STREPSILS

Jaha, då var man sjuk också..Jag som aldrig brukar vara sjuk! Men det är väl på tiden gissar jag. Snart är macke hemma med strepsils, I need it!


IDOL

Jag tror att jag är sjuk.. min hals känns verkligen inte helt ok!

Sen måste jag säga att Jon och Calle var grymma!


MÅNDAG IGEN

Då var helgen över. Varför går dom så fort?

Det blev mys hemma i fredags och fest hos Malm i Lördags. Det var riktigt roligt att även Sandra ville komma. Vi fick oss in på Blazac även fast det var 23. Men det var inte värt 80 kr. Lite folk och nästan ingen man kände, men bra musik var det iallfall. Annars så var det riktigt roligt faktiskt.

Idag känner jag mig inte alls pigg, ont i halsen och helt slut bara. Så jag har mest legat i sängen. Marcus jobbar delat idag, så han har nyss farit igen och slutar kvart över 9. Så jag tror att jag ska försöka ta mig ut och gå en sväng ikväll för att få lite luft, sen blir det Svenska Hollywoodfruar för hela slanten!


LÖRDAG

Då var man vaken. Jag hade velat sova längre men det går inte, jag är för pigg.

Vad händer idag då? Jo, jag far till stan det är det enda jag vet. Vid halv 6 tiden. Jag ska försöka hinna träna lite innan det, sen måste jag tvätta håret idag också. Och välja kläder till ikväll. Men jag tror jag vet vad jag ska ha på mig. Så det blir nog bra.

Ha en bra Lördag!


HERE WE GO


Topp fem när det är dags att dansa!




Jump - Flo Rida feat. Nelly Furtado



I gotta feeling - Black eyed peas



Baby! - Lorenz & M. Sakarias





All the above - Maino




Modern times (Rove Dog Remix) - J-five



FREDAG!

Skönt! Har varit på badhuset idag med Emelie och solat och simmat. Riktigt härligt. Har även hunnit vara ute och gått imorse. Vid halv 6 så har vi bokat bord på Wärdshuset. Det är salladsbuffè och grillspett. Det lät inte dåligt! Sen ikväll blir det nog bara mys framför tv:n med något gott. Imorgon far jag till stan igen. Det blir troligtvis fest hos Malm men han skulle höra av sig. Annars så blir det väl i Stackis.

Vad har ni för er i helgen?

Lägger in lite bilder från sommarstugan där vi var för ett tag sen. Längtar tillbaka, det är så mysigt!




















DET ÄR DU SOM FÅR MIG ATT LE



I Love You


HOCKEY

Då var man hemma! Dom få dagarna jag kommer att vara hemma hoppas jag på att får något vettigt gjort! Jag har då redan gjort två saker som behövdes göras. NICE!

Ikväll blir det nog att fara och se hockeyn på Ostens hus. Är det verkligen redan dags igen? Men jag har nästan saknat att sitta där och mysa framför hockeyn. Sen att det är mot Luleå gör ju inte saken sämre! Nu hoppas vi på vinst va?




Lägger in en bild på min syster bara för att den visar exakt hur glad jag är idag! Allt är bara super! Men jag saknar min älskling!


JAG VILL INTE HA ÖRONINFLAMATION

Vilken morgon jag har haft! Jag vaknade först när Marcus for till jobbet vid 8. Kände mig ganska pigg men jag lyckades somna om. Vaknade igen vid 10. Den här gången hade jag hur ont i ena örat som helst! Det gjorde så förbannat ont! Jag försökte somna om men det gick inte. Så jag gick ner, svalde två alvedon, tog lite frukost och gick upp igen och la mig i sängen. Tillslut så började alvedonen värka och jag lyckades somna framför tv:n. Men jag halvsov typ till klockan ett. Jag var tvungen att gå upp även fast jag kände mig helt slut och bara ville sova ännu mer, sen ska vi inte prata om alla konstiga drömmar jag hann ha på dom få timmarna jag lyckades sova. Men jag tog mig upp och cyklade iväg till Ann-Helene. Jag har nämligen klippt henne. Hon blev ursnygg! Klippte upp håret, hon fick sne-lugg och sen så klippte jag topparna. Hon blev jätte nöjd så jag blev riktigt glad.

