivit hårdare. Boxercise och fotbollsträning på måndagar, frivillig träning på onsdagar, löpning/intervaller och fotbollträning på torsdagar och fotbollsträning på söndagar. Det blir rätt mycket. När jag inte tränar så är jag oftast men min underbara älskling! Han heter Marcus. Vi har hållit ihop i snart 1,5 år! Annars så blir det att vara med kompisar, festar ibland osv.

Jag är även en godisgris. Jag älskar choklad och Ben & Jerry`s! Gillar också att gå och ta en fika och springa runt på stan och shoppa! Men eftersom att jag är en fattig student som lever på 1050 kr i månaden så blir det är så mycket shoppat. Jag är icke rökare och försöker få min älskling att också sluta röka. Jag har en lillasyster som heter Johanna och de flesta tycker att vi är väldigt lika. Mina föräldrar är underbara och även mina svärföräldrar. Jag ska vara glad som är så lyckligt lottad. Jag gillar även att inreda lite då och då, jag blir less rätt fort på hur saker ser ut .Jag har fått det av min kära mor tror jag som gör om i vårt hus hela tiden. Åker snowboard på vintern men egentligen så gillar jag inte vinter så mycket. Älskar sommaren och värmen, helt underbart! Åker till Ghana den 9 mars genom ett skolprojekt så då får jag mig lite värme iallfall.

Det tror jag var det mesta om mig, vill ni veta något mer så fråga gärna!





DAGEN

Har just duschat och fikat klart! Behövde duschen för att värma mig lite, har frysit idag, usch! Men nu känns det bättre, lite mat i magen också eftersom att lunchen idag verkligen inte var någon höjdare!

Dagen har gått bra. Kom lite sent till lektionen eftersom att Marcus bil var så förbannat kall så vi fick vänta lite längre så att den skulle starta åtminstonde. Henkes lektion gick fort idag, vi gjorde ingen jobbigt heller, sen slapp vi även få läxa! Skönt eftersom att jag har ett prov till Torsdag som är ganska stort. Även ett till Måndag. Efter svenskan hade vi lunch sen målariteknik. Där jag hade sån tur att vi slutade halv 1 så jag hann då med bussen iallfall!

Jag och Josefin har gjort ett vad nu. Eller jag gjorde det med henne och hon gick med på det. Vi ska sluta äta sötsaker på veckorna! Vi ska hålla det här till vi ska till Ghana för att få bort sötsuget som jag vet ja kommer att ha om jag inte lägger av med sockret på veckorna. I Ghana finns det som sagt inte en kiosk ca 100 meter från där man bor. Som jag har nu då, så det är lika bra att skippa det där. Så om någon ser mig gå och äta nått sött så kom fram och slå mig på käften och ta det jag äter från mig och släng det på marken och stampa på det! Jag menar allvar, jag ska inte förlora. Haha, nämen vi har inte kommit på nått straff än, men det ska vi nog fixa, hih

Det är så fint väder ute så jag vill inte sitta inne. Ska nog ta ut hunden på en liten promenad. Om jag får med mig honom, han ser lite trött ut..Jorå han vill med! Det enda man behöver säga är "ska vi gå ut" då blir han tokig, haha! Vi hörs sen!



Frukt och grönt som gäller framöver!

VECKAN

Ser ut såhär:

Måndag: Skola, 2 träningar, plugga

Tisdag: Jobba, träning, plugga

Onsdag: Jobba, Marcus, plugga

Torsdag: Skola, 2 träningar, plugga

Fredag: Skola, en sväng på marknaden, Marcus

Lördag: Sälja fika/hamburgare på marknaden, in till stan och fixa föräldrafesten

Söndag: Träning troligtvis, plugg

Tycker veckan verkar lite tråklig, men det blir nog bra!














GODNATT

Nu är jag slut! Dags att lägga sig i sängen med en film och bara mysa. Blev så att jag stannade hos min älskling så vi har ätit, sett How i met you mother och även varit ute med bilen en sväng. Hunnit träffa polisen har vi också gjort, vi trodde för en stund att dom följde efter oss. Men så var inte fallet som tur var!

Nu är Marcus inne i duschen och jag ska snart gå och borsta tänderna. Börjar tidigt imorgon med en lång svenska lektion på 2,5 timme. Efter det så har vi måleriteknik. Jag hoppas vi får sluta vid halv 1 så jag hinner hem med 1 bussen. Måste nämligen hem och plugga på ett prov vi har på Torsdag! Rätt stort prov faktiskt. Men det går nog bra.

Har inte orkat skriva så mycket idag. Dels för att jag är hos Marcus och dels för att det är söndag. Det känns lite som e vilodag och man har inte så mycket att skriva om egentligen. Så imorgon ska jag försöka slänga in lite fler inlägg! Förslag tas emot om det är någonting speciellt ni vill jag ska skriva och ha åsikter om! :)

Godnatt alla läsare, hoppas ni sover gott inatt! Puss!




How I met your mother ♥



SÖNDAG

Hej alla läsare! Haft en bra dag hittills? Det har jag. Vi tog en rätt lång sovmorgon till halv ett eftersom det blev sent igår. Efter det så åt vi fruktost vid tv:n. Har även hunnit träna i ca en timme. Blev motionscykeln och sen lite styrka. Eftersom att jag missade fotbollsträningen idag. Lyckades inte ta mig hem igårkväll. Men det tog jag igen med hårdträning på den där cykeln. Det är rätt så jobbigt faktiskt, men känns skönt när man har gjort det.

Idag blir det en lugn dag. Blir skräpmat till middag på resturang Victoria i Bergsbyn. Jag borde få rabatt där eftersom jag heter Victoria tycker jag. Hoppas sen på att jag får sova här ikväll så jag slipper betala 30 kr för att va hemma vid 10 tiden bara sova och sen dra iväg tillbaka till stan tidigt på morgonen. Sen får jag mysa med min älskling lite mer också!

Nu börjar Marcus bli rastlös, han bara går runt och runt. Är dags att lämna datorn nu tror jag! Skriver senare, puss!


PÅVÄG UT

Nu har vi suttit framför tv:n hela kvällen. Såg melodifestivalen och H.E.A.T var helt klart bäst! De andra var ju tråkiga, eller kanske för att ingen av de låtarna var i min smak direkt. Men kul att mina favoriter gick vidare iallfall. Sen att Måns skulle gå vidare förstod man direkt. När man såg programmet kunde man inte föreställa sig att det var här i Skellefteå. Skellefteå kraft arena såg mycket större ut än vad den brukar göra när det är hockey där. Skulle ändå vara lite kul att ha varit där och sett det. Får bli nästa gång då. Nu ska vi in till stan och skjutsa Marcus föräldrar till tältet som är uppsatt på torget. Ett "melodifestival" tält. Men vi stannar nog inte där men man får sig ut ur huset en sväng iallafall. Blir trevligt!

Hoppas ni har haft en bra kväll! Puss!










































KVÄLLEN

Macke har farit och hämtat Tage och Eva från hockeyn, så filmen är pausad.  Det jag har sät hitills i filmen har varit bra, så jag måste nog fortsätta se den.

Jag hatar verkligen bakissmaken jag har i min mun just nu. Imorse var då det värsta, nästan så att jag skulle kunna sluta dricka bara för att slippa den där jävla smaken i munnen man har dagen efter. Jag har borstat tänderna riktigt noga och även borstat tungan. Men det försvinner inte! Men imorrn lär den ju vara borta om ja har tur!

Nu längtar jag efter mat! Det blir kyckling/kassler paj och Grekisk sallad! Det lät så himla gott så jag hoppas på det blir så! Jag är så grymt hungrig, har bara hunnit äta frukost idag. Ikväll så blir det att se melodifestivalen och massor med gott att äta som ostbricka,godis och vaniljmunkar! Mums!







Skellefteå vann förresten med 3-2, äntligen!

FILMDAGS

Nu ska vi sätta oss och se en film innan middagen med Matilda och Samme. Little black book blir det! Någon som sett den?



Stacy och hennes pojkvän Derek lever lyckliga tillsammans. Men när Derek reser bort för några dagar börjar Stacy rota i hans förflutna, och har snart letat upp några av hans ex-flickvänner. Vad som började som något litet och oskyldigt blir snart betydligt värre...

PROJEKT GHANA

Ni vet att vi åker till Ghana den 9 mars! Under tiden där kommer vi att blogga om vad som händer under resan och hur vi mår och hur bygget går! Självklart så hoppas jag att många av er kommer att vara intresserade och vilja följa bloggen! Just nu är den just gjord och endast ett inlägg har skrivits. Den är vår lärare som igår på lektionen blev lite arg eftersom att han inte tyckte att vi jobbade hårt nog! Ärligt talat så tycker jag har gick på för hårt, för vi har lyckats planera klart hela föräldra festen och de mesta av pengarna är nu inne! Känns underbart är det snart är dags att åka! Jag kan inte riktigt förstå det! Jag ska till Ghana i 3 veckor, JAG ska till Ghana!

Här har ni bloggen: Projekt Ghana!




"Personligen skulle skolan lätta bördan från våra
föräldrars axlar och för byn skulle den göra bilden
av Anfoega ljusare. Studenter från när och fjärran
skulle också dra nytta av resursen."
/ Flickor från byn Anfoega




"Jag ser skolan som ett hjälpmedel för att träna män­niskor
att använda sina förmågor som senare skulle leda till att
Anfoega utvecklades i stor omfattning"
/Flicka som hoppat av skolan


DET ÄR NÄRA NU

Fick ju som sagt stundentmössan igår! Tänkte visa den. Lånade bilder från Josefins blogg eftersom jag inte har kameran med mig! Hoppas det gick bra!




Lyxpaketet med mössa, guldpenna, champangeglas och diplom.



Baksidan!



Namn på alla i klassen inuti.

Det är nära nu! Känns både bra och dåligt. Lite nervös inför framtiden och vill inte lämna alla i klassen! Men samtdigt ska det bli spännande!


LAST NIGHT + ALLA HJÄRTANS DAG

Hann inte skriva mycket mer igår tyvärr. Efter mitt sista inlägg så somnade jag! Var så himla trött och slut i kroppen. Vaknade vid halv 6 och gick ner och dushade eftersom att Emelie Jocke var på väg. Hann städa lite i Marcus rum också innan dom kom. Vid halv 7 klev de in genom dörren. Lagomt förbannade eftersom att ett däck hade låst sig och handbromsen hade visst frysit. Så hela vägen från Coop körde dom med ett låst däck. Emelie var inte glad, haha men dom kom sig fram tillslut iallfall.

Vi börjde dricka och hade grymt kul. Vid 11 så drog vi in till stan och på Olles. Efter det så gick allt bara skit. Inga roliga på Olles och för mycket folk så vi inte fick något bord. Eller vi lyckades klämma oss in på ett hörn, men efter ett toabesök så rymdes inte jag och Emelie längre. Så vi hittade några andra som vi satt oss med ett tag. Vår kväll slutade på Frasses vid 1. Efter lite gnäll och tjaffs. Somnade direkt jag kom hem helt slut.

Imorse så vaknade jag såklart av Emelie och Jocke. Dom lyckas alltid vakna så tidigt och börjar leva om, haha ;) Så vi gick upp vid 11 och fikade rostade mackor. Efter det så har vi inte gjort så mycket. Dom åkte hem och jag och Marcus har sett lite tv osv. Har fått min Alla hjärtans dag present. En söt hjärtask med godis i och ett jätte sött kort. Tack babe!

 Lindt choklad!


 
Min älskling fick kärlekscheckar!


Nu ska vi iväg och skjutsa Tage och Eva på hockeyn. Sedan köpa lite gott till ikväll. Blir bara mys hemma med min älskling! Vad ska ni andra göra ikväll?

DET BLIR FEST IKVÄLL

Hemma från skolan nu. Eller jag är hemma hos min älskling! Men han är på skolan än så jag sitter och myser i hans soffa. Har varit en bra dag idag. Bra humör, men det har jag alltid när det är fredags så! Hade NK på morgonen, gjorde en labbrapport. Det var svår men jag tror det blev bra. Sen har vi bara planerat inför Ghana hela dagen. Håller på att planera en föräldrafest till nästa lördag. Just nu har vi ca 148 pers så där kommer det in lite pengar. Har även hunnit klippa Josefin idag. Har lovat att göra det länge och idag så fick vi tid efter vi hade slutat så jag gjorde bort det. Vi slutade vid halv 2 och bussen hem gick inte föränn 3 så vi hade mycket tid på oss. Hann även fika lite igen, 4:de gången i veckan! Men det är ju så gott!

