ÖGON

Nu ska jag visa er ett av sätten jag sminkar mina ögon på!

Först så börjar jag såklart med att böja upp fransarna.




Efter det så målar jag på ett lager med vit mascara. Jag använder mig utav LÒreals Double Extension Mascara.





Låter det torka och målar på med Max Factors Masterpiece Mascara. Två eller tre tunna lager.





Efter det så målar jag med en flytande Eyeliner på övre fransraden, glömde ta bild på det. Sedan så använder jag en Rouge som ögonskugga.




Resultat


SUNNY DAY

Vilken härligt dag det har varit! Helt underbart väder! Har inte orkat skriva eftersom jag har spenderat dagen ute. Igår blev det Olles. Emelie ringde och frågade om vi ville dricka lite för att det var så bra väder. Så vi drog till Malms lägenhet och satt oss på balkongen. Blev en riktigt lyckad kväll måste jag bara säga!

Det blev mat på Max idag innan vi körde till Burträsk. När vi kom hem så hade min mamma gjort en tårta eftersom att min syster har konfirmerat sig. Så då blev det lite fika också! Sen har vi bara legat ute i solen och tagit det lungt, riktigt skönt. Blev även grillat till middag. Nu väntar vi på att Emelie och Jocke ska kika förbi en sväng.

Imorgon så ska jag slänga in ett inlägg om hur jag sminkar mig, eller hur jag sminkar ögonen iallafall. Fick en kommentar av en som stod i kassan på Ur och Penn om att jag var så snyggt sminkad. Plus att hon jobbade med makeup så då blev jag lite glad! Så jag ska försöka göra ett inlägg imorrn om jag hinner, ska se min syster ta nattvarden också. Sen tror jag att det kommer att vara rätt bra väder!

Hittade även en konfa present och en morsdags present. På Ur och Penn! Det finns mycket snygg och till riktigt bra priser. Jag tror jag måste inhandla dessa:




Just nu så kostar de bara 25:-!

SKELLEFTEÅ

Nu drar jag iväg till stan! Ska hitta en morsdags present kom jag på, sen har jag lite andra ärenden också!

JOBB

Godmorgon!

Jag är rätt trött idag, plus att mitt knä fortfarande gör ont! Men nu drar jag iväg och jobbar ett tag. Jag hoppas att jag hittar dit jag ska bara. Men det går nog bra. Senare idag drar jag som sagt in till stan! Ha en bra dag!


VAD TYCKS?

Innan jag somnar bara, letar en ny klocka! Jag har fastnat för denna:






Men samtidigt är jag sugen på en helt i silver. Men det får bli ett senare problem. Nu ska jag sova!

NATURAL

Nu ska jag nog ta och lägga mig och se någon bra serie eller nått innan jag somnar. Ska upp imorrn och jobba faktiskt. Men bara ett tag, ska endast spackla på några väggar. Måste vänta tills det torkar innan jag sätter upp tapeten såklart. Efter det är gjort så bär det av till Skellefteå. Ska gå på stan en sväng och kika lite, kanske förbi skolan och måla på stolen ett till varv. På kvällen blir det nog att jag hamnar hos Marcus, får se vad vi hittar på! 

Jag har hört att det ska vli grymt väder i helgen! Hade egentligen tänkt jobba men är det riktigt bra väder så vill jag ju vara ute. Måste nog också fara på min systers konfirmation, höra henne sjunga lite. Så vi får se hur mycket jobb det blir. Annars så blir det att jobba på kvällarna i veckan, men ja tror inte att det där ska ta så lång tid. Jag ska ta lite före och efter bilder hade jag tänkt så att ni får se hur snyggt det bli när jag är klar! Jag ska tapetsera om ett kök om jag inte har sagt det, hah!

Sov så gott, skriver imorgon!




Kameran var riktigt bra faktiskt. Kostade bara ca 1500:- om någon är sugen på den!


NY KAMERA

Ni får ursäkta, har inte haft tid att blogga idag. Haft fullt upp!

Men först måste jag berätta lite om gårdagen. Vi var som sagt hos en av mina klasskompisar före vi drog till Olles. Matchen började vid halv 9 så vi var där vid 8. Beställde mat, inte jag då som är fattig som en kyrkråtta! Tur studiebidraget kommer imorrn! Iallafall så hade vi riktigt trevligt, och min klass är helt underbar! Jag for hem vid 11 eftersom att min skjuts ( min älskling ) hade APU dagen efter. Och jag hade även match.

Hade prov på morgonen, två stycken fast i samma ämne. Men jag tror det gick bra. Stannade kvar på skolan för att måla stolen som måste bli klar så att jag kan få ett högre betyg i just den kursen. Gick på stan en sväng innan jag tog bussen hem till Marcus. Måste bara säga att det har varit riktigt blåsigt idag! Jätte jobbigt, men nu har det som lugnat ner sig.