Nu sitter jag och äter en väldigt sen lunch. Marcus kommer hem vid halv 5 tiden och det längtar jag till. Sen kan jag inte bestämma mig om jag ska fara hem ikväll med 9 bussen eller imorgon med 1 bussen. Det lutar mot ett bussen imorgon. För tar jag 9 bussen ikväll så hinner jag ju bara komma hem och sen ska jag typ sova igen. Tråkigt! Sen ska vi se om jag fortfarande har ont i örat när alvedonen slutar värka, då kanske jag måste dra mig till vårdcentralen. Annars så är det nog fest på schemat i helgen! Perfekt! Fast det kanske inte blir av, vem vet, jag kanske måste käka pencillin.

Ni får ha en bra dag alla söta!




TRÄNING

Nu drar jag iväg på afropower dance, inte dåligt va? Sen blir det nog inspelat Idol och B&J eller muffins!


NEW STUFF



Blus från HM






Linne med nitar bak och fram från HM



Ring från HM


Sen köpte jag även ett svart linne, men det är så tråkigt att visa!


NEW STUFF




MAX FACTOR

Jag har hittat den! Min absoluta favorit mascara. Den är verkligen hur bra som helst! Enligt mig iallfall. Så till er som letar en bra mascara som både förlänger och får fransarna att se tjockare ut så pröva denna.





Kostar 160-170 :- beroende på vart du köper den 


BLOGGTORKA

Sorry för dålig uppdatering men jag är inte riktigt på blogg humör just nu.

Senaste dagarna så har jag:

Varit nykter på fest
Kört till Burträsk klockan halv 3 på natten
Fått se Anton och Malin bada när vi kom fram till Burträsk
Myst med min älskling
Ätit alldeles för mycket godsaker
Haft träningsvärk i 3 dagar
Gått på stan
Shoppat en massa
Sålt saker på Tradera
Ätit lunchbuffè men min älskling och Anton på Tatung
Hälsat på min syster på MQ
Haft hur kul som helst

Jag tänkte att jag skulle ta och visa det jag har köpt, men jag måste ladda kameran först!

Ikväll så jobbar Marcus, så jag ska följa med Eva och träna lite arfodans, det är hur kul som helst! Ni måste prova. Men nu ska jag ladda kameran sen ta lite kort!








KERI HILSON



Jag är så avis att jag inte vågar klippa någon tuff frisyr! Det är så äckligt snygg på de som passar i det! Idag när jag gick in på Din salong så satt det en tjej där med hur snygg frisyr som helst, och hon passade verkligen i det också! Kort, blondt hår som var klippt hur snyggt som helst! Jag tror att Marcus känner henne faktiskt? Jo, det gör han. Men det jag ville komma fram till att det är så snyggt!


TONIGHT

Ikväll drar vi nog på bio! The Ugly Truth tror jag att den hette?


KEBAB

Såhär ser det ut när jag och Marcus har ätit klart





Gott var det!


FREDAG

Nu sitter jag och ser The voice som jag spelade imorse. Haha, jag var tvungen att se Kissie på tv, men jag orkade inte gå upp så tidigt imorse.

Sen ska jag nog in till stan igen med halv 2 bussen. Måste fixa lite saker till min mamma när hon fyller 50. Sen ska jag gå och kika på lite kläder också.Hoppas bara att det är varmt ute. Igår var det så förbannat kallt, det blåste ju så mycket!

Och det är fredag idag! Vad händer för er?


STAN

Igår hade jag fullt upp! Först var jag och målade på förmiddagen och på eftermiddagen drog vi iväg till stan. Jag köpte en ny säng (det var på tiden), och lite andra saker. Sen åt vi på Dallas och efter det blev de bio. Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film faktiskt. Efter det så for jag hem till Marcus och myste.