Fick även ett samtal av Emelie som hade lyckats då Marcus till att vilja festa ikväll. Så det blev visst Olles ändå. Men det blir ju roligt, då får man något att göra ikväll iallfall. Jag har lite pengar eftersom att jag tjänade 70 kronor idag. Sen fick jag även tillbaka min hundring för korten så lite pengar finns att röra sig med.

 Bara jag som älskar Aqua tini? Fast smaken Strawberry!

Har fått min studentmössa idag! Jag har inte kunnat testa den än eftersom att jag har mitt hår uppsatt men jag hoppas verkligen att den passar. Får göra den sen. Den var snygg iallfall. Fick även ett champangeglas och en guldpenna. Hade även beställt lite kläder men det kommer säkert senare.

Nu ska jag lägga mig och vila ett tag tror jag, känner mig helt slut och jätte ont i huvudet för ventilationen på skolan har inte funkat idag. Så det har varit varmt för en gångs skull men lite dålig luft. Måste ju vara på topp ikväll så!

Vad händer för er ikväll?

KVÄLLEN

Nu ligger jag äntligen i min säng! Nyduschad och fräsh! Känns skönt. Min irritation har börjat gå ner.. I slutet av träningen så kände jag mig så grymt förbannad och irriterad så jag ville bara ställa mig och skrika och aldrig sluta! Många faktorer vägde in och jag orkar inte berätta allt. Jag hatar den känslan, att vara irriterad. Man vet inte vad man ska ta sig till riktigt, jag vill bara slå på nått, eller kasta det som står närmast eller bara skrika, skrika, skrika! Men ändå gör jag det aldrig, jag sätter mig bara ner och håller käften och allt få gå runt i mitt huvud istället för att komma ut från min käft. Tillslut så lugnar jag ner mig. Nu låter det kanske som om att jag ofta är såhär, men faktiskt inte. Jag är nästan aldrig sur och irriterad. Jag håller mig ofta lugn. När jag blir sur så säger jag aldrig något. Men jag tror jag är såhär för att det är något på väg, brukar alltid bli lite känsligare då! Men det blir ju de flesta så det är ju inget att gråta över.

Som sagt så ligger jag i min sköna säng och väntar på att Scrubs ska börja. Haha, jag skyndade mig att duscha bara för att jag trodde att det började 22.45. Så jag stressade på som ett tok. Men sen när jag kom ner så ser jag på tv:n att det inte alls är Scrubs. Då klickar jag fram tv.nu ännu en gång och ser att det inte början föränn 23.45. Så jag hade sett helt fel, eller kanske tänkt helt fel. Men jag hade ju tur, för jag har hunnit plugga lite nu. Har en NK-labb imorgon. Jag tycker NK är jätte svårt! Eller labbarna iallfall. Men det går nog bra.

Imorrn blir det att fara till min älskling när jag har slutat. Jag vet inte vad vi ska göra imorgon men vi hittar alltid på något. En sak är säker, jag kommer att skratta. Han får mig alltid att skratta. Hur pissigt jag än mår. Tur jag har en som honom som piggar upp när man behöver det. Helgen blir ganska oplanerat. Det enda jag vet är att jag har träning på söndag. Sen ska jag nog vara hos Marcus hela helgen. Längesen jag var där en helg känns det som. Blir perfekt! Bara mysa på!

Vad har ni för planer för helgen?


FRÅGESTUND





Jag vill ha många frågor! Det är så roligt att svara på dem! Så kör på bara!

BAJSHUMOR PÅ MSN



JohannaSandström säger:
Bajsvictoria, bajsvictoria, bajsvictoria

Victoria - Marcus säger:
Jag har inte varit på någon bajsfarm, hahah

JohannaSandström säger:
Säkert :O Har du aldrig varit inne på toan när pappa har varit där :] hihihihihih

Victoria - Marcus säger:
hahahah så ond du är! :P

Victoria - Marcus säger:
men det är mer en bajsfabrik

JohannaSandström säger:
jaha okej, fel av mig :D

Victoria - Marcus säger:
 har inte varit på någon bajsfarm där dom föder upp bajskorvar

Victoria - Marcus säger:
tänk om det fanns en sån

Victoria - Marcus säger:
där man födde upp små bajskorvar

Victoria - Marcus säger:
som blev större och större hahahah

JohannaSandström säger:
Hahhaha alltså din fantasi XD

Victoria - Marcus säger:
hahah jag sitter och skrattar åt mig själv nu hahah

JohannaSandström säger:
haha jag skrattar åt dig XD



Haha, det här fick mig på bättre humör, ta det inte så seriöst bara, hah såhär blev det bara för att min syrra har varit på en kossfarm idag hahahha oj kramp i magen hah

Nu måste jag börja packa lite kläder, sen hockeydags! Puss på alla med lika dålig humor som mig själv!

PENGABRIST

Jag kom just på att det är hockey ikväll! Och eftersom vi inte har löpning före träningen ikväll så hinner jag se nästan hela matchen, eftersom att träningen börjar klockan 9. Skönt! Då har jag då något att göra innan träningen. Brukar vara ganska rastlös eftersom att den börjar 9, måste vänta så länge sen hinner man bli trött också.

Skellefteå möter ju Modo ikväll. Foppa ska ju tydligen spela ändå. Han hade visst råkat ut för magsjuka förra veckan så han hade missat träningar så han var inte säker på att spela. Ska bli spännande att se hur det går för honom egentligen. Enligt mig så borde han lägga ner hockeyn. Han börjar bli lite sliten. Skador osv. Han skulle ha slutat när han var på toppen! Men vem vet, han kanske gör riktigt bra ifrån sig ikväll också. Ska som sagt bli roligt att se.

Gash, nu vill jag bara ha helg! Emelie ville ut på Olles imorgon men jag vet inte. Jag har verkligen inte pengar. Har inte pengar till att hitta på nåt roligt i helgen. Alltså, som att gå ut och äta eller något på Alla-hjärtans-dag. Det jag har råd med om jag ser på hur min ekonomi ser ut just nu så är det en butterbulle på Ica eller nått liknande. Marcus får nog ta och nöja sig med det tror jag. Eller så får jag kanske ihop några kronor så att jag kan köpa honom ett danskt wienerbröd som han älskar. Haha, nämen ni förstår inte hur lite pengar jag har, och det är bara den 12:de än! Damn, det här kommer inte att gå. Någon som vill bli klippt kanske? Eller någon som vill ha ett rum målat? Jag tror jag måste börja utnyttja mina kunskaper så att jag kan tjäna lite pengar! Så hör av er om ni vill ha något gjort! :)

 På tal om klippa och sax, jag måste köpa en ny. Min börjar bli slö.


Ska nog försöka rycka upp mig lite nu, någon som har nått tips när man känner sig lite nere? Jag brukar träna, men jag vet inte om jag orkar, har lite ont i huvet. Men egentligen borde jag det för jag känner mig alltid bättre efter att ha fått slita lite med några vikter. Jag gör nog så! Men jag vill ändå veta om ni har nått annat tips! ;)







HEMMA!

Nu är jag äntligen hemma! Har haft fullt upp idag och varit lite här och där. Jag vet inte riktigt varför men nu när ja kom hem så började jag känna mig irriterad, och trött och slut. Men det är nästan alltid såhär för mig på torsdagar. Jag blir trött, slut och grinig. Kanske för att torsdagar känns så onödiga, man vill bara att det ska bli fredag! Själva dagen har varit ganska bra ändå. Eller när jag skulle ta kortet imorse så jävlades det. Fick betala dubbelt så mycket som jag skulle ha gjort egentligen och jag fick bara ut 4 kort av det. Men jag hoppas att jag ska slippa betala de här kortet eftersom att jag redan har betala 8 stycken förut när jag egentligen skulle betala för 4. De första kortet kladdades ihop när de skulle skickas. De andra korten blev visst skickade till fel adress, och av dom jag tog nu blev några förstörda. Ni som inte vet så är det visumkort. Vi ska ju nämligen till Ghana. Annars så gick lektionen bra, fick veta att vi har prov nästa torsdag. Hann in på UM och fixade det jag skulle göra. Hunnit fika lite också!

En sak som gör mig på bättre humör är att mamma ska göra sina goda hamburgare till middag! Jag tycker nästan att hemmagjorda hamburgare är godast. De enda jag gillar som man äter ute är hamburgarna på Max. Ett maxmål är det ända jag äter inom hamburgerväg. Och mammas då! Gud så gott det ska bli! Jag som inte har ätit ett riktigt mål mat idag, kanske därför jag känner mig lite trött och grinig.

Har träning ikväll klockan 9. Innan det så ska jag nog köra lite styrka hemma och kanske slå på boxarsäcken lite om jag orkar, vi får se vad som händer!

Vad ska ni göra ikväll?


ÄNNU EN TORSDAG

Godmorgon läsare!

Inatt har jag fått mig 9 timmars sömn! Väldigt längesen jag har sovit så mycket under en natt tror jag. Skönt var det och jag känner mig utvilad! Har hunnit sminka mig och fixat håret. Nu sitter jag och äter. Det fick bli fil och flingor, två hårda mackor med leverpastej och ett juiceglas. Riktigt gott. Känns som om jag har mycket att göra idag, såhär ser mitt shema ut:

11.00: Hämta upp Marcus och skjutsa honom
11.30: In till stan en sväng och ta visumkort
12.00: Till skolan, möjligtvis hinna äta innan lektionen
12.25 - 13.50 Samhälls
14.00 Fara till Sandå och berätta om Ghana projektet
15.00 UM

Sen blir det att fara hemåt. Äta sen har jag träning ikväll. Jag vill bara ha fredag nu! Skulle vara så skönt. Men den här veckan har gått riktigt fort tycker jag. Det är inte länge kvar till lovet nu!

Vad ska ni göra idag?



Det är svinkallt ute idag! Sommaren, skynda dig!

JAG ÄLSKAR ATT FIKA

Nu har jag ätit kladdkaka. Är lagomt mätt och nästan lite äcklad som man blir om man äter lite för mycket! Haha! Men gott var det kan jag lova! Jag har tänkt på en sak, jag har börjat fika hur mycket som helst! För det första gillar jag det för att det är som en social grej. "Ska vi gå och fika?" om man har lite att göra och bara vill sitta och ta det lungt, äta gott och fördriva tiden. Jag älskar Waynes just nu. Det är jätte mysigt att sitta vid fönstret med något varmt och bara mysa på. Självklart är det roligast att vara mer än en när man fikar. Men ibland är det skönt att bara sitta själv och läsa en tidning eller bara sitta och inte göra någonting. I måndags så satt jag själv efter Josefin hade farit, jag satt och läste en tidning och bara njöt. Mycket skönare än att springa runt på stan om man ändå inte har något man ska göra. Nackdelen med att fika är att det lätt blir ganska dyrt i längden. Men vill man ha ett lite billigare alternativ är det bara att köpa något från en mataffär där man får mycket fika för pengarna. Ta hem det och sitta och mysa med någon man gillar. Ska nog köpa hem lite fika på Alla-hjärtans-dag och mysa med min älskling. Jag vet precis vad han gillar. Eller så kan man baka något själv om man vill. En kladdkaka som vi gjorde idag kanske?

Aja, ett som är säkert är då att jag har blivit fikaberoende! Någon annan som älskar att fika?



KLADDKAKA



Hittade nog den sötaste bilden på våran hund på kameran! Var bara tvungen att visa. Nog för att han ser lite galen ut men söt som få :)


Det blir nog att baka en kladdkaka ikväll. Marcus fick ett sug efter en perfekt gjord kladdkaka. Han funderade på att fara och köpa en men sen kom han på att det bara blev dyrt. Så vi ska göra en. Letar ett recept nu. De flesta blir hårda på kanterna och mjuka i mitten. Vi vill ha en som är perfekt kladdig överallt. Så man kan njuta av hela och slipper skippa kanterna. Vi får se om vi blir nöjda eller inte. Blir såklart att se Top model ikväll, det är visst finalen. Macke får njuta av nått Dexter avsnitt under tiden!