Har även spelat match ikväll. Mot Morön. Vi förlorade med 2-0. Vi började bra men tappade där i slutet så det var lite synd! Mitt knä hade även börjat jävlas. För ca 1 år sen kanske så skadade jag knäet rejält i en match. Men det gick över ganska fort. Jag undrar om det är de som har bärjat spöka nu eller om den bara är en överansträngning. Ska nog ta och vila ett tag och se hur det börjar kännas.

En sak till! Vi har även köpt en ny kamera. Så nu lovar jag mer bilder, och bättre kvalla!

Denna har vi köpt, fast i mörkare brun! Snygg va?



Nu ska jag kika runt lite och sedan testa kameran, hoppas verkligen att den är bra, skriver senare!


MAKEUP

Ikväll blir det Olles som sagt, håller på att fixa mig nu. Ska iväg med bussen kvart i 4! Måste göra middag också kom jag just på!





TRÄNING

Då drar jag ut på en promme, eller löprunda! Ska försöka få med min syster runt sundet, om hon nu orkar det!



HM




Underbara!

BROWNIE

Hej!

Dagen har gått riktigt fort! Det trodde jag inte att den skulle göra. Dagarna brukar inte gå fort när man har APU. Vi fick sluta lite tidigare eftersom att vi hann klart det vi skulle göra och det var inte värt att börja med något nytt. När jag kom hem så tog jag en lång dusch, hur skönt som helst. Har plockat mina ögonbryn och målat tånaglarna, hah! Ska iväg och sola vid halv 6.



Senare ikväll blir det nog att fara ut och springa med min syster och sedan efter det Desperate housewives såklart!

Jag är så taggad för imorgon! Tror det kommer att bli riktigt roligt!

Nu ska jag äta, sen dra iväg och sola! Ha en bra kväll!

HOPPAS

Done!

Ett steg närmare drömmen!




JORDGUBBAR

Finns det något bättre än jordgubbar? Skulle inte tro det! Sitter och dricker en smotie gjord av jordgubbar, naturell yoghurt och banan. Jätte gott! Testa vet ja :)







Träningen gick bra. Men jag har börjat få så grymt ont i fotlederna. Inte direkt när jag börjar springa med efter ett tag. I slutet av träningen kom det idag. Förra matchen så tejpade jag runt foten för att kunna spela. Jag vet inte vad det är. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt.

Blir en tidig kväll då jag jobbar imorgon. Känner mig trött och slut så jag ska nog snart lägga mig. Blir nog lite tv eller liknande innan jag ska sova. Ska försöka plugga lite också.

Skriver sen!

FOTBOLL

Varför blir man så trött när man har ätit? Jag satt mig i soffan och nu håller jag på att somna. Och jag som snart ska iväg och träna! Tur man blir pigg när man väl kommer igång.

Jag sitter och gruvar mig för veckan lite. Känns som om att det var längesen jag hade så mycket att göra. Egentligen är det inte mycket alls men. Har ett prov! På torsdag. Var längesen vi hade prov så det känns lite nervigt. Men jag tror dock inte att det är så svårt. Sen har jag APU imorrn. Funderar på om jag ska orka fara och börja med jobbet som ska göras. På kvällen då. Jag tror det, då har jag mindre att göra i helgen. Sen har jag APU onsdag också, även Olles på kvällen då. Match på torsdag så det blir inte att dricka mycket. Sen i helgen måste jag jobba tror jag. Min syster har sin konfimation som jag ska hinna vara på också! Massor att göra!

Haha, gick in på lagsidan och hittade några bilder från matchen i helgen. Första bilden som kommer upp är en på mig!



Yeah, ovanligt att se bilder på sig själv när man spelar fotboll, men det var lite kul.

Nu ska jag vila ett tag innan det är dags att fara. Ha en bra kväll!

MÅNDAG

Home!

Har just kommit hem. Eller för ett tag sen. Slutade vid halv 2 idag. Hade en kort lektion på morgonen sen efter lunch hade vi måleri. SÅ det har inte hänt så mycket idag än. Snart ska jag börja göra mat åt mig själv. Har träning vid 6 och äter jag 5 så får jag så ont i magen när jag börjar springa! Så jag ska gå och kika vad vi har för mat. Men först så tänkte jag lägga in en bild på hur jag såg ut idag! Ni får ursäkta den dåliga kvallan men jag använder mig av min webcam just nu, hah!



Hoppas den här veckan går fort! Eller till på Onsdag iallafall! Blir Olles med klassen och några lärare. Blir riktigt trevligt. Sen har jag fått lite jobb som ska göras, bara bra det! Behöver alla pengar jag kan få!

