IDAG BÄR DET AV

Nu drar vi snart! Är på skolan där vi håller på att fixa det sista! Vi far alltså ikväll klockan 6. Ska hinna gå lite på stan innan och äta lunch, sen klockan 4 äter vi middag här på skolan som består av pizza! Det här bli nog mitt sista inlägg på 3 veckor! Jag kommer att sakna alla hemma så grymt mycket! Speciellt min älskling! MEn ha det bra i Sverige så ses vi om ca 3 veckor!

Ni kan följa oss på denna blogg: ProjektGhana

PACKNINGEN KLAR, ELLER SNART

Nu tror jag att jag har packat det mesta. Jag hoppas då det! Jag kommer inte på något mer som jag skulle kunna behöva. Men imorgon så är det säkert massor med saker som jag kommer på att jag inte packat ner. Men det får fixas då. För er som inte vet så åker jag ner till Ghana i 3 veckor med min klass. Vi ska bygga ut och bygga om en flickskola. Vi ska även ut på andra äventyr, haha! Vi ska besöka en krokodilfarm och kika in på parlametet i Ghana. Första dagarna när vi kommer ner så kommer vi att bo i Cape Coast där vi ska sola och bada och ta det lungt. Sen kommer vi att åka til Anfoega och börja bygga. Vi ska även gå i skola där. Imorgon klockan 6 så åker vi från Skellefteå till Sthlm med buss. Tar ca 10 timmar. Jag ska försöka sova så mycket som möjligt tror jag. Så det går nog bra!

Idag så har jag som sagt varit på träning. Sen bara packat och fixat klart. Har även ätit en god middag! Mamma gjorde egna pizzor, grymt goda! Sen fick vi även efterrätt. En egen chokladmousse eller hur det stavas. Så nu är jag mätt! Ikväll blir det bara att ta det lungt, eller jag hade lovat min syster att träna med henne. Så det blir att träna lite och sen lägga sig med min älskling och se lite How I met your mother.

Ska gå nu, ha en bra kväll!


GODMORGON

Godmorgon!

Ska fara och träna om ett tag. Blir sista träningen på ca 3 veckor. Jag ska ta mig något att äta nu sen tänkte jag springa en runda innan träningen. Det såg rätt tråkigt ut ute. Det är ingen sol, bara grått och och tråkigt. Men snart far jag till solen, jippi!

Idag blir det bara att packa och se till att man har allt med sig. Jag kommer att ha panik idag. För jag vet att jag kommer att glömma något hur jag än gör. Usch! Aja, men nu ska jag ta och äta. Ha en bra dag!


LÖRDAG

Hej!

Nu ska vi snart dra iväg och se hockeyn i Innervik. Marcus morfar fyllde år igår så vi ska ta med honom dit och senare bli det mat. Det var ju tänkt att vi skulle basta med Emelie och Jocke ikväll men vi får se hur det blir eftersom att vi inte vet när vi har ätit klart osv.

Vaknade imorse vid tio som vanligt typ. Jag kan aldrig sova längre nu för tiden. Så jag gick upp och tog mig ut på en promenad. Efter det så satt jag mig och cyklade på motionscykeln och gjorde lite situps. Skönt! Efter det så har vi inte gjort så mycket. Bakat muffins iallfall. Till efterätt ikväll, Sett lite tv och liknande.

Jag far alltså på måndag. Känns overkligt. Det kommer att bli en riktig upplevelse kan jag lova er. 3 veckor, det är riktigt länge! Fan va många jag kommer att sakna!

Men nu ska vi ta och dra oss iväg. Puss!



SHOPPING OCH FIKA

Sitter hos Marcus nu och har nyss suttit på motionscykeln. Halsen känns bättre så jag tog mig ett pass på den. Riktigt skönt nu efteråt. Det gick bra på stan också! Hittade ett par mjukisbyxor, lite sportigare eftersom att jag köpte dem på Stadium. Men riktigt snygga! Sen köpte jag en sporttop också. Behövdes verkligen. När vi var klara på stan så for vi förbi Coop och köpte med oss lite fika hem. Chokladbollar och annat gott!


Nu väntar jag bara på maten. Det luktar riktigt gott ska ni veta! Eva har lagat fläskfilè som är fyllda med massa godsaker, samt klyftpotatis och en grekisk sallad! Visst låter det gott?

