GRYM DAG

Hemma nu efter en hel dag i Övik. Det gick riktigt bra faktiskt, intervjun alltså. Fick göra ett personlighetstest, sen ställde hon några frågor och sedan fick jag testa klippa lite osv. Kommer att få veta imorrn om jag kommer in eller inte. Men enligt henne så skulle hon lägga ett gott ord för mig så det känns ju bra! Skolan ligger mitt inne i stan med ett cafè under, det var jätte mysigt så om jag kommer in vet jag att ja kommer att trivas. Hon som jag blev inervjuad av hette Malin och var riktigt trevlig, så det känns bra!

Annars så har vi bara gått runt lite på stan och kikat, ätit glass och njutit av solen! Fick med mig två saker hem också!

Suktat efter den här hur länge som helst! Äntligen!



Halva priset på båda så ett par shorts fick följa med hem också









SPÄNNANDE

Nu har min far gått och skaffat oss ett trumset. Som tydligen ska få plats i mitt rum! Måste ner och städa nu, som jag egentligen skulle ha gjort igår. Fast jag vill samtidigt ut, men det är ju så molnigt! Jag vill ju sola!




Ikväll är det match, kom och titta! Burträsk U - Clemensnäs klockan 7 på IP

HELGENS INKÖP

Från HM



Ett tips för er som inte gillar kolsyrat vatten. Testa BonAqua Emotion. Hur gott som helst! Jag har bara smakat Äpple än, men den var riktigt god. Innehåller även kostfibrer som är bra för magen.




ÄNNU MERA KÄRLEK

Lördag - Midsommartravet













Och lite bilder från balen, bättre sent än aldrig!





















NO STRESS

Jag har mycket att göra ikväll känner jag. Måste städa mitt rum, garderob och sätta upp en hylla. Har träning nu vid 6, ska pröva på att träna och se hur det känns. Har varit snorig nu i snart en vecka. Måste även hinna lägga in bilder från helgen, som jag måste säga har varit både underbar och rätt jävla jobbig!

Kan även bli så att vi drar till stugan ikväll för att fiska men vi får se hur det blir med det. Var lite sugen på fiske, gott att äta och bastu!

Nu ska jag äta middag sen lägger jag nog in bilder om jag hinner, puss!

Har även bestämt mig för att lära mig att spela gitarr, vad sägs om det?


FRISÖR

På onsdag gäller det! Drar iväg till Övik för en intagningsintervju till frisörskolan! Önska mig lycka till!


BRA KÖP

Troligtvis så har jag köpt världens godaste tuggummin idag, Raspberry Licorice! Nu ska jag bara smaka de andra också, eller iallafall Cactus


GÅRDAGENS UTGIFTER

Igår hade jag så grymt roligt! Var i stan med min syster och shoppade lite. Hittade riktigt snygga saker faktiskt. Två guldringar, en kort blommig jacka, lackleggings, ett par ursnygga skor! En randig t-shirt sen var det nog inget mer. Hel nöjd. Var även in en sväng idag, köpte två par linnen, ett svart och ett vitt. Behövs verkligen, alla mina går antingen sönder, krymper eller försvinner.














Nu ska jag snart göra middag, sen blir det att fara iväg och jobba ett tag. Efter det måste jag klippa min farmor. Sen tror jag att ja ska ta och färga mitt hår. Vill ha det en aning mörkare.

Det blir vårrullar till middag tror ja, kommer inte på något annat så!


FRÅGA

För den som undrade så köpte jag navelsmycket på Ur&Penn för ca 49:-, det var halva priset!


SCHTAAAN

Känner mig rätt förvirrad just nu, jag är inte van att känna såhär. Jag har nog aldrig tänkt såhär mycket förut. Men det blir nog bra.

Idag har jag iallfall varit på stan och kikat lite. Skulle köpa ett nytt navelsmycke och även kika om jag hittade något snyggt till midsommar osv. Jag hittade faktiskt det jag letade efter. 







Tänkte visa er min nya klocka också! Helt underbar!




Nu har ja just kommit hem för ett tag sen, har varit och jobbat. Ska försöka dra med mig syrran till stan imorrn. Vill ha nått att göra, alla jobbar ju!



 


MEMORIES

































BP3, FY FAN VA VI ÄR BRA!