Nu ska jag upp till köket och kika om vi har något ätbart!


SÖNDAG

Då var man mätt och belåten ännu en gång! Riktigt god middag som bestod av kyckling och stekt potatis. Det känns konstigt att det är dags för skola igen. Dels för att vi har haft en lite längre helg än vanligt och dels för att vi knappt är i skolan längre. Vi går måndagar. Sen har vi APU tisdag och onsdag. Torsdagar är vi lediga och det låter som om att vi även är det på fredagar. Men imorrn är det dags igen. Ska fråga om jag kan få ta bilen imorgon. Skulle va skönt, vet inte hur länge jag måste vara kvar. Har en sak att måla inom målerikursen.

Rätt slö dag idag. Har städat lite sen inte mkt mer. Sett lite tv. Har som sagt nyss ätit middag och senare ska jag nog ta mig ut och springa en sväng. Ikväll blir det nog bara mys med Macke. Eller så kanske vi hör med Emelie och Jocke om dom vill hitta på nått!

Vad händer hos er denna söndagkväll?


HELGEN

Godmorgon! Jag kanske ska ta och berätta vad som har hänt i helgen, det var ju ett tag sen jag skrev. I fredags så gick jag på stan HELA dagen. Med min syster. Hittade några snygga tröjor. En mascara och en ny börs. Det behövdes verkligen. Det var riktigt trevligt. Men hade grymt ont i fötterna senare på kvällen.





Igår så spelade jag match. Vi mötte Röbäck och vann med 6-2. Inte dåligt det inte! Senare på kvällen blev det att fara ut och fiska en stund. Jag fick aborrar faktiskt. De flesta var små fast en lite större. Men det spelade ingen roll, det var så fint vädet så det var skönt att bara sitta där! När vi kom hem bakade vi lite sen blev det bara mys.

Nu har jag vaknat för ett tag sen och ska gå och kika om min älskling är vaken, ha en bra dag! Puss!


PB - SATC

Godmorgon!

Jag har vaknat för ett bra tag sen. Ont i hela kroppen efter gårdagens träning. Igår kväll blev det mys framför Twilight. Min syster tvingade mig att se den igen och jag tvingade Marcus att se den för första gången. Han såg inte så road ut, hah!

Idag tror jag inte det händer så speciellt mycket. Mor min ska bort så det blir nog så att jag och Marcus lagar middagen. Jag vill ha vårrullar! Underbart goda! Ikväll får vi se vad som händer.

Jag tänkte tipsa er om en sida som just nu ligger på mina favoriter, eftersom att jag älskar serier! En sida där ni kan se allt från Prisonbreak till Sex and the city, gratis! Alla mina favoritserier finns där iallfall!

Här har ni sidan!

Jag tror jag ska ta mig ut på en promenad! Ska försöka få med mig min sytser. Jag känner att jag behöver lite frisk luft!





SKOR

Jag är så glad! Har fått mina skor till studenten och balen. Och dom passade, så skönt! Hade tagit kort på dem om jag hade haft en fungerande kamera. Det gick inte heller att ladda upp bilderna från Skopunkten.se. Så jag länkar dom istället!

Balskor
Studentskor

Jag gillar båda skarpt!

Nu ska jag snart äta, sen blir det att fara och sola. Senare ikväll ska jag ut på en promenad, eller om vi kanske ska springa lite. Jag och Emelie alltså. Blir trevligt!

Nu ska jag dra till badhuset, hörs sen!


APU IDAG

Hej alla läsare!

Hur är det med er idag?

Jag känner mig faktiskt rätt så pigg. Lyckades somna ganska tidigt igår så jag har fått mig en god natts sömn! Kände verkligen hur pigg jag var imorse. Jag har däremot blivit rätt så förkyld. Lite ont i huvet och nyser, hostar och håller på. Jag är hemma på lunch nu. Har som sagt APU idag. Är och målar på samma dagis som förut. Jag känner mig så risigt eftersom mina målarbyxor är på skolan och jag glömmer ta med dom hela tiden. Jag måste gå i mjukiskläder som jag har använt när jag målat hemma osv. Så de är rätt mycket färg på dem. Så om ni ser mig ute på byn eller nått i dessa kläder så förstår ni varför, hah!

Jag fick faktiskt många snälla kommentarer om mitt hår igår. Även idag av Jörgen som jag jobbar med. Jag tror orden han använde var "stiligt", hah det var nått nytt som jag inte har fått höra. Håret känns riktigt bra, dock är det lite ivägen när jag jobbar. Jag vill ju inte få en massa färg i håret. Så jag stoppar det innanför tröjan, hah. Ida jobbar även med mig idag. Kul att jobba två faktiskt.

