GLASS I STORA LASS

Nu är jag hemma igen. Jag sa ju att jag skulle ta några kort men så blev det inte! Tog med mig kameran men när jag skulle ta första bilden så tar batteriet slut! Det är ju typiskt. Fast jag var nästan säker på att det skulle hända eftersom att det var lite batteri. Men jag trodde jag skulle hinna ta några bilder iallfall! Men matchen slutar iallafall 4-1 till A-laget. Vi var verkligen inte många! Alla var nästan borta, det var kanske 10-12 stycken som spelade. Egentligen är vi minst 20. Men 94:orna gjorde bra ifrån sig iallfall.

Efter ungefär halva matchen så kommer min älskling! Jag sa åt han att komma ikväll för att hålla mig sällskap. Han är ledig imorrn och jag ska vara hemma imorrn så det gjorde han! Sen när vi kommer hem så tar han fram en Ben and Jerrys glass! Han hade varit förbi hemmakväll och köpt en åt mig, hur söt som helst! Det uppskattades verkligen. Nog för att jag har ätit massa glass idag redan men lite till kan ju inte skada. Måste ju få unna mig gott när jag är sjuk! Tack älskling! Vi sitter och mumsar på den tillsammans nu, eftersom att det är den enda glass han tycker om.




Nu ska jag gå från datorn, Marcus börjar bli lite rastlös! Ska se om vi hittar någon bra film!

Något förslag?

Kommentarer
Postat av: FEBB

Det där är den godaste BJ! :D, åh tack så mkt victoria!

2009-02-03 @ 22:52:59
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Veronica

den där glassen är så god :)

2009-02-03 @ 23:35:59
URL: http://missfancydream.blogg.se/
Postat av: Olivia Hagelin

jag åt B&J, men jag tycker faktiskt inte att den är sååå god så att den är värd 50 spänn :P haah kram http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/

2009-02-04 @ 00:15:43
URL: http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0