Idag har jag också varit i stan. Macke började jobba klockan 12 så jag for in till stan med halv 2 bussen. Träffade Anton på bussen så jag fick sällskap! Han följde mig till arbetsförmedlingen sen gick vi iväg till Subway och käkade lunch. Efter det skulle han iväg och kolla synen så jag sprang och lämnade en film och sen gick jag runt och kikade lite tills han var klar. Efter det så skulle vi kolla på en ny skjorta till Anton men han hittade inget. Jag däremot köpte ett vitt linne till Marcus nya skjorta! Blev riktigt bra, hoppas bara att jag köpte rätt storlek. Så det har varit en riktigt bra dag och nu sitter jag hos macke igen som slutar klockan 9. Så jag vet inte alls vad jag ska göra. Men det blir nog att träna troligtvis.

Ha en bra kväll!




KOMMENTAR

Har du någon speciell bästa kompis eller hur man ska säga..vore kul å veta,de kanske är emelie=)


Svar:
Haha, hur ska jag svara på detta då.. alltså jag har typ inga kompisar, eller jag menar jag har ingen riktigt nära tjej kompis. Jag har däremot en massa killkompisar. Jag har alltid gått bättre ihop med killar, jag vet inte riktigt varför. Killar är som mer lättsamma och inte lika invecklade som tjejer. Klart jag har tjej kompisar men inte några som jag umgås med jämt, det är som mer bekanta. Jag kan nog säga att Emelie är min bästa tjej kompis eftersom att det är henne jag umgås med mest. Men jag tycker det är synd att man inte träffar alla andra oftare, jag saknar vårat gäng lite. Vi som umgicks förut när alla gick högstadiet. Sen saknar jag verkligen Sanna hur mycket som helst! Jag förstår inte varför det hände dej!

Hoppas att du är nöjd med svaret :)




RESULTAT

Klippt lugg och toppar, och färgat håret


FÖRE

 

EFTER


KLIPPT

Då hade man bytt rum med lillasyrran! Blev jätte mysigt med det är inte riktigt klart än.

Annars så har jag nyss klippt Ida och håller på att färga hennes hår. Ni ska få se bilder sen på hur det blev.

Nu måste jag dammsuga och städa lite, tjing!


NU BLIR DET ROAST PÅ BERNS

Nu ska jag lägga lägga mig och se första avsnittet av Roast på Berns som jag missade förra veckan. Björn Gustafsson blev visst roastad så det kan jag ju inte missa!

Men det känns väldigt tomt i min säng, jag saknar dej älskling! Jag hoppas du blir frisk i allafall, tycker så synd om dej. Det är alltid jag som blir lite sjuk först sen smittar jag han och då är han sjuk i minst två veckor stackarn! Men snart går det nog över.

Godnatt alla söta läsare!


ROYAL PAINS



Och så lätt blev jag fast i ännu en serie! Royal Pains!

Någon mer som har sett det och blev lika inne i det som jag?


 


HELGEN

Helgen har varit riktigt bra! I fredags så blev det fest med några från min förra klass och några andra som jag inte har umgåts med på länge, så det var trevligt! Sen i lördags så åt vi kräftor på kvällen hos Marcus med hans familj och några andra familjer, jätte mysigt! Igår så blev det bara lugnt hela dagen. Vi låg i sängen rätt länge, sen på kvällen såg jag Top model och Notting Hill. Robin och Anton kikade också förbi.



Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Marcus jobbar till halv 5 och jag har just fått mig ur sängen. Eller jag ska nog vara snäll och städa Mackes rum så att han slipper göra det sen. Går nog ut och går ett tag också. Ikväll måste jag hem eftersom att jag ska iväg och måla lite imorgon. Sen har jag två stycken som ska klippas i veckan också.

Vad har ni för planer i veckan?


LOVE IT!

Den här är nog den sötaste present jag har fått av någon. Jag älskar den! Men jag som aldrig dricket te eller choklad eller något har aldrig riktigt haft användning för den. Men nu kom jag på att jag kan ha vatten i den, brevid sängen innan jag ska sova och under natten. Mycket roligare än en vattenflaska!