Men nu ska jag äta min sallad och mina ägg! Gott! Ha en bra dag!



Fetaost i sallad måste ju vara det bästa som finns!

BALFRISYRER

Vilken värme det är ute alltså! Riktigt skönt att träna i shorts och t-shirt utan att behöva frysa! Träningen gick bara bra. Kom hem för ca 1 timme sen. Har kört lite mage sen ätit lite mat. Nu sitter jag och se lite tv. Ska snart gå och duscha men jag är så slut i benen så jag vill helst inte ställa mig upp!

Jag har suttit och kikat lite på bal frisyrer. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha för frisyr. Hittade många snygga, här är några








Hur snygga som helst! Lite svåra att jag göra kanske. Vi får se vad det blir!

Nu ska jag se lite tv, göra en läxa och sen sova. APU imorrn! Känns jobbigt, jag är så trött! Kommer säkert vara lika trött imorgon om jag känner mig själv rätt. Men godnatt!

ÄNNU EN MÅNDAG

Heluuu

Jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte haft  någon lust. Inget bra att skriva heller. Helgen har varit rätt lugn. Match osv. Har även gjort min hårförlägning nu. Det blev riktigt bra tycker jag. Men färgen på löshåret var en aning ljusare än mitt. Så jag ska nog färga det lite mörkare så det blir peeerfek! Håret är riktigt långt så det känns lite annorlunda. Men man vänjer sig nog.

Kort dag idag. Två lektioner. Sen drog jag, Macke, Robin, Anton och Morgan ner på stan och köpte mjukglass. Eller jag köpte det. Robin köpte slush eller vad det heter. Dom andra var för snåla för att köpa nått, hah! Jag köpte en blåbärsmjukglass. Mjuklass med blåbärssmak alltså. Hur god som helst!

Sen så körde jag hem och har nyss suttit ute i solen och läst lite. Jag är trött! Höll på att somna där ute i värmen. Har träning ikväll iallfall. Sen blir det nog bara lugnt.

Nu ska jag se lite tv och vila ett tag så jag orkar med träningen ikväll!


DAGEN

Vilken skön dag! Har varit ledig som sagt så det blev en liten sovmorgon. For upp och mötte Macke vid halv 12. Det var tänkt att vi skulle äta lunch på skolan men det var blodpudding så det blev inget av. Han gillar nämligen inte det. Vi träffade Robin sen åkte vi in till stan för att köpa ett par trumpinnar som min pappa skulle ha. Sen hade Marcus en kupong hos Korvgubben. Två för en. Så det blev att vi åkte dit och åt lunch istället. Glamoröst. Aldrig mer säger jag. Usch så äckligt det var. Jag har märkt att jag bara gillar hamburgare på Max. Men dom har också blivit äckligare, vad händer? Det ska vara hemmagjorda hamburgare!



Efter det så hämtade jag upp Emelie som hade varit på stan. For och lämnade Marcus på hans Apu och sen drog vi hem. En sväng förbi tandläkare för att boka en ny tid till Emelie onda tand som ska dras ut, huvva!

Nu sitter jag och har just ätit en apelsin. Har väldig lite att göra känner jag. Synd att det blåser så förbannat ute, man får bara ont i huvudet av det. Ikväll har vi iallfall träning. Eller kväll, klockan 6. Det blir skönt, då får jag röra lite på mig blir så rastlös annars.

På söndag ska jag som sagt förlänga mitt hår. Har även bokat in en tid för att fylla i min tatuering. Två flugor i en smäll! När jag ändå ska till Luleå varför inte svänga förbi Piteå också. Annars kommer jag aldrig att orka dra mig dit för att fylla i den. Förresten, helt seriöst, nån som har en GPS jag kan låna? Jag kommer fan inte hitta dit, haha jag är sämst på sånt!

FILM

Nu ska vi iväg och hyra film och köpa nått gott! Blir bara att ta det lungt ikväll, och imorrn är jag ledig. Underbart!

Det blir kanske att hyra Fight Club. Vi fick se lite av den på en lektion och jag fastnade som i den. Eller jag vill se slutet för vi fick bara se lite olika scener ur filmen. Hoppas bara att den finns nu då!







EUROVISION SONG CONTEST

Har suttit och tittat på Semifinal 1 i Eurovision song contest. Jag måste säga att vissa låtar är skrämmande dåliga! Nått av det värsta jag har hört. Jag förstår inte hur de kan tro att de ska kunna gå vidare på något sånt. Har skrattat åt många bidrag ikväll, dels för att det inte kan sjunga och dels för alla konstiga kläder som de har på sig. Det blir lite för mycket. Vårat bidrag dög väl. Hon sjunger riktigt bra. Men jag märkte att hon hade väldigt mörk röst när hon sjöng som vanligt. Lät lite tufft.