HOS MARCUS

Hemma från jobbet nu! Så skönt att vi hann klart sovrummet. Hon hade valt ett par vita tapeter och en vit lite silrvrig strukturtapet. Det blev fint men jag tycker att det blevlite tråkigt. Vitt helarummet, lite mer färg skulle det ha varit. I början så gick det riktigt dåligt för oss. Tapetmaskinen krånglade och väggarna var snea. Sen räckte inte tapeterna heller. Men tillslut så fick vi till det och allt gick mycket lättare. Så jag blev riktigt nöjd tillslut. Vi får hoppas att hon blir det också. Nu har vi kvar köket där också. Möjligtvis skulle vi göra vardagsrummet också, men bara om vi hinner. Jag tog någrs bilder på rummet när det var klart, men man ser inte så bra eftersom allt blev så vitt.





Ni ser kanske lite av fondväggen.
 
Har ätit så grymt god lunch idag! Vi for på A-torp och åt på skolan där min älskling går. Vanligtvis så gillar jag inte skolmaten men det var tacos. Hur gott som helst! Bättre mat där än på min skola iallfall. Vi har även hunnit fika idag. Blev en chokladboll och en biskvi, mums! Fika är så gott när man jobbar, bara sätta sig ner och ta det lungt ett tag och äta nått gott. När jag kom hem till Marcus så la jag mig i soffan och har vilat ett tag. Helt slut i kroppen idag. Fick lite massage av min älskling också! Nu blir det snart middag, korv och spagetti. Sen får vi se vad vi hittar på. Vad händer för er ikväll? Något speciellt?


GODMORGON LÄSARE

Godmorgon!

Det är samma härliga väder idag som igår. Solen lyser med det är lite kallare idag tror jag. Får väl klä på sig lite mer då! Sitter just och äter frukost. Fick ett sms av Josefin om att vi skulle börja jobba halv 10. Så jag kan sitta här i lugn och ro till ungefär kvart i 9. Då är det bara att ta bilen och åka iväg. Idag blir det som sagt tapetsering. Funderar på om jag ska ta med mig kameran så ni kan får se lite före och efter bilder. Kanske det, om den har batteri så det räcker.

 

Såhär ser vädret ut hos mig idag!



Min frukost består av fil, musli och russin, gott!

Vad ska ni göra idag? För mig blir det jobb hela dagen, sedan åker jag till Marcus ikväll. Vi får se vad vi hittar på hos honom. Men ha en underbar dag!

SKOR SKOR SKOR

Jag har världens värk i rygg och nacke. Både träningsvärk i ryggen och värk för att jag har suttit vid datorn hela kvällen. Eller jag och Emelie var ute och gick i ca 50 min. Svinkallt var det! Men vi klarade det. Efter det så blev det en lång varm dusch, underbart! Man känner sig som en ny människa efteråt.

Efter duschen så satt jag mig i soffan direkt och tog upp datorn, kikade lite medans jag väntar på Top Model. Det var då jag hittade dessa underbara skor! Så förbannat snygga! Jag blir så arg att jag inte kan köpa dem just nu. Finns både i svart, vit och guld. Jag föredrar helt klart de svarta. Jag vet inte vad det är med mig, men jag älskar svart! Så hett och passar till allt!

GoJane.com


  Snygga va? Nitar säger man verkligen inte nej till.


Hittade såklart många andra godbitar också!





Nu ska jag lägga ifrån mig datorn så att min rygg får vila lite, sen blir det Scrubs sen sömn! Godnatt!


NORDPOLEN

Jag förstår mig inte på den här killen, mystisk människa, och han gillar inte mat!





PROMENAD

Emelie ringde just och är påväg hit! Vi ska ut och gå en sväng. Så det är bara att klä på sig så att jag inte fryser. Efter svängen så blir det nog bara en lugn kväll framför tv:n. Ska se Top model ikväll, har inte sett det på jätte länge. Har som glömt bort det. Kanske blir att plugga lite ikväll också! Men först en promenad :)

Vad ska ni göra ikväll?




SOMMAR -09


Allt kommer från HM




ALLA HJÄRTANS DAG

Den är snart är som alla kanske vet. Vad ska man hitta på? Är det så stort egentligen? Det är ju bara en vanlig dag som någon har hittat på ska vara speciell. Jag läser i många tidningar tips om hur man ska klara sig själv på alla hjärtans dag. Då man är singel. Men snälla, det är väl ingenting? Alla par tror jag inte firar alla hjärtans dag heller. Är man singel och trivs som det varför ska man då sitta och sukta efter någon just en speciell dag, och varför tror alla att man känner sig så ensam?

Senast jag var själv på alla hjärtans dag var då jag gjorde slut med mitt ex som jag hade varit tillsammans med i nästan 3 år. Jag gjorde slut bara någon dag före alla hjärtans dag. Då var jag ensam men jag kände mig allt annat än ensam. Har man varit tsm med någon från ung ålder och tre år framåt så vill man gärna testa något nytt. Självklart var det svårt eftersom att vi verkligen kände varandra och han hade alltid funnits där för mig. Men jag var tvungen att pröva på livet som singel. Jag minns aldrig att jag satt och saknade någon på den dagen iallafall.

Men jag förstår att det kan vara jobbigt för de som har varit singel länge och verkligen längtat efter någon att fira just den dagen med. Att se alla alla hjärtans dag saker börja komma in i butikerna. Det tror jag skulle kännas lite jobbigt faktiskt. Men tänk på att när du hittar en som du vill vara med, så kommer du vilja vara med den varje dag, hela året. Då spelar det ingen roll vilken dag du gör något speciellt för den personen. Det är mycket mysigare att bli överraskad med något spontant istället för att det ska finnas en dag då alla gör det.

Men jag har hittat min sötnos och jag älskar honom verkligen! Så på alla hjärtans dag vill jag bara vara med honom och mysa. Äta något gott och se någon bra film. Jag har även köpt en lite present idag, jag tyckte den var så rolig så jag blev tvungen att göra det!

Så nu undrar jag. Firar ni alla hjärtans dag? Eller tycker ni bara det är trams?




 


JOBB OCH SEMLOR

Vilket väder det har varit idag! Jag har varit på bra humör hela dagen! Har som sagt varit och jobbat uppe på Morön i en lägenhet. Vi hade lite saker vi skulle göra klart innan tapetseringen som blir imorgon. Eftersom vi hann göra klart allt ganska så fort fick vi sluta vid 2. Underbart! Hann ut i det fina vädret en sväng med Josefin innan min buss gick.

Har även ätit min första semla idag för iår. Det var en lite annorlunda semla. Jag brukar inte gilla mandelmassan så mycket så vi testade två vaniljsemlor istället. Det smakade precis som en butterbulle med grädde på. Det var gott men det var ingen riktigt semla. Får köpa en riktig när det är fettisdagen istället då.

 Gillar ni semlor?

Kom hem vid 3 och nu har jag tränat styrka. Hoppat lite hopprep sen gymmat lite med mitt gummiband. Jag ska fortsätta nu med lite situps.

Puss!

SVENSKAN GJORD

SÅ GRYMT SKÖNT! Har gjort svenskan nu och det känns som om att det blev bra! När jag inte själv förstår vad jag har skrivit så vet jag att det är bra. Det är så min svenska lärare verkar vilja ha det. Nämen, jag fick ihop det bra tycker jag. Och perfekt, lite tid kvar innan Scrubs börjar. Nu kan jag njuta lite av att detta arbete är gjort. Nu är det bara några kvar.

Jag är så fruktansvärt avundsjuk på Emelie. Fick veta att hon är ledig från Onsdag till nästan Torsdag! Fyfan för henne, inte bokstavligt menat. Men jag vill också! Hon är alltså ledig i 10 dagar! Bara för att hon stannade hemma istället för att betala 5000:- och fara till Rom med klassen för att titta på konst. Skulle jag också ha gjort! Men jag lär mig mer än henne, jag får väl gotta mig i det jag!

Hur ska jag avrunda denna dagen då. Den har varit bra faktiskt. Inte så mycket oväntat som har hänt. Kände mig bara ovanligt glad idag, brukar inte vara det på måndagar. Men idag kändes det bra. Nu ska jag lägga mig och se Scrubs och sedan försöka sova. Blir jobb imorgon som sagt! Hoppas ni får/har en bra kväll! Godnatt!




SPIKMATTA

Hemma från träningen och har hunnit äta och duscha! Boxercisen vi körde var stenhård idag. Jag känner att när jag sitter och skriver så krampar det i bröstmusklerna. Riktigt mycket armar och bröst körde vi idag så jag vet vars jag kommer att ha ont imorgon! Men det är de värt. Jag vill ju komma i så bra form som möjligt. Både för att jag har varit borta så mycket pga av att jag har legat sjuk och för att jag vill ju vara i form innan vi far till Ghana! Då blir det ju nästan bikini i 3 veckor. Man vill ju se ut så bra man kan! Hah, nämen det känns riktigt skönt att komma igång med träningen igen. Jag hoppas jag slipper bli sjuk igen.

Imorgon ska jag jobba hela dagen. Vi ska till Morön tror jag det var och måla hos en tjej. Kommer säkert va perfekt nu när jag vet att ja kommer att ha världens träningsvärk i armarna! Men jag klarar det nog. Ska även försöka ta mig ut imorgon med Emelie på en löptur. Eller så blir det att gå lite snabbare. Hoppas bara på bättre väder!

Nu måste jag lägga mig och göra klart det sista på svenska uppgiften innan Scrubs börjar! Fan va ensamt det känns i sängen förresten, har ju haft Marcus brevid mig några dagar nu. Usch, jag hatar att sova själv!

En till sak jag måste berätta! Min mamma har beställt hem en spikmatta! Hon var ju hos kiropraktikern idag för sin rygg. Han tyckte att hon skulle testa en spikmatta och även köpa en ny säng. Så hon gjorde båda. Ska bli spännande att se när spikmattan kommer, självklart ska jag testa den!




HÅRET

Åh vad jag älskar mitt hår just nu! Har aldrig varit tjockare och finare förut! Allt för att jag har börjat ha det uppsatt istället för att platta det och ha det utsläppt. Förut så var jag väldig noga med hur mitt hår såg ut på dagarna. Jag hatade när det inte var som jag ville ha det. Jag var inte att leka med när jag hade en dålig hårdag. Men eftersom att jag plattade det väldigt ofta och tuperade för att få volym så blev det rätt så slitet. Jag tvättade håret varje dag eftersom att jag hade så många träningar. Håret blåstes torrt eftersom att jag inte orkade låta det lufttorka. Det slutade med att mitt hår tappade all glans och all volym. Det blev torrt och slitet.

Men då började jag sätta upp håret i en knut. Jag har det varje dag nästan. Det är så skönt att slippa ha håret i ansiktet! Speciellt på vintern när håret lätt bli elextriskt. Jag har även slutat platta det med plattång. Jag har börjat låta det lufttorka. Tvättar det ca 2-3 gånger i veckan. Använder bara shampo en gång i veckan. Och då använder jag ett frisörshampo. Inget skräp man köper i butikerna. Använder inpackning på håret resten av gångerna jag tvättar det. Vissa dagar så räcker det med att bara skölja ur håret med varmt vatten. Sen kan man massera in lite inpacning på topparna om de känns torra. Använd en riktigt bra inpackning från någon frisörsalong. De är mycket bättre för håret. Mitt hår har verkligen blivit så mycket bättre! Det har också blivit långt. Det växer mycket fortare om man låter det vara. Förut har jag bara haft kortare hår eftersom att jag klippte topparna ofta för dom var så slitna. Så har ni torrt, slitet hår och få det bättre så följ dessa tips. jag lovar att ni kommer att känna skillad. Men ha tålamod, det tar ett tag för håret att byggas upp igen.

♥ Ha håret uppsatt på vardagar iallafall!
♥ Platta inte håret. Måste du göra det om du ska göra dig lite snyggare så använd något före som skyddar håret!
♥ Låt håret lufttorka!
♥ Tvätta inte håret för ofta!
♥ Använd ett bra shampo en gång i veckan. Resten så sköljer du bara ur håret eller gör en inpackning.
♥ Borsta aldrig håret när det är blött! Håret är mycket svagare då.
♥ Klipp topparna ofta. Men bara någon millimeter.

Dessa tips har gjort mitt hår mer hållbart! Och det blir bara bättre och bättre!

MOBILBILDER

Hittade lite gamla bilder på min mobil som jag tänkte dela med er!