Tack älskling för den söta presenten!


CUBUS



PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)



HALSDUK



Minns inte vart denna är köpt.

PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)



BOOTS



Ingen fläck, bara kameran som får det att se ut så.
Minns inte vart dessa är köpta, jag tror att jag har fått dom av någon.

PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


DIN SKO



PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


GINA TRICOT




Inga fläckar på den, det är bara kameran som får det att se ut så.

PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


BIK BOK


 
PRIS: 100 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)



HM



KNAPPT ANVÄND

PRIS: 70 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


HM



Använd en gång

PRIS: 50 kr eller bud

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)



BIK BOK



PRIS: 70 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


HALSBAND



Jag minns inte vart det är köpt, men lite använt iallfall.

PRIS: 30 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


BIK BOK



PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


GINA TRICOT



PRIS: 30 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


GINA TRICOT



PRIS: 30 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


WEDINS



PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


HM



PRIS: 70 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


VERO MODA




PRIS: 50 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)




GINA TRICOT

Använd få gånger
PRIS: 70 KR ELLER BUD

(Skriv en kommentar eller lägg till mig på msn: [email protected]
När pengarna är överförda skickar jag varan. Köparen står för frakten.)


LOSE CONTROL




Ikväll kommer det upp lite kläder som ska säljas! Håll utkik! Men först ska jag ta mig ut en sväng och springa, tjing!

 

TORSDAG

Härligt med sovmorgon! Och idag behövde jag inte vakna själv eftersom att Marcus börjar klockan 4. Så vi har legat och myst i sängen och sen gick vi upp och gjorde lite frukost och såg Idol. Idag ska jag hem till Burträsk, måste hem och fixa lite saker. Kommer att kännas konstigt att sova utan Marcus eftersom att jag har gjort det ett bra tag nu.

Såhär ser jag ut idag iallfall!

 


Och här är mina nya naglar!


GODNATT

Godnatt, nu ska jag mysa med min älskling!




KVÄLLEN

Nu har jag tränat, duschat, sett lite fotboll och ätit ett äpple. Sitter just nu och ser Family Guy på 6:an och väntar på Idol! Väntar även på att Marcus ska komma hem från jobbet, för jag har en liten överraskning. En väldigt liten med jag vet att han kommer att bli glad eftersom att han har jobbat 13 timmar idag, stackarn!

Förresten så var jag ju på stan idag, jag köpte en mössa och gelè naglarna då. Jag kommer att leva i min mössa eftersom att jag aldrig orkar fixa mitt hår när jag ändå inte gör nått på dagarna. Men det kanske är bra, då får håret vila lite.


GELÈNAGLAR

Har just suttit och fixat gelènaglar. Jävlar vilken tid det tog, men det vare värt! För snygg blev det. Nu ska jag ut och springa en sväng, sen Idol,Tjing!




DET ÄR ONSDAG IDAG VA?

Nu har jag just vaknat och ätit frukost. Jag funderar på att dra in till stan och kika lite idag, kommer att bli så rastlös annars. Sen så ska jag nog köpa en bil inom kort också! Pratade med min käre far imorse, så det blir nog av!

Vad händer för er idag då? Äsch,värt att ens fråga, ingen berättar ändå så. Har en bra dag iallafall!




RASTLÖS

humör: Glad men trött!
önskan: Att jag hade ett jobb och oändligt med pengar!
jag känner för: Lägga mig i sängen och se nått bra på tv
smink: No makeup
klädsel: Myströja från Gina och mjukisbyxor
frisyr: Uppsatt i en stor boll
köp: Inget idag
längtan: Utomlands
kärlek: Marcus Rönnlund!
väder: Kallt
jag vill inte: Ha huvudvärk
måste: Hitta ett jobb!
mat: Potatismos och typ biffar
telefonsamtal: Marcus
tvprogram: Överlevarna
bästa: Att Marcus just kom hem från jobbet!
sämsta: Att jag inte har någon bil så jag kan inte ta mig någonstans
roligaste: Att få se alla som gör bort sig i Idol
låt: Black Eyed Peas - I gotta feeling
bild:

 Vintern närmar sig....