Annars så har det varit en bra dag faktiskt. Jobbade som sagt på dagiset och som alla vet så är barn väldigt frågvisa så jag fick många frågor. För varje svar jag gav dem så fick jag höra ett " varför då? " . Lite less blev man tillslut när man inte orkade komma på nya svart till " Varför då? ". Haha, men barn är charmiga. Och snoriga märkte jag även idag.

Efter middagen så drog jag och solade. Jag somnade direkt jag la mig där. Jag har verkligen varit helt slut idag. Nu ligger jag i sängen med huvudvärk. Jag får se hur jag mår imorgon, om det blir apu:n eller inte. Som jag mår nu så tror jag icke det. Men vi får väl se.

Nu får ha en bra kväll/natt!

Sverige kom till finalen fick jag just se! Härligt!

Jag tror det kommer gå riktigt bra för Norge faktiskt. Riktigt skön låt.


TISDAG

Hej!

Hemma på lunch just nu. Jag är och målar ett dagis idag. Ute faktiskt. Går bara bra. Får sköta mig rätt mycket själv nu. Han lämnar mig på ett ställe och far till ett annat. Ganska skönt att jobba själv. Jag och min musik! Hah

Har just ätit. Det blev gröt idag, orkade inte göra något invecklat. Så det fick duga. Ikväll blir det nog att fara och sola. Just ja, jag måste ringa och boka en tid. Sen tror jag att jag ska ut och springa en sväng också. Om jag orkar. Just nu känner jag mig helt slut! Jätte trött faktiskt. Jag kanske håller på att bli sjuk, mitt huvud gör ont också. Så vi får se vad som händer. Först ska jag som sagt jobba till 4.

Haha, en sån här hade jag behövt imorse. Var riktigt trögt att få sig upp ur sängen må jag då säga. En väckarklocka med en liten propeller som flyger iväg när klockan ringer och den slutar inte ringa föränn man har stoppat tillbaka propellern. Den hade visst en riktigt hög signal också. Tänk er på morgonen, den flyger iväg. Då är det ju bara att gå upp och leta den. Jag tror jag ska köpa en sån här till Marcus. Han är en snoozemissbrukare...



MÅNDAG

Igår orkade jag inte skriva nått så jag sket i det. Men vi vann iallfall mot Clemensnäs med 3-1, jävlar så skönt! En bra start på serien.

Idag har jag varit på skolan som vanligt. Har haft två prov. Ett oförberett i religion om Buddism. Jag gjorde då så gott jag kunde, men det känns som om att det gick ganska bra faktiskt. Andra provet var i måleri. 140 frågor om olika kurser vi har haft. Men det gick nog ganska bra det också faktiskt.

Nu har jag just kommit hem. Sitter och äter lite godis som blev kvar sen helgen, känner att jag var värd det! Ikväll har jag fotbollsträning sen får vi se vad som händer.

Jag längtar redan till helgen! Hårfölängning på söndag, ska bli spännande att se hur det blir!

Nu ska jag se lite tv eller liknande, puss!


THE LONELY ISLAND

Jag håller på att skratta ihjäl mig, så jävla härliga! Lyssna på texterna!

 



LÖRDAG

Hade riktigt trevligt igår! Började hos Marcus med han, Robin och Anton. Sen drog vi vidare till Bergsbyn. Träffande Vickan där och det var riktigt ball, längesen man umgicks med henne. Vi åkte in till stan vid 11. Lite dåligt med folk på Balzac när vi kom, men senare så blev det riktigt mycket. Träffade Lisa! Haha, vi pratade lite om vår vandring i skogen och lite andra gamla minnen. Blev några svängar på dansgolvet också innan E-type började spela. Måste säga att han är verkligen inte bra på att sjunga live. Men det är ju bra musik att dansa till, så vi höll på att svättas ihjäl efter ca 3 låtar så vi gick och köpte nått att dricka ist. Sen orkade vi oss inte in i folkmassan igen, hah! Vi drog vidare till Olles, satt där och snackade lite innan vi for till Frasses för att Anton skulle ha mat. Jag sov där ett tag som jag alltid gör, hah sen så valde dom att skita i maten för det var så lång kö. Det blev krysset istället. Kom hem och värmde pizza, hur gott som helst. Sen somnade jag direkt!



Var rätt pigg imorse när jag vaknade så vi har sett lite film. Sen fick jag nått ryck och började städa. Tror jag ska ner och cykla lite. Blir sedan goo middag, vet inte vad vi ska göra än men nått gott blir det.