Jag, förra sommaren. Innan vi skulle fara och måla hus. Hah, jag var inte glad eftersom att Marcus tyckte jag såg så rolig ut med den hjälmen och ville ta kort på mig. Visst ser jag nöjd ut?



Den tror jag är från min 18-års dag. Hade varit hemma hela dagen och skulle upp och äta tårta. Marcus igen som tar kortet.



Min tatuering när den var nygjord!



I Hemavan förra året. Visst ser det härligt ut?



Jag! Hemavan igen. Det är Marcus som tog kortet, vem annars!



Tavlan jag målade till Marcus. Han fick den i julklapp.



Marcus katt Kurre.



Och det här är Emelie och Jocke förra sommaren. Innan Skellefteåfestivalen. Hemma hos Emelie. Den här bilden får mig då verkligen att längta efter sommaren och värmen! Men det är ju inte så länge kvar tills jag åker till värmen. Exakt en månad kvar nu!



SKOLA OCH FIKA

Hallå! Har inte hunnit skriva något idag, jag har haft fullt upp! Imorse var jag som vanligt seg och riktigt trött så jag hann inte skriva för då hade jag missat bussen. Bussresan tog ovanligt lång tid eftersom att det var något som hade hänt vid Victoria bron så vi fick så i kö väldigt länge. Jag vet inte vad som hade hänt eller vad dom gjorde eftersom att jag sov. Hur trött som helst. Väl på skolan så kom jag ca 10 min sent men ingen fara. Jag hade religion på 2,5 timme. Men idag var den inte så jobbig som den brukar. Det var så fint väder så solen lös in i klassrummet, bara det gjorde mig mycket piggare! Sen så pratade han faktiskt om något som var ganska intressant och som jag förstod. Hjärntvättning. Det var roligt att höra om det och hur dom använder det i olika religioner och sekter.

Efter det så åt vi lunch. Blev inte mycket mat där. En äcklig korvgryta som inte alls var god. Och torrt hårt ris. Nej tack. Men fick i mig lite morötter och mackor så det blev bra. Efter lunchen så hade jag måleriteknik där vi just nu håller på att lära oss om hur man målar fönster på rätt sätt. Vi har snart prov i det så jag tog hem hela häftet så jag kan lägga mig och läsa igenom det.

Vi slutade vid ett. Min buss går hem 5 över 1. Men jag hade inte brottom eftersom att det var tänkt att jag skulle åka med mina föräldrar hem idag. Min mamma var inne hos en kiropraktiker. Men tror ni inte att efter många samtal både till mamma och pappa så ringde jag hem till min syster för att fråga om dom ens hade med sig mobilerna. Klart dom inte hade det. Lite sur blev jag eftersom att jag hade pratat med pappa innan dom skulle fara och sa att jag skulle ringa honom när jag hade slutat. Men ändå så glömmer han mobilen. Fast jag fick ju det trevligt ändå. Jag och Josefin gick på Waynes för att fika lite. Det blev en Chailatte och en chokladboll. Josefin var så snäll så att hon bjöd mig på chokladbollen. Hade inte tänkt köpa den egentligen, jag blev för snål. Men tack!

Jag tror jag måste testa göra en egen chai någon gång. Det är så gott! Och perfekt en kväll när man sitter hemma framför tv:n och fryser. Hittade ett recept på Arla.se



Ingredienser:
2 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 bit kanelstång
4 kardemummakärnor
1-2 tsk svart te
1 dl mjölk
2 tsk råsocker eller strösocker

Gör så här:
Sjud vatten och kryddor i en kastrull med lock, ca 5 minuter. Tillsätt teet och låt det dra ca 5 minuter. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Sila teet och häll i ett glas. Smaksätt med socker och häll på mjölken och skeda på skummet. TIPS! Använd färdigblandat chai-te istället!

Någon som har testat göra egen kan ju tipsa om hur det smakade!


Josefin for vid 2 och min buss gick hem halv 3. Så jag satt kvar och läste igenom en tidning och bara mös på. Hur härligt som helst! Sen blev det bussen hem, sov hela vägen. Väl hemma så ställde jag mig direkt i duschen för att få lite värme.

Nu ska jag snart äta eftersom att jag har fullt upp med träningar ikväll. Boxercise kvart i 6 och fotbollsträning klockan 8. lir nog lasange som fanns kvar sen igår för mig. Dom andra äter sallad, men jag tror ja måste få i mig lite mer än det.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig! ♥


FILMKVÄLL

Då var vi hemma igen då. Har som sagt varit hos Jocke och Emelie. Det blev att vi såg en gammal skräckfilm som inte var bra alls! Special effekterna sög och jag tror jag skrattade mer än vad jag blev rädd. Det värsta var ändå när man fick se in i skogen och samtidigt såg himlen. Då kunde man se en ruta dom var ljusare än allt annat. I den rutan var månen. Så månen var inklippt i himlen. Aja, vi såg klart den iallafall. Efter det så började vi se Svampbob filmen. Bara för att jag aldrig har sett den och Jocke älskar Svampbob! Jag hatar serien egentligen, eller inte hatar jag ser den bara aldrig. Men det lilla jag såg av filmen var faktiskt rolig. Så den måste jag se tror jag.

Vi var hemma vid halv 11 och då blev det en dusch. Shampo, inpackning och hela köret. Nu känner jag mig fräsch! har även hunnit fixa naglarna. Redo för morgondagen! Nu ska jag se lite Scrubs sen hade jag visst lovat min älskling en massage, och ja håller vad jag lovat. Godnatt och sov så gott!

Om ni vill se filmen vi såg så heter den Evil Dead.

Den kallas "The Book of the Dead ". I åratal har den legat gömd, skyddad för eftervärlden. Om någon läser upp besvärjelserna ur den frigörs en ondska aldrig tidigare skådad. Nu har fem ungdomar hittat boken. Någon har just öppnat första sidan... "Evil Dead" är en milstolpe i skräckhistorien som gav upphov till två uppföljare - och drösvis med plankningar. För 22-årige Sam Raimi innebar den steget in bland de stora, som regissör till storsuccéer som "Darkman" och "Spiderman". Ta farväl av dina nerver! (Den oklippta originalversionen)

SANDRA 19 ÅR








TACOS

Hemma från fotbollen nu! Det gick riktigt bra faktiskt, Burträsk vann mot Ljusvattnet i finalen. Vi spelade riktigt bra i sista matchen och då kom nästan alla mål också. Det var rätt målsnålt i första matcherna men sista matchen då slapp det. Så det var roligt! När vi skulle hem så hade det snöat grymt mycket så hela bilen var täckt med snö. Marcus skulle försöka få bort lite snö från rutorna. Samtidigt så slog vi på vindrutetorkarna, för vi trodde inte att det hade frysit eftersom att det bara var pudersnö. Det hade den inte heller men en stor klump snö höll fast torkaren. Så tror ni inte att den gick sönder. Så nu har vi bara en fungerade torkare. Hääärligt! På vägen hem snöade det så mycket så vi såg då ingenting. Körde rakt in i plogkanten hah! Men vi kom oss hem iallfall.

Jag och Marcus har nu varit och handlat. Det blir tacos ikväll! Oj så gott! Men tyvärr så var det slut smält ost. Jag är beroende av den. Så grymt god till tacos! Men jag får väl klara mig med allt annat gott istället då. Senare ikväll hade vi tänkt fara till Jocke och duka upp med nå godsaker framför hockeyn. Men då såg vi att hockeyn var nu. Så vi får se någon bra film istället. Det känns konstigt att det är skola imorgon. Jag har som sagt varit sjuk hela förra veckan så det känns som om att vi har lov eller något. I vanliga fall hatar jag söndagar eftersom att dom alltid är så tråkiga och sen har man ångest för att det är skola dagen efter. Men idag känns det inte så, kanske för att jag har haft fullt upp hela dagen och inte hunnit känna efter. Perfekt, hoppas jag inte kommer på att det är söndag!

Nu ska jag se lite hockey! Ha en bra kväll :)




FOTBOLL

Godmorgon!

Nu ska jag dra iväg strax mot fotbollen. Ganska seg upp imorse men jag klarade det, hah. Det är snöstorm idag också! Usch så tråkigt, jag vill ju ha sol!

Men iallfall, nu sitter jag och äter och ska strax iväg. Hela dagen kommer att bestå av fotboll, sen blir det plugg när jag kommer hem. Ni får ursäkta dålig uppdatering idag då. Men ikväll så kommer bilderna från igår!


ha en bra dag! Vad ska ni göra förresten? :)




Killarna hade sin cup igår, här har ni finalstraffarna!

GODNATT

Hemma igen! Riktigt dåligt väder när vi skulle köra hem. Det snöade och vägen var oplogad. Men det gick bra, vi fick oss då hem iallafall. Skön kväll med bastu, folk och dricka. Inte alkoholhaltiga drycker för mig då, men för dom andra. Jag fick nöja mig men en alkoholfri cider istället, men det gick fint! Känns skönt att slippa vakna imorgon helt slut i kroppen och i stort behov av vatten, som jag vet att Marcus kommer att göra! Jag kommer att vara pigg som en mört. Imorgon är det som sagt fotbollscup som gäller! Det kommer även in bilder från ikväll på bloggen, missa inte det! Godnatt och jag hoppas ni har haft en bra kväll ♥


HIT THE ROAD

Då var det dags att fara! Jag hoppas på en trevlig kväll och att alla ni andra också får det! Puss!


IM DONE



Nu börjar jag känna mig klar, känner mig lite seg idag. Var pigg imorse men nu börjar jag känna mig slut igen. Får hoppas att jag piggnar till när jag får i mig lite mat! Idag så bestämde jag mig för en ganska enkel outfit. Eftersom att vi ska basta så vill jag inte ha på mig något som känns för jobbigt att ta av och på. Vi ska heller inte ut så jag orkar inte klä upp mig för mycket. Eftersom att jag har blivit fullkomligt förälskad i min nya jeansjacka så kör jag på den även ikväll. Självklart men en ännu varmare jacka när jag ska ut eftersom att det är svinkallt! Min röda lilla väska få hänga med också!

 Mina Ellos skor! Helt underbart sköna att gå i!


Nu är det dags att sminka min pappa, sen måste vi hinna köpa en present, har ännu inte kommit på vad vi ska köpa, men det fixar sig!

ALLA ÄLSKAR SKOR

Det är sjukt hur mycket snygga skor det finns! Och det är ännu sjukare att man inte kan köpa alla man vill ha! Men nu måste jag sluta sitta och dregla, jag måste in i duschen! Sen söka igenom min garderob och titta om det finns något att ta på sig, får hoppas på det!

Här har ni några favoriter som jag hittade:


DAGENS PLANER

Skönt med en sovmorgon! Jag känner mig både frisk och utvilad! Första dagen på hela veckan där jag inte vaknat med huvudvärk! Det är ju ett plus.

Dagen ser ut så att jag ska dra mig upp ur sängen och få mig något att äta. Hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Vid 3 så kommer vi att dra oss in till Skellefteå. En sväng på stan för att hitta en present. Sedan så kommer vi att möta upp födelsedagsbarnet och lite annat folk för att fara och äta någonstans. Efter det så blir det fest och bastu. Blir nog riktigt roligt! Däremot så kommer jag att vara nykter ikväll, eftersom att vi måste ta oss hem på något sätt. Imorgon är det nämligen fotbollscup tidigt på morgonen, så jag tyckte det blev lättast så att jag körde. Men det blir nog riktigt roligt ändå.

Nu ska jag väcka min älskling som ligger och sover än. Vi måste upp och äta, jag är jätte hungrig! Ha en bra dag! ♥






POPULÄR BIKINI

Äntligen så ligger man i sängen! Haft mycket att göra idag men allt har gått riktigt bra. Imorgon så blir det nog en sovmorgon, sen frukost, göra sig klar för kvällen och sminka min pappa inför revyn igen. Vid 3 ungefär drar vi in till stan för att kika efter nått roligt åt Sandra. Efter det så skulle vi möta födelsedagsbarnet för lite mat innan det blir fest och bastu! Blir nog riktigt bra tror jag.

Har testat mina bikinis och dom var riktigt snygga och satt jätte bra! Perfekt passform och jätte sköna. Så om ni letar efter en bra bikini så köp den modellen. Finns som sagt i flera färger och mönster och du kan kombinera ihop olika. Eller så kan du välja att bara köpa en trosa eller bara en överdel om du skulle vilja. Inte dyra alls! 25 kr styck!