Jag säger bara en sak, fy fan va jag kommer att sakna min klass. Igår var både den roligaste och jobbigaste dagen i mitt liv! Allt som vi har varit med om tillsammans. Att släppa er igår var inte det lättaste jag har gjort. Ni har betytt så mycket för mig under de här tre åren, men kanske mest det sista året. Jag kan säga att tårarna rann igår, och inte bara för mig.

Nu kan ja fan inte skriva mer för då början jag gråta! Ni är så underbara! Jag hoppas vi ses på torsdag, ALLA ska va där!




BALEN

Balen! Vad ska man säga? Kanske en aning för fulla men har aldrig haft så roligt i en bil förut! Väl inne på balen så var det inte alls riktigt lika roligt, men förlåt till er som tog illa upp!



Nu är det studenten som gäller! Imorgon kommer att bli en dag vi aldrig kommer att glömma så se till att vara på bra humör!

VILL HA NÅTT ATT LÄSA

Okej, ge mig lite tips på nya bloggar att läsa! Börjar bli less på att läsa samma hela tiden. Har du en blogg? Länka!



NU ÄR DET NÄRA

Jaa,vad ska man säga om gårdagen då. Riktigt bra var det. Blev att jag drog till Malm med Emelie och Jocke. Marcus  ville spara pengar så han körde igårkväll. Riktigt ball där iallfall. Sen drog vi ut mot Olles. Jag vet inte om det var så roligt just där, nästan för mycket folk! Haha, och alla man kände var på det nya stället som hade öppnat så det var mest gamfolk på Olles. Men kvällen slutade bra ändå och jag somnade när jag kom hem till Macke efter att ha skrattat åt söt Emelie ett tag när vi fikade!



Idag blir det att jobba efter 2. Ska iväg och tapetsera. Kändes lite jobbigt faktiskt men det måste ju göras. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt men det blir en lugn kväll eftersom jag har match imorrn. Sen blir det bara att tagga inför studentveckan!

GODNATT

Nu måste jag nog ta och sova! Hård och lång dag kommer det att bli imorgon.

Balfrisyren blev riktigt bra! Passade till klänningen också! Tack Ida, tror det kommer att bli perfekt!

Sov så gott!



SJUK?

Åh, jag mår inge bra! Och jag måste iväg för att köpa klämmor innan ida kommer. Jag får verkligen inte bli sjuk! Imorrn drar hela klassen iväg till Lövånger för att grilla, dricka och hänga på badhuset, hah! Jag tror det kommer att bli riktigt ball. Så jag vill inte bli sjuk.

Studentveckan är snart här så vil börjar lite smått.

Nu måste jag rycka upp mig lite och springa iväg till Konsum.

Just ja, jag är så nöjd över mig själv! Fick Mvg i Religion och i Svenska B! Det trodde jag verkligen inte!


TISDAG

Hej!

Hade fullt upp igår så jag hann inte skriva något. Var på skolan på morgonen, vi var 4 stycken där. Alla andra var hemma eftersom att dom visste att vi inte hade någon lektion! Men det gick bra ändå. Gick och målade på min stol så jag slapp göra det senare. Efter ett tag kom några till från min klass så vi gick och åt. Efter det så hade vi en lektion till sen drog vi in till stan. Gick på Dressman för att kika på kostymer.  Vi gick runt och kikade lite sen satt vi oss nere vid älven ett tag innan vi gick och åt middag. Efter det var de bara att gå till Attityd eftersom att min älskling skulle klippa sig. Blev riktigt bra faktiskt.

Efter det var det bara att ta sig tillbaka till skolan eftersom att vi hade ett sponsor/föräldra möte. Vi visade lite bilder från Ghana resan och hade en panelredovisning. Det var faktiskt ganska kul att få se alla bilder osv. Alla minnen kom tillbaka igen!

Jag slockande i sängen direkt när jag skulle sova, helt slut!

Ikväll så ska Ida kika förbi för att testa göra min balfrisyr. Ska bli spännande! Måste säga till mamma att köpa några klämmor bara. Efter det så vet jag inte vad som händer. Jag är så trött idag så antingen går jag och lägger mig eller hittar på nått.

Hoppas ni har haft en bra dag hitills!


Denna frisyr ska vi försöka oss på






RSS 2.0