Imorrn förresten, seriestart! Kom och se oss på Norrvalla mot Clemensnäs klockan 5, vi behöver lite stöd och hejjarop, haha iallafall jag! :)

Nu ska jag städa lite till, ha en bra lördag, puss!

SNO STILEN

Mary Kate Olsen





Kläder från:
HM
Nelly
Tradera

LOVE IT!





BALKLÄNNINGEN FIXAD

Hittills har det varit en riktigt bra dag! Skola till ca 11. Hade NK och fick veta mitt betyg, VG! Gissa om jag är glad, jag trodde verkligen inte att jag skulle få det. Sen så planerade vi lite till studentveckan, satan så kul det kommer att bli! Efter det så åt vi lunch sen gick jag på stan med Emelie. Och vet ni vad? Jag har hittat en balklänning! En vit enkel klänning. Den var då inte speciellt dyr heller, tur det.  Nu ska jag bara hitta några snygga skor också!


Just nu sitter jag hos Marcus. Har just fixat mitt hår till ikväll. Lockade det med plattången. Det blev riktigt bra faktiskt. Ikväll är det som sagt Balzac som gäller. Är lite besviken att jag inte fick med mig Emelie! Men som tur är har jag mina grabbar. Sen så blir det nog även att fara förbi Bergsbyn ett tag och träffa Vickan. Blir nog ball!




Var tänkt att jag skulle ta kvart i 4 bussen in till stan igen för att hjälpa Marcus att välja en skjorta til balen och studenten. Men jag orkar verkligen inte! Så han får klara sig med sin mamma. Men hon har ju bra smak så jag är inte orolig!

Nu ska jag se lite Vänner, puss!


TRE KRONOR

JAAA!

3-1 till Sverige, nu är det rätt säkert! Hoppas jag då!

Håller på att skriva klart en samhällsuppgift samtidigt som jag se matchen. Kan inte riktigt fokusera på det jag borde känner jag. Det är ju så spännande! Fast inte nu längre, ganska säker på att Sverige vinner!



Hann inte skriva klart, dom vann! Härligt!

TORSDAG

Gud, så slut jag är! Jag måste lägga mig och sova ett tag tror jag. Har världens huvudvärk. Har fixat massa saker idag, balbiljett och stationbiljett. Dyrt! Det kommer att gå åt mycket pengar de sista månaderna innan vi går ut känner jag. Men det är de värt, det händer ju bara en gång så!

Jag hittar verkligen ingen klänning som jag är sugen på. Skor har jag hittat massor men alla är så dyra! Ska kanske ta och kika i Luleå när jag ska dit och förlänga håret, där finns det säkert nått. Hoppas jag då.

Jag mår inte bra idag känner jag. Ont i magen och huvudet, inte bra. Men det blir säkert bättre om jag får sova ett tag och får i mig en middag, hoppas jag då! Jag tror jag ska lägga mig och sova ett tag, jaa jag måste det.

Skriver senare igen!




HORROR PICTURES

Kika in hos den här snubben, grymma bilder!

BALEN

Sitter hemma hos Marcus just nu! Är som vanligt helt slut i kroppen. Fotboll två dagar i rad känns kan jag lova. Sen jobb på det också! Har målat massa tak idag så jag har väldigt ont i nacken.

Idag blev det även bestämt att det blir balen ändå. Emelie ringde och fick mig taggad, sen så måste Marcus följa med. Men det gör han, hoppas jag då! Jag tror jag fick han att göra det iallafall, hah! Nu är bara frågan va fan ska jag ha för klänning?



Ikväll blir det nog så att vi ska vara med Robin, kanske Anton. Hitta på nått spännande! Men nu måste jag gå från datorn för att Marcus ska nämligen föra över pengar till mig, wej!




GODNATT

Helt seriöst har jag ont i hela kroppen! Och då menar jag hela. Träningen idag gick som jag trodde, segt som fan. Jag hade ingen ork alls kände jag. I slutet så körde vi intervaller också som pricket över i:et. Men sånt får man stå ut med ibland, bara att bita ihop!

Ligger i sängen just nu och ser Scrubs. Har suttit med ett arbete om Folkpartiet. Gjorde det lätta mer orkade jag inte just nu. Ska nog försöka sova. Imorrn blir det jobb sen in till stan till Marcus. Måste även plugga lite måleri imorrn. Han nämligen ett prov på måndag som innehåller allt vi har gjort de här 3 åren. 140 frågor var det visst. Men det ska nog fixa sig.

Ska bli skönt att få sova lite nu, men jag gruvar mig för hur ont jag kommer att ha imorrn när jag vaknar, haha! Tänkte lägga in lite bilder sen från hemavan senare. Eller så fort jag får dom av Lisa, eftersom att min kamera är trasig kunde jag inte ta några kort. Jag blir tokig, jag måste ha en kamera! Får försöka fixa det där på något sätt.