Skynda in på Ellos.se! För dom verkar vara populära.




Nu ska vi mysa framför Scrubs! Såg just att det var 4 avsnitt efter varandra, vilken lycka! Godnatt ♥

___




Damn Your Eyes

REVY KVÄLL

Oj så roligt det var att se! Hah, klockrent och alla var jätte duktiga! Min käre far spelade trummor och det gick jätte bra. Tog lite bilder ni ska få se!

Såhär såg jag ut under kvällen:






Jag var där med min älskling, min farmor och min farmor. Det var tänkt att min syster och mamma skulle med men min syster skulle på något annat och min mamma ligger tyvärr sjuk. Men förmodligen far dom dit imorgon istället, för dom måste se det, hur kul som helst!





Nu ska jag sätta mig med min godispåse och mysa framför tv:n med min älskling! Ha en bra fredagkväll! ♥



FREDAGEN

Oj så roligt jag har haft idag! Utom det faktum att vi höll på krocka med en bil som höll på att köra på oss, grymt så nära det var! Chockad blev jag då efteråt.

Men som sagt, shoppat mycket och ätit gott. Har även fått hem mina bikinisar! Jag har inte provat dom än men de ser ut att passa!

 

Detta blev valet av kläder för dagen, även en svart jacka och en svart halsduk till.

Lunch på Wook&Roll, Sushi för mig och Josefin tog en vanlig Wook.







Mina snygga bikinisar och jeansjackan jag köpte. Hittade tyvärr inga jeansleggings som jag ville ha, så det blev en jeansjacka istället! Grymt snygg! Köpte även ett par örhängen och solglasögon, även lite smink.

Nu har jag massor att göra så att jag måste lämna datorn, har hunnit sminka pappa och nu ska jag fixa min syster frisyr, sen blir det att fara ut och äta och klockan 7 är det dags för revyn! Ska försöka hinna skriva sen innan jag far! Ha en bra kväll ♥


IN MOT STADEN



Nu är det dags att dra iväg till stan, dock är det snöstorm ute ser jag, mindre trevligt! Visar det jag har köpt när jag kommer hem, då kommer även dagens klädsel! :) Ha en bra dag!








GODMORGON

Godmorgon! Hur mår ni?

Jag känner mig ganska pigg, lite huvudvärk men det blir att käka lite alvedon för jag ska nämligen in till staden med min syster för att göra några ärenden. Vägrar sitta hemma ännu en dag. Skönt man är ledig, förbannat skönt! Helgen blir så mycket längre.

Såhär ser dagens shema ut:

09.30 - 11.00 Sminka, fixa håret, äta osv
11.00 - 11.30 Bil till Skellefteå
11.45 - 13.00 Hitta jeansleggings och smink på stan
13.00 - 14.00 Luncha med Josefin
14.00 - 15.00 Hämta upp Marcus, förbi Solbacken förmodligen
15.00 - 19.00 Hem, äta, sminka och fixa håret på min pappa
19.00 - >>>    Revyn

Gash, jag har en känsla av att det kommer att bli en bra dag! Jag hoppas verkligen det!

Vad ska ni göra idag?


LÄS OCH SKRATTA

Jaa, nu har jag suttit här ännu en gång och skrattat för mig själv. Det är en blogg som jag läser som alltid får mig att skratta! Det är min syster som har en blogg med 2 av sina kompisar och jag älskar humorn i bloggen! Speciellt Idas inlägg, jag har nog skrattat varje gång jag har läst det hon har skrivit. Hon har humor och är så oseriös så det blir klockrent! Jag vet hur hon är i verkligheten också och hon har en så skön lättsam stil. Hon har verkligen inga problem med att göra bort sig om hon vill. Fortsätt så med bloggen, ni får mig att skratta! Den enda bloggen hitills som har fått mig att göra det på ett humoristiskt sätt!

Läs och se om ni fattar ---> Ida, Elin och Johanna


NY DESIGN

Gash, jag blev så rastlös så jag gjorde om designen på bloggen, vad tycks?


JEANS LEGGINGS

Jag kom nyss hem efter att ha varit och tagit kort till vår fotbollskatalog. Tyvärr så kom jag på att det var idag. Jag hade inte tänkt fara först för jag kände mig varken snygg, pigg eller sugen på att vara med på kort idag. Men Emelie ringde och sa att hon skulle dit, hon har också varit sjuk så jag drog mitt arsle dit jag med. Klart jag blev tvungen att sminka lite färg på ansiktet först, jag ska ju ändå vara med i en katalog som kommer att komma i alla Burträsks postlådor inom en snar framtid. Men det gick bra! Jag kände mig ju lite sliten mot för alla andra som såg snygga och fräscha ut men jag är ju faktiskt sjuk. Det fanns massor med fika där också! Det var ett plus. Chokladbollar, andra kakor bullar osv. Hur gott som helst.

Nu ska jag vänta på att klockan blir halv 8. Inte länge kvar. Jag ska se Halv åtta hos mig, haha jag har inte riktigt förstått mig på det programmet men det är underhållande för alla som är med är så konstiga. Har lyckats se det hela veckan nu när jag har varit sjuk och det är sista avsnittet i kväll så jag måste se vem som vinner! :)

Imorrn ska jag in till stan tror jag. Måste köpa lite saker. Bland annat smink eftersom att min foundation och concealer börjar ta slut. Jag ska sminka min käre far imorgon och på lördag inför revyn så jag måste köpa så jag har så att det räcker. Testade sminka honom idag inför genrepet, han blev skitsnygg! Fick bort lite av rynkorna och påsarna under ögonen, hah. Sen ska troligtvis jag fika med Marcus och försöker få Josse in till stan för att hjälpa henne hitta lite saker. Jag ska även försöka hitta ett par snygga jeans leggings. Jag har sökt lite nu på internet men inte hittat ett par riktigt snygga. Någon som vet vart det finns några? Jag vill ha mörka. Någon butik där det säljs snygga mörka jeansleggings? :)




TRE FAVORITER






UTTRÅKAD

Har legat i sänge nu i över 1 timme och nästan skrivit klart min svenska. Känns skönt att ha det gjort! Men jag börjar bli nå så jäävulsk uttråkad så ni förstår inte. Jag skulle vilja gå ut och få lite luft, men som sagt, det snöar och blåser och är svinkallt. Så det känns inte som ett alternativ när man försöker bli frisk. Jag tror däremot jag kommer att bli tvungen att gå och handla eftersom att både mamma och pappa ligger. Tur det är nära till konsum iallfall. 

Nu fixade jag fram lite fika så det blir nog att sätta sig och se lite Gossip Girl troligtvis! Mammas kakor är så grymt goda! Biskvier och potatisbakelser! Mums!



PROJEKT GHANA

Jag tänkte skriva ett inlägg för er som inte vet om varför jag ska ner till Ghana i 3 veckor.

Det är såhär att jag går bygg-måleri på Kaplanskolan i Skellefteå. Vi håller på med ett projekt just nu. Vi ska nämligen ner till Ghana nu den 9 mars och bygga om och bygga ut en flickskola. Det var först tänkt att bara byggarna skulle åka ner. Men såklart ville ju även vi målare åka med eftersom att vi är som en klass även fast vi går olika inriktningar. Tillslut blev det så. Det skulle komma att behövas väldigt mycket pengar när ca 30 pers skulle med. Vi har lyckats samla ihop snart 700 000 kronor till detta projekt. Då är det både till resan ner och hem och till allt meterial vi kommer att behöva. Vi har fortfarande kvar lite att få ihop men vi jobbar på det. Vi har redan beställt resan så vi vet att vi kommer att komma oss dit. Nu gäller det bara att få ihop så mycket pengar som möjligt till material så att vi kan göra det som behövs.

Tanken med detta projekt är att hjälpa de unga kvinnorna i Ghana till en bättre framtid. Det är ca 1/3 av kvinnorna så får gå i skola. Dom andra hamnar oftast ute på gatorna och blir prostituerade. Har det chansen att gå i skola kan man rädda deras framtid. En framtid i rädsla där det oftast slutar med sjukdom och tidig död. Vi ska också läraoss om Ghana och de som lever där. Vi kommer att gå skola samtidigt som vi är där och lära oss hur dom har det i skolan.

Vi har samlat ihop pengar genom att bygga stugor och sålt dom, hjälpt till på olika företag, fått bidrag, haft fester, stått på marknader, pratat om det på olika event och även varit hos företag och berättat om detta och då har det fått ge bidrag om de ville. De har de flesta gjort faktist. Det är riktigt många som stöttar oss i detta. Vi har även sålt "tegelstenar". Det är ett diplom där det står att man har köpt en tegelsten och bidragit till bygget nere i Ghana. Genom att köpa denna "tegelsten" för 100:- så bidrar man med väldigt mycket material.

Jag har tegelstenar om det är något som är sugen på att bidra lite och hjälpa till med detta projekt. Ni får också gärna ge förslag på vad man kan göra för att samla ihop pengar.





denna sida kan ni läsa mer om vårt projekt!

DAGS ATT GÅ UPP

Nu ska jag ta mig upp ur sängen tror jag. Men jag fastade i Top Model som gå på 3:an just nu. Kanske ser det klart men sen måste jag upp för det kurrar i magen så jag behöver mat!

Ska försöka göra ett försök att fixa till mig lite. Har gått i flera dagar och sett ut som en rishög. Ska även sätta mig och göra klart svenska uppgiften. Det kändes jobbigt men jag måste få det gjort.




SKJORTA

Basplagg: Skjorta

Baddräkt som body under, hur läckert som helst till sommaren, bara att slänga av sig skjortan om det blir för varmt!



Allt från HM

DAGENS FRÅGA

Godmorgon!

Har vaknat för ett tag sen och det känns inte som om att det bli någon skolan idag heller. Kroppen känns rätt slö och huvudet tungt. Men jag är inte lika snorig! Så det är på bättringsvägen. Jag tittade även ut genom fönstret. Det är snöstorm! Så jag är inte det minsta sugen på att köra bil idag. Jag får hålla mig hemma och vila upp mig istället! Men det är ju inget fel med det heller.

Jag som hade planerat hela den här torsdagen för att jag trodde att jag skulle vara frisk, förbannat! Det är skönt att vara sjuk nån dag, men sen börjar man bli rastlös! Jag måste egentligen förbi UM idag för att förnya mina p-piller, även fråga hur man förskjuter eftersom att jag ska till Ghana i 3 veckor. Jag börjar känna mig stressad eftersom att det bara är några veckor kvar innan vi far, och jag har en hel del saker som måste köpas. Men jag har ju fixat bikinisar iallfall! Hah, det är ju nånting. Men nu fattas andra kläder, saker från apoteket och mycket annat. Därför hade jag tänkt ta en sväng på stan idag efter skolan, för att hinna köpa det mesta och även hinna på UM. Men så blir det ju inte. Jag hatar verkligen när saker som man planerar inte blir som man vill, därför ska jag lära mig att inte planera allt för mycket. Jag ska försöka bli en mer spontan person :)

Saker brukar oftast bli roligare om man inte har planerat före. Då har man inte hunnit föreställa sig hur det ska bli. Då blir man inte alls lika besviken om det går i stöpet. Så hur är ni?





GODNATT

Jag undrar verkligen hur det blir imorgon för min del. Just nu så ligger jag fortfarande sjuk. Mina näsa är helt igenkörd och kroppen gör ont. Jag tror att jag har lite feber också. Imorgon är det så att jag bara har en lektion som börjar halv 1. Så jag tänkte att om jag mår lite bättre skulle jag kunna ta bilen, fara in, vara på lektionen och snabbt hem igen. Men nu sägs det att det ska bli snöstorm imorgon! Jag gillar verkligen inte att köra i snö. Speciellt inte om det har snöat hela natten och det blir spårit och man ser ingenting på grund av snörök. Så jag har bestämt att jag ställer klockan på 9.00 imorgon, känner efter hur jag känner mig. Tittar ut genom fönstret hur det ser ut med vädret, och först då beslutar jag om jag ska fara eller inte. Det hade ju inte varit några problem om skolan hade varit nära. Men nu när den ligger 4 mil bort och det går snålt om bussar så är det ganska svårt. Men jag får hoppas på det bästa!

Marcus ligger brevid mig i sängen nu och zappar mellan alla kanalerna. Han hittar inget alls att se, vi får se lite American Dad innan Scrubs börjar! Efter det så ska jag nog försöka sova, jag hoppas jag slipper vakna halv 4 inatt igen.