IDOL

Jag vill ha ett jobb! Jag vill ha pengar! Kan nån fixa ett jobb åt mig? Jag har märkt att det är förbannat svårt alltså!

Kvällen ser nog ut som så att jag ska spendera den framför tv:n, eftersom att Marcus jobbar. Hörde att Idol börjar idag? Eller har jag fel?


YEAR ONE

Godmorgon!

Igår blev det bio! Min babe kom hem och överraskade mig med att säga att han skulle bjuda mej på bio. Hur söt som helst! Det blev så att vi såg Year One, den var faktiskt riktigt rolig. Så se den!






Nu ska jag äta frukost sen dra iväg till hundarna igen, jag ska försöka få med Marcus idag som sällskap, eftersom att han inte börjar föränn klockan 5. Ha en bra dag!


TOP MODEL

Igår satt jag (säkert som många andra) och såg Top model 12. Jag la märke till (säkert som många andra) denna flickas ögon, helt sjuka!


MÅNDAG

Det är måndag igen och jag är på ovanligt bra humör! Men det känns bra.

Vad gör alla denna måndag? Jag ska iväg och sköta hundarna snart igen, ganska slappt faktiskt. Men roligt! Sen slutar Marcus klockan 7 ikväll, det känns inte lika roligt. Och imorgon jobbar han från 8 på morgonen till 9 på kvällen. Jag förstår inte hur han orkar, men han är duktig!

Nej, nu ska jag ta och fara iväg, ha en bra dag!


DEGERVATTNET

Hittade lite bilder från Marcus stuga i sommar! Jag längtar tillbaka till allt, värmen, fisket, stugan, maten!












MARCUS RÖNNLUND

Du är den mest underbara människa som finns!





HELGEN

Igår så blev det att vi for till sommarstugan, hur mysigt som helst! Idag har jag klippt Tina, sett fotboll och tränat. Nu sitter jag hos Macke framför tv:n och myser. Hur skönt som helst! Vad har ni gjort i helgen?



BILDER FRÅN IGÅR

 

 

 

 


KVÄLLEN

Snart blir det tacos! Sen kommer Emelie, Jocke och Anton! Utgång ikväll. Men före det ska jag iväg och fixa frillan hos hon jag sköter hundarna åt, hon är nämligen frisör. Så ikväll ska jag ha STOORT hår! Jippi!

Har sminkat mig nu iallfall!

 


BÖRJAR PÅ K




Haha, alltså jag måste bara fråga om ni ser vem denna människa är? Jag hittade den på denna blogg och jag tycker det var förbannat roligt!


HÅRTIPS #3

Torrschampo!

Om håret känns fett, platt och smutsigt men du har inte tid att tvätta det så är svaret torrschampo! En jätte bra produkt för dem som inte vill nöta på håret för mycket genom att tvätta det med vanligt schampo. Självklart så får du inte renare hår på grunden utan du måste ändå tvätta håret nån gång i veckan.

Du häller lite puder i handen och masserar händerna mot varandra. Sedan gnuggar du in pudret i håret, fokusera på hårbotten. Om du har ett schampo i sprayform så sprayar du nära hårrötterna och gnugga försiktigt.

Se sen till att schampot är fördelat i hela håret och hårbotten, ta gärna hjälp av en borste eller kam. Och glöm inte att skydda kläderna! Vissa kan ge vita fläckar!



 

Kisby dry schampo:
ca 80 kr


REGN

Vilket jävla väder! Usch så tråkigt! Blev då ingen morgonpromme för mig inte.

Idag blir det att fara till hundarna och inte mycket mer. Men ikväll blir det tacos sen fest! Troligtvis Olles senare på kvällen, det blir trevligt!

Vad händer för er denna dag?


CUTE

Hallie och Happy








DAGENS

Kände mig lite mysig idag!