Ikväll blir det att ta det lungt. En sväng förbi min klassfest men jag ska inte drick. Trodde inte det skulle bli så jag hade planerat att dricka imorgon istället. Jag orkar inte dricka två dagar i rad känner jag. Sen hade jag lovat min älskling att vara med han så mycket som möjligt eftersom att han kommer att vara utan mig i 3 veckor! Och jag utan honom :( Men blir att fara förbi ett tag och kolla så att dom sköter sig, hah!

Nu ska jag gå ner och kika om maten är klar, puss!



DRAR TILL STAN

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timma sen. Jag känner mig riktigt utvilad idag faktiskt. Fortfarande lite ont i halsen men. Sitter och äter just nu och väntar på att Marcus ska ta sig upp ur sängen så att vi kan få fara iväg till stan. Ska köpa lite saker till Ghana som jag glömde i Onsdags. Sen blir det att fara hem till Marcus och vara där tills imorgon. Det blir nog att bara ta det lungt ikväll. Mysa framför någon film eller liknande.

Det är redan fredag! Det känns som om att den här veckan har gått riktigt fort. Jag har inte riktigt hängt med. Snart är det Måndag igen och jag drar iväg till Ghana. 3 veckor! Det som är skönt är att när vi kommer hem går vi bara några dagar sen har vi lov igen! Och vi drar iväg till fjällen 29 april. Och jag ska tatuera mig den 5 april! Jag har mycket att se fram emot. Känns bra.

Men nu ska jag äta klart sen försöka väcka min älskling. Ha en bra dag!




KVÄLL

Det blev badhuset idag ändå! Men bara jag och Marcus. Det var riktigt mysigt. Jag trodde att det skulle vara svinkallt i vattnet, men det var ganska varmt faktiskt. Vi badade, simmade några längder, bubblade åt glass och bastade. Tack älskling för att du följde med!

När vi kom hem så stekte vi kebab och värme pirabröd. Sallad, gurka, tomat, lök, dressing och kebab i ett bröd, så grymt gott! Och det går lätt och fort att göra. Efter middagen så fixade jag till mig lite sen gick vi och såg hockeyn på Ostens hus. Vilken jävla match! AIK var ju på hugget för första gången på länge! Vann mot Linköping, inte dåligt! Riktigt roligt var det att se iallfall. När vi kom hem så la vi oss i sängen och såg lite tv. Efter ett tag kom Emelie och Jocke som hade varit in till stan och fixade lite dricka till på Lördag.  Blir nog bastu på Snidex. Vi såg lite roliga filmer på Youtube,  som typ dessa. Den första är bara sjuk, haha! Den andra kunde jag inte sluta skratta till! Den tredje är också grymt rolig!


 
 


Nu ska vi se How I met you mother!

TORSDAG

Godmorgon!

Har varit vaken sen klockan 10¨då jag vaknade av att Linnea ringde. Hon sa att våran hund var ute vid kajen och sprang lös. Så hon trodde att han hade smitit. Jag ringde min käre far men hunden var hos han. Han hade bara varit borta ett tag men sedan kommit tillbaka igen, så det var ingen fara.

Jag gick upp och fixade lite i min resväska. Tog lite bilder på det jag köpte igår också, så ni ska få se. Det blev rätt mycket ändå. Efter det så gjorde jag frukost åt mig och Marcus, eftersom att han sover mycket längre än jag. Så jag gjorde lite ägg, korv, mackor och annat gott! Han blev då glad iallafall.

Jag sa igår att det skulle bli badhuset idag. Men nu vet jag inte hur det blir. För jag får inte tag i varken Emelie eller Jocke. Och Marcus vill inte fara med mig själv eftersom att han inte vill basta ensam. Så jag vet inte hur det blir. Jag hade bara velat fara och simma lite och bubbla ett tag. Hade varit hur skönt som helst.

Ikväll blir det att göra mat själva, eftersom att mamma och pappa blev bortbjudna. Så det blir kebab. Sen hoppas jag att vi kan fara och se hockeyn också. Men vi får väl se. Jag har fortfarande ont i halsen och snorig som få så det blir ingen träning ikväll heller.



En bok såklart! Bra att ha något att läsa på t.ex bussen ner till Sthlm.




Nya gladiatorsandaler. Snygga och sköna!



Lite smått och gott som behövs.



Håret kommer att ta stryk i solen.



Ansiktet behöver också tas hand om.



Fick lite resegodis av min älskling. I ett påskägg, haha! Tack sötnos!



En snygg randig t-shirt. Från Hm. Om ni undrar vad fläcken är, så råkade jag spilla lite vatten!



Min resväska börjar bli full nu!