Godnatt med er sötnosar! Så hörs vi imorrn på morgonen!


FRISÖREN

Nu sitter jag i sängen och ser Top Model! Har just klippt min pappa. Han såg ut som ett troll! Sjuk, orakad och ruffsig i håret. Men nu blev han snygg. Även om han fortfarande ser lite sliten ut pga att han är sjuk!



Revyn som han ska vara med i har nämligen premiär på fredag som sagt och han behövde verkligen fräscha upp sig lite!


Jag fick en fråga om jag hade någon favoritblogg. Jag kan säga att jag läser många bloggar men jag har inte riktigt någon favorit. Jag tycker många är bra. Jag läser dom lite större bloggarna för att ha något att roa mig med och många av mina näras blogg för att få veta hur dom mår och vad dom gör. Det är nästan roligast att läsa en blogg om man känner personen. Då vet man hur man ska ta det personen skriver. Man känner till deras humor osv. På bloggar där man inte känner personen på riktigt kan det ofta bli missförstånd om man inte förstår riktigt hur personen menar. Men jag är öppen för nya bloggar, så visa er. Jag kanske fastnar för just din blogg!

Har ni nån/någon favorit blogg?

VECKANS BLOGG

Jag har chansen att bli veckans blogg hos denna blogg! Rösta på mig så skulle ja bli jätte glad! ♥

Min blogg har nummer 3 :)




SMINKTIPS - ÖGON

Jag fick en fråga om hur jag sminkar mig, jag tror hon menade hur jag sminkade mina ögon först och främst. Så det tänkte jag berätta för er nu.




 ♦ Jag börjar med att böja ögonfransarna. Nerifrån och upp. Sedan separerar jag dem med en ögonfrans borse om det behövs.


♦  Efter det så målar jag på med Loreal`s Double Extension Mascara. Första varvet med det vita. Se till att innan ni börjar måla drar ni av den lite så att det inte har bildats klumpar på borsten. Sepciellt om den är ny. Lägg på ett tunt lagen av den vita på hela fransraden. Både uppe och nere. Låt det torka! När det har torkat så använder du dig av den svarta. Dra även där av borsten så att det inte har bildats klumpar. Sedan målar du på ett tunt lager mascara uppe och nere. Låt det torka helt! Efter det så tar du ögonfransböjaren och böjer försiktigt ännu en gång. Många tror att ögonfransarna går sönder om man böjer efter man har lagt på mascara. Men det är ingen fara om man har målat ett tunt lager och böjer försiktigt. Man gör det bara för att fransarna ska hålla sig långa och böjda längre. Efter det så lägger du på ännu ett tunt lager mascara. Men börja inte ända nerifrån. Ungefär från mitten av fransarna så att du inte får för tunga fransar. Sen ser dom längre ut om nu målar längst upp på dem. Blir det så att fransarna klumpar ihop sig en aning som det kan bli när man har en dålig dag eller sminkar sig tidigt på morgonen och inte riktigt är helt vaken, så ta en nål, men var försiktiga, och separera fransarna så mycket som det behövs.




♦ För att få ett fylligare intryck så använd en svart flytande eyeliner och lägg en linje just över fransarna. Inte en för tjock, en smal linje får dom att se tjockar och fylligare ut!

Så gör jag får att få mina fransar att se bra ut! Hoppas det funkar för er också ♥


TIPS

Nu har jag lyckats städa mitt rum! Eller jag har fått hjälp av min älskling! Även städat ur min garderob så nu hittar jag då det jag söker iallfall. Nu ska vi upp och göra middag. Det bli pyttipanna och ägg! Jag har ett tips som gör pyttipannan så grymt mycket godare! Det är att lägga några bitar feta ost på pytten när du har lagt upp den på tallriken. Smaken av feta osten passar perfekt till pytten! Hur gott som helst! Tänkte tipsa er som inte tycker att pytt är speciellt gott, men med lite feta så blir det genast mycket godare och lite lyxigare!

Har fått en fråga om hur jag sminkar mig för att få så långa fransar, jag tänker svara på den frågan senare ikväll, så kika in då! För nu måste det lagas mat till mina sjuka föräldrar som inte tar sig upp ur soffan, stackarna!

Tack för alla söta kommentarer jag får! Är ganska ny med bloggandet så det är jätte roligt! Tack! ♥


VÅREN

Våren är här innan vi ens hinner blinka! Dags att börja vår shoppa lite!


Basplagg: Jeansjacka






Hur snyggt skulle inte det här vara?

Allt från Hm.com!



ÖRONGODIS

Ozzy Osbourne - Mama I´m coming home




MOROT + ÄPPLE

Jag har legat och dragit mig rätt länge i sängen. Jag lyckades somna om där vid halv 10. Helt utslagen! Eftersom att Marcus har kunnat sova hela natten så var han ju vaken vid 11. Men som tur var lät han mig sova ett tag till. Där vid halv 1 så väckte han mig. Hade han inte gjort det hade jag nog sovit än, men han tyckte den var dags för mig att ta sig upp eftersom att jag måste kunna somna någon gång ikväll också!

Nu har jag få fått mig en dusch, en lång dusch! Blev en inpackning av håret också. Känns riktigt skönt att få fräscha upp sig lite. Man känner sig ju inte som bäst när man har svättats ut febern en hel natt! Huvva!

Har fått i mig lite mat också, det bleen mini pizza igen! Eftersom att alla är sjuka som sagt så orkar ingen handla. Men som tur var köpte jag två igår så jag hade en kvar. Jag som var sugen på något lite nyttigt till pizzan blev besviken. Ingen sallad eller nått! Det enda som fanns var morötter. Jag gillar inte det. För jobbigt att äta sen smakar det konstigt. Men då kom jag på, om jag river morötterna så dom blir saftiga och även river i lite äpple så borde det ju gå. Absolut! Hur gott som helst! Både saftigt och äpplet gör smaken lite syrligare. Så testa om ni är less på bara morötter! Men tänkt på att riva i äpplet sist just när du ska äta, för ni alla vet ju att äpplen lätt blir bruna. Blev lite nyttigare än att bara äta en pizza iallfall.




Nu har min älskling varit och handlat åt oss, tur han är här! Nu står han och diskar bort också, jag måste gå och försöka hjälpa honom lite :) Men först måste inpackningen ut!

SVAR





Tänkte höra om du vet något tips på hur man får fin hy?

Visst vet jag det! Jag har länge försökt sträva efter en slät hy. Så man slipper använda så mycket produkter för att täcka rodnad eller finnar. Jag tycker att min hy har blivit bättre och bättre. För det första så har jag börjat dricka vatten! Och då menar jag mycket vatten, men i små mängder hela dagen. Ta med en vattenflaska i väskan överallt och drick då och då. Hela kroppen mår bättre av det och det är en lyx för din hy! Det du också ska försöka göra är att äta regelbundet och bra. En näringsrik kost syns på hyn. Den får mer lyster och mindre utslag. Försök minska på skräpmaten och chokladen. Magen mår inte bra av det, och mår magen inte bra så mår inte din hy bra heller.
Det du måste vara nog med också, är att tvätta ansiktet noga när du använder smink! En foundation sitter där den ska om man säger så! Det hjälper inte att bara tvätta av med vatten. Du ska absolut inte använda tvål som torkar ut huden i ansiktet. Ta en rengöringskräm, helst en lite dyrare. Som är anpassad för din hy. Torr, fet osv. Använd även en sminkborttagnings svamp. Dom finns på Hm och kostar inte mer än 10 kronor. Smörj in ansiktet med krämen sen blöter du svampen och rör med cirkelrörelser på huden. Du får bort så mycket mer av smutsen som sitter i huden än om du bara använder händerna. Så köp en svamp! Efter du har gjort det så använder du en ansiktskräm som är anpassad för din hy den med. Det är jätte viktigt att återfukta, återfukta och återfukta! Speciellt på kvällen kan du dra på med rikligt med kräm eftersom att ingen kommer att se dig när du ska sova, så du kan vara hur glansig du vill i ansiktet. Tvätta både morgon och kväll. Smörj på på morgonen innan du tar på smink. Sminket sitter både bättre sen är det bättre för hyn också. Tänk på att låta huden andas. Inte använda foundation/puder osv jämt. Kommer du hem efter skolan och vet att du inte ska ut något mer. Så tvätta bort sminket! Du behöver inte ha det jämt. Använd även om du har känslig hy som lätt får finnar ett mineralpuder istället för foundation. Det låter huden andas bättre.

♥ Mycket vatten!
♥ Bra kost!
♥ Tvätta noga!
♥ Återfukta, återfukta, återfukta!
♥ Ta det lungt med sminket, låt huden andas!

 Jag änvänder mig av Loreal`s Hydrafresh, för torr och känslig hy. Jag tycker den funkar riktigt bra. Min hud känns aldrig torr längre. Använder även rengöringskrämen för torr och känslig hy.



Vet du hur man tar hand om sina spruckna och torra fötter på bästa sätt?

Jag som spelar fotboll har ett ständigt problem med att mina fötter lätt blir torra, hårda, och spruckna. Det är verkligen inte roligt. Nu speciellt på vinter så måste man försöka ta hand om sina fötter, eftersom att de bli ännu lättare torra när det är kallt och blött ute. Men det är lätt att man glömmer bort fötterna på vintern eftersom att man ändå inte visar dom. På sommaren är det en annan femma. Men som svar på din fråga! Jaa, det vet jag. För det första, fotbad! Hur underbart som helst för fötterna. Så ofta som det behövs. Stoppa ner fötterna i varmt vatten och häll i fotsalt som mjukar upp fötterna. När du har haft dem i vattnet så länge så att dom har mjuknat upp så tar du och filar dom lite. Fila bort det hårda till dom känns mjuka. Använd inte en för "hård" fil, för då är det lätt att du filar för mycket och får sår istället. Ta en lite mjukare istället. Efter det så torkar du dem och smörjer in dem med en fotkräm. Köp en som någon butik rekomenderar om du vill vara säker på att den är fet nog. Men de flesta brukar vara bra. Smörj in dom rejält! Efter det, innan krämen har hunnit torka in riktigt så tar du på dig ett par sockar. Sockar håller huden varm och mjuk samtidigt som den återfuktas av krämen. Smörj in dina fötter varje kväll innan du lägger dej. Sov så ofta du kan i sockar tills du känner att fötterna har blivit lenare. Då kan du skippa sockarna om du vill men smörj ändå in fötterna. Jag lovar dom kommer att bli mjukar,e mina har blivit mycket mjukare och finare! Har du svåra sprickor så köp någon ännu fetare salva för sprickor i fötterna och smörj på även med den innan du tar på dej sockarna!

♥ Fotbad!
♥ Fila fötterna!
♥ Smörj in fötterna rejält!
♥ Sov i sockar!


Har du några "privata" piercingar?

Jaa, faktiskt. Jag har en piercing i naveln! Den gjorde jag för ca 6 månader sen. Jag älskar den! Hur snygg som helst!





Nu har ni fått svar på de frågorna jag har fått hitills! Tänker hålla frågestunden öppen ett tag till, för det är så roligt med frågor! Så fråga på ♥

SÖMNIG

 ♥

Ska ner och lägga mig i sängen, jag känner att mina ögon börjar falla igen! Svarar på frågorna senare idag!


FRUKOST

Jasi, vad ska man göra, det gick verkligen inte att somna om! Inte trött alls, konstigt! Låg och såg på The Voice, där Kenza var gäst såg jag. Har aldrig sett eller hört henne på tv. Hon såg inte ut riktigt som jag trodde, hon såg längre ut än vad jag hade fått för mig, jag tänkte mig henne jätte liten. Hon pratade inte heller som jag trodde att hon gjorde. Jag trodde att hon skulle ha ganska ljus röst men den var ju ganska så mörk. Hon såg lite nervös ut men det förstår jag, det skulle jag också vara. Efter jag hade sett det så valde jag att gå upp så att min älskling skulle få sova ostört och utan en tv på. Plus att jag blev jätte hungrig! Frukosten idag blev fil med fullkornsringar och russin. Samt en skiva av det goda brödet som mamma har bakat! Receptet på det finns längre ner. Jag är inte den enda som är uppe, min hund håller mig sällskap, men det är nog bara för att jag har mat framme!