 

 


JAG BLIR SÅ GLAD

tack så jätte mke för klippningen, är verkligen hur nöjd som helst:D och vilka lockar det blev, la i lite mousse idag och shit vilken förändring det blev!



Ingen orsak gumman! Det vara bara roligt, säg till när det är dags igen ;)

GÅRDAGENS

Tänkte visa vad jag köpte igår! Riktigt snygga jeans och en tröja från Cubus, sen en halsduk från Gina!









Hej pigg!


Nu ska jag iväg, tar med mig kameran så att jag kan ta lite kort på hundarna, ni måste ju få se dom! Hur söta som helst!


TORSDAG

Godmorgon!

Har varit ute på min dagliga morgontur som det har blivit nyss, haha men det är faktiskt skönt att träna lite på morgonen. Man får igång kroppen. Sen var det ju så bra väder också!

Nu ska jag snart äta frukost och se vad dagen har att erbjuda! Det blir en smothie med hallon, persika och lättyoghurt(smultron,jordgubb) och stekta ägg, mums!

Ha en bra dag!




LOVELY

Från Cubus



199:-



199:-


HJÄLP

Mycket bra råd!..jag undrar om du själv har haft problem med maten prg av stess eller att du mått dåligt på annat håll,har själv det nämligen ,vore underbart om du isf hade nått råd hur man tar sig ur det,,tack för en super bra blogg!

Hej!

Tack för att du gillar min blogg, känns jätte roligt!
Jag tror att väldigt många har problem med mat. Antingen på grund av stress som du säger eller bara det att man mår dåligt över något då blir det ofta svårt att äta. Jag har inte direkt problem men jag tänker mycket på vad jag äter. Jag försöker äta nyttig och bra mat, men det är inte alltid lätt. Dels för att jag inte riktigt vet vad som är nyttigt eftersom att man hör så mycket olika saker. Och dels för att jag är rädd att jag kommer att fastna i samma mat hela tiden, och få i mig för lite näring. Men jag försöker äta så varierat som möjligt. Jag har dock ett litet problem, jag är en jävla godisgris! Det är inte att tveka om. Jag får ofta ångest, eller inte direkt ångest men jag ångrar mig efter jag har ätit för mycket. Självklart kan jag äta nån dag i veckan utan att känna att det gör något, men eftersom att jag alltid är sugen på godis och äter väldigt ofta så börjar jag må lite dåligt över det. Men jag har perioder, ibland är jag helt tokig och ibland kan jag hålla mig ifrån det hur lätt som helst. Jag älskar mat! Men jag vet hur det är att inte kunna äta, när jag mår dåligt över något eller är orolig så får jag ofta en klump i magen som ersätter hungerskänslan. Då går det verkligen inte äta, maten smakar ingenting! Och direkt jag börjar äta så känns det som om att jag ska spy. Allt tack vare klumpen i magen. Men jag vet inte vad du menar riktigt med att du har problem med maten? Är det bara så att du inte kan äta? Eller får du ont i magen direkt du har ätit något? Om du känner att du mår dåligt och har den där klumpen i magen så tycker jag att du ska reda ut vad det är som bekymrar dej. Det är det enda som kommer att få klumpen att försvinna, att du börjar må bra igen. Är det pga av stress så måste du börja tagga ner! Ta det lungt och släng inte bara i dej vad som helst för att du är stressad, det mår du inte bättre av. Tänk dej för innan du stoppar i dej någon och under tiden du äter så sätt dej ner och ta det lungt. Stå aldrig och ät, kör aldrig bil och ät, utan sitt ner och ta det lungt. Läs en tidigt och ta lite tid för dej själv, det måste man ju kunna unna sig iallfall. Om du jobbar så att du ska ha med dej mat eller måste fara och köpa så gör klar maten kvällen innan. Och gör något riktigt gott och som är bra för magen! Om du får ont i magen så kan du ha magatarr, det orsakas ofta av fet mat och stress. Så då måste du också ta det lugnare och äta bättre. Testa dricka en Actimel varje morgon och äta fiberrik mat.

Jag hoppas att det hjälpte lite och att du kommer att kunna njuta av mat igen, för det är ju det bästa som finns, eller hur? ;)


TACK!