ONSDAG

Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt! Gick grymt bra att tapetsera hos Emelie, och väldigt fort också. Så nu är allt klart och jag tycker det blev riktigt snyggt. Ska dit imorgon och ta nå bilder så ni kan få se.

Efter tapetseringen så gick jag och Emelie ut och traska en sväng, det var ju så fint väder! Vi hann även en sväng förbi konsum för att köpa lite fika. Gifflar och delicatobollar. Gööttt! Bjöd även pappa och farmor på lite fika. Hon kom förbi och ville träffa mig innan jag far, hon gav mig även lite pengar eftersom jag skulle in till stan och köpa saker jag behövde.

Vid 3 for vi in till stan där jag träffade Marcus, sen gick alltihopa tillsammans, som vi aldrig brukar göra, haha. Alla brukar gå till lite olika affären. Jag införskaffade iallfall massor med saker, gladiatorsandaler (Tack pappa) En snygg randig t-shirt från Hm, hudkräm och mycket annat. Ska ta bilder imorgon, har inte haft tid sen jag kom hem. Jag har färgat mig systers hår och sen så gjorde vi varm choklad med grädde! Hur gott som helst! Nu ska vi lägga oss och se How I met your mother, perfekt slut på en grym dag!

Imorgon blir det förmodligen att fara och bada. Bara ta det lungt, basta, bubbla och äta glass på Burträsk badhus. Hoppas på att vi får med oss Emelie och Jocke.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Nu blir det godnatt, puss!




Lite snygga bilder från när Emelie fyllde 18. Hon fick en uppblåsbar docka, tyvärr gick den sönder lika fort!


VAKNAT PÅ RÄTT SIDA

Godmorgon! Hur mår ni idag?

Jag måste säga att jag har en bättre dag idag än igår. Jag känner mig glad och utvilad! Tapetseringen gick bra igår, vi hann klart allt utom fondväggen som jag ska iväg och göra nu. Vid tre så drar jag in till stan med mamma och pappa för att köpa saker till Ghana som lär behövas. Så det känns som om att det kommer att bli en bra dag, bara tapetseringen går bra, hah!

Nu ska jag äta upp mig frukost, fil, musli, russin och stekta ägg sen dra iväg till Emelie!

Ni får ha en riktigt bra dag!



Piteå, sommaren -08 ♥

IM LONELY

Hemma igen. Vi har hunnit göra allt underarbete så ikväll blir det nog att börja tapetsera. Vill få det gjort så fort som möjligt.

Jag har en konstig dag idag, mår piss. Tror det har att göra med att jag känner mig helt slut i kroppen, är trött som fan. Är halvsjuk. Ont i halsen och i huvudet. Jag saknar Marcus. Jag börjar bli grymt nervös för att vara borta i 3 veckor, + att jag är hungrig. Satan vilken jävla tisdag. 

Nu ska jag inte göra någonting, hooj!



JOBB

Godmorgon!

Eller kanske inte god men det är morgon iallafall. Jag vaknade idag med ont i halsen, nu har det blivit värre. Ont i huvudet har jag också. Plus att jag hade så ont i kroppen inatt efter styrketräningen så sängen var oskön, så jag har knappt sovit någonting. Usch! Sen låg jag och väntade på att min älskling skulle ringa, men det gjorde han inte. Jag känner att jag är på uselt humör den här morgonen. Jag hoppas det blir bättre. Det är svinkallt här inne också!

Aja, jag ska iväg och jobba. Eller göra om ett rum hos Emelies pappa. Vi ska iväg nu för att hitta en fondvägg. De hade tänkt ha grått i hela rummet men nu märkte dom att de hade köpt för lite rullar. Men en fondvägg är ju alltid snyggt. Det blir grått och sen får vi se vad vi hittar.









GHANA



Första inlägget av mig ----> ProjektGhana

Snart bär det av!



VOLBEAT

Älskar  hans röst!




MUSIKTIPS?





Jag måste ladda min MP3 med musik innan jag far! Hjälp mig? Det står stilla i mitt huvud, några bra låtar?




MÅNDAG KVÄLL

Hemma från träningen nu. Det blev så att jag bara körde styrkan på Boxercisen och var med på tekniken på fotbollen. Jag känner mig inte riktigt hundra. Så jag tog det lugnt. Nu sitter jag och fikar och väntar på att 2 1/2 men ska börja. Sen blir det nog dusch och sängen. Jag vet, det är lov, jag vill göra saker på kvällarna, va uppe och ha roligt. Men jag är ensam! Marcus ville inte komma till mig idag så jag får väl se nån film själv istället då. Är det bara jag som tycker det är tråkigt att se film själv?