Vad blir det att göra idag då. Bra fråga, bara ta det lungt tror jag. Jag vill vara frisk till helgen! Det händer så mycket! Först revyn, födelsedagsfest och fotbollscup! Jag vill inte missa något av det. Har jag nämt att vi är lediga på fredag? Känns underbart! Helgen känns så mycket längre bara man får en ledig dag till. Jag tycker och har alltid tyckt att fredagar ska räknas till helgen. Jag menar, man borde få vara ledig fredagar. Man vill ju kunna göra så mycket som möjligt på helgerna men på fredagar känner man sig alltid så slut efter en hel veckas skola/jobb. Så det kan vara lite svårt att orka med allt man vill göra. Så därför, gör hela fredagen till en del av helgen! Tycker jag iallafall.

Jag tror jag ska kika om det finns nått snyggt att köpa, jag är sugen på en ny väska. Alla mina har gått sönder lite smått. Så det börjar bli dags!


UPPE MED TUPPEN

Godmorgon! Jag har legat vaken sen halv 4. Haft så ont i kroppen och frysit! Usch! Låg en timme och försökte somna om, men det gick inte! Så nu har jag slagit på tv:n och ligger och tittar på The Voice. Ska försöka få mig lite sömn senare, hoppas bara att jag blir trött. Har tagit en alvedon så det onda börjar då försvinna!

Hoppas ni får en bra morgon så skriver jag senare! Fortsätt även att fråga det ni vill veta så att jag har nått att svara på när frågestunden är över! Puss!


GODNATT

Nu blir det att säga godnatt till bloggen och till er läsare! Måste lägga mig och vila lite. Ska mysa lite med min älskling som var så snäll att köra de långa 5 milen till mig ikväll. Se någon film och bara ta det lungt. Ska vara hemma imorrn också, så jag hoppas jag mår lite bättre imorgon så att jag kan fara på skolan på torsdag. Ett nytt projekt börjar nämligen då, kan inte säga vad, inte just nu iallfall! Så godnatt och sov så gott så hörs vi imorgon!





GLASS I STORA LASS

Nu är jag hemma igen. Jag sa ju att jag skulle ta några kort men så blev det inte! Tog med mig kameran men när jag skulle ta första bilden så tar batteriet slut! Det är ju typiskt. Fast jag var nästan säker på att det skulle hända eftersom att det var lite batteri. Men jag trodde jag skulle hinna ta några bilder iallfall! Men matchen slutar iallafall 4-1 till A-laget. Vi var verkligen inte många! Alla var nästan borta, det var kanske 10-12 stycken som spelade. Egentligen är vi minst 20. Men 94:orna gjorde bra ifrån sig iallfall.

Efter ungefär halva matchen så kommer min älskling! Jag sa åt han att komma ikväll för att hålla mig sällskap. Han är ledig imorrn och jag ska vara hemma imorrn så det gjorde han! Sen när vi kommer hem så tar han fram en Ben and Jerrys glass! Han hade varit förbi hemmakväll och köpt en åt mig, hur söt som helst! Det uppskattades verkligen. Nog för att jag har ätit massa glass idag redan men lite till kan ju inte skada. Måste ju få unna mig gott när jag är sjuk! Tack älskling! Vi sitter och mumsar på den tillsammans nu, eftersom att det är den enda glass han tycker om.




Nu ska jag gå från datorn, Marcus börjar bli lite rastlös! Ska se om vi hittar någon bra film!

Något förslag?

VISA ER

Kul att se att besöksantalet ökar! Jag blir så glad! Men jag undrar vilka ni är och hur ni har hittat till min blogg? Skriv gärna så jag vet vilka ni är, vill också veta vad ni tycker om bloggen. Vad som är bra/dåligt och vad jag kan göra bättre? Det är jätte kul om ni länkar till er egen blogg om ni har en för jag söker efter lite nya bloggar att läsa. Jag kommer även att börja länka bloggar som jag tycker är bra. Om jag hittar någon jag riktigt fastnar för. Så visa vilka ni är kära läsare!


Nu ska jag sätta upp mitt hår. För jag ska iväg en sväng och se A-laget spela mot 94:orna. Jag hade velat spela men eftersom att jag är sjuk så går det ju inte. Min syrra som spelar med 94:orna kan inte heller spela eftersom att hon också är sjuk. Typiskt! Jag hade ju velat möta henne, det har jag ju aldrig gjort. Men det får bli någon annan gång då. Anledningen att ett så ungt lag ska möta ett A-lag är den att 94:orna är med i DM. Dom vann Västerbotten och nu ska dom möta Robertsfors. Då ville dom möta oss för att få känna på ett lite hårdare motstånd. Det ska bli spännande att se vem som vinner! Hah, nog för att jag redan tror jag vet. Kanske ska säga istället att det ska bli spännande att se hur mycket dom förlorar med. Misstolka mig inte, dom är duktiga. Men A-laget är riktigt duktiga. Ni får veta resultatet när jag kommer hem! Tar med mig kameran så ni får se lite bilder!



Nu ska jag tvätta mig lite i ansiktet så jag inte ser helt död ut! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi när jag är hemma!


FRÅGESTUND





Jag vill veta vad ni vill veta om mig!
Svaren kommer antingen ikväll eller imorgon!


MIDDAG

Min "lyxiga" middag!




Eftersom att alla är sjuka och ingen orkar laga en ordentlig middag, så blev det snabbmat istället. En pizza från konsum. Det var godare än jag trodde och jag hade tur att hitta lite tsatziki från i söndags i kylskåpet! Men nu kommer jag att lukta jävel ut munnen :)


MIN TATUERING

Som vissa vet så har jag ju en tatuering. Gjorde den för ca 1 år sedan. Jag gillar den verkligen men jag måste fylla i den. Har behövt göra det länge men jag är för lat! Jag har också börjat fundera på en till. Som alla säger, när man har börjat går det nästan inte att sluta. Jag är sugen på nått litet i nacken. Det skulle vara snyggt eftersom att jag för det mesta har mått hår uppsatt. Har inte riktigt bestämt vad än men jag ska börja fundera lite.

Den jag har den sitter i svanken. Ni som funderar på att göra en där och undrar om det gör ont så kan jag säga att jag trodde det skulle vara värre. Jag var inte så nervös när jag var påväg dit. Men när jag väl satte mig i stolen så blev jag så äckligt nervös. Jag är även rädd för nålar. Jag hade med mig Marcus men just när han skulle börja tatuera så säger Marcus att han ska ut en sväng för att träffa en gammal kompis som han inte hade träffat på länge som flyttade dit när dom var mindre. Jag som ville att han skulle hålla mig i handen så jag hade nått att knipa i om det gjorde jätte ont! Men när han väl började så var det inte så farligt. Konturerna var värre än när han skulle fylla i den. Sen fanns det ju vissa ställen där det gjorde ondare. Just vid ryggraden var det en öm punkt! Men annars gick det bara fint! Nu saknar jag nästan smartan litegrann, jag vet inte varför. Jag tror det är för att jag har varit rädd för nålar hela mitt liv. Sprutor brukar vara ett helvete. Men nu när jag har tagit några så känns det bara spännande att ta en till, jag tror det är för att jag nästan har kommit över min rädsla. Nu är jag som orolig men på ett annat sätt, det är som mer spännande. Svårt att förklara. Men det är kanske så det känns när man nästan har kommit över en rädsla, man är inte riktigt framme än. Bara nästan.

 ♥

Nu vill jag veta, har ni någon/några tatueringar? Och vad betyder dom för er?

GLASS OCH LÄXA

Nu har min syster suttit och bakat chokladbollar! Vi har även hunnit en sväng på konsum för att köpa glass. Det blev toblerone glass! Dyr som f*n men hur god som helst.



Vet ni? Hela min familj ligger i feber nu. Även pappa. Han har mest feber tror jag. Jag undrar vem som ska fixa middagen idag. Vi får nog klara oss utan middag. Jag är inte ens jätte sugen på mat. Jag vill bara ha nått sött och kallt för att svalka sig lite. Min farmor kom hit och tittade på mig. Sen sa hon: Du ser verkligen sjuk ut. Konstigt, jag mår piss! Men farmor har varit snäll att diska bort lite och fixat.

Själv så sitter jag nu och försöker mig på svenska läxan. Jag förstår egentligen igenting men jag ordbajsar lite för att få ihop alla sidor. Det är nämligen som en uppsats. Förberedelser för nationella. Men jag ska försöka skriva hälften nu. Snart gjort. Sen så blir det att försöka sig på andra halvan ikväll. Vi ska jämföra två texter. Den ena skriven av Voltaire och den andra skriven av Descartes. Båda texterna tar 1 timme att läsa för att kunna förstå den. Jaa, det är sant! Man förstår verkligen ingenting efter första gången man läser. Men jag ska försöka få det så bra som möjligt. Eftersom att jag vet att skolan är viktig. Och tvåan för mig gick inte så bra,eftersom att jag var så skolless. Måste försöka ta igen lite nu.

Grymt skönt att ha en bärbar dator när man ska göra läxor. Jag kan flytta mig dit jag känner att jag har inspiration, hah!


RECEPT

Tänkte ge er ett recept på ett bröd som min mamma har bakat nu två gånger. Efter första gången så tog det slut efter bara några dagar! Det var så grymt gott! Saftigt och smakrikt. Det är inte svårt att göra heller, det går fort. Men det är att den ska vara i ugnen ganska länge som drar ut på tiden. Men medans brödet är i ugnen kan ni ju göra nått annat! Så baka detta om ni är less på köpt bröd med massa tillsatser. Det här är både nyttigt och gott!

FILLIMPA

2 limpor
Tid: ca 2 1/2 timma
Ugn: 175 grader


Ingredienser

5 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
4 dl rågsikt
2 1/2 dl rågkross
1 dl vetekli
1/2 dl vetegroddar
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
( 1/2 dl solroskärnor alternativt krossade hasselnötter )
( 1 dl russin )
1 liter filmjölk
2 dl mörk sirap
1 msk smör
rågkross

Tillagning: Bland alla torra ingredienser noga. Solroskärnor/hasselnötter/russin är valfritt, brödet blir lika gott utan. Rör därefter ner filmjölk och sirap och blanda väl, till en lös och klibbig smet.

Smöra två 1 1/2 liters avlånga brödformar. Strö rågkross i botten. Fördela smeten i formarna och grädda i nedre delen av ugnen i knappt två timmar.

TIPS! Täck brödet med aliminium folie efter en stund i ugnen. Då bränns inte ytan.



Som sagt, hur god som helst! Så testa!


FRUKOST

Fil med musli och mycket russin! Sen lite C-vitamin till det då. Gott!




Vad brukar ni äta till frukost?

GOD MORGON

Godmorgon mina kära läsare!

Jag ligger i sängen och har just vaknat. Eller jag vaknade vid halv 9 och kände mig pigg. Så jag slog på tv:n och såg lite "Vakna med The Voice". Efter det så kände jag att jag inte alls var pigg. Så jag somnade om igen. Och vaknade nu. Jag behövde verkligen ca 12 timmar sömn. Hur skönt som helst! Jag känner mig inte frisk däremot. Har riktigt ont i huvet och nacken och kroppen känns slö. Ska upp och äta och se om jag har feber.

Någon som har nått förslag på vad man kan göra om man är sjuk? Jag vill ju bara ta det lungt så att jag ska bli frisk så fort som möjligt. Men jag blir så lätt uttråkad! Så nån som vet nått jag kan göra så att jag håller mig sysselsatt? Jag skulle kunna måla en tavla för det har jag funderat på att göra nu under en tid, eftersom att jag vill ha nån snygg till mitt rum. Men jag tror det blir för jobbigt för nacken och huvudet. Men har ni något/några förslag?

En sak som måste fixas ikväll är att klippa min pappa. Han är nämligen med i en revy och premiären är på fredag! Så han måste snyggas till lite. Sen kom kan hem igår efter att ha varit och tränat inför revyn och sa: Det håller emot att fråga dej Victoria, men kan du sminka mig inför revyn? Hah, jag förstår att det höll emot att fråga, jag tror verkligen inte att han gillar att bli sminkad. Men visst, det ska jag fixa! Han ska bli så snygg så! Jag längtar tills på fredag, jag ska nämligen och se premiären, det ska bli spännande. Jag hoppas bara att det går riktigt bra för dom! Det kommer då många, eftersom att det nästan var slutsålt. Eller, det var slutsålt men jag tror dom fixade dit några extra stolar så det finns några platser kvar. Revyn heter "Schvammel från kammen" och ni som inte förstår bondska så bra ska nog inte se den, hah, men det ska bli spännande! 