Nu ska jag sova, god natt!



TRÄNING

Håller just på att färga min syrras hår. Blir lite ljusa slingor och lite mörkare. Får hoppas på att det blir bra! Har även hunnit måla köksluckorna klart här hemma. Nu har mamma kommit på att jag ska måla ännu mer i köket, men det går  nog bra.
Är helt slut i kroppen efter att ha jobbat en hel dag, man blir verkligen helt slut. Får se hur det går att träna ikväll då, benen kommer inte att palla! Haha, men tur jag får vila imorrn iallafall.

Förresten, nån som ska på Balzac fredag? Köper man stadsfesten biljetter och kan visa upp dom när man går in på fredag så får man tydligen gå in gratis. Det är ju värt! Jag har då köpt nu iallfall medans det inte är så dyrt.

Märkte just att jag har hållit på med det här inlägget i minst en halvtimme, haha fastnade i massa saker! Men nu ska jag sluta skriva, dags att klä om till träningskläder!



GOTTHARD, ERHARD

Haha jag la märkte till dagens namn, Gotthard? Erhard? Vem fan heter nått sånt? Haha, har jag då aldrig hört, tur jag slipper heta något sånt!

Okej, jag blev tvungen att googla Erhard, då kom den här liraren fram!



Gotthard var visst ett hårdrocksband såg jag!

Jag är iallfall hemma på lunch nu. Håller på att måla och fixa i en lägenhet. Har målat tak nu på morgonen. Efter lunchen blir det nog att måla i badrummet. Jag hoppas bara att jag får vara med och tapetsera lite där inne, skulle vara skönt att få träna lite mer på det. Jobbar till ca 4 som vanligt. Sen ikväll har jag träning som vanligt. Ska fråga min syster om hon vill färga sitt hår eller nått så jag har något att pyssla med senare på kvällen. Var sugen på att göra lite slingor i hennes hår, tror det skulle bli snyggt. Hinner jag när jag slutat jobba så måste jag nog måla klart sista varvet på köksluckorna, har mycket att göra nu känner jag!

Nu måste jag dra mig iväg snart, hörs sen!

TIPS - MASCARA

Tänkte tipsa om en grym mascara. Eller jag älskar borsten! Helt underbar. Den heter Max Factor Masterpiece mascara. Jag kan säga att även den vattenfasta är riktigt bra. Eftersom att jag tycker att mina ögonfransar är ganska korta så kör jag alltid på med ett lager vitt från Lòreals Double extension Mascara. Ett väldigt tunt lager, bara så att fransarna förlängs och håller bättre. Sedan låter jag det torka och kör på två eller tre lager av Max factor Materpiece mascara. Väldigt tunna lager som får torka mellan varje gång. Sen är det klart! Hur enkelt som helst.







 


FOTBOLL OCH STUDENTEN

Hemma från allt som har med fotboll att göra. Det var skönt att träna, synd bara att gräsplanen inte var riktigt jämn, hah men då spelade vi ju på parkeringen också! Blev bjudna på gooda mackor på mötet också som förövrigt gick bra. Nu har vi första seriematchen nu på söndag på Norrvalla mot Clemensnäs. Vilken tid den ska vara är inte riktigt bestämt än lät det som. Jag hoppas verkligen att vi vinner, skulle vara skönt att börja med en vinst.

Nog pratat om fotboll. Ska sätta mig och fixa till mitt ekonomiarbete så att jag kan skicka in det. Skönt att få det gjort! Sen är det bara ett stort prov kvar! Och en liten samhällsuppgift. Men efter det är de inte mycket mer!

Har mycket att se fram emot nu känner jag!

Hårförlänging
Eventuell klasstatuering
Eventuellt balen
Studentveckan!
Studenten!


Nu måste jag sätta ingång med massa arbeten, puss!







MÅNDAG

Im hooome, eller har varit det ett tag. Slutade vid halv 2, gick på stan ett tag och hittade en riktigt snygg skjorta på rea! Hur snygg som helst. När jag kom hem stack jag iväg och solade en sväng. Nu sitter jag och har nyss ätit middag. Har träning vid 6 och efter den så har vi visst fotbollsmöte fick jag veta.

Har inte tid med möten egentligen, har massor att göra! Skolarbeten som ska in osv, men det blir bara att traska dit ändå.

Nu ska jag kika runt lite innan träningen, pussss

Förresten, någon ville att jag skulle visa min andra tutuering, min första alltså. Hittade bara en bild då den var nygjord. Och jag har ingen kamera just nu så kan inte ta en ny bild heller, hah!