Aja, men imorgon blir det upp tidigt för att fara till Emelie och börja göra underarbetet, sen får vi se om jag hinner tapetsera imorgon eller inte.

Men nu ska jag se lite tv, puss!




Kom till mig älskling? Jag saknar dej!

SJUK?

Vad är det med mig idag! Jag är verkligen helt slut i kroppen! Ont i halsen också, tänk om jag är sjuk? Usch, jag vill inte, har så mycket att göra i veckan. Och ikväll har jag två träningar också, dom vill jag inte missa! Jag somnade på bussen på vägen hem, vaknade just utanför mitt hus! Helt paff, så jag slängde mig på stopp knappen, annars hade jag behövt gå från busstationen, hah inte så långt kanske men när jag kan hoppa av utanför mitt hus så gör jag ju det.

Har hunnit packa lite nu när jag kom hem. Det är riktigt svårt att veta vad man egentligen behöver ha med sig, självklart så packar jag alltid för mycket, men bättre det än för lite.

Nu väntar jag på mat sen ska jag iväg till Emelies pappa och kika på rummet jag ska tapetsera om, hennes lillebrors rum. See, det ska jag också hinna i veckan!

Dags att röra på sig, Pusss!



SPORTLOV

Godmorgon!

Eller, jag har varit vaken ett tag. Har hunnit cykla ca 30 min före frukosten. Riktigt skönt! Till frukost blev det en smotie och stekta ägg! Jag tror jag har blivit beroende av stekta ägg, så grymt gott!

Idag far jag hem, med halv 3 bussen. Min älskling var så snäll och sa att han kunde skjutsa mig in till stan då slapp jag ta en buss härifrån också. Tack babe!

Ikväll är det träning som gäller, och förmodligen lite planering och packning. Vi får se hur jag känner mig i halsen ikväll, jag har faktiskt fått riktigt ont nu, förbannat! Jag har ju nyss varit sjuk. Men det fixar sig säkert, nu ska jag springa upp till Marcus, han sitter och spelar GH. Ha en bra dag!




Min sötnos för väääldigt längesen!

MYSKVÄLL

Åh, jag är så sugen på glass! Jag hoppas verkligen vi drar in till stan så jag kan få köpa en Ben and Jerry`s! Vi ska ju mysa med film ikväll, så det skulle va gott med glass och kanske lite mörk choklad? Jag vet, jag är en godisgris, men jag drar faktiskt till Ghana och är borta i 3 veckor och där känns det inte som om att det kommer att bli så mycket sött, hah! Men däremot massor med frukter, mums!

Jag har hunnit träna lite, ca 1 timme. Skönt, eftersom att jag skippade träningen så satt jag mig på cykeln ett tag och sedan blev det mage, rygg, rympa och lite annat. Imorrn blir det att fara hem till Burträsk igen och börja planera. Mycket som ska göras som sagt. Jag tror att det kommer att bli svinkul! Men seriöst, 3 veckor! Förstår ni hur länge det är? Jag vet att jag kommer att sakna ihjäl mig. Men jag hoppas det ska gå bra, en sak vet jag iallfall. Vi är i Ghana när det är som varmast, vi ska vara där i tre veckor..Vet ni vad jag försöker komma fram till? Jag kommer att bli gode brun! Hah, yes! Love it!




FISKE

Goooddag mina kära läsare, hah nämen hur är det?

Jag känner mig pigg och kry idag, eller jag har lite ont i halsen och i min fot, men annars så! Blev ingen träning idag, ville vila min fot, har haft ont i den ett tag nu. Men imorgon tror jag nog att det blir träning. Om det är någon i mitt lag som läser, börjar boxercisen kvart över 6 imorgon som det står på lagsidag, eller är det bara skrivet fel?

Ni förstår inte hur stressad jag känner mig! Jag far om en vecka! Och jag har massor att packa och fixa innan dess, usch jag blir så stressad, vet inte hur jag ska hinna allt. Sen har jag lovat att tapetsera hos Emelies pappa också,oj oj säger jag bara!

Men idag är jag hos Marcus och vi har varit ute och fiskat, hah tyvärr så blev det ingen fisk, men jag tog lite bilder!












Det var svinkallt så det blev inte så länge vi var ute, men lite frisk luft fick vi oss iallfall! Nu väntar lax till middag och myskväll med filmer!

RSS 2.0