Nu ska jag upp och få lite mat i magen och kolla min feber! Ha en bra dag!




GODNATT

Nu är det dags att varva ner. Eller rättare sagt sova! Jag ska se lite tv sen måste jag försöka sova känner jag. Har verkligen ont i hela kroppen. Nacken är värst. Sen fryser jag rätt rejält också. Blir att vara hemma imorrn. Men tur för er, då har ni massa blogg inlägg att se fram emot! Mår jag lite bättre blir det nog att baka med min syrra som också är hemma.

Sov så gott sötnosar!



NÄTSHOPPING

Nu har jag shoppat loss! Hela kalaset gick på 323 kronor! Då var det över 1000 kronor avdragen rabatt eftersom att jag handlade allt på rea. Massor med bikinisar! Knäsockar, trosor, ballerina skor och en skjorta. Ni ska få se några av bikinsarna. Det är samma modell på alla jag har bara köpt olika mönster/färg på dem. Passa på att gå in på Ellos och köp er lite saker nu medans det är rea, hur värt som helst!
 


Så ser modellen ut. Köpte dessa men även med andra mönster. Hur snygga som helst! 25 kr styck!

www.ellos.se




SHOPPING

Jag har feber! Förbannat! Jag visste att det var nått fel med min kropp idag. När jag kom hem så slängde jag mig in i duschen direkt för jag höll på att frysa ihjäl. Hela kroppen var skakis och alldeles öm. Så jag kollade om jag hade feber när jag kom ut ut duschen. Visst var det så! 38,3. Det låter inte som så mycket men jag brukar ha ca 37,2 som vanlig temp. Jag håller på att testa nu också, för jag tror det har blivit värre.

När min syster kom hem så såg hon riktigt risig ut hon med. Så hon kollade om hon hade feber. Visst hade hon det! Sen kom min mamma hem och sa att hon inte kände sig frisk. Så hon testade och hon hade feber hon med! Pappa kom också hem, han hade inte feber men sa att han hade börjat känns sig krasslig. Sen är ju som sagt Marcus sjuk, och Emelie som jag har varit med hela helgen ligger nu i 40 graders feber. Inte konstigt att jag blev sjuk!

Så nu ligger jag och titta på lite kläder osv. Ska börja shoppa lite för Ghana. Det är ju alltid roligt att sitta hemifrån och klicka. Jag brukar ha tur att det mesta passar också.

Letar lite bikinisar. Jag gick in på La Redoutes hemsida. Klickade in mig på badkläder. Där finns det att välja på 2-delat, baddräkt, seperata delar och badkläder för bröstcancer opererade. Hur bra är inte det? Har aldrig sett det förut. Den var riktigt snygg också!




Hittade riktigt snygga. Men alla var så dyra på La Redoutes. Ska kika lite på Ellos istället!



Ni får se sen om jag hittar nått! Puss!

BLOPPIS

Här kommer lite mer kläder/skor/smycken som jag kommer att sälja. Har slängt ihop ett smyckespaket med alla de smycken som jag har köpt men slutat använda. Gillade lite större smycken med mycket på förut. Men nu har jag som fastnat för det lite enklare. Så jag säljer allt som jag inte använder.

Vill ni få tag på mig så gå in på kategorin "BLOPPIS". I det första inläggen finns mitt nummer och hotmail.



Smyckespaket med örhängen, hårklämmor och halsband.


 50:- SÅLD!

Två bruna t-shirts. Ena lite längre polo. Stl S. Köpt i CanarieÖarna. Den andra från Hm, stl 34.

 50:-

Grå tunn kofta från Hm. Stl 32.

 30:-

Jeans från BikBok. Stl S.

 70:-

Skor från Din Sko. Stl 38.

 50:-




BILDER FRÅN I FREDAGS

Spa!




Fredag kväll! Firade att Emelie hade tagit körkortet!






VINTERN

Oj vilken jobbig dag! Egentligen borde den inte vara det. Jag tog ju som sagt sovmorgon! Rätt dag att ta det. Vi hade bara halva svenska lektionen tydligen så jag missade nästan inget. Tur det! Jag fick stressa till bussen för som vanligt så är jag så grymt seg på morgonen och tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har. Så det blev en snabb frukost och nu håller jag på att hungra ihjäl. Nämen, jag är riktigt hungrig! Och kakplan är stängd! Det var ju typiskt! Har världens huvudvärk och ont i halsen. Får se om det blir att träna ikväll eller inte. Men jag tror att om jag får i mig lite mat så kanske det känns bättre.

Typiskt att man ska sluta klockan 1 när min buss hem går 5 över. Jag hinner varken över bron eller in till stan. Så jag måste vänta till halv 3. Är det nått jag hatar så är det att vänta. Men jag ska stå här nu till halv 2 sen inte till balder och sälja några av kläderna. Måste köpa nått att äta också, sen blir det bussen hem. Får se om jag hittar nått snyggt att köpa när jag driver på stan och väntar. Brukar ju nästan bli så.

Ringde till Emelie för att höra när hon skulle hem idag. Hon svarar och låter helt borta. Då säger hon att hon är hemma och är sjuk. 40 graders feber tydligen. Inte alls roligt. Krya på dej! Du måste ju vara frisk till cupen i helgen!

Jag har tänkt på en sak. På vintern så är man ju nästan aldrig frisk. Jag är den där typen så är småsjuk hela tiden. Ont i huvet, halsen eller bara allmänt ont i kroppen. Det går som aldrig över. Ibland blir det värre men man lyckas aldrig bli helt frisk. Sen finns det ju den typen som alltid är sjuk, och ganska rejält också. Som Marcus, han blir väldigt lätt sjuk. Jag tror att det är jag som smittar honom hela tiden. När han blir frisk så är det kanske en dag och sen när han är med mig som är småsjuk hela tiden så blir han rejält sjuk igen. Sen sitter det i några veckor och går över. Nån dag är han frisk sen sjuk igen. Sista typen är den som inte är sjuk så ofta men när man väl blir det så är man riktigt sjuk! Magsjuka eller influensa, virus osv. Glad att jag slipper det. Men det jag menar är att på sommaren så man nästan aldrig sjuk. Man är aldrig sådär jobbigt småsnuvig hela tiden. Allt känns så mycket lättare på sommaren och man är så mycket gladare och piggare. Jag tror det är mörkret och kylan som gör en sjuk. Usch!

Men snart drar jag till värmen i 3 veckor! Ska bli så grymt skönt!


Nu ska jag börja dra mig till bussen. Puss!



MÅNDAG

Det går ju riktigt bra, har fått sålt rätt många faktiskt! Men än finns det kvar! Så passa på!

Jag tog sovmorgon imorse. Jag har inte fått sova nått inatt. När klockan ringde hade jag sovit inte mer än en timme. För det första så for mamma på akuten. För det andra så hade jag min älskling brevid mig i sängen och han hade feber. Eller han svettades ut all feber! Så hela sängen har varit blöt. Han gick upp och ner ur sängen flera gånger för att han skulle lufta sig. Vi blev även tvugna att byta lakan. Eller vi tog bort lakanet och la oss på mitt överkast istället. Det funkade, inte lika blött iaf!

Eftersom att ja aldrig lyckades somna så hade jag världens huvudvärk hela tiden, och den blev bara värre. Så när klockan ringde blev jag tvungen att få sova lite till. Så jag tog sovmorgon. Jag har massa träningar ikväll så jag behövde sömn. Sen har jag massor med läxor att göra! Men jag ska börja göra mej klar nu för att fara in till stan. Har en lektion. Sen ska jag hinna på balder med några av linnena jag ska sälja. Jag är så glad att jag får bort lite av kläderna, för min garderob är överfull. Kanske kommer lite mer kläder ikväll. Jag ska kolla lite nogrannare, så håll utkik ännu en gång!

Nu ska det sminkas och håret ska fixas! Puss sötnosar!


BLOPPIS

Nu är det dags!

Är ni sugen på nått så hör av er till mig! Adda mig gärna på msn om ni vill köpa nått eller har några frågor. Ni kan också skicka ett sms eller ringa. Men skriv en kommentar med numret på det ni vill ha så jag ser vem som är först. Det är som sagt först till kvarn som gäller!

Hotmail: [email protected]
Mob: 076 - 8235945

Dessa plagg är knappt använda. Köpt dem men glömt bort dem. Priser går att diskutera. Vill ni köpa flera av plaggen så kan vi säkert fixa ett paketpris. Kameran kan göra så att vissa plagg ser skitiga ut, men så är det inte.


1. Två linnen från BikBok. Stl M.

 50:-

2. Två tubtopp linnen. Det randiga från BikBok Stl S. Det andra från Hm, Stl 38.

 50:- SÅLD!

3. Ett tubtopp linne från BikBok. Stl M.

 30:- SÅLD!

4. Ett tubtopp linne från Carlings. Stl XS.

 50:- SÅLD!

5. En tubtopp klänning från Carlings. Stl M.

 50:- SÅLD!

6. En riktigt snygg tubtopp klänning från Gina Tricot. Stl 36.

 100:-

7. Snygg lång kofta från Gina Tricot. Stl XS.

 50:-

8. Grå kofta från Cubus. Stl S.

 50:-

9. Tröja från Vero Moda. Stl S.

 30:-

10. Kofta från Carlings. Stl XS.

 50:-

11. Snyggt sommarlinne från Bikbok. Stl S.

 50:-

12. Sommarlinne från Vero Moda. Stl 34.

 30:-

13. Snyggt svart linne från Vila. Stl S.

 30:-

14. Brunt basplagg från Gina Tricot.  Stl XS.

 20:-

15. Basplagg från Gina Tricot. Stl S.

 20:-

16. Basplagg köpt på en marknad. Stl S.

 20:-

17. Vitt basplagg från Vero Moda. Stl S. Bälte följer med.

 30:-

18. Snygg kortärmad skjorta från Indiska. Stl XS.

 30:-

19. Vita Crocker Jeans. Lite högre midja. W27/L32

 50:-

20. Slitna Jeans från BikBok. Stl S.

 50:-

21. Fick dessa skor av Emelie för ett tag sen. Dom är dessvärre lite för stora för mig. Marco bocelli. Stl 37.

 50:-

22. Söta ballerina skor från Indiska. Stl 37.

 30:-

23. Lite tjockare stickad halsduk från Hm. Ett litet hål vid sidan. Syns knappt om man har på sig den.

 20:-

24. Sjal från Hm.

 20:-

25. Liten väska. Köpt från en marknad.

 10:-

26. Snygg jacka från Hm. Köpt nyligen. Eftersom att jag har ganska så breda axlar så tycker jag inte att den här passar mig längre. Såg bra ut när jag testade den men inte när jag kom hem. Så har ni lite bredare axlar och inte vill ha bredare så köp den inte. Annars så är den riktigt snygg! Stl 36.

 50:-








HAR RENSAT GARDEROBEN

IKVÄLL KOMMER JAG ATT LÄGGA IN BILDER PÅ ALLA KLÄDER/SKOR JAG SKA SÄLJA!

HÅLL UTKIK! KNAPPT ANVÄNDA KLÄDER OCH SKOR!

SNYGGA SAKER TILL BRA PRISER!


KVÄLLEN

Kvällen slutade med massor av godis och film. Vi fick hit Emelie och Jocke en sväng för att se en film. Jag tog fram min låda med filmer. Satt och valde rätt länge, eftersom att alla har olika smak på filmerna. Det slutade med att vi såg Temptation Island. Jag har sett den hur många gånger som helst men ingen annan hade det. Jag tycker inte att den är så bra längre och det är verkligen ingen killfilm. Så det var ingen höjdare att se när två killar var med. Men vi tog oss igenom den iallfall. Nu har Emelie och Jocke just farit. Och jag måste sova snart eftersom att jag har träning imorgon kl 12. Men först ska vi se ett avsnitt av Scrubs S8. Godnatt!



På en kryssning i Karibien blir 18-åriga Jenny Riley strandsatt på en strand tillsammans med sin stora idol, rockstjärnan Jason. Eftersom att hon vill vara ensam med honom så berättar hon inte för honom att de faktiskt bara har kommit i land en liten bit bort från deras resort.

RSS 2.0