NIGHT

Vilken seg dag det har varit! Har varit helt slut hela dagen. Efter middagen så somnade jag framför tv:n en timme, ont överallt. Ryggen, nacken huvudet osv. Men efter en ipren och lite sömn blev det bättre. Jag drog mig ner för att cykla ett tag, efter det så blev jag lite piggare. Sen har det inte hänt så mycket mer. Ska se lite tv nu. Skola imorgon igen. Känns väl sådär, hade varit skönt att vara hemma men det är så mycket som ska göras nu. Sista rycket! Snart går vi ut! Blandade känslor där också.

Nu blir det sängen, och tv.n! Ska kika om det är Carpoolers, har ni sett det? Haha, om inte så gör det, riktigt underhållande! Godnatt!


MILOW

Bara så jävla bra! Han äter ju upp orginalet!




TÄVLING - VINN SKOR

Är även med tävlar om ett par skor på samma blogg. Kika in där och va med ni också! Det är pumps från Friis & Company. Som jag även såg fanns på Nelly.com för er som vill köpa om ni inte skulle vinna! På rea dessutom. Men kika in på bloggen för att kanske ha turen att vinna!






TÄVLING - VINN EN KLÄNING

Jag är med och tävlar om en klänning på denna blogg ! Va med ni också! Finns många att välja på. En riktigt bra blogg också förresten, finns många tips för er som gillar hår, smink osv. Så kika in!



HEMMA

Det var längesen jag skrev nu känner jag, men jag har ju som sagt varit i Hemavan. Kom hem igår kväll. Vi har haft så grymt tur med vädret. Sol varje dag, och hela dagarna, även kvällarna. Inga moln alls. Okej, igår kom det några stycken men vi skulle ändå hem så det gjorde inte så mycket.

Vi har åkt snowboard, badat, festar osv! Har haft riktigt kul. Nog för att man var helt slut på kvällarna så man orkade knappt någonting. Speciellt torsdagskvällen. Då jag, Lisa och Marcus hamnade helt vilse på dagen. Vi skulle nämligen åka kungsliften och sedan lite offpist. Vi hade redan åkt där några gånger så vi tänkte, en sista gång sen så drar vi hemåt. Haha, vi skulle inte ha gjort det. Vi tog en lite längre väg och hamnade helt åt helvete. Vi kom oss inte till någon backe utan hamnade i skogen, långt bort från Norrliften. Vi trodde vi var nära men icke. Det var blöt snö, som man sjönk ner i. När jag sjönk ner så var snön upp till midjan, så mycket snö var det. Vi gick upp för kullar och för varje kulle vi kom upp på trodde vi att vi skulle få se Norrliften eller någon annan lift. Men vi var så grymt långt bort. Så vi gick i säkert 2 timmar och försökte ta oss ner till vägen. Tillslut ringde Lisa sin pappa och berättade att vi var helt vilse. Han sa att han skulle köra till vägen. Så det vara bara för oss att ta våra brädor och fortsätta. Vi satt på dom i nerförsbackarna, och bar dom uppför, vi hoppade över åar och blev sjöblöta. Jag dumpade mina vantar för att dom gick sönder och var så blöta så att det gick vrida vatten ur dem. Fy fan så slut man var. Det är nog det värsta jag har varit med om. Solen stekte på som aldrig förr i ansiktet. Man svättades ihjäl, men samtidigt frös man så mycket eftersom att man bokstavligen var under snön med halva kroppen hela tiden. Men tillslut så kunde vi se vägen genom alla träd och buskar. Vi såg en bil och förstod att det var där dom var. Så när vi var nära så kom dom springande och hjälpte oss med brädorna. Haha, vi var säkert 3 km utanför hemavan. Om vi inte hade haft en mobil med oss hade vi blivit tvungna att gå även de säkert 5 km till våra stugor, fy fan! Men vi tog oss tillbaka iallfall, och jag tackar nån för att det inte var snöstorm just den dagen. Duschen jag tog när jag kom hem var nog den skönaste och mest välförtjänta dusch jag någonsin har tagit!

Men annars så hade det varit riktigt trevligt. Fick även se en flicka som bröt foten, usch, den var böjd åt helt fel håll! Riktigt otur att det skulle hända. Men jag klarade mig från skador. Jag klarade mig även från att bränna mig, eller min näsa är lite röd. Marcus däremot, han är röd hela ansiktet, har även bränt läpparna så att dom har svullnat och han har fått en massa sår, stackarn. Ser inte alls roligt ut.

Nu ska jag göra nått, känner mig lat. Ska nog cykla lite innan middagen, det blir tacos! Sen ikväll blir det bara lungt!



RSS 2.0