Det blev en tröja, ett par jeans och en halsduk idag. Tack mamma och pappa! :) Vi käkade på Dallas sen åkte jag till Marcus igen. Känns kul att träffa dom, är ju borta hela veckor.

Min babe är sjuk, han mår inte alls bra. Jag hoppas bara att det inte är svin influensan! Stackarn, få ta hand om honom ikväll.

Hoppas ni har en trevlig kväll och nu ser jag fram emot helgen! Snart här!



Jag älskar dej!

ONSDAG

Just nu sitter jag hos hundarna och håller på att söka jobb, ska in och lämna mitt CV i en butik senare idag. Nu hoppas jag verkligen på det här! Skulle vara så grymt kul!

Annars så ska jag hem till Marcus vid 4 och sen in till stan för att gå med min syster. Käka lite middag och sen får vi se vad som händer. I helgen blir det kanske fest, fredag isf. Lördag lät det som om att vi skulle iväg till stugan och äta surströmming! Inte dåligt!

Ha en bra dag!


SADNESS

Såg att du fått en komentar om va man ska göra om man mår dåligt...Jag har en vän som börjat må väldigt dåligt på sista tiden men jag vet inte varför..hon har nästan slutat äta och blir bara smalare och smalare ,skulle vara tacksam om du hade nått råd om hur man kan hjälpa henne ?

Det är inte lätt att veta vad man ska göra om en kompis mår dåligt, jag har också varit i den sitsen. Och jag kan säga att jag försökte bara vara där om hon behövde mig. Jag tycker att du ska prata med henne/honom och fråga hur det är och vad som har hänt. Om det är något väldigt allvarligt så tycker jag att du ska prata med hennes/hans föräldrar om det. Det kan vara så att de inte har märkt det du har märkt. Det är ofta svårt att prata om sina problem men alla är olika. Har du tur så berättar hon/han allt för dej och då måste du lyssna. Efter det kan du bestämma vad du vill göra. Men bara du ser till att hon/han får någon riktig hjälp om det är väldigt allvarligt.

Jag hoppas det hjälpte lite, lycka till!


HÅRTIPS #2

Björn Axén Tools Volumaster!

Hur underbar är inte den? Dock är den ganska dyr men värd pengarna. Speciellt om du har jämnlångt hår som jag. Det kan vara lite svårare för dem som har väldigt uppklippt hår, eftersom att det är lättare att det våfflade håret syns då. Jag älskar den iallafall! Jag har inte ens själv men jag använder mig av en gammal våffeltång som jag har haft så länge jag kan minnas! Den funkar nästan lika bra. Jag har provat Volumaster och den är snäppet bättre men eftersom att jag är snål så får min våffeltång duga ett tag till.

Användning

Börja med ett nytvättat torrt hår. Lösgör en hårslinga, topera lätt, placera värmeplattorna runt slingan närmast hårbotten och kläm därefter ihop volymtången i några sekunder. Upprepa proceduren över hela håret eller där volym önskas. När hela håret är gjort, borsta igenom lätt med din svinhårsborste och sväng håret uppochner och rufsa sedan till det. Detta har två effekter: tar bort de tydliga våffelmärkena och ökar volymen. Avsluta med en lätt dusch av hårspray.

 Ca 600 :-


TRÄNA,TRÄNA

Godmorgon!

Jag vaknade för ca en timme sen. Jag har hunnit vara ute och gått en sväng, riktigt skönt! Nu sitter jag och äter lite frukost sen ska jag iväg till hundarna igen. Jag känner att mina dagar ser ganska likadana ut varje dag just nu. Men imorrn ska jag nog in till stan en sväng och kika lite, min syster skulle nog komma in också så det blir kul!

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt. Jag har försökt få med Marcus och Anton och fara och bada eller gymma på Edda men dom är lite svår övertalade, eller bara lata. Eller så kanske det blir bio? Vi får se ;)

Vad händer hos er idag då?

Ha en bra dag!


RSS 2.0